Marco de Wit 15 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen valtamedia harjoittaa maailman kovinta sotapropagandaa pyrkien totaalisesti demonisoimaan Venäjän.

 

Yhtenä keinona tähän on kaksoisstandardi eli valtamedia uskoo täysillä kaikki ukrainalaisten villeimmätkin valheet.

 

Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 

 

Laiton Lehti on olettanut, että Suomen Natohakemuksen epäonnistuttua valtamedia vähentäisi sotapropagandaa. On kuitenkin käynyt päinvastoin!

 

Valtamedia edelleen väittää Venäjän tappioiden olevan moninkertaiset Ukrainaan verrattuna. Siis vaikka valtamediakin myöntää venäläisten pommittavan ukrainalaisia joukkoja KYMMENEN kertaa enemmän.

 

 

Venäläiset Slavianskin porteilla! Ratkaisutaistelu alkanut. Valtamedia pimittää!

 

 

Fakta on, että yleensä sodassa tappiot syntyvät nimenomaan pommitusten takia. Miten siis olisi edes periaatteessa mahdollista, että venäjän tappiot olisivat nyt moninkertaiset ukrainalaisiin verrattuna??

 

No, koska eräs ukrainalainen neuvonantaja niin sanoi Pussy Riotin juutalaisen asianajajan haastattelussa!!

 

 

Tässä tämä uskomattoman typerä uutinen, jossa ei edes yritetä esittää mitään todisteita villeille väitteille.

 

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

No, ainakin tämä Iltalehden juttu on informatiivinen siinä mielessä, että jälleen osoittaa sen mitä Laiton Lehti on sanonut alusta asti: Natottajilla ja feministeillä on fanaattinen liitto.

 

Miksi ns. kansallismielisiä natottajia tämä liitto ei ollenkaan haittaa? Eivätkö natottajat tajua, että Nato nimenomaan levittää monikulttuurisuutta, pridetystä ja ylipäätään suvakismia?

 

Onko viha Venäjää kohtaan niin suuri, ettei millään muulla ole väliä?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

35 thoughts on “Pussy Riotin asianajaja tuottaa sotapropagandaa myös Iltalehdelle!

 1. Laiton lehti on myös kertonut kuinka Kiova vallataab parissa päivässä kohta kolme ja puoli kuukautta sitten. Laiton lehti on kertonut paljon, kertomukset vain ovat satuja.

  1. Annapas sitaatti. Venäjällä olisi toki ollut mahdollisuus vallata Kiova samalla tavalla kuin amerikkalaiset valtasivat Irakin ja Bagdadin eli mattopommittamalla. Venäläiset eivät kuitenkaan ole halunneet tehdä niin slaaviveljilleen.

   1. Sodan alkuasetelmaa ei deWitkään voi puhtaaksi pestä; venäjä hyökkäsi suvereenin valtion kimppuun. Mutta laittomanlehden mukaan kaiken takana on juutalaiset, pedofiilit ja homot. Niitä nähdään kaikkialla. Enyhtään ihmettelisi, jos dewit alkaisi väittämään holokaustiakin valheeksi ja juutalaisten salaliitoksi. Maailmanhallituksessa valtaa käyttävät Bidenin pyörittämä pedofiilirinki. dewit näin väittää ilman todisteen häivääkään. Lisäksi vielä ne harvat venäläiset riippumattomat uutismediat, jotka on ajettu Venäjältä maanpakoon, ovat juutalaisten hallitsemia ja siinä samassa menevät myös suomalaiset mediat. Ainut joka kirkkain otsin julistaa ainutta totuutta on laitonlehti. Fukuyaman ajatusta soveltaen Venäjällä vallitsee kaunan politiikka ja ääretön halu saada tunnustusta oli se sitten ansaittua tai ansaitsematonta. venäjä vain yrittää saada tunnustusta voiman avulla ja alistamalla omia kansallisuuksien ja naapureitaan. Jos Suomi käyttäisi samaa logiikkaa kuin venäjä, niin vaaditaisiinKarjalaa liitettäväksi takaisin Suomen yhteyteen ja muita venäjän anastamia alueita. Kun kerran kannatat niin voimallisesti offensiivista realismia, niin haikailetko takaisin suomettuneeseen Suomeen, jossa venäjä määräisi mitä saamme tehdä? USA ei ole ollut venäjää parempi sotiessaan eri puolilla maailmaa mutta USA:n ja venäjän välillä on yksi perustavanlaatuinen ero. Useassa on voinut sodista ja konflikteista kirjoittaa ja vastustaa niitä vapaasti vailla pelkoa joutua mielipiteensä vuoksi vankilaan. Venäjällä on vapaa media kutistettu olemattomiin ja oppositio on vaiennettu voimakeinoin ja vapaista vaaleista ei voi puhuakaan. Teknisesti vaalit voivat olla ”vapaat” mutta käytännössä eivät, koska opposition toiminta on lähes kokonaan estetty. Mutta tämähän on autoritaarisen johtajien tapa toimia. Venäjälle ei ole koskaan kehittynyt moniarvoistumisesta, demokraattista järjestelmää, eikä ole päässyt muodostumaan isoa keskiluokkaa. Ensin venäjä oli feodaalivaltio, jota hallitsi tsaari ja aatelisto, suurin osa kanssa eli maaorjuudessa. Ja sitten tuli kommunistien hallinto, joka oli yhtä sortava kuin tsaarinajan hallinto. Neuvostoliiton luhistutta venäjä hukkasi sen kapean käytävän demokratiaan, kapean käytävän josta Acomoglu ja Robinson kirjoittavat (Acemoglu&Robinson, Kapea käytävä. Valtiot, yhteiskunnat ja vapauden kohtalo). Tällaiset laittoman lehden ja muut vastaavat julkaisut yrittävät nakertaa tätä kapeaa käytävää luomalla epäluottamusta instituutioihin ja sääntöperustaiseen järjestykseen kaikenlaisilla puheilla joka paikassa juutalaisista, pedofiileistä, homonisaatiosta sekä nostamalla venäjä muka viimeiseksi puhtaaksi shangri-laksi. Jos näin olis, niin minä ainakin muuttaisin sinne mutta kun se ei ole niin mutta jos dewitin mielestä niin on, niin muutatko sinne. En aja sinua sinne, kysyn vain.

    1. Kerropas tuo sama vaikka Iran-Contran paljastaneelle toimittajalle, jonka Yhdysvallat ensin mustamaalasi totaalisesti ja sitten salamurhasi. Tai Julian Assangelle, jota on yritetty lavastaa, vainota ja salamurhata. Tai Ilja Janitskinille, joka murhattiin. Naton liittoumasta ja Israelista et todellakaan saa kirjoittaa vapaasti tai sinulle käy todella huonosti, aivan kuten Venäjällä.

     1. Jussiboy uskoo niin kovasti Amerikan, