Marco de Wit 5 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Naton sotapropaganda soveltaa feminiinisiä kikkoja, joissa määritelmiä, loogisia suhteita ja maalitolppia muutetaan lennossa. Lukija kirjoittaa:

 

Näiden NATO-kiimaisten kommentit ovat aika ristiriitaisia keskenään. Ensin Venäjä on kärsinyt suuria tappioita mutta samaan aikaan se on aloittanut suurhyökkäyksen. Sitten venäjältä loppuu miehet ja ammukset mutta heti perään sen tarkoitus on vallata koko Ukraina.

Venäjää kuvataan heikoksi ja pieneksi mutta samalla haukutaan koko maailmaa kiristäväksi valtioksi. Venäjän kerrotaan jääneen yksin mutta yhtäaikaa se liittolaistensa kanssa heiluttavat dollarin asemaa jne…

 

 

Osuva analyysi. Laiton Lehti on ehkäpä ainoana mediana vuodesta toiseen korostanut, että lähes KAIKKI interaktio on kaksinaismoralistista määritelmäpeliä. Tässä mielessä kommunistit ovat oikeassa. Tämän takia Laittoman Lehden fanittama professori Hoppe suosittelee opettajansa Jurgen Habermasin edelleen kehittämään juutalais-kommunistiseen Kriittiseen teoriaan tutustumista. Vihollisen aseet on tunnettava. Fakta nyt vaan on, että vasemmisto on päässyt niskan päälle, koska osaa paremmin määritelmäpeliä.

 

Paras esimerkki on tietysti äärisuvakki EET-poliisin johtaja Jari Taponen, joka sanapeleillään vähättelee matuongelmaa. Onneksi Taponen on aika huono valehtelija, koska pelaa sanapelejään liiankin törkeästi. Jopa tyhmemmätkin alkavat haistamaan juonen.

 

Jari Taponen: Suomessa ei katujengejä, vaan nuorisoryhmillä väkivaltaisuuteen liittyviä henkilökohtaisia ongelmia!

 

 

Myös koronatyrannia perustuu pelkkään määritelmäpeliin. Tämä huijaus on uponnut geneettisesti naiveihin suomalaisiin kuin unelma. Tai siis painajainen.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

Myös natottajien valta perustuu määritelmäpeliin.

 

Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 

 

Ei siis ihme, että läntinen sotapropaganda perustuu ovelalla tavalla lähes kokonaan määritelmäpeliin. Alla muutamia määritelmiä, joiden manipulointi on mahdollista varsinkin kaksoisstandardilla.

 

0. Kaksoisstandardi

Ideana on siis sokeasti julistaa toinen hyvikseksi ja toinen pahikseksi. Tämän jälkeen sitten ylistetään toista osapuolta ja demonisoidaan toinen osapuoli. Näin ei sitten tarvitse välittää demonisoidun ”pahiksen” väitteistä, vaan ainoastaan ”hyviksen” eli Ukrainan väitteistä. Jos joskus venäläisten kanta kerrotaan, niin silloin korostetaan kyseessä olevan vain VÄITE. Ukrainalainen siis kertoo ja venäläinen väittää.

 

1. Tappiot

Väitetään vastustajan kärsivän koko ajan massiivisia tappioita, mutta omat tappiot koostuvat vain muutamista sankarikuolemista.

Sotapropagandan ideana on siis saada kuulija unohtamaan, että sodassa kaikki kärsivät tappioita. Näin sitten koko ajan puhutaan vain siitä kuinka venäläiset kuolevat ja näytetään lukuisia videoita siitä kuinka heidän tankkejaan tuhotaan. Samalla ollaan hiljaa ukrainalaisten paljon suuremmista tappioista.

(BTW, miksi häviö koostuu useista osahäviöistä eli tappioista, mutta voitto useista osavoitoista vai onko osavoitolle omaa sanaa?)

 

 

2. Voitto

Sodassa pyritään minimoimaan tappiot, mutta tästä huolimatta tärkeimpänä päämääränä on kuitenkin maan valtaus. Se voittaa, joka pystyy valtaamaan toisen maan. Venäjä on niin tehnyt suuressa mittakaavassa Hersonista Sjeverodonetskiin, joten se on selvästi voitolla.

 

Läntinen sotapropaganda kääntää tämänkin päälaelleen kahdella tavalla. Toisaalta vähätellään koko ajan Venäjän etenemistä. Tässä Ukrainan uskomaton lausunto eilen illalta, kun sen joukot olivat hätää kärsimässä.

