Marco de Wit 10 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka pahinta – ja naurettavinta tai siis yököttävintä – sotapropagandaa harjoitetaan nimenomaan Suomen valtamediassa.

 

Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 

 

On vaikea päättää missä Suomen valtamediassa sotapropaganda on kaikista pahinta ja sairainta. Ylen toimintatapana on pimittää, kun taas iltalehdistö demonisoi täysillä väittäen venäläisten raiskaavan jopa vauvoja.

 

Iltalehti onkin yksi kaikista törkeimpiä valehtelijoita. Se ei myöskään kirveelläkään suostu myöntämään venäläisten ikinä voittavan missään, vaan ukrainalaisten häviötkin ovat aina ”strategisia vetäytymisiä” ja ”vastaiskuja”. Tämä näkyy myös päivän 106 sotauutisista.

 

Ukrainalaiset ovat hävinneet Sjeverodonetskin taistelun ja vetäytyneet kaupungin laitamille piiloon tehdasalueelle. Iltalehti kertoo asiasta selittämällä, että ”taistellaan joka talosta”, vaikka itse kaupungin talot venäläiset ovat jo vallanneet.

 

Lisäksi Iltalehti kertoo Mariuopolista löytyneen satoja ruumiita, mutta jättää kertomatta paikallisten olevan kiukkuisia nimenomaan taisteluita turhaan pitkittäneille natsijoukoille.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

Lisäksi Iltalehti käyttää lähteenään äärimmäisen puolueellista ukrainalaista kuvernööriä.

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Iltalehti vakuuttaa, että ukrainalaiset ovat ”alkamassa voittaa”.

 

 

 

Alla olevassa videossa annetaan melko puolueeton selostus sodan etenemisestä viimeisen kuukauden aikana. Ensin tilanne kuukausi sitten, jolloin venäläiset valloittivat Izumin ja Popasnajan.

 

 

 

Tämän jälkeen Popasnajan kukka kukki ja myös Lyman vallattiin. Muutama päivä sitten vallattiin myös erittäin tärkeä Sviatohirsk samalla, kun ukrainalaiset joukot sidottiin Sjeverodonetskiin.

 

Ukrainalaiset paenneet Sviatohirskista! Lopullinen taistelu Donbassista alkanut!

 

 

Nyt ollaankin jo pääkohteen eli Slovianskin porteilla, vaikka Suomen valtamedia on asiasta hiiren hiljaa.

 

 

 

 

 

 

Tällä kanavalla ollaan jo yli kuukauden ajan yksityiskohtaisesti näytetty miten venäläiset etenevät useissa kohdissa valloittaen yhä enemmän ukrainalaisia kyliä ja kaupunkeja.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Venäläisten voittokulku jatkuu. Valtamedia pimittää ukrainalaisten rintaman romahduksen!

 1. Tuttu satusetä Marco taas kertoo tarinaa. Tai no kyllä, Venäjän urhoolliset sotilaat saavuttivat Donestkin alueella voittoja, mutta unohti mainita että etelässä taas menettää enemmän kuin muualla valtaa. Eikä ne rintamalinjat romahda, kun perääntyy. Odotan uutta motti-ilmoitusta ja Marcon ilmoittamaa voitonpäivää. Suuren sotasankarin Marco De Witn mukaan Ukraina vallattiin tuossa kolmisen kuukautta sitten.

