Marco de Wit 9 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen Kansa Ensin puolueen (SKE) ovat osittain vallanneet sabotöörit, joiden tehtävänä on estää puoluetta järjestämästä:

 

1. Islamisaation vastaisia mielenosoituksia ja kampanjoita

 • sabotöörien mielestä Koraania ei saa kohdella kaltoin

 

2. Koronatyrannian vastaisia mielenosoituksia ja kampanjoita

 • sabotöörit kannattavat koronatyranniaa ja monet heistä vaativat kaikkia pitämään kuonokoppia

 

3. Viranomaismafian vastaisia mielenosoituksia ja kampanjoita

 • sabotöörien mukaan ei ole mitään polpoa, Demla-mafiaa tai muutakaan viranomaismafiaa

 

4. Convoy– ja muita passiiviseen vastarintaan yllyttäviä tapahtumia

 • sabötöörit estivät puoluetta tukemasta Convoyta ja vastaavia rauhanomaisia tapahtumia

 

 

Laiton Lehti on tietysti epäillyt, että juuri tämän takia polpo ja tietyt Demla-tuomarit tukevat sabotöörejä.

 

Viime aikoina SKE-oikeudenkäynneistä ei ole kuitenkaan voinut juuri puhua, jotta punakaupunki Tampereen Demla-tuomarien kannattelemat täysin epäpätevät sabotöörit eivät saisi hyödyllistä tietoa. (Oletus on, etteivät Demla-tuomarit ainakaan ihan suoraan käy neuvomassa sabotöörejä.)

 

 

Nyt voidaan kuitenkin kertoa ainakin se, että SKE-sabötöörit kärsivät eilen todellisen murskatappion. Sabotöörit ovat nimittäin kaiken sikailunsa ohessa tehneet yhden käsittämättömän älyttömän virheen:

 

He eivät ole kutsuneet feikkikokouksiinsa EDES kaikkia KIISTATTOMIA jäseniä ja lisäksi estäneet tästä huolimatta paikalle tulleen KIISTATTOMAN jäsenen sisäänpääsyn kokoustilaan.

 

Kyllä. Sabotöörit ovat ihan oikeasti uskoneet, ettei kutsujen lähettäminen kaikille ole ehdottoman välttämätöntä. He ovat myös vuosia väittäneet, ettei kiistatontakaan jäsentä tarvitse päästää kokoustilaan, jos tämä ei pysty todistamaan jäsenmaksunsa maksamista.

 

Niinpä! Tuolla tasolla ovat SKE-sabotöörit!

 

 

Mutta hetkinen? Miksi sitten asian käsittely on kestänyt Tampereen käräjäoikeudessa vuosia?? Eikös tuomarit anna välittömästi toimeenpanokiellon ja anna murskatuomion, jos kiistattomia jäseniä ei kutsuta kokoukseen eikä tästä huolimatta 600 km päästä tullutta kiistatonta jäsentä edes päästetä sisään kokoustilaan?

 

EI. Punapääkaupunki Tampereen tuomioistuin on niin politisoitunut, että alkoi jopa selittämään yhdessä aiemmassa tuomiossaan, ettei useiden jäsenten kutsumatta jättäminen ole kovin vakavaa!! (Tästä skandaalista ehkä tulossa tulevaisuudessa paljon mielenkiintoista faktaa.)

 

 

Tästä Demla-tuomarien älyttömästä tuomiosta tietysti valitettiin korkeimpaan oikeuteen saakka, mutta kas kummaa: Hovioikeus ja korkein oikeus eivät ottaneet käsittelyyn juttua, jossa kirjaimellisesti näytettiin keskaria niiden aiemmille jäsenten perusoikeuksia suojeleville päätöksille!!

 

Tämä on äärimmäisen imartelevaa SKE:n oikealle hallitukselle ja varsinkin sen puheenjohtajalle Marco de Witille, jota KKO siis selvästi vihaa yhtä paljon kuin Junes Lokkaa. KKO on nimittäin MYÖS Lokan tapauksessa käsittämättömällä tavalla pyörtänyt ja ristiriitaisesti rikkonut omia päätöksiään.

 

 

Puopolo uskalsi sittenkin haastatella Junes Lokkaa!

 

 

Tosin tässä ei ole mitään ihmeellistä. Jo kymmenen vuoden takaisessa Halla-ahon keississä KKO teki selväksi, ettei lailla ole mitään väliä silloin, kun hallintoalamainen ei suostu olemaan nöyrä. Jos sinulla on vääränlainen asenne, niin saat tuomion, vaikka laki sanoisi mitä. Tärkeintähän ei ole laki, vaan asenne ja pärstäkerroin. Viranomaisten puolueellisuutta paljastavat ja oikeuksiaan uhmakkaasti peräävät alamaiset pitääkin laittaa kuriin.

 

 

Monet tuomarit ovat nykyään niin politisoituneita, että aktiivisesti suojelevat jopa lasten leikkelijöitä, lapsikauppaa ja lapsikaappauksia, JOS niihin ovat syyllisiä feministit tai vähemmistöt eli pridettäjät, juutalaiset ja muslimit. Positiivinen syrjintä on nykyään todellisuutta myös tuomioistuimissa.

 

Laki on eri erilaisille henkilöille ja ankarin se on tietysti ”viranomaisvastaisille” – ja vielä pahempaa: Natovastaisille – valkoisille heteromiehille.

