7 thoughts on “Päivän sarjakuva: Nazi

 1. Ääripään huligaani väkivalta nazit tervetuloa! Welcome!♥️💐🌹🌷🪖📪📬🧑‍🦲♥️🧎🤰🤱🧑‍🍼

  ..

  🥷♥️🧎

 2. Yhden kaikista voimakkaimman juutalaisten etujärjestön ADL:n mukaan Ukrainan natsit ovat niitä parempia natseja. Juutalaisen Zelenskyn mukaan heidän joukoissaan taistelee natseja ja natsit nyt tekevät mitä natsit tekevät.

  1. Todistaa sen että natsit eivät itsessään ole eliitille ongelma vaan se ovatko ne heille oikealla puolella ja oikean asian puolesta. Jos Hitlerkin olisi ollut USA:n ja Britannian puolella ei Saksaa olisi tuhottu.

   1. Niin. ”On kahdenlaisia ihmisiä. Niitä, jotka tekevät tekoja ja taas niitä, jotka kulkevat perässä ja arvostelevat!”
    Kreikkalainen filosofi.

    1. Niin ja on kahdenlaisia ihmisiä; – monimutkaistavia sekoittajia (poliitikkobyrokraatit) vs. selkiyttäviä pelkistäjiä (yrittäjätekijät) — (suomalais-ugrilainen metsästäjäkeräilijä, noin 3000 ekr. Laatokan rannalla)

 3. Erikoisoperaatiosta on se hyöty ollut, että se on saanut suvakit sekoamaan lopullisesti! Kuka olisi aiemmin uskonut, että suvakit fanittavat Ukrainan valenatseja ja naton biolaboratioita?

  Oikeat ”natsit” oli niitä kunnon tyyppejä, mutta jostain syystä heistä on suvakeille kehittynyt natsifobia. Tosiasia on, että Hitler auttoi Suomea monella tavalla ja tästä syystä meidän pitää olla ikuisessa kiitollisuudenvelassa pyhälle Adolfille! Lepää rauhassa Hitler!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*