Marco de Wit 6 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Suomessa Laiton Lehti kertoo elämän tosiasioista eli vihafaktoista.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Yksi suurimpia vihafaktoja on huonomman aineksen vaarallisuus. Fakta nyt vaan on, että monet ihmiset ovat toivottoman tyhmiä tai pahoja. Heistä ei millään saa kunnon kansalaisia.

 

Tämä vihafakta on ymmärretty kautta historian. Myös eläinmaailmassa sääntönä on, että poikkeavia aletaan kiusaamaan. Samalla vaikeutetaan poikkeavien ruuan saantia, jolloin heistä tulee heikkoja ja joutuvat petoeläimien saaliiksi. Evoluutio nimittäin tietää, että poikkeavat yksilöt ovat KESKImäärin jotenkin geneettisesti viallisia ja siten erittäin suuri uhka heimon kehitykselle. Siis sekä suoraan omituisen käytöksensä vuoksi että epäsuoraan viallisten jälkeläisten takia. Niinpä standardeista liikaa poikkeava yksilö on eliminoitava tai muuten poistettava yhteisöstä.

 

Mongolidi- ja negridiheimoille tämä kaikki on ollut päivänselvää. Tämän vuoksi ne suhtautuvakin poikkeaviin ihmisiin erittäin raasti. Vain valkoiset ovat olleet paljon kiltimpiä poikkeaville yksilöille. Tosin evoluutiopsykolgian kannalta valkoisilla ihmisillä ei vain ole ollut älyä tai rohkeutta päästä eroon huonommasta aineksesta. Valkoiset ovat nimittäin kaikista roduista romanttisimpia ja naivimpia. Eihän kukaan voi olla läpeensä tyhmä tai paha! Pitää vain auttaa heikompiosaisia kehittymään.

 

 

Tohtori Edward Dutton on kertonut, että oli kuitenkin yksi valkoinen maa, jossa heikommasta aineksesta päästiin eroon.

 

Nimittäin Englannissa!

 

 

Satojen vuosien ajan Englannissa teloitettiin pahin roskaväki eli noin prosentti väestöstä. Kuolemanrangaistuksen sai nimittäin melkein mistä tahansa rikoksesta. Tämän lisäksi sitten vielä karkoitettiin joka vuosi pari prosenttia väestöstä niin kaukaisiin maihin, että suuri osa kuoli matkalla tai määränpäässä.

 

Duttonin mukaan ei ole sattuma, että samalla keskimääräinen älykkyys nousi Englannissa ennennäkemättömälle tasolle ja teollinen vallankumous käynnistyi.

 

 

Eikä Englannissa noussut pelkästään älykkyys, vaan myös psyykkinen taso. Yllättävän suuri osa teloitetuista ja karkoitetuista oli nimittäin naisia. Eli noitavainojen ansiosta mielisairaimmista feministinaisista päästiin eroon. Näin nostettiin myös naisten geneettistä tasoa mikä on historiallisesti katsottuna erittäin harvinaista, koska normaalisti massateloitukset ovat aina koskeneet vain miehiä.

 

Tietystikään tuomitut naiset eivät olleet oikeita noitia, mutta tosiaan moni heistä oli niin mielisairas, että ihan oikeasti luuli olevansa noita. Oleellista oli kuitenkin, että noidiksi luokitelluilla oli yleensä joku geneettinen fyysinen tai psyykkinen vika. Normaaliolosuhteissa tällainen nainen pystyy kuitenkin helposti lisääntymään ja näin heikentämään geeniallasta. Lisäksi monet noitamaiset naiset yllyttivät muita naisia rikkomaan kirkon ylläpitämää moraalia ja säännöstöä. Englannin kirkon operaatioiden ansioista näistä noitamaisista naisista päästiin kuitenkin eroon.

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

Näistä vihafaktoista jotkut ovat sitten natsien tavoin vetäneet sen johtopäätöksen, että roskaväkeä pitäisi taas alkaa likvidoimaan suuria määriä tai muuten sivilisaatio romahtaa. Laiton Lehti pitää sellaista strategiaa kuitenkin sekä epärealistisena että tarpeettomana. Negatiivinen eugeniikka on muutenkin tehotonta. Paljon tehokkaampaa on positiivinen eugeniikka, jossa tuetaan parempien geenien leviämistä.

 

Itse asiassa juuri näin Englannissa tehtiinkin eli siellä valtio lähes katosi ja jokainen kunta ja aatelistila tuli itsenäiseksi. Kuntien välisen kilpailun ansioista köyhäinhuolto uudistettiin niin, etteivät köyhät enää saaneet ilmaista rahaa, vaan joituivat pakkotöihin.

 

Valtiovallan heikentyminen ja pitkälle mennyt desentralisaatio synnytti valtavan taloudellisen ja kulttuurisen kilpailun, joka syrji tyhmiä, heikkoja ja pahoja ihmisiä samalla, kun se kannusti ja auttoi älykkäitä, ahkeria, siistejä ja hyviä ihmisiä menestymään. Viktoriaaninen moraali tuomitsi laiskat ja ylläpiti keskiluokkaisia hyveitä samalla kun yksityiset yritykset, yhdistykset, kirkot, asuinalueet ja yhteisöt syrjivät heikompaa väkeä. Ei ihme, että nimenomaan lady ja gentleman kulttuuri nousi kukoistukseen juuri Englannissa.

 

Palaamalla vapaaseen markkinatalouteen ja perinteisiin perhearvoihin voitaisiin synnyttää positiivinen eugeniikka. Näin voitaisiin ehkä estää totaalinen romahdus ja pelastaa valkoinen rotu ja sen sivilisaatio.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Sivilisaation romahdus estettävä! Noitavainot palaamassa takaisin?

