22 thoughts on “Päivän kuva: Länsiapu

 1. Naton päämies tuli nyt jo Suomen poliittisen eliitin kutsupäiville asti kertomaan face to face höynäytetyille suomalaisille kuinka tärkeä Turkki on Natolle ja teidän pitää ottaa Turkin huolet vakavasti. Suomen valtiojohtoa nöyryytettiin taas oikein kunnolla!

  1. Ei nöyryytetty mitenkään, Stoltenberg vain totesi vallitsevan tilanteen Turkin kannalta. dewitille yksi kysymys: miten oikeutettuna pidät venäjän hyökkäystä itsenäisen eurooppalaisen valtion kimppuun?

   1. Siis olihan Stoltenbergin puhe TODELLA nolo Suomelle, kun yhtäkkiä ottivatkin Turkin puolen. Tosin suomalaiset ovat niin nössöjä, että kuka tahansa saa pyörittää heitä miten tahansa. Tällä vauhdilla Suomi pyörittää itsensä ydinaseiden taistelukentäksi.

    Offensiivisen realismin näkökulmasta sekä myös yksilönvapauden näkökulmasta valtiot ovat mafiajärjestöjä. Niinpä ne pyrkivät kasvattamaan valtaansa sekä omien kansalaistensa että naapurimaiden kustannuksella. Niinpä KAIKKI suurvallat ovat aggressiivisia.

    Tätä aggressiivisuutta vielä lisää, että yksikään suurvalta ei luota muihin ja jo tästäkin ”puolustukselliesta” syystä pyrkii luomaan itselleen etupiirin, jossa se ei hyväksy toisen suurvallan joukkoja ydinaseista puhumattakaan. Tämän vuoksi USA uhkasi ydinsodallakin Kuuban kriisin aikana ja on jo yli 200 vuotta ylläpitänyt Monroen doktriinia ja viime vuosikymmeninä pyrkinyt saartamaan Venäjän ja Kiinan.

    Aivan kuten Amerikka ei hyväksy Venäjän joukkoja ja ydinaseita Meksikossa, Kuubassa ja Kanadassa, niin myöskään Venäjä ei hyväksy Natoa Ukrainassa, Suomessa ja Georgiassa. Moraalisesti tämä on väärin, koska ainoa järkevä ratkaisu on USA:n ja Venäjän federaatioiden purkaminen pieniin valtioihin itsenäisiin alkuperäisen Sveitsin mallin mukaisesti. Kumpikaan ei siihen kuitenkaan suostu, vaan pyrkivät luomaan oman etupiirinsä.

    Kaiken kukkuraksi Amerikalla tämän etupiiri on vielä suurempi kuin Venäjällä. Niinpä Amerikka on tuhonnut vielä enemmän maita kuin Venäjä. Niinpä on täsin väärin syyttää vain Venäjää etupiiriajattelusta, kun Amerikka toteuttaa sitä vielä voimakkaammin ja raaemmin kuin Venäjä.

    Ainoa oikea tapa on nimenomaan vaatia rauhaa, vapautta, desentralisaatiota ja alkuperäistä Sveitsin mallia, kuten Laiton Lehti tekee.

    1. Sveitsin mallista on helppo puhua, koska Sveitsi on lähes Nato-maiden ympäröimä ja on sekin maa toimittanut Ukrainalle apua. Offensiivinen realismi on monelta osin osoitettu paikkansa pitämättömäksi. Varsinkin sellaisten maiden kohdalla, jotka ovat vapaita demokraattisia maita, ei heitä uhkaa kukaan. Autoritaariset maat kuten venäjä pelkää naapurimaissa eniten sitä, että demokratia leviää niiden omalle alueelle. Se on turhaa spekulaatiota, että USA ei hyväksyisi esim Kanadaan tai Meksikoon venäjän esim. ydinaseita, koska kyseiset maat eivät itse ikinä alkaisi venäjän kanssa yhteistoimintaa Usa:ta vastaan.Usa on aiheuttanut sotia ja kärsimystä erilaisten syiden vuoksi, mutta ei siinä määrin kuin venäjä ja sen edeltäjä neuvostoliitto. Et kuitenkaan vastannut kysymykseeni: olisiko venäjän hyökkäys Suomee oikeutettu?

