Free speech 14 kesäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut miten juutalaiset sionistit pyrkivät tuhoamaan Israelin pahinta vihollista, Syyriaa auttavan Venäjän. Tämän sionistit ovat tehneet liittoutumalla toisaalta Syyriassa jihadistien ja toisaalta Ukrainassa natsien kanssa.

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Nyt myös suvakit ja jopa feministit ovat liittoutuneet natsien kanssa, koska käyttävät niitä nyrkkinä Venäjää vastaan. Feministeille Venäjä on Iso Paha, koska se ei ole hyväksynyt kulttuurimarxismia, vaan voimistanut patriarkalismia. Tämän vuoksi suvakit nykyään ihailevat pridettävää Natoa ja vihaavat Venäjää.

 

 

Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

 

 

Monet suomalaiset ovat kuitenkin niin naiveja, etteivät usko silmiään ja korviaan. He eivät vieläkään tajua Ukrainan natsien olevan natseja. Tässä nähdäänkin jälleen suomalaisten patologinen naivius. Vain suomalaiset eivät ymmärrä, että geopolitiikassa viholliseni vihollinen on ystäväni.

 

Lisäksi naiveja suomalaisia entisestään hämää, että valtamedia kiistää kaiken. Kuulemma Ukrainan natsit eivät olekaan natseja.

 

Kyse on tietysti valheesta, koska viimeiset 8 vuotta läntinen valtamedia yhä uudestaan totesi ja todisti Ukrainan natsien oikeasti olevan natseja.

 

 

 

Itse asiassa Ukrainan natsit ovat ÄÄRInatseja. Toisen maailmansodan aikana Hitler ja saksalaiset natsit olivat kauhuissaan ukrainalaisten natsien raakuudesta. Tämä ei sinänsä ole yllättävää, koska Itä-Eurooppa on aina ollut äärimmäisen raaka paikka. Niinpä on vain loogista, että ukrainalaiset natsit ovat vieneet mm. negatiivisen eugeniikan äärirajoilleen.

 

Eli likvidoivat kaikki kansaan sopeutumattomat. Siis kirjaimellisesti vaikka kirveillä. Naisia ja lapsia unohtamatta. Itse asiassa negatiivisessa eugeniikassa nimenomaan naisten ja lasten tappaminen on tärkeää. Näin ukrainalaiset ns. banderistit tekivätkin esim. 1943 kesän Volhynian massamurhissa pyrkien tekemään Ukrainasta monokulttuurisen.

 

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Ukrainalaisissa natseissa erikoista näyttää myös olevan satanismin kanssa flirttailu. Saksan natsit flirttailivat salatieteillä ja jopa magialla, mutta pysyivät sentään erossa satanismista. Ukrainassa puolestaan satanismi on nähtävästi liittynyt nimenomaan vähemmistöjen likvidoimiseen. Tätä on sitten vielä lisännyt suunnaton viha venäläisiä kohtaan Holodomorista johtuen. (Siis vaikka se oli pitkälle juutalaisbolsevikkien operaatio.)

 

Tässä myös videokuvaa venäläisten vangeiksi jääneistä Ukrainan natseista. Ei jätä selittelyille paljon tilaa.

 

 

 

 

Tästä kaikesta huolimatta jotkut kansallismieliset silti EDELLEEN väittävät, etteivät Ukrainan natsit olekaan natseja. Natsit eivät kuulemma koskaan liittoutuisi juutalaisten kanssa. Väite ei kuitenkaan pidä paikkaansa, koska natsit ovat historian saatossa useinkin liittoutuneet juutalaisten kanssa.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Jotkut natsit sitten selittävät, etteivät Ukrainan natsit ole oikeita natseja, koska HITLER ei olisi ikinä liittoutunut Naton ja Israelin kanssa. Niinpä, mutta Hitler ei ole täysin sama asia kuin kansallissosialismi. Hitlerillä ja Himmlerillä oli eri versio natsismista kuin esim. sosialistisella Röhmillä tai vaikkapa länsimyönteisellä Göringillä. Joka ideologiassa on omia alakoulukuntia ja erilaisia strategisia painotuksia.

 

Hitlerin natsismi teki esimerkiksi massiivisen virheen ajaessaan autarkiaa eli talouden omavaraisuutta, vaikka Saksa oli viennistä riippuvainen teollisuusyhteiskunta päinvastoin kuin esim. Neuvostoliitto. Niinpä sitten Hitlerin talouspolitiikka ajoi Saksan tuhoon, koska Britannian ja Amerikan puolittainen markkinatalous eli kartellitalous pystyi tuottamaan aseita ja raaka-aineita paljon enemmän kuin mitä Natsi-Saksan monopolitalous.

