Marco de Wit 9 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti on koko ajan sanonut, että totta kai Turkki tulee vastustamaan Suomen ja Ruotsin Natojäsenyyttä.

 

Ai miksikö?

 

No, koska Putin pelasti Erdoganin hengen, kun CIA ja Dönmeh-juutalaiset yrittivät 2016 vallankaappausyrityksessä tappaa Erdoganin. Tässä yhteydessä varmasti tehtiin jotain diilejä Venäjän ja Turkin välillä.

 

 

Lisäksi Turkki on nimenomaan idän ja lännen sekä pohjoisen että etelän välissä, joten totta kai sen on vaarallista sitoa itseään liian kovasti mihinkään blokkiin. Turkki on aina voinut pitää itsellään itsenäisyyden, koska se on niin äärimmäisen tärkeällä paikalla Bosborin salmen vartijana.

 

Lisäksi Turkki nimenomaan johtaa turkkilaisia kansoja, joiden alue ulottuu yhtäjaksoisesti Euroopasta Kiinaan.

 

 

 

 

Kuten kartasta näkyy, niin geopoliittisesti turkkilaiset kansat ovat Venäjän ikiaikaisia vihollisia. Naapurihan on aina vihollinen ja naapurin naapuri eli arabit liittolaisia. Putin on kuitenkin tehnyt jotain täysin uskomatonta eli luonut erinomaiset suhteet turkkilaisiin kansoihin. Tämä on edellyttänyt geopoliittista vallankumousta eli Venäjän IKIAIKAISTEN liittolaisten hylkäämistä!

 

1. Armenialaisten hylkääminen

Venäjän ikivanhan tuhatvuotisen liittolaisen Armenian hylkääminen oli helppoa, koska erittäin rikkaat amerikan-armenialaiset olivat vieneet maata kohti Amerikkaa. Niinpä Venäjä ei välittänyt, kun Azerbaidan hyökkäsi Nagorno-Karabahiin ja valloitti sen. Kierot armenialaiset saivat läksynsä ja Venäjä pystyi suuresti lähentymään turkkilaisia kansoja.

 

2. Kreikan hylkääminen

Ortodoksit kreikkalaiset ovat myös venäläisten tuhatvuotisia liittolaisia, mutta viime aikoina ovat yhä enemmän siirtyneet Amerikan leiriin. Niinpä Venäjälle ei tule paljon tunnontuskia päästä eroon petollisista ja suuruudenhulluista kreikkalaisista ja alkaa suosimaan enemmän Turkkia.

 

3. Kurdien hylkääminen

Venäjä oli yli sata vuotta kurdien suurin puolustaja ja suorastaan pelastaja. Tästä huolimatta kurdit vaihtoivat puolta hyvin helposti, kun Amerikka auttoi heitä varastamaan Syyrian öljylähteet. Oli siis helppo dumpata kurdit ja antaa Turkin alkaa napsia palasia Pohjois-Syyrian Kurdistanista. Periaatteessa Venäjä varmaan antaisi Turkin ottaa lähes koko Kurdistanin, mutta sitä tuskin tulee tapahtumaan.

 

Putin on siis tehnyt nerokkaan vedon: Vaihtanut kolmen erittäin pienen, mutta silti äärimmäisen hankaloiksi ja suuruudenhulluiksi tunnettujen kansojen ystävyyden niiden suuren vihollisen Turkin ja turkkilaisten kansojen ystävyyteen! Kuten kartasta näkee, niin tämä oli geopoliittisesti erittäin ovela veto. Sekokolmikko on geopoliittisesti lilliputteja, kun taas Turkki käytännössä suurvalta. Venäjä pääsi eroon petollisista riippakivistään ja liittoutui todellisen voiman kanssa.

 

Myös Turkki hyötyi suuresti, koska käytännössä Kreikka, Armenia ja Kurdistan piirittävät Turkkia pyrkien sen hajoittamiseen. Sionistien ja värivallankumouksen avulla ne voisivat jopa siinä onnistua, jollei Venäjä suojele Turkkia.

 

 

 

Lisäksi Venäjä auttaa Turkkia myös monin muin tavoin, kuten

 

4. Talousapua

Venäjällä on antaa Turkille valtavasti edullista energiaa, viljaa, raaka-aineita, investointeja ja massaturismia. Turkki on nykyään myös venäläisten biljonäärien megajahtien turvasatama.

 

5. Turvallisuusapua

Venäjä auttaa edelleen Erdogania välttämään vallankaappausyritykset. Venäjän tuella Erdogan voisi halutessaan helposti tulla Turkin diktaattoriksi. Amerikka ja Nato eivät uskaltaisi tehdä mitään, jotta Turkki ei eroaisi Natosta ja täysin liittoutuisi Venäjän kanssa. Natolla ei ole varaa menettää Turkin tukikohtia sekä Bosborin salmien hallintaa.

