Marco de Wit 8 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka venäläiset ovat murtaneet ukrainalaisten linjat monesta kohtaa. Suomalainen valtamedia kuitenkin pimittää tämän faktan korostamalla ukrainalaisten pieniä vastahyökkäyksiä, jotka eivät muuta kokonaistilannetta mitenkään. Venäläiset etenevät koko ajan ja lukuisia motteja on syntymässä.

 

Valtasiko Ukraina Sjeverodonetskin takaisin vai jälleen “voittoisa” perääntyminen?

 

 

Tämä itävallan armeijan sotilasasiantuntijan kartta näyttää hyvin miten Ukrainan rintama on kuukauden sisällä murtunut lukuisista paikoista.

 

 

 

 

Yllä olevassa kartassa kannattaa kiinnittää huomiota Izumin ja Lymanin välissä olevaan Sviatohirskin kaupunkiin, jonka kohdalla on kysymysmerkki. Kyse on strategisesti erittäin tärkeästä kaupungista, jota kautta pääsee Donbassin avaimeen eli Slavianskiin.

 

Alla olevassa kartassa näkyy miten muutama päivä sitten ukrainalaisilla oli vahvat asemat Sviatohirskissä ja sen ympärillä olevissa pikkukylissä.

 

 

 

 

Pari päivää sitten venäläiset pystyivät kuitenkin pääsemään läpi tämänkin alueen rintamasta, valloitti useita kyliä ja lopulta koko Sviatohirskin.

 

 

 

Ukrainalaiset eivät kuitenkaan olleet kovin huolissaan, koska vetäytyivät joen toiselle puolelle kukkuloille. Niiltä oli helppo pommittaa Sviatohirskissä olevia venäläisjoukkoja.

 

Alla olevassa kuvassa näkee kuinka korkea on ukrainalaisten hallitsema etäläinen ranta. Siellä on myös venäläinen ortodoksikirkko, joka on tuhoutunut taisteluissa. Ukrainalaiset ja venäläiset syyttävät toisiaan sen tuhoamisesta.

 

Svyatohirsk, Ukraine. Kuvassa linkki Wikpediaan

 

 

Pian kirkon tuhoutumisen jälkeen tuhoutui myös silta.

 

Mutta sitten tapahtui jotain todella yllättävää. Näyttää siltä, että venäläiset erikoisjoukot olivat jotenkin ylittäneet joen muusta kohtaa ja vallanneet Tetianovkan!!

 

Jos tieto pitää paikkaansa, niin sitten ukrainalaiset ovat erittäin pahassa tilanteessa ja joutuvat perääntymään loistavista asemistaan joenrannan kukkuloilta syvemmälle maastoon. Sen jälkeen venäläiset sitten keräävät joukkojaan ja jyräävät loputkin ukrainalaiset. Tämän jälkeen ollaankin jo ihan Slavianskin porteilla!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Ukrainalaiset paenneet Sviatohirskista! Lopullinen taistelu Donbassista alkanut!

 1. Lukekaa mitä Marco ennustaa – ainakaan niin ei tule käymään, se on todettu täällä joka kerta. Jos muuta syytä ei löydy niin puolalaiset erikoisjoukot ja kuunatsit lyövät venäläiset, koska ukrainalaisethan eivät siihen Marcon mukaan pysty.

  Joku tekee itsestään naurettavan..

  1. Hei rauhoitu! Brittiläisten palkkasoturien sotarikosoikeudenkäynti on alkanut ja heitä odottaa suurella todennäköisyydellä kuolemantuomio! Eikö olekkin hienoa, että sotarikosnatsit tuomitaan?

   Tämä jo todistaa, että denatsifikaatio etenee suunnitelman mukaan!

   1. Jep.. Kolmen päivän erikoisoperaatio etenee täysin suunnitelmien mukaan. Mielestäni Venäjän voitonpäivänä järjestämä paraati Kiovassa oli henkeäsalpaava!

