17 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kuvat ennen ja jälkeen. Vasemmalla kuva on otettu talven kestäneen tiukennustreenikauden jälkeen ja oikealla syksyllä kesälomakauden mentyä.

 2. No niin feministiwokesuvakit mielimarssia pystyyn että heilahtaa, en ole käytettävissä mutta voin peukuttaa.

 3. Mies, olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Ja sinulla on oikeus kiinnostua barbi-vartaloisita naisista ja haukkua heitä jolleivat he kiinnostu sinusta ihmisenä.

  1. Näin on feministinäppylät. Ja jos ei ransut anna heitä saa rapettaa tai ei kiinnosta gayransuseura saa kurmuuttaa.

 4. Silloin kun Suomessakin eläminen oli vielä enimmäkseen fyysistä työtä niin arki varsinkin maaseudulla ja työ josta hankittiin toimeentulo niin ei kellään ollut edes mahdollisuutta lihoa ja lihavia ihmisiä halveksuttiin. Lihavia olivat yleensä vain kaupunkien suuryritysten patruunat ja se korosti sitä leveämpää elämää mihin heillä oli mahdollisuus eikä he enää mitään työ, sotilas tai naimaikäisiäkään varsinaisestk olleet.

  1. Ja vaaleus oli in ettei tarvinut kykkiä erotti heidät alamaisista, nykyään sairaan ruskeat.

  2. Juuri näin. 70-luvulla lähes kaikki olivat hoikkia tai atleettisia. Nyt sellainen on harvinainen poikkeus. Hyvin ovat kolmioyriitykset onnistuneet tekemään ihmisistä sairaita lääketeollisuuden orjia. Tietoinen suunnitelma. tietyllä porukalta.Lisäksi siihen amerikkalainen viihdepaska huolehtii että ajatukset ja psyyke pysyvät sairaina.

  3. Totta toinen puoli. Se toinen puoli oli sitä että oikeasti oltiin nälkiintyneitä. Ravinto oli mitä oli. Ja kun vanhemmatkin huusi lapsilleen ”Älkää juosko, tulee nälkä” niin se kuvastaa hyvin sen ajan oloja.

   Totta on että fyysisen työn väheneminen ja ravinnon (varsinkin lisäaineiden) paraneminen on johtanut lihavuteen. Luonnon DNA ei ehdi mukautua riittävän nopeasti. Suomessa kansakuntaa rasittaa vielä se kun suuret nälkävuoden tappoivat ne DNA:t jotka varastoivt huonosti energiaa. Jälkelle jäivät ne jotka varastoivat nopeasti energiaa ja kuluttavat sitä hitaasti.

   Ja totta on myös se että tv pitää ihmiset poissa jopa harrastusten parista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*