 

 

Turkki on käytännössä suurvalta, joka pelaa omaa peliään välittämättä Natosta. Jos Venäjä tekee Turkille paremman tarjouksen kuin Amerikka, niin tietysti Turkki estää Suomen Natojäsenyyden. Ehkä tämä fakta on jokin järkytys suomalaisille poliitikoille, mutta fakta se on silti.

 

Tietysti voi olla, että Amerikka eli käytännössä sionistit yrittävät lahjoa valtavilla summilla Erdoganin suostumaan Naton laajentumiseen. Se kuitenkaan tuskin onnistuu, koska Venäjä on tehnyt Erdoganille niin hyvän tarjouksen.

 

 

Aiheesta puhutaan myös Puopolon ohjelmassa, vaikka haastateltava äärinatottava dosentti Markku Salomaa ei ikävä kyllä todellakaan ole offensiivinen realisti tai ylipäätään minkäänlainen realisti.

 

Dosentin mukaan Nato on kuulemma ”ennenkaikkea arvoyhteisö”. Lisäksi Putinin ja Erdoganin läheinen suhde kuulemma johtuu ydinvoimalayhteistyöstä!

 

Ja jos sitten CIA saa todisteita Putinin ja Erdoganin diilistä, niin sitten Turkin osallistuminen Naton päätöksentekoon jäädytetään!

 

Näin lapsellisella tasolla liikkuu Suomen pitkäaikaisimman natottajadosentin ajatusmaailma. Tai ehkä juuri siksi!

 

Jopa vähän yksinkertainen ja seminaivi Puopolo alkaa nikottelemaan ja ihmettelemään dosentin ontuvaa logiikkaa!

 

Loppua kohti dosentti Salomaan äärimmäisen venäläisvihamieliset jutut alkavat jo kuulostaa mielisairaan horinoilta. Todella huvittavaa katsella kun Puopolollakin alkaa olla niitä vaikeuksia kuunnella.

 

Aiemmin Salomaata pidettiin yleisesti vähän tärähtäneenä, mutta nyt Suomen poliitiikan ja armeijan johto alkaa olla Salomaan tasolla.

 

Jumala meitä varjelkoon natottajilta!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Turkki esti Naton laajentumisen, koska Putin dumppasi lilliputtikolmikon. Dosentti Markku Salomaa pihalla!

 1. Ja taas rakas ja viisas ”päätoimittajamme” satuilee minkä ehtii. ”Turkin on vaarallista sitoa itseään mihinkään blockiin” – no liittyi silti Natoon, eihän se sido mihinkään.. jne. jne. Ja seurakunta hurraa.

  1. Pilkun nussiminen tekee gutaaa!!! AAAAAAAAHHHHH…….!
   Suomi ja Ruotsi tukevat PPK:ta eli kurdi kommunisteja. Lisäksi suomalaiset poliitikot ovat arvostelleet ja moraaliporeeranneet Turkin kustannuksella kuin he itse olisivat sen ”suvaitsevaisempia” eri näkökantaa edustavia kohtaan. Itse Suomen NATO härdellikin oli kuin mallikappale ”demokratiasta” Turkin presidentille kun katsoo presidentti Niinistön toimintaa. Ainoa asia on vielä jonkin aikaa, ettei pelkällä asiapohjaisuudella harjoitetetusta politiikasta päinvastaista mieltä olevia suljeta vankiloihin poliittisina vankeina. EU:kin hurskastelee aivan suotta olevansa sidoksissa jotenkin muka demokraattiseen periaatteeseen. ”Auktoritäärinen hallinto” on pelkkä pierun kuoren paksuinen sanaleikki, joka muka erottaa ”läntisen arvoyhteisön” propagandistisen kusetuksen EU-kansalaisia varten, jotka ovat kuin ”Putouksen” tyhjänpäivisiä hokemia vailla järjellistä sisältöä.

 2. Suvakit kuvittelevat, että isot pojat eivät tee diilejä. Ällöttävän naiivia porukkaa ovat ja nuo idiootit johtavat ihmisiä helvettiin.

  Sääntöpohjainen maailmanjärjestys joutaa hevon vittuun.

 3. Laittomalle Lehdelle on yritetty kertoa, että ”älykkäät” eivät todellisuudessa tiedä mistään mitään. Täysiä idiootteja käytännössä joka ikinen ”tutkinnon” hankkinut, jotka kaikki ajattelevat vahingollisesti. Näyttäkää yksikin ”älykäs” josta on kokonaisuudessa hyötyä omalle valkoiselle kansalle ja valkoiselle rodulle. Ei heitä ole!

  1. Yliopistoon menevät ne joilla ei ole luonnostaan tarpeeksi älyä, siis nämä natottavat suvakit, jotka harjoittanat uskontoaan synagoogissaan eli yliopistoissa.

 4. Sauli saatana sopii salaisesti Suomeen sotilaallisia sotilastukikohtia sotilasliitolle. Saulia eivät mitkään sopimukset sido, Sauli toteuttaa sääntöjä, ei sopimuksia

  Sauli Saatana Suuri Ensimmäinen sanoi virheellisesti: Suomi on maailman onnellisin kansa. Siinä on kaksi muotovirhettä; Suomi on valtio, suomalaiset ovat kansa.

