Marco de Wit 13 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alla olevan videon nainen on ollut itsenäinen vapaa sinkku, joka on deittaillut jo seitsemän vuotta. Nyt hän kuitenkin itkee, ettei sitä kunnon aviomiestä löydykään.

 

Feministien kaappaamat koulut ja valtamedia saa tavalliset naiset unohtamaan kaksi asiaa:

 

1. Naiset ja miehet ovat erilaisia.

Naiset eivät pysty samalla tavalla nauttimaan vapaasta deittailusta kuin miehet, vaan heille tulee sekä vauvakuume että parisuhdekuume.

 

2. Naisten markkina-arvo romahtaa paljon nopeammin.

Miesten markkina-arvo nousee vähitellen, kun taas naisten markkina-arvo laskee jatkuvasti.

 

Nainen, joka heilastelee vuosia tuhoaa oman markkina-arvonsa eikä löydä kunnon miestä.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Feministien sinkkulogiikka

 1. On tärkeää naisten omienkin etujen takia saada naisia ymmärtämään, että heillä on markkina-arvio erittäin lyhyen aikaa, eivätkä he edes tajua kuinka lyhyen aikaa. Nainen on viehättävimmillään 18-22 vuoden ajan ja säilyttää markkina-arvonsa vielä 25 vuoteen asti, mutta 22 vuoden jälkeen ja varsinkin 25 vuoden jälkeen naisen markkina-arvo laskee ja laskee ja laskee! Naiset, teidän pitää oikeasti herätä todellisuuteen! Teidän pitää saada se kaikkein paras mies kun olette 18-22-vuotias! Teidän pitää myös tajuta tehdä kompromisseja, että saatte kuitenkin hyvän miehen.

  1. Suomessa naiset heittäytyvät ”renttujen” kaulaan kauas yli kolmekymppisiksi ja sitten vasta panikoivat. Mikä kyllä toimii, koska siinä vaiheessa löytyy vaikka kuinka paljon kilttejä, vielä naisiakin pahemmin panikoivia insinöörejä, jotka suostuvat parisuhteeseen, avioliittoon, lapsiin ja koko roskan elätykseen (ja tietenkin naisen harjoittamaan, edelleen jatkuvaan pettämiseen, elämän tuhoamiseen ja miehen halveksimiseen).

   Sääli, että ne suomalaisten naisten makuun nykyään olevat ”rentut” eivät edes ole enää mitään parransänkisiä, rujoja, karismaattisia oman tiensä kulkureita ja tosimiehiä, vaan kuin muotista lyötyjä, keskenään identtisiä ulisevia räkänokkaisia narkkareita, läskejä ja koulukiusaajia.

 2. Mikään koulu ei kasvata kunnon aviomiehiä tai- naisia. Koulutus tähtää helposti käsiteltävän tasalaatuisen ihmismassan tuottamiseen. Sitä se piilokommunismi tekee. Ei ole ihmisiä, on vain kulutusyhteiskunnan tahdottomia jäseniä.

 3. Näyttipä tosi onnelliselta deittaillessaan vaan itsensä kanssa. No, kaksinnaiminen on kiellettyä mutta ei se yksinnaiminenkaan hauskaa ole. Ja se näkyy tästä videosta. On tainnut ajuta tulleensa huijatuksi.

 4. Olisiko Minä Minä Minä-asenne syynä? Tuo johtaa syvään masennukseen. Minä on monelle niin paskaa seuraa itselleen, että jo se aiheuttaa masentumista.

  Hankkisi elämän ja menisi vaikka vapaaehtoistyöhön.

 5. Kei­no­te­koi­nen mark­ki­na-ar­von nos­ta­mi­nen tai las­ke­mi­nen on kuin kan­net­tu ve­si kai­vos­sa.
  –   Jos se jo­tain vai­kut­taa, niin sel­lai­sia kump­pa­nei­ta se hou­kut­te­lee jot­ka it­se­kin ovat feik­ke­jä.

  Kui­ten­kin sy­väl­lä pa­ri­va­lin­nan ali­ta­jun­nas­sa ih­mi­nen nä­kee kei­no­te­koi­sen mark­ki­na-ar­von lä­pi vaik­ka ei si­tä it­se tie­dos­tai­si­kaan.

  Fe­ro­mo­nit on se luon­non avain pa­rin­va­lin­taan.
  –   On­nis­tu­nei­siin pa­rin­va­lin­toi­hin pääs­tiin sel­lai­ses­sa ko­kees­sa, jos­sa tyt­tö­jen pik­ku­hou­su­ja ri­pus­tet­tiin tun­nis­ta­mat­to­mi­na na­rul­le. Po­jat sit­ten pel­käs­tään hais­te­le­mal­la nii­tä va­lit­si­vat mie­lui­sim­man ty­tön, siis pel­kän ha­jun pe­rus­teel­la.

  1. Missäs tuollaista on tapahtunut? Naisilta pitää kieltää ns. tuoksuaineet ja e-pillerit, koska ne pilaavat luonnollisen valinnan ja aiheuttivat naisten seksuaalisen vapautumisen, josta miehet kärsivät.

   Tulevassa kolmannen maailmansodan jälkeisessä islamilaisessa Euroopassa noita kumpaakaan ei sallita. Miehet nostetaan takaisin valtaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*