Free speech 12 kesäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen valtamedia on kaikista kovin venäläisten demonisoija. Iltalehdistö jopa väittää venäläisten raiskaavan vauvoja.

 

Samalla Suomen valtamedia on kovin – vai pitäisikö sanoa harhaisen naurettavin – sotapropagandan levittäjä. Valtamedian mukaan ukrainalaiset ovat voitolla aina, kun neljän taka-askeleen jälkeen ottavat yhden askeleen eteenpäin ”vastahyökkäyksellä”.

 

 

Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 

 

Kuukauden ajan venäläiset ovat käytännössä lähes JOKA PÄIVÄ vallanneet kaupunkeja tai kyliä, mutta valtamedia on pimittänyt ukrainalaisten rintaman hajonneen monesta kohtaa.

 

Venäläisten voittokulku jatkuu. Valtamedia pimittää ukrainalaisten rintaman romahduksen!

 

 

 

Natottajien psyyke on niin heikko, ettei valtamedia ole uskaltanut edes pitänyt ääntä erittäin tärkeän Sviatohirskin kaupungin menettämisestä venäläisille. Ei vaikka nyt venäläisillä on tie auki Donbassin avaimeen eli Slaviansk-Kramatorsk kaupunkeihin.

 

 

Ukrainalaiset paenneet Sviatohirskista! Lopullinen taistelu Donbassista alkanut!

 

 

Jopa tämä täysin harhainen ukrainalainen kanava myöntää ukrainalaisten joutuvan koko ajan perääntymään. Tosin hän kutsuu sitä strategiseksi vetäytymiseksi.

 

 

 

Eilen vahvistui, että venäläiset ovat nyt enää noin 10 kilometrin päässä Slavianskista!

 

Valtamedia puhuu kuitenkin vain Sjeverodonetskista. Tosin sielläkin valtamedia pimittää lukuisten mottien olevan lähellä. Nyt onkin viimeiset hetket ukrainalaisilla vetäytyä. Itse asiassa yksi ukrainalainen komentaja piti tilannetta niin toivottomana, että ehdotti nopeaa vetäytymistä toiselle perääntymislinjalle eli Slavianskin ja Kramatorskin läpi menevälle joelle.

 

Kävi miten kävi, niin ukrainalaiset ovat todella pulassa!

 

Nyt eivät suuret puheet ja kaukaiset unelmat lännen avusta enää auta!

 

 

 

 

Tässä yksi tärkeimmistä Laittoman Lehden lähteistä.

 

 

 

Vaikka Suomen valtamedia ei olekaan uskaltanut kertoa kuinka Ukraina jatkuvasti häviää taisteluita, niin eilen taisi tulla läpimurto. Siis tiedotuksessa. Ukrainan tiedustelupalvelu nimittäin myönsi Ukrainan olevan pahasti häviöllä. Tämän tiedon julkaisulla nähtävästi pohjustetaan tappion myöntämistä.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

 

28 thoughts on “Venäläiset Slavianskin porteilla! Ratkaisutaistelu alkanut. Valtamedia pimittää!

 1. Eikä pimitä. Siellä ne uutiset odottaa lukijaansa, joten lopeta valehtelu. Se että käyttää ammattitermistöä kuten: ”ukrainalaiset ovat todella pulassa!” ei löydy valtamediasta. Heidän toimittajansa kun eivät ole nostaneet itseään sotamarsalkan arvoon, kuten täällä tämä kahden viikon armeijan käynyt supersotilas. Kaikki eivät ole vain yhtä lahjakkaita ja synnynnäisiä neroja kuin herra Wit.

  1. Lukaisepa tuo IS-artikkeli. Vaikuttaa siltä, että sinä et kestä totuutta et itseäsi eikä asioita koskien. Elät intersektionaalisessa feminismin kuplassa.

   1. Totuutta itseäni koskien? Nyt heräsi jo mielenkiinto. Kerro toki totuuksia minusta. Sinulla on nuo kommenttisi aina tuntunut osuvan oikeaan.

