Marco de Wit 15 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on ainoana mediana tiiviisti seurannut purrapersujen petturien taivalta. Kansainvälispoliittiset tapahtumat ovat kuitenkin johtamassa siihen, että persuille on käymässä todella huonosti. Puolueen tekemät kyyryselkäiset myönnytykset ja kokoomuslaistuminen ovat johtamassa puolueen täydelliseen umpikujaan.

 

Varsinkin Halla-ahon ”läheisessä” ohjauksessa toimiva frontti, Riikka Purra on joutumassa epätoivoiseen tilanteeseen. Ensinnäkin kannatusluvut ovat erittäin heikkoja verrattuna siihen, mitä ne joskus olivat. Normaalissa puolueessa puheenjohtaja olisi eronnut murskatappion jälkeen.

 

Miksei Riikka Purra eroa murskatappion jälkeen? Nato kieltää ja toimittaja Mika Koskinen puudeloi!

 

 

Lisäksi persuilla on nyt vielä lisätaakkana omien kannattajien pettäminen huijatun Nato-kyselyn avulla. Muistutettakoon, että koko Natoa koskeva ”kannattajakysely” tehtiin vain pienelle osalle puolueen jäseniä ja vastausprosentti jäi matalaksi. Näin ollen mitään kattavaa myönteistä Nato-kantaa ei ole voitu edes mitata. Tästä huolimatta persuissa on käynnissä valtava Natoon kriittisesti suhtautuvien puhdistus. Yksikään muu puolue ei kehtaa samalla tavalla halveksia omia jäseniään ja kannattajiaan.

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Kaiken kukkuraksi persujen himonatottamisesta ei ole ollut yhtään mitään hyötyä. Purrapersut ovat myyneet jo etukäteen kaikki neuvottelukorttinsa, joten mahdollisissa hallitusneuvotteluissa ei ole todellakaan mitään mistä neuvotella. Tästäkin Laiton Lehti on raportoinut. Alkuperäinen ajatushan oli, että persut voisivat kokoomuslaistuneena, CIA-ohjattuna puolueena myydä itsensä Nato-jäsenhakemuksen jättävään tulevaan hallitukseen. Tämän varmistamiseksi kansanedustajaehdokkaat on valittava jo vuotta ennen. Listat suljetaan jo siis hyvissä ajoin, jotta jokaisen ehdokkaan Nato-mielisyys on varmistettu. Tämä on ollut ikävä yllätys monissa piireissä, mutta Matti ”CIA” Putkosen mahtikäskyä on tullut noudattaa.

 

Matti Putkonen

Laiton Lehti ennusti tämän jo aikoja sitten. Se oli nimenomaan Putkonen, Lipponen ja Niinistö, jotka ensin 1990-luvun alussa siirsivät sinivalkoisen pääoman Wahlroosin ja ruotsinkielisen pääoman käsiin. Tämän jälkeen kolmikko sitten pystyi viemään Suomen EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan piti vielä saada Suomi Naton viralliseksi jäseneksi.

 

Kolmikko kuitenkin hajosi, kun Lipposen johtamat demarit eivät tähän suostunutkaan. Niinpä sitten Putkonen loikkasi persuihin johtamaan niitä äänestyskoneillaan. Ideana tietysti neutralisoida natokriittiset kansallismieliset ja samalla luoda porvarihallitus, joka vie Suomen Natoon.

 

Putkosen rooli Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden tuhoamisessa on ihan kiistaton. Kuka tahansa voi tarkistaa asian julkisista lähteistä. Tästä huolimatta YKSIKÄÄN merkittävä kansallismielinen ei ole uskaltanut sanallakaan tuomita Putkosta ja tämän ilmiselvää operaatiota.

 

Onko Vapauden Liitto paljastamassa persujen Nato-agenttia, Matti “CIA” Putkosta ja hänen äänestyskoneitaan?

 

 

Putkosen ja tämän fronttien, Halla-ahon ja Purran suunnitelma ei kuitenkaan onnistunut, koska demarit käänsivät kelkkansa ja lähtivät myös natottamaan. Koska Suomi meni jo jättämään Nato-hakemuksen, ei purrapersuja enää tarvita mihinkään. Sinipunaa taittaa pukata, niin että korvissa soi. Purrapersut siis myivät itsensä ihan turhaan kokoomukselle!