 

As Russia intensifies its assault on the eastern part of Ukraine, the Ukrainian military claimed that Russian troops are making little progress, particularly in the Donetsk region.

”The rate of advance of enemy units during hostilities in the Donetsk direction is low, due to the physical exhaustion of personnel and low morale and psychological condition,” Ukraine’s General Staff of the Armed Forces of Ukraine said on Saturday.

 

Toisaalta sitten länsimedia korostaa niitä harvoja keinoja, jolloin ukrainalaiset tekevät vastahyökkäyksiä saaden hieman takaisin OMAA maa-aluettaan. Eli unohdetaan sen olevan voitolla, joka valtaa enemmän merkittäviä maa-alueita kuin toinen.

 

Itse asiassa Suomen seinähullu valtamedia menee vieläkin pidemmälle. Se väittää, ettei maa-alueenkaan valtaaminen ole voittamista. Ylen mukaan Venäjä taistelutahto romahtaa millä hetkellä hyvänsä, vaikka se on vallannut jo noin 20 % valtavan suuren Ukrainan pinta-alasta ja varsinkin strategisesti tärkeän etelän.

 

Kyllä. Tähän Ylen sotapropagandaan uskoo myös osa Laittoman Lehden suvakkikommentaattoreista:

 

Eli sodassa voittaja on se joka valtaa enemmän maata? Viis siitä mitä tapahtuu taloudelle, maineelle, kaupunki-infralle, siviileille, kalustolle, sotavoimille jne.. Ei Marco ei.

 

 

Koko sota käydään SYVÄLLÄ Ukrainassa, joten totta kai Venäjä on voitolla varsinkin, kun se valloittaa koko ajan LISÄÄ maa-alueita. Venäjän maaperällä ei sodita lainkaan. Niinpä kaupunki-infraa tuhoutuu ja siviilejä kuolee vain Ukrainassa.

 

Läntinen sotapropaganda kuitenkin katsoo Venäjän silti häviävän. Siis vaikka se valloittaisi puolet Ukrainasta. Kuulemma mainehaitta on niin suuri ja pakotteet niin kovia, että Venäjä häviää joka tapauksessa ja Putin joutuu eroamaan. Eli sotapropaganda yrittää vaihtaa keskustelunaiheen sotilaallisesta voitosta maineeseen ja talouteen! Tämä on juuri sitä maalitolppien siirtelyä, jotta ikinä ei tarvitsisi myöntää Venäjän olevan sotilaallisesti voitolla.

 

Tosin Venäjän maine ja talouskaan eivät näytä kovasti kärsineen, koska raaka-aineiden hinnat ovat nousseet pilviin ja enemmistö maailman maista mielellään toimii Venäjän markkina-alueena. Läntinen media toimii ihan aidon rasistisesti esittäen länsimaat koko maailmana.

 

Onko Venäjän ja Kiinan liitto todellinen? Muuttaa maailmahistorian suunnan?

 

 

Länsi ei pelkästään vähättele Ukrainan tappioita, vaan se myös suurentelee joitain Ukrainan yksittäisiä torjuntavoittoja. Näin länsi voi riemuita ukrainalaisten suurvoittona aina kun venäläisten murtautuminen jollain rintaman osalla pystytään pysäyttämään. Tämäkin on kuitenkin täysin älytöntä, koska oleellista on se pääseekö vastustaja ylipäätään rintaman läpi.

 

Siis totta kai venäläisten kannattaa hyökätä SAMAAN aikaan useammasta kohdasta rintamaa. On täysin älytöntä selittää Venäjän hävinneen vain koska se ei samaan aikaan päässyt läpi joka kohdasta.

 

Alussa venäläiset hyökkäsivät Ukrainaan laajalla satojen kilometrien rintamalla sekä pohjoisesta, idästä että etelästä. He kuitenkin pääsivät kunnolla rintaman läpi vain etelästä, kun Ukraina siirsi joukkojaan pohjoiseen Kiovan turvaksi. Tämän läntinen media tulkitsi ukrainalaisten suurena voittona!! Kiova ei kaatunutkaan, niin Ukraina voitti! Siis vaikka todellisuudessa venäläiset pääsivät läpi etelässä ja hyötyivät valtavasti Krimin ja Donbassin välille syntyneestä maayhteydestä.

