Free speech 8 kesäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka myös Espoo on alkanut muuttumaan matuslummiksi.

 

Onko Espookin muuttumassa matuslummiksi? Kaupunginjohtaja ihmeissään!

 

Espoossa prosessi on vasta kunnolla lähtenyt käyntiin, mutta Vantaalla se on jo todella pitkällä.

 

 

Tässä maisemakuva Hakunilasta.

 

 

 

Niinpä harva suomalainen vantaalainen enää edes kehtaa asuvansa Vantaalla.

 

 

 

 

Lähde:

 

 

 

13 thoughts on “Suomen pikku-Mogadishu

 1. ”Niinpä harva suomalainen vantaalainen enää edes kehtaa asuvansa Vantaalla.”

  #suomenkieli
  #ammattitaito

 2. Kävivät elämän kovan korkeakoulun, ai surmaan asti menty on, kyynel, idiootti.
  Espoo perässä, kävin elämän kovan koulun eli hulttioit häiriten muita ja olit väkivaltainen päihdeidiootti ja päihteittäkin paitti tupakka haisi suussa.
  Voi luoja, miten jotku vieläkään oppineen että ei laiteta opiskellut kohtaan elämän koulua kertoen että olet väkivaltainen päihdeääliö ja kyynel siitä, nolo. Olisit voinut olla vain itsekseen ja jättäen muut rauhaan ja henkiin, mutta ethän muuten olisi elämän koululainen.

 3. Tuo on vain sitä paermpaa ympäristötaidetta. Kohta tuollaista sotkua nähdään modernissa taidemuseoissa.

  Kuinka on ympäristökasvatuksen laita kotoutumiskoulutuksessa? Kohta sama paska leviää koko pk- ,alueelle. Siitä tulee jkmalauta KAATOPAIKKA.

  MUTTA TOISAALTA PAREMPIA UUSKANSALAISIA EI PAKOTTAA MIHINKÄÄN. He ovat vihervassareiden uususkonnossa kuin hinduille PYHIÄ LEHMIÄ. Samanlaista palvontaa kuin hinduilla nautoja kohtaan.

 4. Puhoksen basaari on ollut jo vuosikausia samanlainen läävä. Yleisellä tasolla asia menee niin, että mitä enemmän alueella on kurdeja ja somaleja, niin sitä enemmän ympäristö helposti muistuttaa kaatopaikkaa!

 5. Alkaa näyttää siltä, että Suomen 2030 agenda on ajautumassa oravanpyörään.

  Juuri Järviradiossa toimittaja luki Annika Saarikon sanailuja palkkaveron laskusta, jolle nyt voisi olla perusteita. Sitten tämä vastenmielinen nainen vielä painotti, että verotuloja pitää kuitenkin syntyä jostain muualta vastuullisista tahoista yhteiskunnassa.
  Missähän niitä vastuullisia olisi? Erittäin nopeasti toteutettava viesti vastuullisuuden aloittamisesta olisi vaikkapa yliviikarin, toiviaisen ja vanhasen saattaminen ehdottomaan vankeuteen nyt heti muutamaksi vuodeksi. Tästä voitaisiin sitten jatkaa jo helpommin muiden ” vastuullisten” kanssa, kun opittaisiin uusille tavoille.

  Suomem mogadishuväelle ei töitä löydy eivätkä ne mitään haluakaan hyysäyksen tilalle.
  Kauanko pitää mennä, että poppamieskansat saadaan Suomesta ulos. Olisiko aika jo pian?
  Suomalaiset oppii, että vähemmälläkin tulee toimeen, jos verot menee muukalaisten elättämiseen. Oli sitten po.aineet ja energia yleensä, ruuan alv-alennus tai ansiotuloverojen lasku kyseessä, ei sitä muualta paikata kun Suomi on ryssinyt BRyssälän ohjaamana itsensä pahoihin ongelmiin.
  VKK , Vapauden Liitto, SKE ja muut pienet pitäisi saada nyt samaan hiileen puhaltamaan.
  Puhdas Hakunila, Puhdas Suomi!

  Hyysäyksen oravanpyörä leikkaa pakosti kiinni tällä menolla.

  1. Panta jalkaab ja kotiarestiin on halvempi kuin vankila.

   Lopetetaan kulutus. Ostetaan vain kirppareilta, niin valtio ei saa edes alvia. Neljännes tuotteen ja palvelun hinnasta veroa valtiolle eli tuolle verta imevälle mafialle.

  2. Ja lopulta, tämän kaiken paskan korjaaminen olisi VIELÄ TÄSSÄKIN vaiheessa ”helppoa”…

   – vittuun EU:sta
   – tuontitullit käyttöön harkitusti
   – oma maatalous ylös 90-luvun tapaan
   – alv veron jakaminen kahteen eri tasoon: kulutusvero 10% sekä kerskakulutus 35%
   – tulovero kiinteäksi ja samaksi kaikille tuloluokille
   – EI MISSÄÄN NIMESSÄ perustuloa, mutta siitä jokin sovellus joka erityisesti keskittyy byrokratian kaventamiseen sosiaaliluukuilla

 6. Minnä asuu Espoossa. Seeon hyvva paika asuu. Soomi kuulluu kakkile soomallilialaissille. Hyvvä Soomi. Paras maa meille suommalilaisile.

  1. Siis aidot kantasuomalaiset muuttavat pois. Vai iskisitkö naista sanomalla asuvasi Vantaalla?

   Turn Off, akka lähtee vessaan eikä tule takaisin ravintolan pöytään. Ei se nainen halua lastaan kasvattaa matugetossa. Mieluummin nainen treffaa vaikka viisikymppistä peräkamarin aikamiespoikaa kuin vantaalaista luuseria.

 7. "Turun terroristi Abderrahman Bouanane yrittänyt kahakoida vanginvartijoiden kanssa aina tilaisuuden tullen: potkaisi vartijaa portaissa jalkoväliin ja puri toista sormeen" sanoo:

  https://www.ts.fi/uutiset/5679762
  🇲🇦
  https://robertspencer.org/tag/abderrahman-bouanane
  🇲🇦
  Jun 19, 2018 ”A Moroccan asylum-seeker who was the subject of Finland’s first terrorism trial was handed down a life sentence for a stabbing spree he went on last year. Abderrahman Bouanane murdered two and injured eight”

Comments are closed.