Marco de Wit 8 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kritisoinut feministejä, mutta samalla muistuttanut naisten olevan erittäin aivopestävissä oikeastaan mihin tahansa.

 

Niinpä naisista saa helposti hyviä naisia ja äitejä, kunhan heidät kasvatetaan kristillisessä ympäristössä.

 

Alla olevassa videossa kristillinen tyttö tanssii.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Päivän video: Kristitty tyttö

 1. Oi, tuollaista ihanaa pitäisin kuin kukkaa kämmenellä, paitsi ettei voi kuin osittain näyttää kuinka paljon rakastaa, eikä voi pyyteettä palvella, sillä hetkessä kaunis ja söpö neito alkaa hyppimään nenille ja pitää asioita itsestäänselvyyksinä. Naiseen pitää osin suhtautua kuten lapseen: Hän on kuin kunnollinen mies, mutta kohtuu, logiikka ja henkilökohtainen vastuunkanto poistettuna.

 2. Suomalaisten miesten kannattaa mennä naimisiin hyvien uskovaisten kristittyjen kanssa, sillä käytännössä kaikki loput naiset ovat pelkkiä materialistisia ja satanistisia huoria, mutta tämä hyvin pieni osa uskovaisista kristityistä naisista on edelleen hyviä naisia. Useimmiten ne harvat hyvät naiset menevät kuitenkin nuorena naimisiin ja heitä ei näy enää seurustelumarkkinoilla.

 3. Naiset suorastaan jonottavat päästäkseen aivopestäviksi. Helposti muokattavaa massaa mihin tahansa hyväksikäyttäjien tarkoituksiin.

  1. Aikaisemmin naisia ei päästettykään liikkumaan yksin ja olemaan yksin miesten kanssa, juurikin sen takia, että tämä oli myös heidän omien etujensa mukaista. Näin myös naisten huonot puolet pidettiin kurissa. Ei naisia ole tarkoitettu vaeltamaan tuosta vain missä sattuu ja yksinään.

 4. Suurimmasta osasta suomalaisista naisista ei saa hyvää naista tekemälläkään. Ottakaa ainoastaan syvästi uskovaisia kristittyjä naisia hyvistä perheistä. Hyvin pieni osa naisista on kuitenkin edelleen hyviä naisia, mutta yleensä he menevät naimisiin hyvin nopeasti ja heitä ei näy enää markkinoilla. Jäljelle jäävät enimmäkseen huora, mutta joukossa on vielä niitä harvoja vapaita ja nuoria hyviä naisia. Heitä et baareista jne. löydä, vaan kristityistä piireistä, kirkoista ja kristittyjen deittipalveluista. Tinderistä, baareista jne. löytyy vain huoria.

 5. Tästäkin tytöstä näkee jälleen, että hänellä on hyvä iho ja symmetriset kasvonpiirteet, kuten tohtori Edward Dutton on korostanut.

  Noitien ymmärtäminen ja huomaaminen auttaa myös osaltaan lopettamaan miesten ja naisten välisen sodan, sillä on tärkeää huomata ketkä ovat satanistinoitia ja mutantteja ja ketkä ovat niitä harvoja hyviä naisia. Aivan kaikkea naisia ei pidä suoraan vihata, vaan huomata se pieni osa terveitä ja normaaleja naisia mielisairaiden noitien keskeltä. Satanistinoidat ovat saaneet miehet turhaan vihaamaan aivan kaikkia naisia, myös degeneroimalla henkisesti hyvätkin naiset.

 6. Ei muuten linkki toimi. Menee jonnekkin Pintestin sivuille.

  Ja taas yksi juutalais-naama koittaa vakuutella olevansa kristitty. Vaikka ei juuri kauempana voisi olla.

 7. Laittoman Lehden kommenttiosion kommentteja voisi käyttää pojille opetusmateriaalina ja ohjeena elämää varten rippikoulussa.

  1. Laittomasta Lehdestä voit lukea elämän tosiasiat. Nuoret miehetkin hyötyvät valtavasti kun lukevat vanhoja elämän viisauksia ja oppivat, että mistä ne harvat kunnon naiset voi löytää, etteivät hukkaa aikaansa jossain Tindereissä ja baareissa. Deus Vult!

 8. Tämänkin jutun kommenteista huomaa hyvin, että vaikka Laittoman Lehden lukijat eivät nöyristele ja nuoleskele naisia, niin kiltti kristitty tyttö ei saa lukijoilta mitään huonoa kommenttia. Harvoja hyviä naisia pitää kohdella hyvin ja kunnioittaa, mutta uskovaisia kristittyjä ja radikaaleja kansallismielisiä naisia on nykyisin hyvin vähän. Nämä ovat niitä parhaita naisia.

 9. Tällaisia kilttejä ja kunnollisia uskovaisia kristittyjä tyttöjä kun olisi Suomessakin enemmän, niin Suomi olisi nopeasti pelastettu.

 10. Tytöllä oli vaatteet päällä ja oli pyhässä uskossa Jumalaan!
  Todella miellyttävä yllätys wanhalle miehelle, joka on eronnut kirkosta syystä, että nykykirkko ei vie lähemmäs Jumalaa vaan sielun vihollista!!!
  En kuitenkaan lukeudu kunnon uskovaisiin, sillä, jos Herra Suo. Panostan kuolinvuoteen katumusharjoituksiin.
  Nykyään on tärkeintä pysyä kaukana lääkäreistä ja tutustella teurastajien kanssa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*