 

 

Sebastian Tynkkynen

Purrapersut eivät kuitenkaan kadu mitään, koska tietävät saavansa globalisteilta jonkun palkkion. Niinpä himonatotus jatkuu persuissa entistä kiivaampana globalistien tuella. Kuten Laiton Lehti jo aikaa sitten paljasti, niin sisäisiä vainoja ja puhdistuksia johtaa ehkä jopa suoraan ulkomailta ohjattuna NATO-agenttina Sebastian Tynkkynen. Homostelun (tai näytösluonteisen homostelun) ohessa Tynkkynen vainoaa ja ilmiantaa EU- ja Nato-vastaisia patriootteja suoraan turvallisuusviranomaisille.

 

Samaan ”verkostoon” kuuluu myös kansanedustaja Sanna Antikainen, joka etsii ”heikkoja” kohtia ja koordinoi ilmiantoverkostoa. Ongelmaksi on muodostunut se, että joissain piireissä, kuten Pohjanmaalla ja Kainuussa Nato-vastaisten vaino on saanut eläimellisen raakoja piirteitä. Laittoman Lehden tietojen mukaan Purra on käskenyt Tynkkysen rauhoittua.

 

Tynkkystä hallituksen ovien kiinni meneminen ei tosin paljon häiritse. Hänelle tärkeintä on ollut tehdä alunperin konservatiivis-kansallismielisestä puolueesta liberaali-globalistinen puolue. Natottaminen on ollut tähän vain yksi väline monista.

 

Persujen Sebastian Tynkkynen piilotti homorummuttavan videonsa

 

 

Mauri ”Mape” Peltokangas

Purrapersujen varapuheenjohtaja Mauri ”Mape” Peltokangas on ilmeisesti saanut useita paniikki- ja raivokohtauksen kaltaisia puuskia, sillä Mapen jatkuva saalistaminen naisrintamalla alkaa olla rasite Purralle. Lisäksi Mape on pyrkinyt edelleen suitsimaan Nato-vastaisia voimia ja ilmiantamaan heitä. CIA on erittäin kiitollinen Mapelle varsinkin, kun hän sai pysäytettyä Convoyn. Jos Convoy olisi onnistunut Suomessa, niin dominoefekti olisi voinut jatkua ympäri Eurooppaa.

 

Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 

 

Niinpä Mape luuli saavansa kokoomuslaisilta mitalin, mutta tarjolla ei ollut edes lämmintä kättä. Kokoomusnuoleskelu ei johtanut minnekään. Persujen puoluetoimistolla on nyt huono ja ummehtunut, suorastaan myrkyllinen tunnelma. Monia Mapen raivoaminen alkaa jo pelottaa. Laajasta haaremista niin puolueessa kuin sen ulkopuolellakin Mape saa hiukan lohtua, onpa joskus ehkä taidettu käydä ulkomaita myödenkin naisissa. Mapen perusongelma eli isot puheet ja tekemättömät teot alkaa näkyä puoluejohdossa.

 

 

Veikko Vallin

Useat politiikan tarkkailijat ovat myös huomanneet, että kansanedustaja Veikko Vallin on ehkä myös ostettu Amerikan tiedustelun leipiin. Kuuluisa ”kekkoslaisuus” oli vain silmänlumetta. Veikko olikin siis loppujen lopuksi Nato-mielinen toimija. Puheet isänmaallisesta puolueettomuudesta torikahvien lomassa osoittautuivat emävalheiksi.

 

Veikon veikeys onkin aikamoista sairasta petturuutta. Tosin Laiton Lehti ei yllättynyt, koska Veikko on kyllä tehnyt selväksi kuinka hän ihailee länsimaista monikulttuurisuutta.

 

Onko persuilla musta- ja keltakuume? Puoliso kaukomailta?

 

 

Juhani Huopainen

Laittoman Lehden tietojen mukaan erittäin Nato- ja EU-mielinen eduskuntaryhmän neuvonantaja Juhani Huopainen on joutunut naurunalaiseksi, sillä hän väitti julkisesti Venäjän talouden romahtavan toukokuuhun mennessä. Kello käy ja Juhania tai romahdusta ei vielä näy. Huopainen saattaisi olla eri arvioiden mukaan siirtymässä Yhdysvaltoihin tiedustelun jatkokoulutukseen.

 

 

 

 

Vilhelm Junnila

Turun Rapparipiireissä nousujohteisesti etenevä Vilhelm Junnila on nähty myhäilemässä Naantalissa, kun hänen idolinsa globalisti Sauli Niinistö tuli paikalle. Vilhelm Junnila odottaa natotuksestaan ilmeisesti kohtuullisen isoa palkintoa ja mahdollisesti jopa palkkiovirkaa.