  1. Niin. Ukrainahan on jo punaiusella torilla, mutta valtamedia jättää sen silkkaa vaatimattomuuttaan kertomatta!
   Yhdysvalloissakin jo realistiset tahot tietävät, että proxy on menetetty. Siispä sotahullujen piripäiden katseet ovat jo käännetyt Kiinaan, joka vie korkeintaan pari päivää haukotellessa!
   Suomessa valehdellaan kaikkein härskeimmin kun jo muut ”läntisen arvoyhteisön ihmisystävät” alkavat toppuutella hurjimpia skuuppejaan. Eikäpä se Aatukaan Neuvostoliittoa käärinyt, vaikka sen piti olla vain ”mätä rakennus, joka romahtaa kun potkaisee oven sisään”!
   Ison-Britannian pääministeri on jo nyt sisäpoliittisessa kusessa Ukrainan seikkailun takia ja Ranskan sekä Saksan poliittiset johtajat puristelevat paikkojaan myös sisäpoliittisista syistä, sillä turpaan tulee kun ”lähtee soitellen sotaan” kaatamaan korttitaloa nimeltä Venäjä.
   NATO:n homoperseet sulavat alta aikayksikön kun venäläiset kovaan elämään ja historiansa koettelemuksissa karaistuneet sotilaat ovat vastassa läntisiä maitopreseitä, joita on jo vuosia kääritty pumpuliin.

  2. Ota siitä:

   Ukraina: Ammuksemme ovat loppu ja olemme riippuvaisia länsimaiden aseista

   Ukraina on häviämässä Venäjälle etulinjassa ja on nyt lähes yksinomaan riippuvainen länsimaiden aseista, sanoo Ukrainan sotilastiedustelun apulaispäällikkö Guardianin haastattelussa.

   ”Tämä on nyt tykistösotaa”, sotilastiedustelun apulaispäällikkö Vadym Skibitski sanoo lehdelle.

   Skibitskin mukaan sota ratkaistaan nyt rintamalinjoilla ja Ukraina häviää Venäjälle tykistön osalta.

   ”Kaikki riippuu nyt siitä, mitä (länsi) antaa meille”, Skibitski sanoo.

   ”Ukrainalla on yksi tykistöyksikkö 10-15 venäläistä tykistöyksikköä vastaan.”

   Sotilastiedustelun apulaispäällikkö kertoo, että Ukraina on käyttänyt melkein kaikki tykistön ammuksensa.

   ”Käytämme nyt 155-kaliiperisia Naton vakioluoteja”, hän kertoo Guardianissa.

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008743320.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=hs.fi&utm_content=promobox

 2. Tässä on eilinen raportti paikanpäältä Hersonista. Entinen Ukrainan armeijan upseeri kertoo totuuksia samalla kun hakee vaimonsa kanssa Venäjän passia https://www.youtube.com/watch?v=il6jeRyDtIA

  Yli tuhat Azovin valenatsia on nyt tutkinnassa sotarikoksista! Ensimmäiset ulkomaiset ulkomaalaiset terroristit tuomittiin eilen kuolemaan! Kannattiko lähteä Ukrainaan valenatseleimaan?!!

  Valtamedian on syytä ryhdistäytyä ja raportoida kohta alkavaa Turkin suurhyökkäystä kurditerroristeja vastaan. Siitä tulee täydellinen verijuhla! Mielestäni Suomen pitäisi lähettää joukkoja Turkin avuksi. Se oli kohtelias hyvän tahdon ele ja tämän lisäksi suomalaiset sotilaat saisivat hyvää kokemusta eliminoidessaan kurditerroristeja!

   1. ”uskottavilla lähteillä…” Ahahahahaha :DDD Keltainen media ja länsipropagandan ankkuri!! Valitettavasti Ukraina hävisi sodan ja heidän pelle Zele on oman kansan murhaaja.

 3. Ukrainalainen naisvirkailija on nyt myöntänyt valehdelleensa venäläisten raiskauksista, jotta maahan saataisiin lisää aseita. Näihin valejuttuihin kuuluu myös ne kuuluisat vauvaraiskaukset.

 4. Yhden päätavoitteen on oltava Venäjän Mustanmeren laivaston tuhoaminen.

  Ohjusristeilijä Moskvan upottaminen on hyvä alku.

  1. Ei sitä tuhottu. Se tuhoutui onnettomuudessa niin ei tarvitse maksaa korvauksia kuolleiden perheille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*