 

 

Ihan samalla tavalla venäläiset myöhemmin hyökkäsivät toukokuun alussa suurhyökkäyksellä Donbassiin pohjoisesta, idästä ja etelästä. Jälleen venäläiset epäonnistuvat pohjoisella rintamalla, jonne Ukraina lähetti täydennyksiä, MUTTA juuri siksi venäläiset jälleen onnistuivat murtamaan rintaman etelässä eli varsinkin Popasnajassa. Niinpä sitten Venäjä on päässyt uhkaamaan moteilla, jotka ovat pakottaneet ukrainalaiset perääntymään lukuisissa paikoissa.

 

Popasna-kukka puhkeamassa kukkaan! Venäläiset triplamotittavat kosher-ukrainalaiset?

 

 

Läntinen media oli kuitenkin hiljaa Ukrainan Popasnaja-katastrofista samalla, kun piti valtavaa meteliä Donbassin pohjoisen rintaman torjuntavoitosta sekä Ukrainan pienestä etenemisestä pohjoisessa Harkovan alueella. Niinpä läntinen media esitti jälleen, että Ukraina voitti! Siis vaikka sen Donbassin rintama murtui etelässä ja yli 10 000 ukrainalaista sotilasta on vaarassa joutua mottiin!!

 

Tästä kartasta näkee hyvin miten monesta kohtaa Ukrainan rintama on murtunut. Ensin kuukausi sitten Popasnaja, sitten viikkoa myöhemmin Izum ja sitten kaksi viikkoa myöhemmin Lyman ja Sjeverodonetsk. Nyt Ukraina on hätää kärsimässä ja sotilaiden moraali on pohjamudissa. Rintaman totaalinen romahdus voi olla nyt lähellä.

 

 

 

 

 

 

 

Kertoo todella paljon natottavien betamiesten idiotismia lähentelevästä tasosta, että uskovat ihan sokeana länsimedian ja varsinkin Suomen täysin älytöntä kalajuttujen tasoista sotapropagandaa, joissa rintaman murtuminen on pikku juttu ja häviöt ovatkin voittoja.

 

Venäläiset voittaneet Sjeverodonetskissa. YLE: Ukrainalaiset voittivat silti taisteluissa!

 

 

3. Häviäminen

Sodan ensimmäinen fakta on, että se on nollasummapeliä. Kun toinen valtaa toisen maa-aluetta, niin valtaaja voittaa ja maata menettänyt häviää. Perääntyminen ja merkittävien maa-alueiden ja kaupunkien luovuttaminen vastustajalle on taistelujen häviämistä. Jos valtio menettää suuren osan maa-alueestaan, niin sitten on kärsinyt murskatappion.

 

Maapinta-ala on nimittäin kaiken turvallisuuden ja talouden edellytys. Jos toinen valtio valtaa toiselta paljon maa-alueita ja väestöä, niin totta kai se tulee myös hyötymään siitä taloudellisesti puhumattakaan sotilaallisesti, joka myös synnyttää taloudellista menestystä.

 

Toki pakotteet monimutkaistavat kokonaishyötyanalyysiä, mutta pitkällä tähtäimellä raaka-ainerikkaan Venäjän ja teollisen Kiinan liitto varmasti voittaa kasinotaloudelle perustuvan kohta romahtavan länsitalouden.

 

 

 

Sotapropaganda kuitenkin yrittää saada ihmiset unohtamaan maa-alueiden tärkeyden siirtämällä maalitolppia. Joka kerta kun Ukraina menettää jonkun kylän tai kaupungin, niin kyse onkin vain pikkujutusta.

 

Itse asiassa länsimedian mukaan ukrainalaiset eivät koskaan peräänny pakenemisesta puhumattakaan, vaan vain evakuoivat itsensä. Ideana on siis esittää, että ukrainalaiset siirtyvät vapaaehtoisesti niin hyviin asemiin, että sieltä on helppo käynnistää valtava vastahyökkäys. Tosin sitä valtavaa vastahyökkäystä ei näy eikä kuulu. Ei kuitenkaan hätää. Kyllä se on ihan kohta alkamassa, mutta sitä ennen pitää taas ”evakoitua” uudestaan hieman parempiin asemiin.

