Marco de Wit 11 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoa media maailmassa, joka perustaa kaiken analyysinsä radikaaliin rationalismiin eli toisaalta praxeologiaan ja toisaalta sosiobiologiaan. Sata vuotta sitten se oli tieteen valtavirtaa, mutta nykyään yhdistelmä on niin poliittisesti TUPLAepäkorrekti, ettei yksikään muu media tajua tai uskalla sellaista fuusiota enää tehdä. Itävaltalaisen koulukunnan praxeologit eivät enää uskalla harrastaa sosiobiologiaa ja päinvastoin, koska se olisi varma uraitsemurha.

 

Laiton lehti kuitenkin uskaltaa. Eikä vain palata isoisän aikaiseen tieteeseen, vaan myös sen moderniin kehittyneempään versioon.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Sosiobiologian kuuluisin haara ja nykyään myös vesitetyin on evoluutiopsykologia. Onneksi muutama professori ja tutkija on kuitenkin uskaltanut jatkaa vihafaktojen levittämistä. Näistä Laittoman Lehden suosikkeja ovat tietysti, Philippe Rushton, Richard Lynn, Tatu Vanhanen ja Edward Dutton.

 

Suurin suosikki on tietysti Edward Dutton, koska hän uskaltaa puhua suoraan. Dutton on myös loistava popularisoija.

 

Tohtori Dutton: Mistä löydät alistuvan naisen?

 

Tohtori Dutton: Mielisairaita suvakkeja vastaan tarvitaan Pyhä Sota

 

 

Tohtori Dutton on tullut kuuluisaksi varsinkin siitä, että on lanseerannut käsitteen mutanttinoita, joka perustuu spiteful mutant-evoluutioteoriaan.

 

Tutkimus: Suvakit myrkyllisiä mutantteja

 

 

Dutton on myös paljastanut, että luonnonvalinnan katoaminen on tuhonnut geeniaineistamme vieläkin nopeammin kuin kukaan on osannut arvata. Niinpä valkoisen sivilisaation tuho on jo hyvin lähellä.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Nyt voit liittyä tohtori Duttonin sosiobiologian kurssille!

 

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Vapaudu mutanttinoitien kirouksesta: Osallistu tohtori Edward Duttonin sosiobiologian kurssille!

 1. Eiköhän Marco tee otsikolla jo itsestään naurettavan, itse artikkelia ei edes tarvitse kommentoida.

  1. Sen verran voisi juttua kommentoida, että kyseinen kurssi on yhtä huuhaata vailla mitään tieteellistä pohjaa. Duttonhan on ”kuuluisa” siitä, että hän esittää omia henkilökohtaisia mielipiteitään tieteellisinä faktoina. Ja gegenuni niminen muka yliopisto on saksalainen äärioikeistolainen lähinnä ajatuspaja. Sen osoittaa jo hiukankin lähempi tutustuminen sen seminaari- ja kurssitarjontaan. Sillä ei ole mitään tekemistä tieteellisen toiminnan ja tutkimuksen kanssa. Dutton on löytäny itseen henkisen kodin kaltaistensa joukosta.

   1. Dutton käyttää spiteful mutant teoriaansa halventaakseen kaikkia niitä, jotka eivät ole äärikonservatiivejä ja jotka eivät jaa hänen poliittisia näkökantojaan. Spiteful mutant teoria on pseudotieteellinen ”teoria”. Hänen älykkyystutkimuksensa eri rotujen välillä vallitsevista eroista eivät myöskään kestä tieteellistä tarkastelua. Jo yksi antropologian klassikoista Frank Boaz tuli tutkimuksissaan että on vain yksi ihmisrotu. Kaikista hulluin hänen yhdessä Emil Kirkegaardin kanssa esittämä väite on, että vasemmisto esiintyy paljon mielisairautta ja dutton vielä väittää, että vasenkätiset ovat usein pedofiilejä. Onko hullumpaa kuultu. duttonin tutkimusmenetelmät ja johtopäätökset perustuvat tiedeyhteisössä hylätylle hierarkkiselle luokittelulle, joka jakaa ihmiskunnan syntyperään pohjaaviin ryhmiin. Ajatukset biologisesti erillisistä ihmisroduista eivät ole tieteeseen perustuvia vaan sosiaalisia konstruktioita.

    1. Hienoa, että nyt esität argumentteja, vaikka lähteitä et esitäkään. Dutton ei tietenkään väitä vasenkätisten olevan usein pedofiileja. Hän on sanonut, että vasenkätisyys ei ole evolutiivisesti adoptoivaa ja siten LISÄÄ pedofilian riskiä, mutta määrällisesti se on tietysti hyvin pieni.

     Juutalaisen Boazin huuhaatutkimukset ovat yli 100 vuotta vanhoja ja etnisesti väritettyjä, mutta tosiaan niiden heiveröisellä perustalla on suvakkien biologinen denialismi, kuten professori Kevin MacDonald on osoittanut. Oletko koskaan kuullut Mainstream Science on Intelligence -julkaisusta? Entä Culture of Critique -kirjasta?

