5 thoughts on “Päivän kuva: Päiväkoti

 1. Faktat hukassa. Juuri tuon takia kaikki alle nelikymppiset länsimaissa ovat täysiä idiootteja. Aivopesu ja paska koulutus tehoaa.

  1. tämä oli huonoa huumoria ja ”aimo mies” uskoo tähän. Onko hän kenties jo eläkeläinen, jonka mielipiteet ovat rajoittuneen ja kouluttamattoman punaniskan mielipiteitä. ”aimi mieheltä” ovat faktat hukassa, ja sen huomaa lähes joka kommentissa.

   1. Miten muka? Asian on juuri niin kuin kuvassa on!
    Nythän lääkärit ja kätilöt vain ”arvaavat” lapsen sukupuolen täysin valmiista, mutta kuitenkin niin ”turhista” hanikoista kumpaa sukupuolta lapsi on.
    Se ”kouluttamaton” ja ”punaniskaisen” miehen mielipiteet ovat se laki, joka on vallinnut aikojen alusta saakka kestäen ja toimien aina 2000-luvulle asti.
    Se on aivan eri asia, mitä koulutetut yliopistojen roska tohtorin väitöskirjan suorittaneet bimbot sateenkaari niskoissaan ”viisastelevat” väännellessään mielislsään muuksi sen mitä fyysiset ominaisuudet ihmisessä osoittavat. Ja nyt vallalla oleva irstailu aivan kaikissa sen muodoissaan on vain lopun alkua, joka edeltää rappiona ennen yhteiskuntien lopullista tuhoutumista ja luhistumista maantasalle kivipölyksi. Näin kävi Rooman Valtakunnankin, joka maailmanvallasta rusentui pieneksi rusinaksi henkisen laiskuuden ja tapojen täydellisen turmelluksen tuloksena kyltymättömän nautiskelun halun takia
    Ja tasan samoin tulee käymään Yhdysvaltojenkin, joka on kaikkinaisen hulluuden kehto ja pumpulipäiden paratiisi!
    Mukamas se nykyihmisen viisaus on suurempaa kuin se, joka on kantanut näihin päiviin asti, mutta terveydenhuollon ja tekniikan avulla se on mahdollistanut sellaisten mutanttien henkkin jäämisen, jotka luonto olisi viisaudessaan karsinut turµelemasta ihmissukua! Ellei autoakaan ohjata ohjauspyörällä. Ei sekään pysyisi ”puiden välissä” vaan silloin homosteltaisiin sateenkaarilippujen kanssa ”metsähällituksen” puolella.
    Jo Raamatussakin sanotaan: ”Lopunaikojen ihmisten viisaus on hulluutta!”
    Aamen!

 2. Mitä hemmettiä, tuohan on sen syntyvän oma asia kun kasvaa ja jos ei ole kumpaakaan. Ei nuo voi identifioida lasta ja kuka sairas lääkäri katsoo mikä värkki löytyy, hyi pedofiili.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*