 

Todellisuudessa Lymanin rintamanosan 27.5. tapahtuneen romahtamisen jälkeen avainkaupunki Slavianskin edustalla kohta taistellaan. Tämäkään ei läntisen valtamedian mukaan kuitenkaan ole kovin vakavaa, koska näin ukrainalaiset pystyvät lopulta ratkaisutaistelussa voittamaan Venäjän! Niinpä Ukraina on edelleen voitolla.

 

Tosin näyttää kyllä siltä, että sisimmässään natottajat tietävät valehtelevansa itselleen. Suurisuisimmatkaan natottajat eivät nimittäin koskaan suostu lyömään vetoa sodasta. Se olisi kuulemma moraalitonta. (Kuinka kätevää.)

 

Uskallatko lyödä vetoa Ukrainan puolesta: Venäjä 1,06 vs. Ukraina 7,75

 

 

4. Lopullinen voitto

Sitten kun Ukraina menettää Donbassin, niin ukrainalaiset varmaan selittävät kuinka tulevat vielä amerikkalaisten lähettämien superaseiden avulla tuhoamaan Venäjän armeijan. Tämän takia ukrainalaiset pitävät niin kovaa meteliä Bidenin lupaamista aseista. Sotaprogandaan kuuluukin aina luoda kaukaisia tulevaisuuksia, joissa LOPULLINEN voitto häämöttää.

 

Lopullisen voiton käsitteellä voidaan siis kaikki häviöt muuttaa torjuntavoitoiksi, joilla vain pedataan tulevaa riemuvoittoa. Tässä on siis samanlainen prosessi kuin femakolla, joka kutsuu läskejään kurveiksi ja selittää itselleen tulevaisuudessa laihtuvansa kehopositiivisuudella.

 

Miehillä itselle valehtelu liittyy kuitenkin enemmän koko heimon evoluutiopsykolgiseen etuun. Betamiesten itsetuntoa on valehtelulla parannettava, jotta jaksavat taistella heimon puolesta. Jos valkoiset betamiehet eivät olisi helposti aivopestävissä sotapropagandalla, niin valkoinen rotu ei olisi ikinä noussut hallitsevaksi roduksi. (Omegamiehiä on vaikeampi aivopestä, koska heillä oman edun tavoittelu on niin voimakasta. Niinpä he kykenevät lähinnä vain sotarikoksiin tai karkuruuteen.)

 

Tämän takia lopullisen voiton käsite on erittäin tärkeä. Ainahan voi nimittäin fantasioida jostain tulevaisuuden käänteentekevästä tapahtumasta. Näin Göbbelskin selitti II maailmansodan loppuvaiheissa saksalaisille, että Saksan lopullinen voitto on vielä mahdollinen superaseilla. Moni saksalainen sotilas myös tarrautui täysillä tähän toivon olkeen. Todellisuudessa näissä lopullisen voiton haaveissa kuitenkin unohdetaan yksi absoluuttinen suure: AIKA.

 

Totta kyllä on, että ukrainalaisten olisi ollut mahdollista voittaa, JOS sota olisi muuttunut ASEMAsodaksi. Tällöin Natomaat olisivat ehtineet kouluttaa uuden ukrainalaisen armeijan samalla, kun olisivat kaataneet Ukrainaan kymmeniä miljardeja dollareita ja uusinta aseistusta. Tähän mahdollisuuteen Laiton Lehti viittasi muutama viikko sitten.

 

Scott Ritter: Ukraina voi EHKÄ sittenkin vielä voittaa Venäjän. (Juutalaisoligarkkien tuella!)

 

 

Rintamasotaa ei kuitenkaan tullutkaan, vaikka totta kyllä on, että Donbassin sodassa olisi todellakin voinut syntyä asemasotavaihe. Ukrainalaisilla on nimittäin ollut 8 vuotta aikaa rakentaa Amerikan rahoittamana Donbassiin ehkä maailman kovimmat puolustusasemat. Kuukausi sitten venäläiset alkoivat kuitenkin puhkoa ukrainalaisten rintamaa monesta kohtaa ja ovat sen jälkeen edenneet JOKA päivä luomalla samalla mottiuhkia, jotka ovat pakottaneet ukrainalaiset perääntymään aina uudestaan ja uudestaan.