  Sisältöön en sen pahemmin puutu, mutta suomalaiset eivät ole yksi kansa, mutta koko ajan isompi osa on oikeasti maailman onnellisinta kansaa eli uussuomalaiset.

  Kantasuomalaisten kohdalla ”onnellinen” tarkoittaa oikeasti sama kuin ”tyhmä”.

  Ne 33000 pakolaista 2015 ,olivat irakilaisia ja kurdeja pääosin. Kyllä Erdogan tietää Erdoganille olisi syytä rakentaa patsas Helsingin eduskuntatalon katolle.

 5. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d1c2287a-9b87-4903-af66-62227afb9761

  Erdogan on meidän mies. Hän vaatii puuttumista Ylen toimintaan.

  Laitankin 3D-tulostimen laulamaan ja teen kolmiulotteisen pienoispatsaan Erdoganista keittiön pöydälle. Kuvasta nimittäin älykäs 3D-tulostin osaa tulostaa aidon kolmiulotteisen patsaan. Hankin myös Turkin lipun Suomen lipun viereen ja toisen pienemmän Turkin lipun ja Erdoganin kuvan, jotka laitan näkyviin olohuoneen ikkunaan.

  Vihdoinkin löysi täysijärkisen valtionjohtajan jota jopa Minä voin fanittaa.

  1. Jutun kirjoittaja esittää tyhmää kun ei mukamas tiedä mitä Erdogan tarkottaa valtiontelevisiolla (niitähän onkin niin kovin monta) ja toteaa vielä että sitä ei ohjailla kuten Turkissa ja Venäjällä. Hienot puolustelut siitä taas hallinnolle.

 6. USA ja Naton päämieshän ovat jo sanoneet että Suomen ja Ruotsin pitää kuunnella Turkin huolia ja ratkoa keskenänsä ongelmat. Typeriä poliitikkojamme vedätettiin ja puukotettiin välittömästi selkään!

 7. Turkilla ja Venäjällä on vaikka minkälaisia diilejä! He ovat jopa sopineet keskenään, että pelastavat maapallon nälänhädältä, asekauppaa(S-400) ja muuta bisnestä. Erikoisoperaation alettua monet suvakkituotteet lähtivät nokka pystyssä Venäjän markkinoilta, niin tietenkin tarvitaan uusia tuotteita paikkaamaan vajetta ja tähän markkinarakoon Turkki iski. Tulevaisuudessa Venäjällä on entistä enemmän turkkilaisia tuotteita! Esim. mäkkärin tilalle sopisi vaikkapa Mc Erdogan´s ja siellä myytäisiin tietenkin maukkaita ja ravitsevia turkkilaisia kebabeja ja falafeleja. Nam!

  Turkki on myös suojellut Venäjää sulkemalla Bosporin salmen naton sotalaivoilta, jotta Venäjä voi keskittyä erikoisoperaatioon.

  Eilen Turkki ja Venäjä pääsi sopimukseen Syyrian alueella käynnissä olevasta kurditerrorismin vastaisesta operaatiosta. Nyt kun yksityiskohdista on sovittu, niin Turkki aloittaa suurhyökkäyksen, joka alkaa luultavasti jo tällä viikolla ja siitä tulee täydellinen verijuhla!

  Myös Venäjä on lisännyt kalustoa, kuten hävittäjiä ja taisteluhelikoptereita Syyriassa sijaitseviin tukikohtiinsa. Keitä vastaan Venäjä varautuu? Ehkä Israelia?!! Vai aikooko Venäjä myös osallistua kurditerrorismin vastaiseen suurhyökkäykseen? Epäonnisten kurdien SDF jo valitteli, että Assadin joukot, eli SAA ei aio tulla taistelemaan kurdialueelle Turkkia vastaan.

  Miksi kukaan ei välitä kurdeista? Hei Suvakit! Heti auttamaan kurdeja! Ukraina on jo menetetty, joten siellä ei ole mitään suvakoitavaa!

 8. Mahtavaa, että porukka tuo ylpeästi yleissivistyksensä tason esille kommenteissaan. Ei nykyään puutteita enää kuulukaan hävetä.

 9. Turkki on se joka vuosisatojen ajan on hyökännyt ja alistanut naapurimaita ja Eurooppaa. Kysykää serbeiltä, bulgarialaisilta, kreikkalaisilta, armenialaisilta…katsokaa historian karttoja. Sanooko Osmanien, Ottomaanien imperiumi mitään. Sanooko islamilainen kalifaatti mitään. Wienin piiritys.

  Turkki on Euroopan ikiaikainen vihollinen. Ei krokotiili pääse eroon hampaistaan. Kuten ei seepra pääse eroon raidoistaan.

  Oliver Stonen ohjaama Keskiyön pikajuna, Midnight Express antaa erittäin totuuden mukaisen kuvan Turkista jonka yhteiskunta on kuin iso karvainen persereikä. Välillä vuohen ja välillä ihmisen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*