Marco de Wit 9 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka kaksinaismoralismi on kaikista mädättyneistä länsimaista huipussaan nimenomaan Suomessa.

 

 

 

Tämä kaksinaismoralismi kukkii erityisen selvästi Ylen sivuilla. Tässä Yle selittää Venäjän väittävän, vaikka kyse on aika selvästä asiasta eli mmaayhteyden ja sataman avaamisesta.

 

 

Toisaalta sitten taas kaikki mitä Ukraina sanoo onkin sitten paljon luotettavampaa. Siis vaikka väitteet olisivat kuinka älyttömiä tahansa.

 

Esimerkiksi jo ammatiltaankin täysin puolueellisen kuvernöörin sanoja toistellaan, vaikka väitös taistelujen pysähtymisestä muilla rintamanosilla on TÄYSIN älytön.

 

 

 

Kuvernöörin naurettavista lupauksista huolimatta ukrainalaiset ovat joutuneet perääntymään. Yle kuitenkin yrittää parhaana mukaan vähätellä tätäkin.

 

Ylen mukaan kyse oli vain ”vetäytymisestä kaupungin laitamille”, koska ”asemissa pysyminen ei ollut järkevää, koska Venäjä aloitti rajun tulituksen ja ilmaiskut”.

 

 

Ööö. Eikös sodassa rintamalinja yritetä pitää, vaikka toinen aloittaa rajun hyökkäyksen??

 

Toisin sanoen ukrainalaiset ovat kärsineet Sjeverodonetskissa murskatappion!

 

 

 

 

Tällä kanavalla on kerrottu yksityiskohtaisesti miten taistelut riehuvat monilla eri rintamanosilla Venäjän edetessä yhä syvemmälle Donbassiin.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Yle: Ukraina kertoo ja Venäjä väittää!

 1. Oi tätä ironiaa. Mies joka ei lähteitä tai perusteluja jaa jaksaa itkeä kuin ilkeä Yle ei niele kaikkea Venäjän väittämää ja vaatii vielä lähteitä joita ei itse jaa koskaan.

  #ammattitaito
  #kaksinaismoralismi

  1. Asioilla on AINA kaksi puolta! Siis ihan sodassakin!!!
   YLE on jauhanut Ryssä vihaa 30-vuotta putkeen iltapaskojen kanssa, joten mitenkä sen oma toimintatapa eroaa mm. venäläisistä lähteistä? Siten, että Venäjän EU:ssa kielletyt uutislähteet ovat huomattavasti lähempänä totuutta kuin Suomen valtamedian sakokaivo toimittelijoiden, jotka voisivat tuutata samanlaista tuubaa vaikka perunakellarista. Mitä suuremmat ovat puheet, sitä vähemmän sillä on tekemistä todellisuuden kanssa. Se, joka on voitolla ei tarvitse valehdella vaan sen, joka on tappiolla. Göbbelskin sai Stalingradin täydellisen tuhon kuulostamaan voitolta saksan kansalle. Lisäksi Ukraina valehtelee suut ja silmät täyteen siksi, että länsi toimittaisi sille sotamateriaalia ja muita tarvikkeita. Amerikkalaiset itsekin jo sanovat etteivät he tiedä mikä tilanne todella sodassa on kun ukrainalaiset lykkäävät siklkkaa valetta.

 2. Tie­to­ko­ne­su­ku­pol­vel­le so­ta tar­koit­taa, et­tä net­tiyh­teys kat­ke­aa muu­ta­mak­si päi­väk­si ja on pak­ko tyy­tyä syö­mään vain ko­ti­piz­zaa. Ko­ti­piz­zan toi­mi­tuk­ses­sa saat­taa ta­pah­tua pie­niä vii­väs­tyk­siä, jos on asuu sel­lai­sel­la alu­eel­la, et­tä on jou­tu­nut omien jouk­ko­jen pant­ti­van­gik­si, ih­mis­kil­vek­si.

  Pö­lyn las­keu­dut­tua voi taas läh­teä ka­ve­rei­den kans­sa kal­jal­le lä­hi­pu­biin nau­res­ke­le­maan sil­le kuin­ka kun­nan puh­taa­na­pi­to on taas epäon­nis­tu­nut sii­vo­amaan kaik­kia ruu­mii­ta ka­duil­ta.

