18 thoughts on “Päivän video: Vampyyri

 1. No huuh huuh. Ota siitä.

  Lisätään vielä Natosekoilu. Viimeiset imut kansan verestä.

  Niinistö lähti kotiin Kultarantaan kesken Ahvenanmaan itsehallinnon 100-vuotisjuhlapäivän. Korvassaan pitää kuulolaitetta. Heikentynyt kuulo voi olla oire sydäntaudista. Jokin tuntuu rasittavan häntä.

  Väärät valtionjohdon ulkopoliittiset siirrot huolestuttavat kansalaisia.

  Valtamediassa tänään Uutissuomalaisen toimittaja Janne Yläjoki esittää salaliittoteorian, että USAlla, Venäjällä ja Turkilla olisi keskinäinen sopimus estää Suomen Natojäsenyys. Harvoin kehun valtamediaa, mutta siinä on artikkeli johon kannattaa tutustua.

  1. Korvalaite oli tietysti sitä varten, että pääsiäispupu antoi ohjeita myös Sauli Niinistölle. Tämän takia Niinistö ärsyyntyi kovasti kun laitteesta kysyttiin.

 2. Eliitti valmistelee nyt median kautta Marinin korvaamista. ”Marinin on aika erota” . Eilen valtamedia uutisoi Niinistön korvalaitteesta ja äkkilähdöstä. Mitä tapahtuu?

  Tuuli kääntyy mediassa, ne alkavat dissata presidenttiä ja pääministeriä? Järkyttävää, ei kai Pohjois-Koreassakaan noin tehdä?

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008874830.html

  1. Ihanko siellä pöydänpäässä noin ajattelit ja ihan omillakin aivoillasi? Epäillä sopii, kun lukee sinun kommenttejasi. Huonoa huumoria ne ovat.

 3. Laittomalle Lehdelle on yritetty selittää kuinka kuka tahansa voi rikastua jos vain on tarpeeksi törkeä, paha ja epärehellinen rikollinen. Tämä selittää myös sen miksi britit ja amerikkalaiset rikolliset ovat haalineet omaisuutensa ja alistavat muita. Minäkin voisin rikastua ja nostaa elintasoani jos vain olisin samanlainen rikollinen kuin amerikkalaiset, britit, Sanna Marin jne. Eivät hyvät ihmiset ylipäätään pääse ylimmälle huipulle, vaan sinun pitää oikeasti olla paha ja rikollinen ihminen.

  1. Ei toi voi pitää paikkaansa. Jos pitäisi paikkaansa niin sähän Marco olisit rikas mies. Toisinsanoen puhut taas kerran paskaa.

  2. Siinäpähän ovat sitten omalla huipullaan. En käsitä noiden rikollisten palvontaa, siinä tavikset menevät harhaan.

 4. Sanottakoot nyt viimeinkin, että Israelissa Jeesuksen elämän taivalta aina kuolemaan päättyvää tapahtumapaikkoja hoitava hollantilainen mies oli muutama vuosi sitten kertonut suomalaiselle matkanjohtajalle, että Suomelle on tulossa vaikeita ja vakavia aikoja. Eräs merkillisyys oli siinä, että vuosia tehtävää hoitanut hollantilaismies ei ollut aikaisemmin puhunut sanaakaan jo vuosikausia matkaoppaana toimineelle suomalaismiehelle, vaikka olivat aina toisensa nähneet. Tämä tapahtui jo ennen kuin nykyinen hallitus oli noussut valtaansa. Se on jokaisen oma asia mitä tästä ajattelee.

  1. Eivät sekopäät ole täällä. Sekopäät johtavat maailmaa niin kuin ollut aikojen alusta vain muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Mutta sellaiset poikkeustapaukset murhataan pois sekopäiden tieltä. Ja maailma on pelastettu!!!
   Mitä taas tulee ns. kansallismielisiin. Suurin osa heistä meni lyhytnäköisten NATO-hörhöjen kyytiinja levitti haaransa auliisti jo maansa aikaa sitten myineille oman edun tavoittelijoille ja maailman kunniaa etsiville nilviäisille kaikista puolueista paitsi Valta kuuluu kansalle puolue.
   Siinä kaiken olevaisen lyhyt oppimäärä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*