Marco de Wit 5 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa perinteisiä perhearvoja ja yksilönvapautta. Tämä tarkoittaa myös vapaata markkinataloutta. Niinpä Laiton Lehti suosittelee laajaa yksityistämistä yhdistettynä ihmisten perusturvaa ylläpitävään perustilijärjestelmään, jossa jokainen suomalainen saisi osan yksityistettävien laitosten osakkeista. (Parasta olisi jos samalla voisi kansallistaa kaikki pankit, pilkkoa ne ja sitten yksityistää ne täysvarannoilla. Näin tuhottaisiin valtaeliitin monopolistinen rahakone, joka pyörittää kartellisaatiota, joka puolestaan aiheuttaa globalismin, sodat ja kulttuurimarxismin.)

 

Paratiisin porteilla? Perustili = Täystyöllisyys nousevilla palkoilla ja alenevilla veroilla!

 

 

1. Verotoimisto

Taloustieteilijät ja libertaarit ovat kuitenkin melko yksimielisiä siitä, että tiettyjä asioita EI pidä yksityistää. Yksi näistä on esimerkiksi verotoimisto, koska se tekisi veronkannon erittäin tehokkaaksi ja näin sekä loukkaisi ihmisten yksityisyyttä että nostaisi veroastetta.

 

Itse asiassa yksi suurimpia syitä siihen miksi ihmiskunta oli niin pitkään valtavassa köyhyydessä oli se, että vanhalla ja keskiajalla veronkanto oli yksityistetty. Tämä nosti veroasteen hyvin korkealle ja tuhosi talouden.

 

(Lisäksi se synnytti juutalaisongelman, koska lähinnä vain juutalaisilla pankkiireilla oli varaa ostaa tai siis liisata verotoimisto. Juutalaiset pankkiirit siis tarjosivat joka vuosi kuninkaalle tietyn könttisumman rahaa oikeudesta kerätä veroja ja ottaa tietysti ”hieman” vaivanpalkkaa. Näin juutalaisille tuli insentiivi kiristää ihmisiltä mahdollisimman paljon veroja. Tämä on varmasti yksi suurempia syitä siihen miksi nimenomaan Euroopassa tavalliset ihmiset alkoivat vihaamaan juutalaisia varsinkin, kun he ostivat kuninkaalta myös monia muita monopoli- ja kartellioikeuksia. Historian kirjat ja jopa libertaarit ovat kuitenkin tästä hiirenhiljaa, koska juutalaisvainothan johtuivat vain ja ainoastaan valkoisesta patriarkaatista ja valkoisten heteromiesten patologisen mielisairaasta antisemitismistä. Hiljaa ollaan myös siitä, että Rothschildit keksivät tehokkaamman tavan veroittaa eli vähimmäisvarantojärjestelmän ja lopulta keskuspankki FED:in.)

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

2. Sähköverkko

Toinen asia mitä todellakaan ei kannata yksityistää yksittäisten yritysten käsiin ovat luonnolliset monopolit, kuten sähköverkko. Tämän pitäisi olla päivänselvää, mutta tästä huolimatta suomalaiset ovat alistuneet senkin yksityistämiseen.

 

 

3. Lastensuojelu

Kolmas asia mitä ei missään nimessä pidä yksityistää on lastensuojelu, koska muutenhan yksityisille yrityksille tulee insentiivi lobata viranomaisia maksimoimaan huostaanottojen määrä. Eli painottaa huostaanottoja ennaltaehkäisyn ja monenlaisten suorien tukimuotojen sijasta. Käytännössä tämä on lapsikauppaa, jossa lapsi on kauppatavaraa.

 

3.1. Feminismi

Lisäksi suomalaista lastensuojelua vääristää entisestään lastensuojelun lähes täydellinen naisistuminen. Oikeasti lähes kaikki sosiaalityönteikijät ovat naisia. Niinpä lastensuojelun henkilökunta on erittäin punavihreää. Sosiaalitoimistoissa kukkii sekä vasemmistolainen valtiouskovaisuus että feminismi, jossa viranomaiset ovat lähes aina naisen puolella isää vastaan.

