Marco de Wit 10 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on todistanut jo moneen kertaan miten Suomessa on käynnissä länsimaiden laajin ja törkein sotapropagandakampanja Venäjää vastaan.

 

Tässä yksi lisätodiste: Suomen yhtä pitkäaikaisinta ja merkittävintä poliitikkoa, Paavo Väyrystä EI ole kutsuttu KERTAAKAAN valtamediaan kertomaan mielipidettään Suomen Nato-hakemuksesta.

 

Miksikö? No, yksinkertaista: Väyrynen vastusti Nato-hakemuksen jättämistä.

 

Lisäksi Väyrynen ennusti, että Turkki todennäköisesti estää Suomen Natojäsenyyden, jolloin Suomi olisi ihan turhaan tuhonnut sekä idänkauppansa että idänsuhteensa.

 

Niinpä oli kiellettyä päästää Väyrystä ääneen valtamediassa. Varsinkin, kun hän olisi voinut herättää vanhemman väen!

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Oliko Paavo Väyrynen taas oikeassa?

 1. Toisaalta Väyrynen on helposti ostettavissa ja olisi voinut kääntää takkia, mutta on helpompi sulkea pois.

 2. Väyrynen ei päässyt tällä kertaa rahastamaan amerikkalaisia kun ”ajatteli äänestävänsä vastaan”.

 3. Paavo on vain kerran ollut väärässä. Se on fakta. Valtamedia nimittelee Väyrystä Nato-änkyräksi. Se on kunniakas nimitys. Eivätkä pysty estämään Väyrysen ehdokkuutta Keskustan johtoon.

 4. Paavoa ei ole kutsuttu siksi, että jos hän avaisi sanaisen arkkunsa, NATOn kannatusprosentti kansassa ylittäisi 100.

 5. Voit olla helposti usein oikeassa kun annat jonkun vastauksen jolla kerrot olevasi ehkä jotain mieltä, mutta toisaalta ehkä jotain toista mieltä.

  1. Niin, Paavolla voi lirahtaa, itse faktuaalisena ihmisenä pyrin kertomaan kiinteän kokonaisuuden, eroittaen kaiken mahdollisen järkeväksi, ymmärrettäväksi ”kaavaksi”. Fakta homma, naisten paskasarja Oulussa.

 6. Kuinka kauan Väyrystäkin on mustamaalattu mediassa ja pidetty narrin osassa.
  Mutta.
  Jos Väyrynen on ollutkin totuuden äänitorvi.
  Väyrynen voisi kertoa politiikan kulisseista asioita mistä meitä on pimitetty.

 7. ”…Laiton Lehti on todistanut jo moneen kertaan miten Suomessa on käynnissä länsimaiden laajin ja törkein sotapropagandakampanja Venäjää vastaan…” Tällä lauseella laittoman lehden päätoimittaja kirjoituksessaan naulasi oman kantansa Venäjän suuntaan. Onko todella niin että päätoimittaja Wit tällä ko. lauseella tunnustaa olevansa täydellinen putinisti?
  Mitä sitten tulee kyseeseen Paavo Väyrysestä! Päätoimittaja Wit ei vielä ollut edes syntynyt silloin kun Suomessa tuli julki ns. Väyrysen jalasmökki-kohu=lue Suomi-historiaa.
  Paavo Väyrynen on aina ollut ja tulee aina olemaan Suomen politiikan suurin pyrkyri! Jopa Suomen Keskusta on viimeinkin ymmärtänyt sen että Paavo Väyrysen poliittinen juna meni jo vuosikymmeniä sitten. Väyrysen olisi jo aika keskittyä eläkepäiviin ja unohtaa politiikka elämästään. Kukaan ei ikinä tule äänestämään elävää fossiilia, venäjää fantasioivaa, papparaista Suomen johtoon.

 8. Miehellä on kokemusta Suomen ulkopolitiikassa. Hän tuli ulkoministeriksi muistaakseni 35-vuotiaana 1970-luvun lopussa. Tuolloin vielä ohjaksia piti presidentti Kekkonen, joka ohjasi käytännössä yksin arvovallallaan Suomen ulkopolitiikkaa. Kun jotain henkilöä oikein joukolla vihataan niiden taholta, jotka joukolla ovat yhtämieltä sinänsä arveluttavalta politiikasta eikä niin kuin aina. Ainoatakaan soraääntä ei saa kuulua valtakunnan dogmilta. Merkitsee patologinen ja jo lähtökohdiltaan oleva pahantahtoinen viha sitä, että vihan kohteessa täytyy olla jotain hyvää tai ainakin sellaista rohkeutta asettua valtavirtaa vastaan, jota niiltä puuttuu, jotka ”lentävät parvessa”!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*