 1. Heikomman aineksen sterilointi ja siirtäminen suljettuihin työlaitoksiin olisi hyvä alku yhteiskunnan eheyttämisessä. Rodunsekoitus kiellettäisiin säätämällä asianmukaiset rotulait. Myös roviot olisi ehkä hyvä ottaa käyttöön esim. naispappien tapauksessa. Suvakismi julistettaisiin laittomaksi yhteiskuntaa rikkovaksi sairaudeksi jne..

  Joka tapauksessa me tarvitsemme valtakunnallisen rodunjalostusohjelman, jolla kitkettäisiin mm. ”Corkyt”eli downin syndroomalaiset, kääpiöt, sekarotuiset ja muu haitallinen aines pois.

  Kaikki tämä on mahdollista. Meidän täytyy vain muuttaa lakeja!

 2. Katsokaa miehet tarkkaan mihin reikään munaanne vemputatte. Feministinoidat pitää eliminoida naimamarkkinoilla. Lopullisesti. Ottakaa varmuudeksi erektion estävä lääkitys. Ei seiso, eikä tee mieli.

  1. Kyllä. Miehet voivat itse ottaa itseään enemmän niskasta kiinni ja lopettaa noitamaisten lehmien siementäminen. Naisten siementäminen on ihan samaa touhua kuin jalostaisit eläimiä. Se mihin naiseen siemennät määrää täysin minkälaisia lapsia saat. Jos haluat hyviä ja menestyviä lapsia niin valitse nainen jossa näet näitä hyvän laatunaisen ominaisuuksia (myös hoikat kasvot, hyvin pienet rinnat ja pieni takamus, hermonsa hyvin hillitsevä, kärsivällinen, sovinnollinen, miehelleen voimakkaasti alistuva, miellyttämishaluinen jne.). Näin saat onnellisen parisuhteen lisäksi myös hyviä ja menestyviä lapsia!

   1. Näin olen ainoastaan tehnytkin. Laatunaista vain siemennän. Sen lisäksi pidän huolen ettei huonot naiset pääse ”kasvattamaan” eli pilaamaan poikiani.

 3. Britit ja amerikkalaisethan ovat noin muuten olleet ihan täysin sairaita imperialistisia rikollisia joista pitää päästä välittömästi eroon ja saada nämä loiseläimet ulos Suomesta. He vain lisääntyvät loisimalla muista terveistä ja normaaleista kansoista, joka selittää heidän nykyisenkin asemansa. Kuka tahansa menestyy jos vain tarpeeksi röyhkeästi loisii ja käyttää muita hyväkseen. Ei tähän vaadita mitään älykkyyttä. Minäkin voisin vaikka heti rikastua ja menestyä jos alkaisin vain hyväksikäyttämään muita kuten britit ja amerikkalaiset tekevät. He eivät osaa yhtään mitään yksinään, vaan tarvitsevat aina isäntäeläimen loisimiseen.

  1. Tuoko on ollut ”Oikean nimettömän” elinkeino ja salaisuus, kun hän täällä kehuskelee kovalla työnteolla ja menestyksellään?

   Monet kuvittelevat menestyksen tulevan omilla ansioilla. Kyllä siinä monen ihmisen työpanoksen hyväksikäyttö tarvitaan, että vaurastuu. Salaisuus on siinä, että saa muut ja mielellään vaikka ilmaiseksi antamaan työpanoksen tai rahojaan sinulle.

   1. Näinhän se on. Helppoa se on menestyä jos olet vain riittävän sikamainen ja rikollinen varas, kuten amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet. Tälle on annettu jokin suurikin arvo.

 4. Britit ja amerikkalaiset eivät ole koskaan olleet mitään muuta kuin pelkkiä sairaita ja valehtelevia rikollisia. Venäläisillä on kuitenkin myös jotain omaa ja aitoa, mutta briteillä ja amerikkalaisilla ei ole ikinä ollut yhtään mitään omaa ja erityistä. Venäläisille pitää myös nostaa peukkua siitä, että eivät teeskentele olevansa mitään parempia paskapäitä, vaan ovat rehellisesti mitä ovat. Britit ja amerikkalaiset aina teeskentelevät ja esittävät olevansa jotain parempia ja hyveellisempiä ihmisiä. Pelkkiä valehtelevia, rikollisia ja imperialistisia hyväksikäyttäviä loisia, jotka eivät koskaan saa mitään itse aikaiseksi. Aina pitää loisia muista ihmisistä ja kansoista.

  Kertokaahan Laittomassa Lehdessä miten brittien yläluokka koko ajan varasti näiltä ”tyhmiltä” ihmisiltä ihan vain ryöstämällä heiltä. Tämä oli se heidän tapansa saada sitä asemaansa. Ei heillä ollut mitään muuta. Sama sairas varastelu ja loisiminen on sitten vain jatkunut.

 5. Niin, teloituksia keksityistä rikoksista on harjoitetttu kautta maapallon. Suosikkini on se, että katolinen kirkko piti raamatun omistamista kuolemalla rangaistavana tekona. Voisi tässä myös huomauttaa, että noituudesta sai kyllä syytteen vasta silloin kun joku muu syytti noidaksi, ja se syyttäjä oli aina mies, kun olivat yksioikeutettuja sellaisiin virkoihin kuin pappi ja tuomari. Siitä sitten tulkittiin että mitäs se Noitavasara sanoo ja miten pitkään sitä epäiltyä pitikään kiduttaa vaikka repimällä kieli rattoisasti irti. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*