 

Monet epäilevät, etteivät miestyöntekijät kestä varsinkaan lastensuojelun politisoitumista, vaan siirtyvät muihin töihin. Tämä sitten vielä entisestään lisää lastensuojelun naisistumista.

 

Monet isät eivät ole sosiaalitoimiston perheoikeudellisessa yksikössä asioidessaan KOSKAAN tavanneet ensimmäistäkään miestä. Kaikki ovat kirjaimellisesti naisia ja vieläpä stereotyyppisen suvakkeja. Ei ihme, että sosiaalitoimiston vessatkin ovat usein nimenomaan unisex-vessoja.

 

Kirsi Pihan unisex-vessalogiikka haisee

 

 

3.2. Demla-tuomarit

Kaiken kukkuraksi tilannetta pahentaa vielä myös tuomioistuimien naisistuminen ja yleinen suvakoituminen, jossa Demla-henkiset tuomarit usein näkevät tavalliset miehet läskivihaa tirskuvina vihapuhujina ja toksisina patriarkaatin edustajina. Monet tuomarit ovatkin ihan avoimesti feministejä suosien äitejä kaikissa huoltajuusriidoissa. Ääriesimerkkinä tuomiot, joissa mies on pakotettu maksamaan elatusapua lapselle, joka ei ole hänen. Toisaalta sitten taas isät, jotka haluaisivat nähdä lastaan, mutta tuomarit auttavat äidille vapaat kädet vieroittaa lasta.

 

Eli tuomarit järkkäävät lapsikaappauksen. Onhan se ihan sama kaapataanko lapsi jonnekin kaukomaille vai vieraannutetaanko hänet isästään Suomessa. Molemmissa tapauksissa lapsen ja isän yhteys katkeaa. Vieraannuttamisessa ehkä vielä enemmän, koska lapsi vielä käännetään täysin isää vastaan.

 

Kaiken kukkuraksi Demlahenkiset tuomarit nykyään sallivat vanhempien eli käytännössä isien POLIITTISEN toiminnan ottamisen mukaan huoltajuusriitoihin. Eli äidin feministinen asianajaja kaivelee isän poliittista taustaa ja jopa vihapuheita. Tuomari sitten antaa asianajajan viitata poliittiseen toimintaan huoltajuusriitaa käsittelevässä käräjäoikeuden istunnossa. Tästä Laiton Lehti on kertonut aiemminkin analysoidessaan tuomari Hirnin toimintaa.

 

Itse asiassa Laittoman Lehden saamien todisteiden mukaan Espoossa vaikuttava tuomari Hirn ei myöskään pidä vieraannuttamista vakavana asiana. Tosin se ei ole mikään yllätys, koska on vaikea löytää suvakimman oloista tuomaria.

 

 

Tuomari Jarl Christian Hirn halveksii kansalaisten perusoikeuksia?

 

 

3.3. Feministien paratiisi

Isien etujärjestöjen mukaan pahinta naisistuminen, feminismi ja yleensäkin Demla-henkinen politisoituminen ovat Espoossa, Kauniaisissa ja yleensäkin Länsi-Uudenmaan tuomiopiirin alueella. Tämä ei ole sinänsä yllättävää, koska siellä asuu paljon ruotsinkielisiä sekä varsinkin keskiluokkaisia yliopistojen aivopesemiä naisia, jotka ovat innokkaimpia woke-herännäisyyden eli suvakkiuskonnon kannattajia.

 

Tätä ongelmaa pahentaa vielä se, että sana on kiertänyt. Niinpä avioeron jälkeen feministinaiset mielellään muuttavat Espooseen, koska uskovat siellä saavansa lastensa vieroittamiselle sekä sosiaalityöntekijöiden että varsinkin tuomarien tuen. Käynnissä on feministien exodus heidän luvattuun kaupunkiin, Espooseen.

