3 thoughts on “Koulusarjakuva

  1. Epärealistinen sarjis. Opettajalla kuuluisi olla sivuilla puolikalju, päällä paskakasan muotoinen hiustupsu, tynnyrin paksuiset jalat, kannabiksen tuhoamat verestävät limasilmät, helvetisti tatuointeja, otsa täynnä ryppyjä ja ikuiseen sarkastiseen irvistykseen muotoutunut naama liian testosteronin leventämällä leualla.

  2. Kommunistien tavoite on aina ollut riistää lapset vanhemmilta valtion ”kwasvatuksen” elipropagandan kohteeksi!
    Lisäksi NWO:n tavoita on rappiottaa moraali heti lapsesta lähtien ja seksualisoida lapset pedofiilien leikkikaluiksi. Myös ”maailman pelastamiseksi” sen tuholta täytyy homous ja lesbous ym. ”sälä” saada silkan satanismin ja ihmissuvun lisääntymisen estämiseksi ”opettaa” pelehtimään vain samaa sukupuolta olevien kanssa tai vaikkapa puimakoneen, sillä mikään ei ole ”kauniin” rakkauden rajana tulevaisuuden hulluinhuoneessa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*