     1. Itselläsi et tule lähteen lähdettä yhteenkään väitteeseen. Mikäli tulee niin lähde on täyttä ajatuksen virtaa ilman faktan hiventäkään.

     2. Totta kai alemmilla luokilla on enemmän mielisairauksia ja terveydellisiä mm. lihavuudesta. Vasemmistolla on enemmän anarkismia, elämään pettyneitä, narkkareita, väkivallasta ja tuhosta muka oikeutetusti nauttivia. Oikealla on alkoholiin meneviä ja sitä kautta väkivaltaisia, ylipainoisia tupakoitsijoita, vähemmän mielenterveysongelmaisia, mutta riittää. Ja rotujen eri älykkyyshän on selvä, näkee jo maalaistollokin.

     3. Dutton aivopesee ihmisiä vain uskoutumasn turhuuteen. Dewittu on aivopesty tänän herran osalta miksikö koska dewittu uskoo vain Duttoniin.mikään muu ei ole totta.

     4. Oikeastaan dutton väittää, että vasenkätiset ovat AINA pedofiileja. Kumpaakaan noista kirjoista ei muuten pidetä tieteellisesti valideina. Ihmisellä ei muuten ole biologisia rotuja:

      https://www.nationalgeographic.com/science/article/genetics-history-race-neanderthal-rutherford
      https://www.nationalgeographic.com/magazine/article/race-genetics-science-africa

      Toisaalta, onhan se hauskaa, että dutton julistaa keskimääräistä älykkäämmät mutanteiksi…

     5. Päästin nyt valheen sisältävän postauksesi läpi, kun sentään olit laittanut pari lähdettä. Annapa lainaus missä Dutton väittää vasenkätisten olevan aina pedofiileja. Tiedät itsekin, ettei hän ole sellaista koskaan sanonut, joten voi vain ihmetellä kuin mielisairas olet kun sellaista ihan noin pokkana väität.

 2. Kurssi vaikuttaa nerokkaalta! Artikkelissa mainitut tiedeasiantuntijat edustavat tiede-eliittiä globaalilla tasolla.

  Tiedevastataiset suvakit yrittävät levittää salaliittoteorioita, että kyseisten herrasmiesten tutkimukset olisivat muka kiistanalaisia. Suvakeille tiedoksi! Tiede voittaa aina suvakismin!

 3. Miten ihmiset saavat revittyä valtiosta letkut irti nyt kun tilanne on päästetty jo näin pahasti ja miten verot voidaan laillisin keinoin jättää maksamatta, jos muut suomalaiset miehet ovat niin pelkureita ja lampaita?

  1. Sinin mielestäsi on sakeaa, että jotkut kysyvät miten valtiosta saa laillisesti revittyä letkut irti? Suvakithan eivät voi elää ilman valtiota.

 4. ”and that left-handed people are pedophiles”

  https://en.everybodywiki.com/Edward_Dutton_(author)

  Niin, miten se oli de wittunaama? Pitää olla aika mielisairas kun uskoo puoskaria, jonka miestä silmien väristä voi päätellä äykkyyden, tai väittää että Britanniasta ovat lähtöisin kaikki parhaat keksinnöt. Ilmeisesti ei ole kuullut lentokoneesta tai henkilöautosta… Tosin silloin kun dutton totesi, että marcon kaltaiset incelit ovat mutantteja hän, harvinaista kyllä, osui oikeaan… #sananvapaus

  1. Tuo antamasi lainaus EI ole Duttonilta. Tiedät sen itsekin, koska antamassasi linkissä kerrotaan lainauksen olevan Duttonin kriitikolta. Toimintasi on niin käsittämättömän epärehellistä ja hullua, että mielestäni ei ole liioittelua kutsua toimintatapaasi täysin älyttömän pahansuopaiseksi ja suorastaan mielisairaaksi.

   1. Niin, onhan se ikävää, että dunnonin sekoilut paljastuvat. Ja mitä mielisairaisiin tulee, niin sinähän olet oikein tunnettu sekopää. #sananvapaus

 5. Niin, ja kumpihan on luotettavampi lähde, tiede vai ”tohtori” dutton? Taitaa marcolla puskea kognitiivista dissonanssia pahan kerran, tai muuten vaan harhoja… #sananvapaus

  1. Tiede ei ole mikään dogma, vaan perustuu luonnontieteissä empiirisiin tutkimuksiin. Duttonin arvo ei ole hänen koulutuksessaan tai perssonassaan, vaan hänen tarjoamissa lähteissä.

   1. Jotka eivät kestä kriittistä tarkastelua ja eivät ole tieteellisen metodin mukaisia. Duttonin koulutuskin on olematonta. Lisäksi duttonin ”päälähde” ovat hänen omat horinansa, joten eipä voi ottaa vakavasti. Miksihän laiton lehti on aina valehtelemassa? #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*