11 thoughts on “Päivän video: Suvakkilogiikka

 1. Tuollaisia höpöaivoja pullahtaa ulos valmistuneena yliopistoista.

  Eikun vaan hakemaan töitä puoluemafialta. Varmaan löytyy jokin viestintäassistentin, poliittisen suunnittelijan tai mediantutkijan vakanssi.

 2. Tuo kaavio ei toimi, erroria pukkaa paitsi mikrosoftilla Datanomi-kurssilla. Suvakkikoulut, kirjastot ym. aina mikrosoft, crome, google, vihreät, homot, oli jopa kuva gay miehistä ja -naisista luokan seinällä nettisivuineen ja tietoineen…kirjasto raasismi vappaa alue ja silti saa valkoiset olla rauhassa. Joutui sittemmin häätään häiriöitä, älämölöä aiheuttaneet pähkinän purijat. Kirjasto on kaverisi -kirjanen on käännetty neljälletoista Suomessa harvinaisemmin puhutulle kielelle, mm. arabia, somali, persia/farsi, kurdi ja albania. Näiden lisäksi kirjasesta on painettu pienet määrät suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä versioita esittelytarkoituksiin. Welcome to the Finnish Library.

 3. Miksi kirjastosta piti hävittää kirja? Lee Harper: On kuin surmaisi satakielen. Anonyymi. 06.05.2021 14:53. Kiitos, Yle. Nyt sitten vanhat parrat saavat nauttia Sydämen kutsumuksesta.
  Kun Lee oli lapsi, hänen kotiseudullaan Alabamassa 1930-luvulla pidettiin Scottsboron oikeudenkäynnit, joissa yhdeksää nuorta mustaa miestä syytettiin kahden valkoisen naisen raiskaamisesta. Kuin surmaisi satakielen -romaania on kuvattu nuoren tytön kasvutarinaksi, jossa on runsaasti kirjailijan omaelämäkerrallisia piirteitä.

  Ja siksihän se on kielletty kun totuus, hyvä kirjasto, polttakaa kokolaitos sitten.

  1. Ja missähän kirjastossa se kielletty ja otettu pois lainattavia kirjojen joukosta? Meidä kirjastosta löytyy monta painosta kyseistä kirjaa. äkäslampola taas valehtelee.

    1. Olipa sinulla tietolähde, joka ei pidä paikkaansa, meidän kirjastossa kirja on vapaasti saatavissa. Nyt en kyllä yhtään ihmettele äkäslampolan tiedon tasoa, jos on tuollaiset lähteet. Käypäs katsomassa Eepos finnasta sieltä löytyy oikea tieto.

     1. Valtamedian kommenttiosioissa en saa julki mitään ja somessa on bannit kaikkiin kanaviin. Siinä sinulle herätys todellisuuteen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*