 

Itse asiassa Espoossa näyttää myös toimivan muutama feministinen lakitoimisto, jotka ovat nimenomaan erikoistuneet auttamaan feministiäitejä lasten vieraannuttamisessa eli lapsikaappauksissa. Ja tietysti Espoon perheoikeuden suvakkituomarien johdolla. Tästä huolimatta Espoon käräjäoikeutta johtava laamanni näyttää kiistävän ongelman kokonaan. Jotkut oikeusaktivistit epäilevät laamannin jopa johtavan vieroitusoperaatioita tai ainakin katsovan sormiensa läpi feministituomareiden puolueellisuutta.

 

Niinpä oikeusaktivistit ovat alkaneet tutkia Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden tuomiokäytäntöä ja huomanneet, että toisaalta huostaanottoja tapahtuu suhteellisesti herkemmin kuin muualla ja toisaalta tuomarit eivät suostu asettamaan äideille uhkasakkoja päivänselvissäkään vieroitustapauksissa eli lapsikaappauksissa.

 

 

Käytännössä Espoosta on tullut feministien paratiisi, jossa näyttäisi olevan käynnissä tuomarijohtoinen laaja lasten kauppaaminen ja kaappaaminen. Espoon politisoitunut poliisi tietysti katsoo sitä sormiensa läpi silloin kun ei ole nimenomaan auttamassa isien vainoamisessa.

 

Toisaalta samaan aikaan sosiaalityöntekijät ja poliisi sitten katsovat sormiensa läpi islamistien ja juutalaisten harjoittamaa lasten orjuuttamista ja leikkelyä. Eikä siinä kaikki. Nykyään myös pridettäjät saavat leikellä lapsiaan ”sukupuolenvaihdos”operaatioilla.

 

Suomalaisia isiä vainotaan keksityillä perusteilla, mutta äärisuvakit ja maahanmuuttajat saavat rauhassa pahoinpidellä ja kiduttaa lapsiaan. Tosin tähän polpolla ja viranomaismafialla on tietysti korkeimman oikeuden täysi tuki, jossa varsinkaan juutalainen tuomari ei tietysti näe mitään väärää lasten leikkelyssä.

 

KKO-mafia lakkautti Suomen yhdistys- ja sananvapauden. Myös Laiton Lehti lopetetaan?

 

 

3.4. Pahuuden kolmio

Kyse on erittäin vakavasta pahuuden kolmioista, jossa kolmion kantana on toisaalta feministiset sosiaalityöntekijät ja toisaalta polpo. Kolmion kärkenä on sitten Demlahenkiset suvakkituomarit.

 

Laittomaan Lehteen on otettukin paljon yhteyttä ja pyydetty paljastamaan Espoon lapsikauppa ja vieroitusoperaatiot. Ikävä kyllä asian tutkiminen on hyvin vaikeaa, koska viranomaiset pimittävät koko ajan tilastoja. Onneksi oikeusaktivisti Timo Jalava on yrittänyt tutkia asiaa. Laiton Lehti ei pysty ainakaan vielä varmistamaan näitä tietoja, mutta pyytää lukijoita lähettämään lisää tietoa Espoon tilanteesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Pyörittävätkö Espoon sosiaalitoimi ja käräjätuomarit lapsikauppaa ja -kaappauksia?

 1. Mikael Jungner on siirtynyt vanhusten hoivapalveluyrityksen toimintaan. Paavo Väyrynen on lastensuojelubisneksissä mukana ja on vaurastunut nopeasti. Kyllä entiset poliitikot tietävät missä se vihreä oksa kasvaa.