    1. Nyt on tärkeintä, että sotarikosoikeudenkäynnit saadaan kunnolla käyntiin!

     Hei Haloo! Nyt alkaa Nuremberg 2.0!

     Kiovaan on muuten pitkästä aikaa taas ammuttu ohjuksia. Denatsifionti etenee!

 2. Ja Venäjä maailman mestariksi! Jääkiekossakaan ei tarkoita koko maailmaa. Kolme voittoa ratkaisee pitäisi olla jääkendossakin mm-kissoisa ym.

 3. Maailmanlopun taisteluja nuo. Ei noita tuhottuja historiallisia rakennuksia pysty kukaan korvaamaan ja rakentamaan uudelleen.

  Kirkot joutavat tuhotakin ensimmäiseksi, koska sekä ukrainalaiset ja venäläiset ovat pohjimmiltaan väkivaltaisen kommunististen ateistien kasvatuksen tuotteita.

  Lännessä sitten mädättävä feminismi ja apartheid hoitaa kristillisyyden tuhoamisen. Elämme Ilmestyskirjan lopun aikojen alkua. Hermostukaa nyt tästäkin suvakit.

 4. Ukraina on aloittanut täysimittaiset tukistotulituket ja ohjus-pommitukset Donbasin kaupunkiin ja sielä siviilikohteisiin. Tulee mieleen Dresdenin pommitukset joissa häviävällä osapuolella ei ole enää mitään menetettävää ja siksi aloitetaan siviilien joukkoteurastukset.

  1. Donetskin pääkaupungin väestö on ollut jo jonkin aikaa Ukrainan epätoivoisen ja julman terroripommituksen kohteena

  2. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e5755f6a-696c-4678-8dcf-20ee0aca7b5b

   Nauttikaa Iltalehden avustavan toimittajan kuvauksesta palkanpäältä, värityksestä ja asiavirheistä. Rivien välitkin kannattaa lukea ajatuksen kanssa. Naisia löytyy ja 62-vuotiasta tarkka-ampujaa ” konekiväärillä”. On kuva tuhoutuneesta Venäjän ”panssariajoneuvosta”, joka on kuorma-auto. Käytössä on myös aito ensimmäisen maailmansodan aikainen konekivääri. Ei tuo porukka voi pysäyttää Venäjän tykistöä ja panssareita.

  1. Eikö sinulle pöydänpäästrategi ole muuta tehtävää kuin kollata nettiä ja etsiä joitain fakevideoita. Odottaisin nyt vain kaikessa rauhassa sitä ruokaa, etkä puuttuisi sellaisiin asioihin, joista et ymmärrä höykäsen pöläystä.

   1. Hei! Artikkeli ”Kiovan aavesta” todistaa, että naton johtama homosaatio on todellista ja ennen kaikkea vaarallista!

    Jumalalle kiitos, että komea ja erittäin älykäs presidentti Erdogan suojelee Suomea homosaatiolta ja kurditerrorismilta! Erdogan ansaitsee Nobelin rauhanpalkinnon!

    Turkki ja Venäjä muuten tuplasi kaupankäynnin toukokuussa ja nyt he aikovat pelastaa maapallon nälänhädältä! Mieti sitä! Mitä tekee samaan aikaan esinahaton natsipresidentti? Ehkäpä homotanssin korkokengissä ja sukkahousuissa?!!

    1. Mitä tekee sinun ihannemiehesi tsetseenirikollinen kadyrov? Tiesitkö,että tällaiset autoritaariset hallitsijat kuten putin, erdogan,kadyrov, bolsonaro oravat vain kyltymättömät vallanhimoisia, jotka vähät välittävät kansan parhaasta. He haluavat epätoivoisesti tunnustusta ja ovat valmiita tekemään kaikkensa sitä saadakseen. Eniten he haluavat tunnustusta toisilta samanlaisilta. He ovat valmiita jopa tuhoamaan oman kansansa sen saavuttaakseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*