 

Ukrainan ja lännen sotapropaganda sitten päivästä toiseen selittää pitkin hampain, että venäläiset ovat edenneet HYVIN HITAASTI vain 1-2 kilometriä päivässä. Niinpä, mutta kerropa se vaikkapa vaivaisella kuukaudella eli 30:llä päivällä, niin sitten ollaankin jo syvällä Donbassissa. Motittamisen aikaansaamiseen ei nimittäin tarvitse kuin edetä noin 30-50 kilometriä paikasta riippuen. Lisäksi eteneminen on yleensä kiihtyvää, koska kovimmista puolustuslinjoista läpi päästyään venäläiset pystyvät uhkaamaan yhä suuremmilla motituksilla yhä useammassa paikassa.

 

 

Hurjinta on, että länsi on myöntänyt ukrainalaisia kuolevan jopa 100-200 päivässä. Kerropa tuo vaikka vain 30:llä päivällä ja sitten se vielä vaikkapa kolmella eli haavoittuneiden, romahtaneiden ja karanneiden määrällä. Tavallisilla ihmisillä ei ole kuitenkaan mitään käsitystä Ukrainan Donbassin armeijan koosta, joten he eivät tajua tilanteen vakavuutta eikä länsimedia sitä heille kerro.

 

 

Käytännössä venäläisten eteneminen on siis niin nopeaa, ettei länsi voi mitenkään ehtiä kouluttaa uutta ukrainalaista armeijaa. Tosin länsi ei sitä enää näytä haluavankaan, sillä sekä Macron että Schultz ovat kyllästyneet harhaisiin ja suurisuisiin ukrainalaisiin, jotka slaavitemperamentillaan ovat nyt herjanneet tukijoitaan raukoiksi luovuttajiksi.

 

Suuri osa luvatuistakaan lännen aseista ei ehdi saapua kesäksi ja vaikka ehtisikin, niin länsi tuskin edes ehtii kouluttaa ukrainalaisia uusien asejärjestelmien käyttämiseen. Ja vaikka ehtisikin, niin se ei muuta sitä tosiasiaa, että venäläisillä on yliote sekä ilmassa että tykistössä. Samalla kun länsi on jahkaillut aseiden lähettämisessä, niin Venäjä on koko ajan tuonut niitä valtavasti lisää omille joukoilleen ja nimenomaan logistisen järkevästi hyvän huollon ja koulutetun väen kanssa.

 

Ukrainalla logistiikka on pommituksista levinnyt käsiin samalla, kun Venäjällä se on tullut todella hyväksi. Kaikki sotatieteilijät tietävät, että nimenomaan logistiikalla sota voitetaan.

 

 

 

 

Fakta nyt vaan on, ettei lännen apu ehdi mitenkään merkittävästi hidastamaan – estämisestä puhumattakaan – Ukrainan valiojoukkojen häviötä Donbassissa. Tämän jälkeen venäläisillä tulee olemaan tie auki ja tulevat ottamaan Odessan, jonka jälkeen Ukraina on kokonaan katkaistu mereltä. Sen jälkeen Venäjä voi ottaa koko Itä-Ukrainan, jos haluaa, joskin luultavasti tulee käyttämään sitä vain rauhanneuvottelujen valttikorttina.

 

Karttasota: Ukrainan sodan vaihtoehdot Venäjän minivoitosta murskavoittoon

 

 

Ukrainan luovutettua suuria maa-alueita juutalainen Zelensky tulee sitten selittämään kansalle, että itse asiassa Ukraina voitti sodan, koska pystyi estämään Venäjää valtaamasta koko Ukrainaa. Laskutoimitukseen ei tietysti kuulu kaikki ukrainalaisten kuolemat ja Ukrainan infran tuhoutuminen, koska neutraliteettivaihtoehtoa eli Ukrainan pysymistä puolueettomana ei alunperinkään ollut olemassa.

 

Ai miksei? No, koska Venäjä kehtasi estää Israelin vaikutusvallan laajentumisen Syyriaan ja syvemmälle Lähi-Itään. Niinpä Venäjä on pahuuden ja antisemitismin ruumiillistuma, jolle oli pakko kostaa. Ukraina on kirjaimellisesti vain sivuteatteri Syyrian sodalle.

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Nyt kaikki maat tietävät, että antisemiittien venäläisten tuli melko kalliiksi ryppyillä Israelille. Juutalaisten kannalta Ukrainan sota on siis todellinen voitto.

 

Proxysota on se paras sota varsinkin, jos samalla onnistuisi värivallankumous.