  1. Yleensä SDPedet rahastaa laitoksilla, mutta nyt on niin että Lipponen on paskat Tenavaipoissa asiakkaana.

   1. Toivotetaan hänellekin terveyttä ja pitkää ikää ja mielenrauhaa. Hienon pohjustuksen teki Suomen tuhoamisessa.

  2. Riikka Moilasen (kesk) puheet Oulun kaupunginvaltuustossa ihmisroskasta. Terveysyritys Pihlajalinnan Oulun toimitusjohtajan, kaupunginvaltuutettu Riikka Moilanen (kesk). Kyllähän ne on osanneet. Jos emme aina vain hyödy olette meille aina täyttä [email protected], ei meitä elämämme kiinnosta.

 2. Mehiläisessä aikamoista vanhuksille ja lapselle oli ennenkuin poliisi alkoi vihdoin tutkimaan kun oli tarpeeksi mediassa juttuja.

 3. Kyllä aivan varmasti! Olen kuullut huhuja, että myyvät lapset Tori.fi:ssä satanisteille (saatananpalvojille), jotka nuukkaavat (nukettavat), kohta Suomen yhdessä Putinin kanssa. Hyvä Marco tuo on valmasti faktaa!

  1. Mene nyt loossiiissi rauhoittumaan. Hörppää Hienoa konjakkia ja vedä sauhut laatusikarista. Kyllä se siitä. Kyllä kaikki hyvin käy vielä.

 4. Yhdestä huostaantetusta lapsesta sai jo vuosia sitten 9300e/kk käteen. Sen lisäksi päälle tulivat kaikki korvauksen lomamatkoista ja harrastuksista. Ja kaikki tämä lauseella:”Kun huostaanotetulla pitää olla samat mahdollisuudet kuin normaaleillakin lapsilla”.

  1. Älä nyt puhuko palturia ( vahvempaakin sanaa voisi käyttää, mutta on sentään sivistynyt mies). En tiedä itkeäkö vaiko nauraa, kun lukee dewitin täysin tietämätöntä tekstiä, joss ei ole edes siteeksi totta. Unisexvessoja, voi Jeesus olkoon, mitä puhetta. Sen myönnän, että sosiaalityössä on liian vähän miessosiaalityöntekijöitä ja se on yksin miesten oma vika. Miksi eivät hakeudu alalle. Minä olen hakeutunut, enkä ole katunut. Ja siksi voinkin sanoa pitkän kokemukseni perusteella, että suurin osa mitä dewit kirjoittaa ei pidä paikkaansa. Vai oikein salaliitto sosiaalityöntekijöiden ja tuomareiden välillä. Epäkohtia on mutta ne ovat korjattavissa. Suurin osa katkerasta purkauksista, joita lastensuojelusta kirjoitetaan, on katkerien, omien asioidensa ryssineiden vanhempien purkauksia.

   1. Eli olet sossun työntekijä. Mielenkiintoista. Voitko yksilöidä niitä sosiaalityön epäkohtia, joihin viittasit?

    Pari lisäkysymystä:

    1. Voitko selittää mikset näe mitään ongelmaa Espoon sosiaalikeskuksen perheasioiden unisex-vessoissa?

    2. Mitä muuten sanot siihen Jalosen tutkimukseen, jonka mukaan Espoon tuomarit ovat kovin kitsaita laittamaan uhkasakkoja lapsia vieroittaville äideille? Onko sinulla asiasta kokemuksia tai voitko neuvoa mistä löytyy virallisia tilastoja? Onko asiaa virallisesti edes tutkittu?

    3. Entäs mitä sanot lakimies Leeni Ikosen väitteistä, että monissa kunnissa lastensuojelu on erittäin huonoissa kantimissa eikä kukaan voi mitään huonosti työtään tekeville sosiaalityöntekijöille?

    4. Oletko koskaan valittanut kollegoillesi, kun he katsovat sormiensa läpi pridettäjien ja islamistien lapsiin kohdistamaa seksualisointia ja väkivaltaa?