 

Kartellitalous on aina monopolitaloutta tehokkaampi. Tämän ovat jopa maolaiset tajunneet, mutta Hitler oli kirjaimellisesti idiootin tasolla taloustieteessä tai sitten vain otti massiivisen riskin kuvitellen pystyvänsä pitämään sodan lyhyenä salamasodalla.

 

 

Miksi Hitler hävisi sodan?

 

 

Ukrainan natsit ovat siis ottaneet oppia Hitlerin virheistä ja hyväksyneet melko pitkälle menevän markkinatalouden. Toisaalta samalla Ukrainan natsit ovat menneet vielä pidemmälle elit tehneet liitton juutalaisten kanssa Venäjää vastaan. Strategisesti tässä ei ole kuitenkaan mitään järkeä, ellei sitten Ukrainan natsit pelaa massiivista uhkapeliä.

 

Periaatteessa Ukrainan natsit voisivat ajatella, että tuhoavat Venäjän palasiin juutalaisten avulla ja VASTA SITTEN kääntyvät Natoa ja juutalaisia vastaan.

 

 

Jos Ukrainen juutalaiset todellakin moisen suunnitelman omaavat, niin heidän täytyy olla idiootteja. USA:n, Naton ja Israelin vallan lisäämisellä syntyy globaali poliisivaltio, jossa Ukrainan natsitkin taatusti tuhotaan.

 

Loppujen lopuksi Ukrainan natsit ovat siis kyllä (ääri)natseja, mutta he ovat OSTETTUJA natseja. He ovat myyneet itsensä sionisteille. Itse asiassa ihan kirjaimellisesti, koska esim. Azov-patoljoonan rahoittajahan oli Ukrainan juutalainen oligarkki Kolomoisky.

 

 

Valtamedia ei uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

Mutta hetkinen!!

 

Miten muka länsimaiden natsit eivät ole kuulleet kuinka Israelissa usein asuskeleva juutalainen Kolomoisky on rahoittanut natsien Azov-pataljoonaa? Voivatko länsimaiden natsit olla niin tyhmiä, etteivät tajua Ukrainan natsien olevan Israelin frontteja??

 

Itse asiassa aika suuri osa varmaan onkin. Natsien johtajat kuitenkin tietävät kuvion. Voisiko siis olla, että suuri osa länsimaiden natsiorganisaatioista olla niin täynnä vasikoita ja myyriä, että ovat käytännössä sionistien frontteja??

 

 

Voisiko olla, että sionistit haluavat jakaa kansallismielisen liikkeen kahtia eli toisaalta antisionistisiin, venäjävihamielisiin Pohjoismaiden liittoa haluaviin natseihin ja toisaalta sionistisiin, venäjävihamielisiin EU-myönteisiin persuihin? Näin sitten sekä natsit että persut yhdessä tuumin kaikin voimin vastustaisivat aitokansallismielisen puolueen syntymistä ja kehittymistä sekä kaduilla että kabineteissa. Tietysti Supon ja tiedustelupalvelujen tuella.

 

Sekä natsit että persut voisivat myös selittää aitokansallismielisyyden vastustamisen venäjävihalla. Näin he myös voisivat yhteistyössä Naton ja valtamedian kanssa fanittaa Ukrainaa sivuuttaen Donbassin siviilien pommittamisen ja venäläisten demonisoimisen. Nato, Israel ja natsit olisivat kaikki globalismin ja U$raelin asialla.

 

Ovelaa.

 

Ei Mossadilla ole turhaan kuuluisa motto: Oveluudella voitetaan!

 

 

Yksi asia on kuitenkin varma: Selitäppä tämä sionistien ja natsien liitto arabille, hollantilaiselle, venäläiselle tai vaikka ranskalaiselle. Kaikki pitävät kuviota päivänselvänä tai ainakin täysin mahdollisena. Vain suomalainen pudistelee päätään ja syyttää salaliittoteoreetikoksi. Vain suomalaiset luottavat toisten kansojen hyvyyteen ja rehellisyyteen samalla, kun innoissaan kävelevät suoraan kosher-teurastamoon!

