Marco de Wit 13 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosien varrella kertonut kuinka Helsingin poliisi on suomalaisten ja varsinkin lapsiperheiden vihollinen.

 

Alussa kansallismieliset eivät tätä millään suostuneet uskomaan.

 

Sitten tuli kaikkien suvakkien sankari, Ennalta ehkäisevän toiminnan poliisiyksikön johtaja, ylikomisario Jari Taponen. Hän on äärisuvakismillaan vihdoin herättänyt naivit suomalaiset.

 

Jari Taponen kiistää edelleen katujengien olemassolon Suomessa! Saara Huhtasaari pöyristynyt!

 

 

Nyt kaikki kansallismieliset myöntävät EET-poliisin olevan täysin politisoitunut ja mädättänyt. Kuitenkin samaan hengenvetoon nämä samat kansallismieliset väittävät EET-poliisien olevan poikkeus. Kansallismieliset eivät siis vieläkään tajua kuinka poliisi on poliitikkojen ALAINEN. Sisäministeriö on vihreiden johtama. Myös Helsingin kaupunki on suvakkien hallussa.

 

Jari Taponen ei ole syy, vaan suvakoituneen suomalaisen yhteiskunnan oire.

 

 

 

 

 

 

 

 

Asianajoliittokin on täysin mädättynyt.

 

 

 

 

Tuskin ketään yllättää – paitsi tietysti terminaalisen naiveja kansallismielisiä – että Taposen ensimmäisiä ja innokkaimpia onnittelijoita oli juutalainen ylikomisario Dennis Pasterstein.

 

Niin. Se orvellilaisen kameran joka nurkan taakse haluava liikennevalvonnan johtaja!

 

 

 

No, miksi sitten kansallismieliset ovat niin terminaalisen naiveja? Koska valekansallismieliset sionistit ovat heitä huijanneet. Eli kokoomus ja varsinkin persut.

 

Tuskinpa on sattuma, että kokoomuslaisella Pastersteinilla bisneksiä riittää ja majoitti paria sionistista persukansanedustajaakin saunassaan!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Se on nimenomaan Suomen juutalaisyhteisö, joka on systemaattisesti Pastersteininkin johdolla ollut mädättämässä kokoomusta kansallismielisestä puolueesta suvakkipuolueeksi. Suomen juutalaisyhteisö ja sionistit ovat myös kymmeniä vuosia olleet kovimpia natottajia.

 

Niinpä ovat Sauli ”Salora-kummipoika” Niinistön kanssa järjestäneet Suomen suurvaltojen ydinaseiden testikentäksi.

 

 

 

Yksi asia onkin varma: Poliisi ja valtamedia eivät tule ikinä tutkimaan millään tavalla yhdenkään suomalaisen juutalaisen mahdollisia kytköksiä pedo-Epsteiniin!

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Helsinki palkitsi valtakunnanpelle Jari Taposen!

  1. Kauhukaksikko Taposen ja Toiviaisen palkitseminen on eliitiltä suoranaista vittuilua suomalaisille, mutta myös vankka tuenosoitus systemaattisen suomalaisvastaisen vainon eturintamassa oleville politrukeilleen.

    1. Kisa: Montako vittua bittiavaruuteen Junnu ehtii sanoa viiden tunnin lähetyksen aikana? Korvat kuumottavat alieneilla.

    1. Benis on niin hauska jos ootte katellut podcastiansa. Kyllä niin naurattaa kun se pöllii syötävää eduskunnan pippaloissa ym. ja on siivoaminaan portaissa jotain. Meni turhapurot ja muut päähän kun oikeasti vain naama ollut se muka hauska eli vappunaamari saamari. Kertoo samalla ideologiaansa. Onhan se ihan iloinen heppu, mutten sen takia äänestä ketään. Ben z yskowicshi

  2. Olipas virkistävää nähdä Helsingin Pöliisin tviitti…itse kun olen ollut ko-instanssin estämänä jo kolmisen vuotta :D

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*