 

Valtamedia ei uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

Sitä paitsi kyllähän ukrinatsit ja muut valkoiset ukrainalaiset ovat varmasti ihan kiitollisia, kun saavat kuolla Israelin puolesta. Ovathan he vain slaaveja.

 

Seuraavaksi kosher-teurastukseen jonottavat sitten innokkaat suomalaiset.

 

Se tietysti päättyy kunnon sionistisiin grillijuhliin.

 

Professori Mearsheimer: Biden provosoi Venäjää ydinsotaan! (Sionistit yllyttää?)

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 1. Loistokirjoitus Marcolta!Suomen hiirikansalaiset ovat sotapsykoosissa ja hypnoosissa.Hypnologina toimii media.

   1. Niin ja rupekaa lukemaan pelkästään Mitä Vittua?!! – lehteä ja Laitonta Lehteä. Kyllä siinä teillä maailmankuva avartuu!

    1. Näin justihin. Näitä kahta lehteä jos vain lukisi, niin olisipa kapea maailmankuva. Oletteko huomanneet, että suurin osa läheteistä, mihin nämä molemmat lehdet vetoavat ovat länsimaisia. Aika harvassa ovat venäläiset lähteet. Minkälaisen johtopäätöksen tästä voimme vetää? Länsimaissa jyllää vapaus ja Venäjällä, Kiinassa jyllää totalitarismin, jossa mielipiteiden ei annet vapaasti muodostua.

    2. Mitä vittua on kuollut kun meni samoille linjoille eikä uutta uutista tule. Tämä sentään vähän viihdyttää ennen kuolon kankeuden viedessä uunitettavaksi oottoa.

 2. Lipussa on kaksi pyramidin muotoa muistuttavaa kolmiota. Ei viittaa muuhun kuin Baalin, Babylonin kuninkaan eli saatanan palvontaan.

 3. Katos suuri sotatieteilijä ja kaikkien alojen asiantuntija se vaan koettaa parsia valheitaan kasaan. Aivan mahtavaa että hän vetää tässä mukaan poliisin ja pandemian aivan kuin niillä olisi mitään tekemistä Marcon yleissivistyksen puuttumiseen.

  Marcon mukaan Putinin vallattua kaksi täysin tuhottua kylää ja pari hehtaaria peltoa on Venäjä suuri voittaja, vaikka se menetti enemmän miehiä, koko nykyaikaisen sotakalustonsa, joutui kauppasaartoon, tuomittiin sotarikolliseksi koko kehittyneen maailman silmissä, romahdutti valuuttansa arvon, ajettiin ulos kaikesta urheilutoinnasta, ajoi alas suurimman osan kehittyneestä tehdastuotannostaan jne. jne.

  En edes aloita kybersodasta, koska siinä ei voi vallata maata = siinä ei voi voittaa.

  Hyvä Marco! Se pari hehtaaria maata ja tuhotut kylät korvaavat kaiken tuon. Venäjä on suuri voittaja joka ajoi kehityksessä itsensä 30 vuotta ajassa taaksepäin, mutta sinä komppaatkin jälkeenjääneitä. Seuraava Venäjän johtaja joutuu luopumaan noista mittavista sotasaaliista mikäli joskus tahtoo leikiä muiden kuin Pohjois-Korean kanssa.

  Ps. Tykkään noista väritusseilla piirretyistä kartoista. Faktaa kun eivät sisällä niin ainakin kivempi tuijotella ja kiitos kun puolueettomana kirjoitit kuinka Ukraina valtasin osan Severodonetskissa takaisin. Sinähän et ole venäjämielinen vaan ainoa täysin puolueeton media maailmassa 😀

  1. Höpö höpö. Bill Gates on Jumalasi. Työntää silti anuksestaan joka päivä iljettävää ruskeaa mönjää, vaikka on miljardööri olevinaan. Oikea nimetön taitaa olla Kauniaisten ruotsinkielisen kokoomuksen edustaja, on sen verran sikeää satsia kaikki kommenttinsa.

   1. Edelleenkään Aimo hyvä minulla ei ole jumalaa. Uskon että jumalkäsite määrittelee koko yksinkertaisen elämäsi ja tarvitset siihen jotain suurempaa selittämään asioita joita et ymmärrä, mutta itselläni ei ole samaa ongelmaa.

    Ja ei.. Ikävä kyllä en syntynyt Kauniaisissa hopea lusikka kädessä, vaan olen joutunut tekemään töitä menestykseni eteen. Suosittelen kaikille samaa.