 

Junnila viihtyy hyvin ruotsinmielisten vapaamuurarikokoomuslaisten kanssa ja pyrkii juonimaan itselleen rahakkaan vaalikampanjan. Laittoman Lehden tietojen mukaan persujen kannatuksen laskusta pelästynyt Junnila on ehkä neuvotellut Turun rapparipiirien politiikkosiiven kanssa loikkauksesta kokoomukseen. Tapaamisessa turkulaisessa ravintola Suomalaisessa Pohjassa on ollut tiettävästi rappari-kokkari Olli A. Manni ja Turun kaupunginhallinnon ”grand old man” eli jo eläkkeellä oleva keskeinen rappari Jouko K. Lehmusto.

 

Junnila oli myös suuressa roolissa, kun persut järjestivät näytelmän EU:n velkaunionia vastaan. Pari päivää oltiin vastustavinaan, mutta sitten kokoomuksen ärähtäessä velkaunioni päästettiin pikavauhtia läpi.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Ville Tavio

Vilhelm Junnilan rapparikaveri, tosiasiassa kokoomuksen ja EU-komission pussiin pelaava Ville Tavio on ilmeisesti asettumassa asemiin seuraavaa puoluekokousta varten. Tavio olisi eliitille täydellinen valeoppositiojohtaja, sillä kokoomuksen puudelina Tavion suusta ei kuultaisi yhtään todellista EU- tai Nato-vastaisuutta, vaan muodollista, sisäsiistiä saivartelua.

 

Tavio on tiettävästi hakeutumassa EU-vaaliehdokkaaksi 2024. Palkkioksi petturuudestaan elvytyspakettikeskustelussa Tavio saanee ison hillotolpan meppikauden aikana tai sen jälkeen. Hyvin asioita tuntevat veikkailevat, että Tavio olisi nousemassa atlantistifanaatikko-sionisti, Hannu Takkulan seuraajaksi EU:n tilintarkastustuomioistuimeen. Sionisti-agenttien pitkälle ohjaama Takkula on tiettävästi Tavion hyvä kaveri. He kaikki ovat olleet samojen asiamiesten liekanarussa, joten taskut pursuavat globalistien likaista rahaa, timantteja ja mirhamia.

 

Leveli paljasti persujen EU-myyrän: Ville Tavio!

 

 

Joonas Kiviranta

Tavio on tiettävästi alustavasti valinnut jo avustajakseen Euroopan parlamenttiin (ja siitä eteenpäin seuraaviin virkoihin) ulkomaisten tiedustelupalvelujen mahdollisen operatiivin, tamperelaisen kiihkoisasti EU:ta ja Natoa kannattavan Joonas Kivirannan. Kiviranta tunnetaan hyvin EU-mielisistä ja euroa kannattavista kannanotoistaan sekä fanaattisesta Nato-innostuksesta. Kiviranta olisi Tavio linkki ja samalla ”kuiskaaja”, kun globalisteilta tarvitaan ohjintaa.

 

Taviolla ei oikeastaan ole muuta mahdollisuutta kuin liittoutua Kivirannan kanssa. Persuissa keskimääräinen ÄO on nimittäin niin alhainen, että kaikenlainen implisiittinen ohjaus on lähes mahdotonta. Suuressa maailmassa valtaeliitti ohjaa poliitikkoja lähes näkymättömällä tavalla pienillä vihjauksilla ja signaaleilla. Persut eivät kuitenkaan sanatonta viestintää edes tajua tai jos välillä tajuavat, niin kailottavat viestit kaikille. Ehkäpä juuri tämän takia tarvitaan erittäin koulutettu ja älykäs Kiviranta viemään suurten globalistien ohjeita Taviolle ja muille persuille.

 

Kuvassa linkki Kivirannan sivuille

 

 

Mikael Lith

Kivirannan kanssa samaa ”koulukuntaa” oleva puoluestoimiston ”poliittinen suunnittelija” Mikael Lith on jatkanut kiivasta Naton vastustajien jahtaamista ja ilmiantolistojen laatimista. Huhujen mukaan yhteydenpito läntisiin, EU-mielisiin tiedusteluasiamiehiin on vilkasta. Lith on tiettävästi myös hyväksytty ruotsinkielisiin vapaamuuraripiireihin ”kandidaatiksi” Jussi Halla-ahon suosituksesta.