 

 

 

32 thoughts on “Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

  1. Kyllähän sen tietää, kyse on että wanha juttu eli eivät ole oikeita Ukrainassa ja tietenkin muualla on. Niin se virhe että tekö puolustatte natseja by Marco ja silloin ei sanonut että Ukrainan Azov-natseja.

 1. Juutalaisen ADL:n mukaan ne ovat niitä hyviä natseja. Ainoastaan suomalaiset ovat tässä niitä naiiveja ja hölmöjä, jotka edelleen kiistävät mistä on kyse.

  1. Amerikkalaiset laittavat muut sotimaan heidän sotiaan. Ruumiit ja ympäristön tuho ei vaikuta amerikkalaisiin. Kuinka kauan he luulevat pitävänsä sodat heidän maa-alueen ulkopuolella?

   Törkeää hyväksikäyttöä. Kaikki himokkaasti nenevät tappamaan ja kuolemaan amerikkalaisten tekemiin sotiin.

   1. ”Venäjän propaganda­koneisto ei esitä ensimmäistä kertaa hurjia heittoja joidenkin alueiden tuomisesta takaisin maansa alaisuuteen. Esimerkiksi maaliskuussa Venäjän duuman jäsen Oleg Matveitšev vaati Kaliforniassa sijaitsevan Fort Rossin ja Alaskan palauttamista Venäjälle korvauksena pakotteista.” HS.fi 14.6.2022

    Tuossako se on? Venäläinen on ehdottanut Alaskan palauttamista Venäjälle. Venäjän yksinvaltias myi Alaskan USA:lle nimelliseen hintaan. Eikö se ole suuri vääryys?

    Ainoa pinta-ala, jonka USA on ottanut ilman sotaa, mutta tietenkin osti sen alihintaan.

    Jos USA ja Venäjä alkaisivat sotia Alaskassa, se pienentäisi suursodan vaaraa Euroopassa. Ja heikentäisi molempia.

 2. Kansallismieliset väittää aina etteivät he taistele Zelenskyn puolesta tai tue häntä tukiessaan Azovia tai menemällä sinne jopa itse sotimaan, mutta kuitenkin kaikki joukot ja he itse mukaan lukien ovat nykyään osa Ukrainan valtion armeijaa eli kaikki joukot nimenomaan taistelee Zelenskyn puolesta, vaikka sen itselleen kuinka kieltäisi. Joukot eivät ole edes itsenäisiä saati että irtisanoutuisivat Kiovan hallituksesta ja sen tavotteista.

 3. Suomalaiset luottavat muiden hyvyyteen, mutta traagisista siinä on että heidän johtajat luottavat jopa vielä naiivimmin. Nyt yrittävät selitellä Turkin kantoja heille itselleen parhain päin.

  Hitler oli muuten pelkästään sätkynukke ja näyttelijä. Joku muu kirjoitti käsikirjoituksen Saksan natseille. Globaali valeoppositio oli Kolmas Valtakunta.

  1. Suomalaisten ”johtajat” ovat yksinkertaisesti äärimmäisen epärehellisiä, itsekkäitä ja ahneita. Kyllä he tietävät tasan tarkkaan mistä on kyse. He eivät vain välitä.

 4. Oikeassa tietenkin olet. Sinimustan liikkeen ääliöitä ja muita Ukrainan puolelle ryntääjiä kyllä varoitettiin. Jos kenelläkään on mitään kunniaa, kiertää tuollaiset terroristeja tukevat ”kansallismieliset” kaukaa. Mikään ei ole halveksuttavampaa, ei mikään anttifanttius, kuin saastaiset mossadin sätkynukke-natsit. PVL:än kansallissosialistien sinänsnä tyylikäs muisto on totaalisesti tahrattu noiden russofobisten idioottien toimesta.

 5. Pohjoismaisen vastarintaliikkeen johtoporras on kieltänyt jäseniään menemästä Ukrainaan taistelemaan esinahattoman natsipresidentin puolesta. Tämä kertoo paljon!

  Oikeissa ”natseissa” oli outoa ja ennen kaikkea oudon näköistä porukkaa. Esim Göbbels ja Eichmann eivät todellakaan näyttäneet saksalaisilta! Eichmannin nauhoitetut muistelmat, joissa hän kertoo operaatioista ovat hyvin kyseenalaisia ja ei olisi mahdottomuus, että kyseessä oli Mossadin juoni, jolla saatiin ”näyttöä” saksalaisten raakuuksista!