    1. Ukraina ei voita Venäjää. USA ja NATO vain tappeloittaa tyhmää Zelenskyä, joka kohtelee sotilaitaan niin kuin Hitlerkin teki kun WWII aikana Natsi Saksa oli jo romahtamistilassa. Hitler ampui itsensä syytti kaikkia paitsi itseään koko paskasta. Zelesnskillä on Ison-Britannian kansalaisuus ja turvapaikka.
     Venäjä on suurvalta ja Ukraina on Bidenin mafian ja sodan jäljiltä köyhimpiä maita kunnes Sanna Marinin hallitus hoitaa Suomen köyhyystilaston kärkeen.

  2. Ruplahan on lähtenyt kovaan nousuun, on jo joulukuun 2016 tasolla! Vaikkei sillä käydäkään kauppaa länsimaissa…

 4. Todellisuudessa lännen pedonatottajien sotilailla ei tee laajassa sodassa yhtään mitään. Kaikki on vain tätä feminististä sanapeliä. Todellisessa sodassa pelkällä sanapelillä ei päästä mihinkään.

 5. Tuli tosta itselleen mieleen, kukaan ei ole pitänyt meteliä näistä herroista. Barack (tumma paahto) Obama, George (hihittävä simpanssi) Bush ja Bill ( varmasti raiskaan myös lapsia) Clinton, katsokaahan huvikseen kuinka monta aloitettua sotaa, valloitettua ryöstettyä maata ja siviiliuhreja he ovat jättäneet jälkeensä… Ei sota rikoksia

 6. Sen lisäksi, että Venäjä murskaa ja denatsifioi Ukrainan armeijaa, niin samalla valloitettuja alueita uudelleen rakennetaan ja palautetaan yhteiskunnan toiminta. Esim. Mariupolin satama on avattu ja nyt sieltä lähtee tuttuun tyyliin terästuotteita asiakkaille ja samalla rahtilaivat tuovat rakennustarvikkeita kaupunkiin. Mariupolissa on jopa ehditty järjestää nuorten jalkapalloturnaus, johon osallistui 500 nuorta. Aika hienoa!

  Mitä samaan aikaan tekee esinahaton natsipresidentti? Valehtelee, kerjää lännen suvakeilta rahaa ja vaatii lisää aseita täysin epäonnistuneelle armeijalleen! Ukrainan armeija ei edes kykene evakuoimaan siviilejä vaikka itsensä evakuionnissa he ovat huippuosaajia!

  Myös eläinsuojelutyö on ollut erittäin tehokasta! Azovin julmat valenatsit pitivät valkoista amstaffia panttivankina terästehtaan bunkkerissa. Valenatsien antautumisen jälkeen hyväsydäminen komentaja Kadyrov adoptoi tuon ihanan luontokappaleen ja nyt rohkea koira elää turvassa ja hyvässä kodissa Tsetseniassa! Kiitos komentaja Kadyrov!

  Eli Venäjä toimii samanaikaisesti monella tasolla erikoisoperaation yhteydessä. Syksyllä pitäisi olla 50 kpl Sarmat 2-ohjuksia taisteluvalmiudessa. Sitten nähdään haluaako natopridettäjät vielä taistella? Jo nyt suvakkien moraali on mennyttä!

  On myös syytä muistaa, että pari viikkoa sitten komentaja Kadyrov esitteli presidentti Putinille suunnitelman, jossa koko Ukraina denatsifioidaan ja demilitarisoidaan. Presidentti Putin hyväksyi suunnitelman! Eli kesästä tulee hyvin hikinen!

  Komentaja Kadyrov on myös sitä mieltä, että Puola pitää denatsifioida!

  1. Kadyrovin ihailija pöydänpäästrategi jälleen vauhdissa. Kadyrov, esinahallinen oman kansansa riistäjä ja tappaja, istuu omassa palatsissaan, eikä uskalla lähteä sieltä mihinkään ja jos lähtisi niin joutuisi kiinniotetuksi ja tuomituksi hirtettäväksi. Kadyrov pysyy vallassa vain ja ainoastaan putinin armosta ja kun Venäjällä alkaa puhaltamaan vapaammat tuulet, niin kadyrov on pinteessä. Hetkinen veikkaa nyt väärää hevosta. Luuletko, että rouvasi pitäisi kadyrovista? Mieshän pelkkä sotarikollinen, ei mitään muuta. Miksi loistava kadyrov ei rakenna tsetseniaa, joka on Euroopan köyhimpiä kolkkia.