 

Halla-aholla on tunnetusti pakkoruotsiin ja EU:hun myönteinen kanta, joten Lithin suositukset ovat kunnossa. Monet veikkailevat, että Lith olisi ehkä saanut uuden asuntonsa edullisella sopimuksella. Olisiko tämä peräti rapparipiirien huomionosoitus Lithin työstä pakkoruotsin, Naton ja EU:n hyväksi?

 

Purran hoviin vahvistus: Pahoinpitelevä EU-fanaatikko Mikael Lith

 

 

On selvää, että Halla-ahon suosikkiprinsessalle Riikka Purralle järjestyy paikka ja mehevä hillotolppa. Onhan Purra eliitin asettama sätkynukke, jonka agendalla on feminismin, pakkoruotsin ja EU-liittovaltiokehityksen puolustaminen.

 

Yleistilanne persuissa on siis, että kulisseja pidetään yllä vielä niin kauan kuin jaksetaan, mutta kannatuspohja rapautuu vauhdilla useissa maakunnissa. Edessä on kituva kuolema eduskunnan kolmos- tai nelosviuluna ja mikä nolointa, oppositiossa. Purrapersujen ollessa satimessa kokoomuslaiset voivat nauraa, millaiseen kaikkeen hölmöön purrapersut saatiin mukaan itsensä uhraamaan.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Purrapersut rapistuvat sisältä – petturuus alkaa kostautua?

 1. Tämä on aitoa TUTKIVAA JOURNALISMIA mihin yksikään muu ns.”vaihtoehtomedia ” ei pysty!

  Kiitos! 👍

  1. Mitä tutkivaa journalismia? Tutkivassa journalismissa esöitetään seikkoja, joiden todenperäisyys on tarkistettu, eikä vain pidetä jonkun dewitin omia mielipiteitä faktoina. Näiden laittomanlehden kaltaisten julkaisujen jutut ovat vain tarkistamattomia heittoja.

   1. Anna esimerkki tarkistamattomasta heitosta. Aika harvassa mediassa kerrotaan lähteistä yhtä paljon. Kerromme myös tutkijoista nimeltä ja myös koulukunnat. Valtamedia käyttäytyy koko ajan aivan kuin koulukuntia ei olisi edes taloustieteessä ja poliittisessa tieteessä, vaan on edustavinaan jotain ehdotonta totuutta eli käytännössä dogmaa.

 2. Velka maksetaan rahalla
  ja jostainhan se
  tyhjästä luotu raha on ansaittava.
  Sen tietää ano turtiainen
  ja sen tietää myöskin mauri peltokangas.

  1. ”ansaittava” satanistisella tavalla myrkyttäen ihmiset henkisesti ja fyysisesti. Pedo Natoillen esinahkojen varjossa.

 3. Pahamaineinen Turun mafia johtaa ulkopolitiikkaa (Niinistö). Idioottien tulokset ovat sen mukaiset.

  Persut ovat jo vuosia olleet valtamedian lemmikkejä. Tänään Uutissuomalaisen Outi Laatikainen valehtelee persujen suulla, että persujen jäsenmäärä olisi kasvanut viime vuoden 13000:sta nykyiseen 15-16 000:een. Vain persuilla jäsenmäärä on kasvanut tänä vuonna, RKP:lla pysynyt samana. Kaikilla muilla ek- puolueilla käsrnmäärä laskee.

  Persujen jäsenmäärä laski lähteen mukaan alkuvuonna koronan ja Naton takia, mutta nyt se on toipunut eli noussut muutamalla tuhannella. Onhan tuo kyllä aikamoinen valhe, mutta valtamedia osaa muuttaa mustan valkoiseksi. (ihan kirjaimellisestikin, kun se haastattelee täyskantasuomalaisina äskettäin maahan muuttaneita mustia).

 4. Petturi persut ovat kuin revohka ihan helvetin epäonnistuneita sketsihahmoja. Ei paljoa naurata tuo äänestäjien selkään puukottaminen ja maanpetturillisen toiminnan/politiikan harjoittaminen. H************* koko sakki ja ************.

  1. Juhani Huopainen on kyllä täysin naurettava tyyppi.

   Pahemmin sekaisin kuin tämän kommenttipalstan vakisuvakkinatotrollit nimimerkit oikea nimetön, jussiboy (jurriboy Hehheh) jk, marcon fanitiimi jne.