  2. Aivan kuten Amerikan pressan vaaleissa tehtiin suurta asiaa siitä, että republikaanit eivät ”osanneet” lausua oikein Kamala Harris:ksen nimeä.
   Jo ensimmäisestä päivästä oli selviö, että Venäjä voittaa sodan Ukrainan kokoista valtiota vastaan, jonka länsi höntsäsi käytännössä hyökkäyssotaan Venäjää vastaan. Zelesny valittiin presidentiksi, koska hän valheellisesti lupasi ”vappu satasen” eli tekevänsä rauhan Venäjän kanssa, jos hänet valitaan presidentiksi.
   Jos (kun) Venäjän ja USA:n tai Kiinan välillä syttyy sota. Sen lopputulos EI ole ilmiselvää.

 2. Esinahaton natsipresidentti valehteli tapansa mukaan ja väitti Venäjän käyttävän Donbassissa kaikkia aseita lukuunottamatta ydinaseita. Venäjä ei ole vieläkään käyttänyt termobaarisia ohjuksia tai pudottanut FOABia!

  Miksi Ukraina ei pelasta itseään suvakeilta kerjätyillä superaseilla? Missä aseapu on? Ainakaan rintamalla sitä ei näy, joten Ukraina on turvautunut käyttämään ensimmäisen maailmansodan aikaisia Maxim-konekivääreitä!

  1. Ja esinahaton hetkisen idoli kadyrov se vain piileskelee kansalta varastetusta palatsissaan ja odottaa pelonsekaisen tuntein, koska hänet pidätetään sorrettujen tsetseenien toimesta ja asetetaan tuomiolle kansan varojen anastamisesta ja omien kansalaisten tappamisesta. Ja katos vaan pöydänpäästrategi on ehtinyt rintamalle tarkistamaan Ukrainan aseistusta. Ja dewit on kuin ne maan hiljaiset, jotka eivät asetu puolustamaan heikompaa, jota kooltaan paljon isompi öykkäri vainoaa ja kiusaa. On se kyllä ihme, että venäjä ei ole saavuttanut sodalla enempää. dewitin mukaan venäjän armeija on niin loistava, että jo laittoman hyökkäyksen alussa hän iloitsi kuinka venäjä nielaisee Ukrainan kevyesti. dewit on liukunut vähitellen mv-lehden raportoijien tasolle noissa valeuutisissaan. Kyllä sitä kaikenlaista löytää, kun oikein netistä tonkii ja etsii oman kannan vahvistamista. Uudistan vielä hypoteettisen kysymykseni, mitä jos venäjä olisi hyökännyt oikeudettomasti Suomen alueelle ja vaatinut Suomen hallituksen, presidentin ja eduskunnan syrjäyttämistä niinkuin se Ukrainassa sodan alussa suunnitteli. Joka sitten kuten tiedämme meni täysin mönkään. Miten dewit silloin kirjoittelisi sodan kulusta? Vilahtelisiko siellä sellaisia sanoja kuin natopedofiilit, homonisaatio, denatsifikaatio? Ja oikeuttaisi dewit näiden sanojen kautta venäjän hyökkäyksen Suomeen? Tähän vastaus.

   1. ”mitä jos” ….Turha jossitella! Nyt on alkanut Nuremberg 2.0 ja se on tärkeintä!

    Pääasia on se, että suvakit saadaan vastuuseen!

    Eiköhän komentaja Kadyrov hoida nyt adoptoimaansa koiraa, jonka hän pelasti azovin valenatseilta Mariupolissa.

    1. Eihän ”komentaja”kadyrovista muuhun olekaan kuin hoitamaan muka pelastettua koiraa ja huutamaan tse tse tule tänne ja hetkinenhän menee.

   2. Tuo vaatimus olisi liian hyvää ollakseen mahdollista. Eivät venäläisetkään pystyneet pahemmin sortamaan suomalaisia kuin nykyiset sääntöpohjaisen uuden maailmanjärjestyksen fanaatikot. Jos joku vieras valloittaja haluaisi vaihtaa valtionjohdon, niin eivät ne nykyistä presidenttiä ja hallitusta ja puoluemafiaa pahempaa kykene keksimään. Jos joku valloittaisi Suomen niin jättäisi nykyisen valtiojohdon johtamaan.

 3. > olemme riippuvaisia aseista

  Ukrainalaisten riippuvuus eri kaliiberin aseista on suorassa yhteydessä siihen kuinka paljon mistäkin aseista maksetaan pimeillä markkinoilla.