 6. Sitten vasta kusessa ollaan kun kaiken maailman Dirlewangerit ja misantroopit palaavat syli täynnä mustan pörssin mutkia ja puolalaista pirtelöä jonka voimalla ollaan valvottu viimeiset kaksi kuukautta kuunnellen paikallisen koulun jumppaluokassa Black-metallia ja lukien Breivikin manifestoa.

  1. Satanisteja Suomessa, hah. Niin voi olla noita wannababe natsisatanisti Azov, ihan mitä tahansa keksii vaikka ufoja lisäksi. Homonatseista oon kuullut ja natsipoliiseista, mutten nähnyt. Pillupoliiseja on ollut nykyään levelin junnu giasian mukaan.

   1. Näitkö maikkarin uutisissa urheista suomi -sotilaista raajat peitettyinä ettei näy baphometit sun muut waffen logot. Piti vielä jonkun sängyssä makaavan naaman eteen laittaa hattu ettei äiti näe minkälainen vieteri pojasta on tullut. Lueppa pikkaisen misantroopeista joiden tarra komeili poikasten rinnuksilla ja avaudu sen jälkeen.

    1. No pakkohan silloin on olla, muuten tulee varmemmin kuolo eikä hyväksyntää, voi jeesus vitun wannabe tietäjä, kaikkihan nykyään myöntävät olevansa natseja kuten maailman sodassa, no ei hääti pois alistaja natsit. Kuoleman edessä sanoo Suomi kyllä, onpa ihme

    2. Miksi teineilet kouluampumisella, mene mukaan, do so last season. Pyöri wannabenatsina nuotiolla valaen valaa saatanalle eli hitlerillenne. On suuri joukko ja ihan sama kun teinivampyyripoikakotilapsinatseja olette, en voi kuin nauraa.

 7. Nyt pitää muistaa että näiden Ukrainan natzien kouluttajat ja johtajat olivat aikoinaan itse Saksan armeijassa. Ja juuri silloinkin Ukrainan natzi-pataljoonat kylvivät sellaista kauhua että itse Toimitusjohtajakin sitä kavahti. Nyt nämä rullatuoleissa istuvat ja jo poistuneet natzit hymyilevät koska heidän elämäntyönsä ei ole mennyt hukkaan. He saivat nähdä vielä kerran sodan.

  …mutta kuten viime kerrallakin, Venäjä voittaa. Ja tällä kertaa Ukraina paloitellaan ettei moista pääse tapahtumaan enää koskaan.

 8. Holodomor oli juutalaisbolhevistisen maailmanvihollisen suorittama kansanmurha. Suvakit haluavat vaieta aiheesta, koska he eivät kestä totuutta siitä, että esinahattomat bolshevikit tekivät ihan oikean kansanmurhan, joka on erittäin hyvin todistettu!

  Suvakit eivät kestä totuutta!

  1. Juutalaisnatsi Zzzzelenskk haluaa tapattaa kaikki ukrainalaiset. Z niin kuin Zyskowicz tai zyklon.

 9. Natsit tekivät diilin joidenkin juutalaisten kanssa juutalaisten siirrosta Palestiinaan. Olisiko tässäkin natsit taas tehneet samanlaisen diilin joidenkin eliitti-äärijuutalaisten kanssa, että he sotivat heidän puolestaan ja vastineeksi ukrainalaiset natsit saavat pienen palan Ukrainasta ja sen vallasta?

 10. Oikeastaan Hitler palveli juutalaisia ja siksi laittoikin Saksan lippuun juutalaisten uskonnollisen hakaristin. Ukrainan presidentti on juutalainen. Eli ei mitenkään ihme että heillä on natsipataljoona. Holokaustikin oli juutalaisten itsensätekemä rotupuhdistus, joka on valheilla laitettu valkoisten syyksi.
  Totuus holokaustista:
  1: Valkolaiset eivät ole arjalaisia, vaan arjalaiset ovat lähi-itäläisiä ja Adolf Hitler tiesi tämän vallanhyvin. Adolf Hitler kirjoittikin aiheesta kirjassaan näin:
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
  13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
  -Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki…
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

  2: Juutalaiset itse polttivat sekarotuiset pois keskitysleireillä, koska eivät huolineet sekarotuisia Israeliin ja juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen. Nyt he paasaavat rotujen sekoittumisesta valkolaisille. Aika naurettavaa sakkia. Sekä väittävät että heitä on muka aina sorrettu ja vainottu.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  3: Natsit auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia(arjalaisia) muuttamaan Israeliin ja juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