   1. Tuo sinun islamofobia ja koiravastaisuus on järkyttävää!

    Eikö ole hyvä ja hieno asia, että komentaja Kadyrov pelasti ja adoptoi azovin valenatsien kidnappaaman koiran? Nyt koiralla on hyvä olla ja elää!

    Jos komentaja Kadyrov olisi sotarikollinen, niin silloin hänet olisi tietenkin tuomittu sotarikosoikeudenkäynnissä, mutta tällaista ei ole tapahtunut, eli hän on viaton ja syytön!

    Tiesitkö, että komentaja Kadyrov on hyvin suosittu mm. Indonesiassa!

 7. Tulevaisuudessa iso osa kirjoista pitää polttaa laillisesti, koska ne ovat täynnä pelkkää satanistista ja feminististä relativismisaastaa, jolla ei tee yhtään mitään oikeassa elämässä. Kaikki virkamiehet ja poliitikot, sekä ”älykkäät” ovat kaikki maanpettureita ja satanisteja, jotka haluavat ”vähemmistöille” ja naisille lisää valtaa, sekä haluavat tietoisesti tai tiedostamattaan tuhota yhteiskunnan.

 8. Jokainen sotilas ja poliisi on vihollinen ja maanpetturi. Ei ole mitään hyviä poliiseja ja sotilaita, jotka loukkaisivat sinun puolellesi. He tulevat kaikki vainoamaan ja tuhoamaan sinut tai katsovat vierestä kun heidän kaverinsa tuhoavat ja vainoavat sinua eivätkä koskaan vasikoi kavereitaan.

 9. Ai katos, sensuuri Marco iski taas. Käsittääkseni ei kyllä kiroillut mikä on mielestäsi kauheaa. Ilmeisesti totuutta ei saa sanoa ääneen – iso M ei tykkää.. Mielivaltaista pelleilyä.

  1. Kritisoi juttua asiallisesti – tai edes puoliasiallisesti – ilman ad homineita yms., niin julkaistaan kyllä. Ota oppia Jussiboysta, joka toki edelleen käyttäytyy törkeästi, mutta kommenteissa on silti jokin (suvakki)argumenttikin ilman vakavampaa ad hominemia.

   1. Eli en saa verrata Venäjän menestystä päätoimittajan menestykseen? Eli sinua tai Venäjää ei saa vertailla, saati kritisoida? Asia kunnossa, mutta sinä saat haukkua ihmisiä natseiksi/suvakeiksi ja miksi nyt tahdotkaan ilman kritiikkiä. Hyvä että nämä puolueettomat säännöt tuli nyt selväksi. Herra..

 10. > lu­va­tuis­ta­kaan län­nen aseis­ta
  > ei eh­di saa­pua ke­säk­si

  It­se ajat­te­li­sin, et­tä Uk­rai­naan lä­he­tet­tä­vien asei­den ei ole tar­koi­tus­kaan pää­tyä Uk­rai­naan vaan Puo­laan.
  –   Uk­rai­nan var­jol­la Puo­laan kes­ki­te­tään val­ta­va mää­rä aseis­tus­ta, jo­ta sit­ten tul­laan käyt­tä­mään hyök­käyk­ses­sä Mos­ko­vaan.
  –   Eu­roo­pan inf­rast­ruk­tuu­ri ei toi­mi so­ta­ta­lou­des­sa, jo­ten hyök­käys aseet on kes­ki­tet­tä­vä ra­jal­le etu­kä­teen.
  –   Hyök­käys ta­pah­tuu vuon­na 2025.

  Uk­rai­naan lä­he­te­tään «tu­hot­ta­vak­si» vain käyt­tö­kel­vot­to­mia asei­ta.
  –   Pai­kal­li­set ym­pä­ris­tö­mää­räyk­set sal­li­vat nii­den tu­ho­ami­sen jo­pa kau­pun­kien kes­kus­tois­sa.

 11. Suomalaisillekin selitettiin, että itse asiassa Suomi VOITTI luovuttamalla Neuvostoliitolle ja näin kansalaisille saatiin selitettyä, jotta he eivät jatkaisi vastarintaa miehittäjiään vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*