Marco de Wit 11 kesäkuun, 2022

 

Lukija kirjoittanut erittäin osuvan kertomuksen, joka julkaistaan tässä pikku muutoksin.

 

Suomalaiset nimittäin kärsivät ylivoimaisesti eniten pakotteista ja sodan uhan lisääntymisestä, mutta alistuvat siihenkin. Toisaalta jos nuukataan ydinpommilla, niin konkurssi onkin pikku juttu. Pääasia, ettei tule mainehaittaa.

 

Yk­si Nato-olut, kii­tos.

– Se te­kee 100 eu­roa.

– Mi­ten niin 100 eu­roa? Ei­len se mak­soi vain 10.

– No tä­nään se on 100.

– Mut­ta mik­si 100, Per­ke­le?!

 

 

Se­li­tän sen nyt, baa­ri­mik­ko vas­taa.

– 10 eu­roa on Nato-olu­es­ta.

– 10 eu­ron li­sä me­nee Uk­rai­nan aut­ta­mi­seen.

– 20 apuun Eu­roo­pan krii­si­mail­le, jot­ka ovat aset­ta­neet it­sel­leen pa­kot­tei­ta vaik­ka ei­vät edes EU:n jä­se­niä.

– Vie­lä 10 me­nee aut­taak­sem­me Eng­lan­tia Ve­nä­jän vas­tais­ten pa­kot­tei­den­sa on­nis­tu­nees­sa.

– 10 eu­roa me­nee Bal­ka­nin mai­hin aut­taak­sem­me nii­tä os­ta­maan läm­mi­tys­hiil­tä.

– Ja lo­put 40 eu­roa — ne me­ne­vät EU:n kaa­su­tu­ki­ra­has­toon ja pa­kot­tei­den yl­lä­pi­tä­mi­seen.

 

 

Asi­akas ot­ti sa­dan eu­ron se­te­lin ja ojen­si sen baa­ri­mi­kol­le. Baa­ri­mik­ko ot­ti ra­hat, lait­toi ne kas­saan, ot­ti 10 eu­ron se­te­lin ja an­toi sen ta­kai­sin.

 

Asi­akas oli häm­men­ty­nyt.

– Het­ki­nen, sa­noit 100 mut­ta an­noit vie­lä kym­pin ta­kai­sin? Mi­täs tä­mä on?

– Nato-olut on lop­pu­nut.

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Maailman kallein olut: Nato-olut

  1. On niin vähän omaa mielikuvitusta, että pitää ratsastaa natolla… Hmmm mistä seuraava olut, hei Jes NATO saapuu kaupunkiin, tehdään vittu bissee! Kulkaa olisi yhtä terveellistä siellä panimolla survoa tölkkejä perseeseen päivät pitkät

    1. Jos olet kyvytön, mutta tarpeeksi röyhkeä petturi, niin alat hyvesignaloimaan Natoa, suvakismia ja feminismiä. Taloudellinen ja poliittinen elämäsi lähtee rakettimaiseen nousuun ja muussa tapauksessa elämäsi tuhotaan.

  2. Natos-kiimassa lennetään kyllä Suomessa kovaa ja korkealta. Kaiken huipuksi vielä virkarikos ja homo-Pekan käyttämä Nato-sopimuksen allekirjoituskynä pantiin museoon. Tämä ei ole edes vitsi vaan eliitti ihan oikeasti tuntee tehneensä jotain niin suurenmoisen upeaa. Saammekohan ihastella seuraavaksi museossa myös Sannan lehtien kansikuvia, nahkatakkia ja propagandafilmeistä kuinka hallitus ensin päihitti koronan ja sitten vei Suomen suurien aplodien kera Natoon samalla kun Niinistön ääni kuulu kaiuttimista.

    1. Romahduksen jälkeen lähinnä katselemme näitä asioita muistaaksemme missä harhassa ihmiset elivät ja minkälaisia idiootteja ”älykkäät” ovat.

  3. Suomalaiset pelkurit ja nynnyt kerjäävät kunnon tykitystä, että oppivat jotain hyödyllistä. Ei kannata lähteä turhaan isottelemaan. Itse en ainakaan tule kuolemaan Naton puolesta.

  4. Nyt en tiedä kumpaa pitäisi tehdä itkeä vai nauraa dewittu yritti huonolla huumorilla piristää huonolla jutulla?

    1. Ei Marcolla ole huumorintajua. Se nähtiin jo legendaarisissa Ske-lähetyksissä kun se ei koskaan ymmärtänyt paskapussi-Tillasen ja thaimaan taksikuskin vitsejä. Ihan paskoja vitsejä ne olikin mutta Marco ei tajunnut niitä ja nauroi väkinäisesti tekonaurua päälle. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*