 

 

KKO-mafialta jälleen mielipuolinen tuomio: Voita väittely natottaja-feministin kanssa ja olet vainoaja!

 

 

Mutta eilen tapahtuikin jotain ihmeellistä. Tampereen käräjätuomioistuin palauttikin järjen tuomiolinjaan!

 

SKE-sabotöörien 2019 Kajaanin kokous todettiin täysin pätemättömäksi ja MITÄTTÖMÄKSI.

 

(Nähtävästi KKO ei olisi enää voinut auttaa Demla-sikailun jatkumista tässä kutsuasiassa. Olisihan se aika hassua, jos koko yhdistys- ja puoluetoiminta pistettäisiin uusiksi vain, jotta epäpätevät SKE-sabotöörit voidaan pelastaa.)

 

Tämän selvempää tuomiota tuskin voi olla:

 

 

 

Näin SKE-sabotööreille erittäin tärkeä 2019 Kajaanin kokous on katsottu mitättömäksi ja samalla heille lankeaa tuhansien eurojen lasku. Jos he jatkavat käräjöintiä, niin luonnollisesti lasku vielä moninkertaistuu ainakin kymmenkertaiseksi, koska he ovat itsepäisesti toistaneet saman älyttömän kutsuvirheen useissa kokouksissaan samalla, kun kantajien lakimiehet ovat muuttuneet yhä kalliimmiksi.

 

Mielenkiintoista nähdä yrittävätkö sabötöörit paniikissa kaapata puolueen kassan ja yrittää maksaa sillä tuomiolaskunsa? Se olisikin sikailun huippu: Ensin sabotöörit nostivat jäsenmaksua Kajaanin kokouksessa, sitten oikeus mitätöi sen kokouksen, koska eivät kutsuneet kaikki jäseniä ja sitten kuitenkin vielä ehkä yrittävät pistää jäsenet maksamaan tuomiolaskun!

 

Tosin ennen maa repeää kuin sabotöörit häpeää!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Käräjäoikeus murskasi SKE-sabotöörit! KKO vältti uuden nolon tilanteen?

 1. Totaalinen länsirintaman murskaus useasta kohtaa ja kunnon tykitystä. Sabotöörit selittävät tämänkin varmaan niin, että kyseessä on vain pieni vetäytyminen ja länsi saavuttaa koko ajan murskavoittoja.

  Yrittäkääs vielä sabotöörit varastaa jäsenten rahatkin sabotointiin, niin tästä tulee todella mielenkiintoista ja pari uuttakin juttua.

   1. Marco vastasi itselleen. Kun ei tule tarpeeksi keskustelua niin sitä pitää luoda itse vaikka väkisin. On se nolo äijä.

 2. Demlan punalotto arpoi siis viimeinkin oikeat numerot, mutta siihen nyt ihan vahingossa vierähti muutama vuosi. Tämä ei tietenkään ollut missään tapauksessa tarkoituksenmukaista.

 3. Saamme vielä hetken odottaa todellisten rikollisten tuomioita ? EOA päätös 876/2/05 ( salattu 20.12. 2007 asti ) … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa .

  Tai VALTIOPETOS eli PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Mahtaako SYYTESUOJAN tekeminen itselle olla jääviä hommaa ?

 4. Aika hurja juttu että tuomioistuin saa tehtyä oikean ratkaisun.

  Onkohan tähän koira haudattuna, jos ne meinaa lakkauttaa koko ske kuten cannoball kerhin?

 5. Onnea Marco! Aivan upeaa kuinka oikeus viimeinkin tässä jutussa on tapahtumassa. Onpa monesti tullut ihmeteltyä sabotöörien toimintaa. Miten kukaan järkevä voi lähteä tielle joka voi viedä vain täydelliseen epäonnistumiseen? Jos on vain lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Ei voi muuta tässä kohtaa sanoa.
  Tiedoksi kuitenkin! Oikea SKE tulee voittamaan. Sen kerroin jo vuosia sitten ja se pitää edelleen paikkansa. Voitto tulee vaikka viiveellä!
  ONNEA!

  1. Tämäkin kommentti taitaa olla Marcon itse kirjoittama. Haiskahtaa pahasti siltä. Kelatkaa nyt miten nolo äijä toi on.

   1. Aivan varmasti Marco ei ole tuota kommenttia kirjoittanut! Kelaa itse, mitkä motiivit sinulla on mennä valheen ja rikollisuuden puolelle? Totuus ei ilmeisesti kiinnosta ja ilmeisesti olet sabotööreihin kuuluva? Häpeä ja mieti pääsi sisältöä. Hävytöntä edes epäillä tuollaista?

 6. Todella mielenkiintoinen artikkeli! Mutta… mutta… pääkirjoittaja on artikkelissaan lainannut vain ja ainoastaan muutamaa kohtaa KKO:n päätöksestä.

  1. Jutussa kerrottiin kuinka tuomiota ei voi yksityiskohtaisesti käydä VIELÄ läpi. Lisäksi lainauksessa kerrottiin kokouksen mitätöimisestä hyvin selvästi. Jos oikeasti luulet, että kokouksia voi järjestää erotettujen toimesta kutsumatta kaikki jäseniä paikalle ja vielä estämällä sisäänpääsynkin sekä suoraan että pelottelemalla, niin kannattaa malttaa, koska lisätuomioita on tulossa. Jos oikeasti olet kiinnostunut koko keissistä, niin voit aloittaa Laittoman Lehden SKE-kategoriasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*