Marco de Wit 7 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viisasteluklubissa Puopolo taas esittää totuusmielistä, mutta sitten aina vetää takaisin, ettei kanava vain mene alas. Puopolo jopa kehtaa selittää, että salaliittoteorioissa pahin puoli on ”kirsikan poiminta”.

 

Haloo. Salaliittoteoriat perustuvat ajatukselle jostain voimakkaasta kulissien takaisesta juonimisesta. Tämä nimenomaan on fakta aina rahakoneen haltijoista tavallisiin omaa etuaan ajaviin poliitikkoihin.

 

Joissain salaliittoteorioissa voidaan tietysti mennä överiksi kuvittelemalla joku Illuminaatin johtama supersalaliitto, mutta ihmisiä riistävän eliitin ydinajatus on nimenomaan TOSI. Kaikki, jotka tämän kiistävät ovat joko pahoja tai Puopolon tavoin tahallaan tietämättömiä.

 

 

Itse asiassa Puopolo näyttää olevan uskovainen. Nimittäin VALTIOuskovainen, joka lähtee siitä lapsellisesta ajatuksesta, ettei valta muka valtiossa keskittyisi yhä harvempiin käsiin. Siis vaikka koko maailmanhistoria on tämän käytännössäkin osoittanut.

 

Kuinka pitkälle huijausten syövereihin ja globaalin poliisivaltion pitää mennä ennen kuin Puopolokin herää?? Suosittelemmekin Puopololle luettavaksi Hannu Yli-Karjanmaan kirjaa, joskin siitäkään Puopol0 ei taatusti uskalla puhua sanaakaan.

 

Kuvassa linkki kirjaan

 

 

Lordi Acton sanoi, että viranomaisten valta korruptoi ja absoluuttinen valta korruptoi absoluuttisesti. Totta kai poliittinen prosessi käynnistää vallan keskittymisen yhä harvempiin riistäviin käsiin. Tämän prosessin vielä varmistaa ELIITIN rahakone eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmä, jonka älyttömyydestä/rikollisuudesta Puopolo ei myöskään koskaan puhu sanaakaan.

 

Säätely- ja valtiokaappaus eivät ole salaliittoteorioita, vaan nimenomaan faktoja, vaikka Puopolo jostain kummasta syystä ei sitäkään halua uskoa.

 

Myös koronatyrannia on osoittanut viranomaisten aina kutsuvan loogisia väitteitä ja ennustuksia ”salaliittoteorioiksi”. Olet salaliittoteoreetikko, jos et usko viranomaisten olevan enkeleitä.

 

 

Koronasalaliittoteoriat toteutuneet? Persuille hällä väliä?

 

 

Videon loppupuolella 12 min 40 sek. päästään kuitenkin asiaan: Feministit saivat pahan takaiskun, kun filmitähti Johnny Depp voitti oikeusjuttunsa.

 

Nähtävästi Amerikassa on vielä mahdollisuus saada oikeutta valehtelevaa feministiä vastaan. Deppin ex-vaimo Amber Heard oli nimittäin julkaissut jutun, jossa syytti Deppiä väkivaltaiseksi, yms. roskaa.

 

 

 

 

Deppiä auttoi suuresti entinen tyttöystävä ja supermalli Kate Moss, joka kiisti Deppin olleen väkivaltainen heidän suhteensa aikana.

 

Kate Moss oikeudessa

 

 

Niinpä Deppin lakimiehellä oli helppo homma saada valamiehistö Deppin puolelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Viisasteluklubi: Puopolo pimittää salaliittoja, mutta Depp voitti – mentoo!

 1. Minusta tuo Puopolo on puistattavan ärsyttävä tyyppi.Ajelee selvästi kaksilla rattailla.Jo hänen varsinainen työpaikka valemedia maikkarilla kertoo hänestä kaiken.

  1. Sisäpuolelta vaikuttaminen ei ole koskaan huonoa toimintaa, jos sitä tosissaan pystyy harrastamaan ja harrastaa.

  2. Sama. Mutta suotakoon kuitenkin tuonlaiset larppaajat leijonia larppaaville kuuntelijoilleen.
   Jos on niin syväohjelmoitu ettei kykene sulattamaan kuin pieniä paloja kerrallaan, niin sille ei voi mitään. Harmi vaan kun sellaiset chihauvat kuitenkin haukkuvat myös viisaampiaan.

 2. Iivana on kuningas toinen jälkeeni. SVPerkele! Uusi puolue Sananvapautta Perkele eli SVP eli Suomi Vapaaksi Perkele! Myös SV^2 käypä tai pelkkä SV, eikun SVP Suomi Vapaaksi Puolue.

 3. En tiedä sopiiko tämä tähän topikkiin mutta nyt kärähti mun käämit: Iltalehti paheksuen kirjoittaa siitä että pääministeri Marinin perse on kuvattu seiska-lehden jutussa, missä pääministeri ulkoiluttaa lasta. Kauhisteltiin sitä että mitä jos mies-ministerin perse olisi kuvattu samanlaisessa tilanteessa. No jos minä olisin ministerinä Suomen eduskunnassa niin vapaasti persettäni saisi katukuvassa kuvata ja julkaista seiska-lehdessä. Kyllä nyt tämä maailma menee päin persettä kaikinpuolin, kiitos viisikko!

 4. Kun minulla tuntuu menevän huonosti, avaan tämän ”aviisin” ja selattuani muutaman artikkelin, jota uskaltaa lukea ilman pelkoa kuolla nauruun, taas tuntuu siltä, ettei minulla niin huonosti asiat olekaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*