 3. Jos maa­il­mas­sa on yk­si­kin mies, jo­ka voi syn­nyt­tää, ja sen pe­rus­teel­la pi­tää kai­kil­le lap­sil­le (ym­mär­tä­mät­tö­mil­le) opet­taa, et­tä mies voi syn­nyt­tää,
  –   niin ei­kö ole yh­tä lail­la pe­rus­tel­tua väit­tää, et­tä ko­ko kau­pun­ki ei ole an­tau­tu­nut, jos siel­tä on löy­det­tä­vis­sä yk­si­kin vie­lä hen­gis­sä ole­va ih­mi­nen, jo­ka väit­tää, et­tei ole an­tau­tu­nut.
  –   Ei­kä tuo­ta hen­ki­lö edes tar­vit­se ol­la ole­mas­sa, riit­tää, et­tä «on mah­dol­lis­ta».

  «Toi­mit­ta­jat» voi­vat sit­ten kir­joit­taa tuon hen­ki­lön haas­tat­te­lu­ja ja myy­dä nii­tä palk­kaa vas­taan.

   1. Ei ja Putinin suunnitelma sujuu aivan käsikirjoituksen mukaan. Kiovan valtausyritys oli hämäys ja oikeasti Venäjä on halunnut juuri tähän tilanteeseen 105 päivän kuluessa.

    Näin mies miehelle on se Putin aika kettu ja sotastrategikko..

    #ironia
    #kaksinaismoralismi

 4. Mielestäni YLE voisi kertoa mitä on tulossa. Nimittäin Komentaja Kadyrov ilmoitti eilen tässä suuressa taistelussa todellinen kohde on kansainvälinen satanismi ja suvakismi!

  Profetian mukaan muslimit ja kristityt tekevät pyhän liiton ja tuhoavat suuren saatanan(suvakit). Tämän jälkeen jumala lähettää Jeesuksen maan päälle ja hän menee tapaamaan pyhiä muslijohtajia, kuten komentaja Kadyrovia ja he lyövät kättä päälle!

  YLE voisi myös keskittyä kurditerrorismin vastaisen operaation objektiiviseen raportointiin, koska tällä viikolla operaatiossa laitetaan isompi vaihde päälle!

  1. Tuota pyhää muslimien ja kristittyjen liittoa tosiaan pukkaa. Oireita siitä jo on Laittoman Lehden kommenttiosiossa. Tuhat vuotta sitten olisi jo pitänyt se toteuttaa.

   On oikeastaan Jumalan ja Allahin johdatusta, että Suomeen on tullut runsaasti aitoja muslimeja. Nythän pyhän kristittyjen ja muslimien liiton tekeminen onnistuu Suomessakin, kun muslimit ovat paikalla.

   Sama vihollinen on muslimeilla ja kristityillä. Suuri Saatana eli sairaat lännen (Länsi=suuri Babylon, Portto, eli kansojen sekoitus, jonka tuho ennustetaan Ilmestyskirjassa) mädätykset, mammonan valta ja kaikenlainen iljetys kuten kommunismi, väkivalta, amerikkalainen viihdesaasta, egoismi, homostelu ja kaikenlainen pyhien ja kestävien arvojen polkeminen rapaan.

   NE KAIKKI TUHOTAAN JA LUODAAN UUSI MAAILMA.

 5. Azovin valenatsien ja naton natsien yhteyksistä on löytynyt lisää todisteita! https://covertactionmagazine.com/2022/06/08/business-cards-of-german-and-canadian-government-officials-found-in-abandoned-azov-battalion-headquarters-in-mariupol/

  Näyttää siltä, että denatsifioitavien lista kasvaa!

  Tänään on tuomionluku kahdelle brittiläiselle ja yhdelle marokkolaiselle terroristille! On hyvin todennäköistä, että rangaistuksena heidät teloitetaan! Kannattiko lähteä Ukrainaan harjoittamaan valenatsismia? Hah hah!!!

 6. Ei edes läntinen valtamedia väitä, että Venäjän hyökkäys olisi pysähtynyt, vaan jopa lännen natottavat sotilasasiantuntijat myöntävät Venäjän etenevän hitaasti, mutta varmasti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*