     1. Anna esimerkki vapaasta demokraattisesta maasta. Sain taas kommentistasi päivän parhaat naurut. Vähänpä Tiedät maailmasta.

    2. USA ja Venäjä pitää hajoittaa pikku valtioiksi. Se tapahtuukin kolmannen maailmansodan kautta ja sen jälkeisenä uudelleen rakentamisen seurauksena. KIINA pitää huolen, että niin myös tulee käymään. Tosin kolmas maailmansota tapahtuu Euroopan kustannuksella.

 2. Suvakeille voi ehkä tulla hieman höynäytetty olo, kun mikään auttaminen ei riittänyt ja Ukraina romahti. Suvakkien kannattaisi miettiä, että minne meni ne kaikki miljardit, jotka Ukrainan lähetettiin. Ettei vaan esinahattomien taskuun?!!

  Mitä jää jäljelle? Konkurssissa oleva pilkottu maa ilman luonnonvaroja ja meriyhteyttä ja traumatisoitunut kansa.

  Suvakkien kannattaa keskittyä pikkuhiljaa kurdeihin, koska kohtaa alkaa verijuhla! Voi sitä ulinan määrää!!!

 3. Ku­via «äkil­li­ses­ti kuol­lei­den» ve­ri­hyy­ty­mis­tä.
  –   Shocking microscopy photos of blood clots extracted from those who «suddenly died»
  –   https://archive.today/sMT1Y

  –   Ne ovat sit­kei­tä, kui­tu­mai­sia ja kim­moi­sia, ja nii­den ma­te­ri­aa­li­omi­nai­suu­det muis­tut­ta­vat pie­niä ku­mi­nau­ho­ja.
  –   Ne koos­tu­vat mo­nis­ta säi­keis­tä, jot­ka ovat pie­niä, kui­tui­sia säi­kei­tä.
  –   Nä­mä kui­tu­säi­keet (KS. ai­van vii­mei­nen ku­va al­la) osoit­ta­vat tois­tu­via mit­ta­kaa­van kal­tai­sia kaa­vo­ja, ikään kuin ruu­mis oli­si oh­jel­moi­tu ra­ken­ta­maan toi­nen elä­män­muo­to ve­ri­suon­ten si­sään.
  –   Näis­tä hyy­ty­mis­tä on löy­det­ty ou­to­ja Ki­teen kal­tai­sia ra­ken­tei­ta, jot­ka osoit­ta­vat lä­pi­nä­ky­vyyt­tä ja vas­tus­tus­ky­kyä nor­maa­leil­le gram­vär­jäys­tek­nii­koil­le.
  –   Al­la on yk­si esi­merk­ki ra­ken­tees­ta, jo­ka näyt­tää muis­tut­ta­van pii­mäis­tä bi­osi­rua tai mik­ro­si­run kal­tais­ta ra­ken­net­ta. Em­me vie­lä tie­dä, mi­kä se on.
  –   Yk­si al­la ole­vis­ta ku­va­sar­jois­ta pal­jas­taa, mi­kä näyt­tää ole­van bi­opii­ri­lan­ka, jo­ka näyt­tää sel­väs­ti tois­tu­via ku­vi­oi­ta ja na­no-mit­ta­kaa­van ra­ja­pin­ta­ra­ken­tei­ta, jot­ka on koot­tu tiet­tyyn ge­omet­ri­aan tun­te­mat­to­maan tar­koi­tuk­seen.

 4. Sijoituskohteista näyttää siltä että Rupla on turvasatama. Noussut rajusti.

  Kaikki muut romahtanut.

   1. Tuo sopii enemmän teihin. Käsittääkseni en ole kovinkaan rasistisia kommentteja täällä heitellyt toisin kuin..

 5. Huumorimies jolle nauretaan Jussibojan kanssa ja tykätään kuitenkin Juutalaisista kun niin viisaita. Jussipoijan kanssa nauretaan teille. Jussikin tykkää myös Aasialaisista. Haitta on haittaa. Liika on liikaa. Kekkonen oli Romanien kouluttaja muuten dicktator.

 6. Putinisti? Mikä on sellainen? Suvakkimedian keksimä herjaava nimitys totuuden ystäville.

  Nuo kaikki linkit ovat Erkko-median valeuutisia. Opettele oikea nimetön medialukutaitoa ihan ensiksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*