    1. Lastensuojelun sosiaalityöntekijät työskentelevät monissa paikoissa suuren paineen alla. Yhdellä sosiaalityöntekijällä saattaa olla 50-70 lasta ja perhettä hoidettavanaan. Tämä johtuu sosiaalityöntekijäpulasta ja osaksi myös palkkauksesta. Nämä asiathan on kuntien päätettävissä ja jatkossa hyvinvointialueiden. Suurin osa sosiaalityöntekijöistä on työlleen omistautuneita ja ajattelevat lapsen parasta. Huostaanottoon on monesti päädytty pitkien vaiheiden jälkeen ja niitä ei tehdä harkitsemattomasti. Ja jos perhe tai lapsi vastustaa huostaanottoa asia viedään hallinto-oikeuden päätettäväksi. Suurin osa huostaanotoista tapahtuu yhteisymmärryksessä perheiden kanssa. Lasten toisesta vanhemmasta vieroittamissyyttämisesissä on kyse lähinnä huoltajuusriidoissa. Ne eivät ole varsinaisia lastensuojeluasioita. Huoltajuus- ja tapaamissopimukset ovat lasten vanhempien välisiä sopimuksia, jotka lastenvalvoja vain vahvistaa. Mutta jos vanhemmat eivät pääse keskenään sopimukseen, käräjäoikeus vahvistaa sopimuksen olosuhdeselvityksien perusteella lapsen etua silmälläpitäen. Uhkasakkojen määräämiseen vedoten vieraannuttamiseen on vastakkain kaksi eri mielipidettä. Näissä tapauksissa on usein sana sanaa vastaan. Tiedän, että tällaista tapahtuu mutta asian todistaminen lakiamukaisesti on hankalaa. Neljänteen kohtaa en edes viitsi vastata, se on niin absurdi väite. Asia tutkitaan, jos tulee esim. lastensuojeluilmoitus. Mutta mitä tarkoitetaan pridettämisellä? Onko kyseessä normaali elämän tosiasioiden ja suvaitsevaisuuden opettaminen lapsille, niin miksi siihen pitäisi puuttua. Lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa ja pedofiliaa ei koskaan katsota läpi sormien, jos näistä ilmoitetaan lastensuojeluun ja tehdään lastensuojeluilmoitus. Kaikki ilmoitukset tutkitaan perusteellisesti ja päätetään tutkimusten perusteella aloitetaanko lastensuojeluasiakas ja onko tehtävä rikosilmoitus. Toivoisi kyllä tarkkuutta ja asioiden selvittämistä ennen kuin kirjoittaa kuulopuheita ja katkerien ihmisten purkauksia.

     1. Et vastannut kysymyksiin. 1 ja 3 et vastannut lainkaan eli 1. unisex-vessat ja 3. lakimies Ikonen.

      2-kysymyksen pääpointteihin et myöskään vastannut, vaan selitit jotain yleistä byrokraattista liirumlaarua, jolla viranomaiset yrittävät välttää kaiken vastuun rikoksistaan. Kehtaat viitata hallinto-oikeuksiin, joiden puolueellisuudesta ja kumileimaismaisuudesta monet, kuten lakimies Ikonenkin on puhunut paljon. Etkö tosiaan usko, että sosiaalityöntekijöitä on vaikea saada vastuuseen väärinkäytöksistään?

      4-leikkelykysymystä et näytä ymmärtävän tai teeskentelet niin, vaikka kaikki tietävät pridettäjien, islamistien ja juutalaisten leikkelevän lapsiaan. Tietenkään heidän yhteisöissään ei tehdä lastensuojeluilmoituksia, mutta kyllähän sosiaalityöntekijöiden on pakko tietää mitä niissä yhteisöissä lapsille ja nuorille tapahtuu. Vai katsotko, ettei mitään leikkelyä tapahdukaan?

      Sinulta ei vastauksia saa, mutta pari kertaa ohimennen myönsit ongelmia olevan. Voitko kertoa muutamia pahimpia esimerkkejä?

      Vielä yksi lisäkysymys? Tiedätkö yhdenkään lastensuojelun työntekijän saaneen potkuja huonosta työstä? Kysyn vaan, koska monet epäilevät, että sosiaalityöntekijöiden ensimmäinen prioriteetti eivät oel suinkaan perheet ja lapset, vaan heidän oman suojatyöpaikkansa ja immuniteettinsa varmistaminen.