 5. Maltillistettuja ja vesitettyjä kansallismielisiä puolueita on koko Eurooppa täynnä. Yksi surullinen esimerkki on Italian Matteo Salvini, joka kapinallisesta ja suositusta sisäministeristä taantui osalliseksi EU:n muodostamaan nukkehallituksen, joka pakotti jopa maan vanhan presidentin jatkamaan virassaan, koska muutosta ei saanut tulla.

 6. Per­sut-puo­lue on vä­ri­val­lan­ku­mois­tet­tu.
  –   Pur­ra on vain yk­si sät­ky­nuk­ke glo­baa­lin elii­tin nuk­ke­te­at­te­ris­sa.

  Puo­lu­ejär­jes­tel­mä pi­tää tu­ho­ta.
  –   Pur­ra on voit­ta­ja, kos­ka hän saa kul­tai­sen ok­san, jo­ka on mal­li ja esi­merk­ki jo­kai­sel­le uu­del­le yrit­tä­jäl­le, jo­ka on­nis­tuu tu­ho­amaan oman puo­lu­een­sa.

 7. Marco lopeta persujen kritiikki, vähennä ainakin. Tai kierrätä vanhoja juttuja. Persut on jo menetetty tapaus, ollut jo kauan. Puolue tuhoutuu omalla painollaan.

 8. Laittomalle Lehdelle on yritetty selittää kuinka käytännössä kaikki ”älykkäät” ovat pelkkiä kyvyttömiä ja haitallisia idiootteja, jotka ajattelevat käytännössä aina tiedostaen tai tiedostamattaan haitallisesti.

 9. Tämä on vähän off-topic, mutta mitä, jos Venäjä ei olekaan Turkin natojarrutuksen takana, vaan nato itse. Suomalaiset eivät ymmärrä, miten kaksinaamaista kansainvälinen politiikka on Vaikka meilläkään sanat ja teot eivät aina ole linjassa ja puhujia löytyy enemmän kuin tekijöitä, tunnutaan luottavan sokeasti ulkomaisten poliitikkojen ja sotilasjohtajien sanaan. Kuitenkin esim. Saksa on edelleen kieltäytynyt lopettamasta öljyn tuontia Venäjältä ja Ranskan Macron vaatinut Putinin kunnioittavaa kohtelua. Silmät on ummistettu siltä, että Saksassa on merkittävä turkkilainen vähemmistö, 2.7 milj, joten molemminpuolinen riippuvuus on ilmeistä. Saksassa on myös 800 000 kurdia, eikä Erdogan ole Saksaa terroristien hyysäyksestä kovistellut.

  Norjalainen natojohtaja puolusti Kultarantavierailulla Turkin vaatimuksia ja Norjan pääministeri meni tätäkin pidemmälle. Hän totesi että vaikka Norjallakin on raja Venäjän kanssa, ei siellä ole minkäänlaisia jännitteitä ja Suomi voisi ottaa oppia tästä. Tämä voidaan ymmärtää vihjaukseksi, ettei Suomen ehkä kannata rikkoa välejä Venäjään ja toivoa voivansa juosta naton helmoihin. On myös muistettava, että kun Turkki ampui venäläisen hävittäjän alas, sanoi naton Euroopan komentaja Turkille, ettei tämän kannata luottaa naton tulevan hätiin, jos Turkki hankkiutuu ikävyyksiin Venäjän kanssa. Mielestäni on varsin outoa, ettei Suomessa tunnuta tajuavan näitä signaaleja. Tunnutaan myös kokonaan unohtaneen, että Suomi antoi vuonna 2014 isäntämaasopimuksessa natolle ilmaiseksi maaperänsä tarvittaessa käyttöön ja lupautui huoltamaan sen joukot. Natolla ei siis ehkä jäsenmaksuja lukuun ottamatta ole Suomesta enempää saatavaa.

 10. Persuista EI ole enää mitään jäljellä, koska voiton maksimointi eli äkkirikastuminen on aina riskialtis tapa hankkia pätäkkää eli jos pelaa väärää hevosta maksimaalisella panoksella. Johtaa se vain kaiken romahtamiseen puolueelta nimeltä perussuomalaiset.
  Sitä en edes kuvittele, että petturi poliitikot jäisivät kodittomiksi ja vaille rikkautta sekä maailman kunniaa, sillä he ovat jo alunalkujaan olleet ”ketunhäntä kainalossa” ja puhuneet toista mitä ovat. Vihreistä, kepusta ja kokoomuksesta löytyy poliittinen pikavoitto koti globalisti-persuille ja rappareille harppeineen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*