  4: Saksan lippuun laitettiin juutalaisten(arjalaisten) uskonnollinen hakaristi. SS-tunnuskin otettiin heiltä, sekä kotka ja tervehdys.
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
  -Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa.
  Amerikkalaiset käyttivät samaa tervehdystä ennen saksalaisia ja luultavasti kiihkouskovainen Bellamy oli ottanut tervehdyksen juutalaisilta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Bellamyn_tervehdys

  5: Arjalaiset kansat, kuten natsi-Turkki, natsi-Iran ja natsi-Italia olivat Saksan puolella ja Adolf Hitler väitti heidän olevan valkolaisten ystävyyskansoja, vaikka tämä ei lainkaan pidä paikkaansa. Miksi he muuten olisivat polttaneet valkolaisiin sekoittuneet pois keskitysleireillä.
  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
  -Itse asiassa DNA paljastaa, että kansa, joka on geneettisesti lähempänä juutalaisia, ovat kurdit ja eteläitalialaiset, jotka eivät ole seemiläisiä…

  6: Adolf Hitlerin Saksassa ihailtiin filosofi Friedrich Nietzscheä, joka on kirjoittanut kirjan: ”Näin puhui Zarathustra”. Ja kas kummaa, zarathustralaisuus on Iranin-arjalaisten hakaristi-holocaust uskonto, jota harjoittavat myöskin juutalaiset, sillä ovathan juutalaiset Iranin-arjalaisia. Zarathustralaisuuden uskonnollisia symbooleja ovat hakaristi ja kotka. Nämä symboolit olivat Saksassakin aikoinaan Adolf Hitlerin valitsemina.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Zarathustralaisuus
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
  7 Luku. Taistelu punarintamaa vastaan.
  -Kuitenkin minun täytyi poikkeuksetta hylätä kaikki lukemattomat ehdotukset, joita tuli siihen aikaan nuoren liikkeen piirissä ja joissa useimmissa oli hakaristi piirrettynä vanhan lipun sisään. Itse en-johtajana-halunnut heti paikalla esittää julkisuudessa omaa ehdotustani, koska oli mahdollista, että joku toinen keksisi ehdottaa yhtä hyvää tai ehkä parempaakin. Todellakin lähetti Stranbergistä muuan hammaslääkäri ehdotuksen, joka ei ollut ollenkaan hullumpi ja muistutti aika suuresti omaani, se vain siinä oli vikana, että hakaristi oli vinosakaraisena sovitettu valkoiseen kenttään. Itse olin sillä välin loppumattomiin yriteltyäni sommitellut lopullisen muodon: lipussa on punainen pohja, siinä valkoinen ympyrä keskessä ja ympyrän sisässä musta hakaristi. Pitkään kokeiltuani keksin myös oikeat suhteet lipulle ja valkoisen ympyrän koolle samoin kuin myös hakaristin muodolle ja leveydelle.

  1. Kummallakaan ei ole mitään johtajaominaisuuksia. Molemmat joutaa käräyttää Supolle.

 11. Tässä lisää materiaalia sotamarsalkka soppatykki De Witille. Onneksi tämänkin voi näppärästi sensuroida kun ei sovi ideologiaan. Olit oikeassa, Ukraina on vallattu ja kukistunut, pakko uskoa kun lehtijututkin jo julkaistiin. Olit oikeassa ja koko muu maailma väärässä 😀

  Ajatella. Kaksi hienoa saavutusta tällä vuosituhannella. Sait varastetun lippiksen takaisin ja nyt tämä. Mitä kaikkea ensi vuosituhat tuokaan tullessaan.

  1. Itse asiassa, milloin on sanonut jo totuuden ja ettehän sitä voisi kieltää jos vallattu. Toisaalta lippis oli vain teidän keksimä koulukiusausmainen anarkisti hupi, ettekä keskittyneet asiaan mitä siellä eri laitoksissa kerroimme.

 12. Hyvin mahdollisesti Olof Palmen murhaajat olivat saksaa tai muuta germaanikieltä puhuvia Mossadin agentteja tai frontteja.

 13. Tuo kuvakollaasi on yhtä tyhjän kanssa.

  Mitä siinä näkyy? Muutama huppupäinen ja muutama hakaristi. Ja sen perusteella jo Ukraina olisi natsien hallussa?

  Ei jonkun Kolomoiskyn panos ole kuin korkeintaan marginaalinen.

  Ukraina on itsenäisyytensä ansainnut eikä haittaa yhtään vaikka siellä sotisi useampikin natsipataljoona.

Comments are closed.