      Lordi Actonin sanoin virkamiesten valta korruptoi ja absoluuttinen valta korruptoi absoluuttisesti.

     2. Ethän sinä itsekään vastaa sinulle esitettyihin kysymyksiin koskaan. Miksi vaadit muilta vastauksia?

 5. Meiltä puuttuu infrastruktuuri tälläiseen….. Ja luita muita hassuja vastauksia. Muistakaa vastaukseksi voi kertoa mitä tahansa hassua, kunhan se omassa päässä tuntuu järkevälle

 6. Toi on totta että sähköverkkoja ei pitäisi yksityistää. On vain yhdet sähköjohdot, ja sähköntuottajia on rajattu määrä. Länsimaiden sähkömarkkina on nurinkurinen. Joku tuottaja nostaa hintoja, sen jälkeen muut tuottajat nostavat myös. Sähkön tuotantokustannukset eivät nouse, kulutus ei nouse, hinnat nousee. Kunnon kilpailua ei ole, onko sähkömarkkinoilla kyse laillistetusta kartellista? Miksi ihmeessä sähköverkot yksityistettiin? Hinnat ovat sen jälkeen nousseet hurjasti.

  1. Juuri siksi, että poliitikkoja eduskuntaan lobanneet saavat tuottoa riskittömästä sijoituksesta. Sulle mulle. Ai, Suomessako ei ole korruptiota?

 7. Lasten huostaanotto on maassamme jo miljardiluokan yksityinen bisnes. Lastensuojelun toimihenkilöille maksetaan rahallisia korvauksia systeemin piiriin hankkimistaan lapsista. Saastaista toimintaa.

  1. Saastainen kommentti, joka ei pidä paikkaansa. Todisteita kehiin nyt ja heti, muuten sinun uskottavuutesi on nolla nyt aina.

   1. Että nämä jaksaa täällä joka asiassa levittää tätä systeemi ja viranomaisuskontonsa mukaista mantraa. Ymmärrän jos poliitikot ja virkamiehet röyhkeästi valehtelee ja piilottelee korruptiotansa kun se kuuluu heidän työhönsä, mutta mitä nämä kommenttitrollit hyötyy? Täytyy olla todella säälittäviä ihmisiä, jos huvikseen tänne tulevat aina sössöttämään. Sanokaa nyt että olette edes palkattuina täällä voisin ymmärtää tätä teidän jatkuvaa alhaista toimintaa.

    1. Ei tullut vieläkään minkäänlaisia todisteita. Samaa jankutusta vain. Minulla on ensikäden tietoa, koska itse toimin sos.toimessa. Tuo, että sosiaalityöntekijöille maksettaisiin lasten pääluvun mukaan, jos sijoittavat lapsia johon lastensuojelulaitokseen tai perhehoitoon. Voiko paksumpaa väitettä olla olemassa. Jos tiedät, että näin tapahtuu, Niin tee kuule nopeasti poliisille rikosilmoitus. Muuten väitteesi on vain pahasuopaista panettelua.

 8. Lukittuna neljän seinän sisään ne kuitenkin. Eivät varmaan käy sijaiskodin ulkopuolella harrastuksissa.

 9. Mä näen niin marcon kiihtyvän läppärinsä ääressä maru silittelee vietessä dewitun niskaa🤣

 10. Laittomaan Lehteen on otettukin paljon yhteyttä ja pyydetty paljastamaan. KORJAUS lehteen ei otetty yhtään kertasn yhteystä. Nämä on dewitun harhoja🤣

 11. Kansanpettureiden ja Nurembergin sääntöjen rikkojien listalle Lahdesta lakimies H**** ****** (***** ***** -toimisto), joka kavaltamalla ja erehdyttämällä tietoisesti estää suomenmielisiä tekemästä kanteluita Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*