 4. Aika hienoja kuvia se Marcopoju värittelee siellä, toivottavasti ei tussi lopu, mielikuvitus nyt ei ainakaan. Kaikkea ne vinksahtaneet aivot tuottavatkin, Odotan innolla mitä suuri taktikko kirjoittaa kun Venäjä on hävinnyt sodan ja sen talous on seuraavat sata vuotta tuhottuna.
  Hei oikea nimetön, ei psykopaatin kanssa kannata väitellä, ei edes kiistellä, hän on aina oikeassa…omasta mielestään.

  1. Sama juttu dinulle, lukaisepa joskus noita valtamedian sotauutisia. Sinäkään et kestä totuuksia. Silmät ja korvat menevät sinulla kiinni kun tosielämässä ei mene siten kuin suvakkien unelmissa on haaveiltu.

 5. Onko dewittu venäjän rotta? Agentti? Voiko olla niin että dewittu työskelee venäjän tiedustelupalvelussa.?

  1. Eikös useimmat suomalaiset ole tietämättään jonkun vieraan vallan agentteja? Aivopesu toimii suomalaisiin erittäin ovelasti ja tehokkaasti. Yli 99 kansasta on vieraiden ideologioiden agentteja. Tietämättään kantavat ideologista virusta ja levittävät sitä ympäristöön ja tartuttavat lapsukaisia.

 6. Ukrainan fasistivaltio tuhotaan totaalisesti. Hyvä niin. Seuraava varteen otettava hyökkäyksen kohde voisi olla täysin läpipaskovaltio nimeltä USA. Kaiken pahan alku ja juuri.

  1. Juuri näin. Ei USA voi ikuisesti pysyä sotien ulkopuolella, siis sotia ulkomailla. Kyllä sodan pitää tapahtua USA maaperällä. Paha saa vielä palkkansa. Ahneella on paskainen loppu. Sitä odotellessa.

 7. Kuka muuten lukie eilen sen uutisen että se Ukrainan Lyudmila Denisova joka on käynyt eri maiden parlamenteisssa ertomassa venäläisten raakuuksista ja käskyttänyt niiltä rahaa ja aseita tunnusti valehdelleensa? Se sanoi että valehteli venläisten raiskauksista ja murhista sen vuoksi että saisi nopeasti apua Ukrainalle.

  Siis Ksaari-siionisti valehtelee härskisti eikä se saa edes mitään sanktiota siitä että se on valehdelut eri valtioiden päämiehille. On ne härskejä. Mihinkään ei voi luottaa tämän jälkeen.

  Niin siinä lopulta käy että kasaarivaltio pilkotaan osiin sitä ympäröivien valtioiden kesken. Tosin, Donetsli ja Luhanski tuskin ottavat siitä mitään riippakiveä itselleen.

  1. Denisovan ihminen. Oli joku versio ennen Hetero Sapiensin ilmestymistä ja Cro Magnonin jälkeen.

 8. Marco uskaltaa poiketa valtamediasta ja hän perustelee asiat.Harmi että kansa on unessa.

 9. Slovianskin ja Bakhmutin valtaamalla ukrainalaisilla tulee olemaan hyvin vaikea saada mitään huoltoa läpi asemiinsa. Tämä heiketää myös huoltoa Slovianskista etelään. Samoin Kostiantyvnivkan valtaaminen katkaisee taas hyvin tärkeää huoltoreittiä. Tämän jälkeen seuraava linja näyttää olevan lähinnä Pokrovskissa ja siitä pohjoiseen. Slovianskin mottialue tulee olemaan venäläisille hyvin helposti puolustettavaa ja vesistöjen suojaamaa aluetta.

 10. Hersonin alueella on tänään jäänyt kiinni musta valenatsi! Eilen alkoi etelä- korealaisen valenatsin sotarikosoikeudenkäynti!

  Huh huh! Tulee kuuma kesä!

  1. Hetkinen lähtee kohta Ukrainaan ja osallistuu kansantuomioistuimeen ja innoissaan tuomitsee sotilaita Geneven sopimuksen vastaisesti. Ja mitä sitten tapahtuu; kadyrov, esinahaton kansanmurhaaja ottaa hetkisen lemmikikseen.

 11. Ukraina myöntää jo että Severodonetsk on Venäjän hallussa lukuunottamatta ison kemikaalitehtaan aluetta, jonne muutaman sadan sotilaan joukko ihmiskilpineen on linnoittaunut.

Comments are closed.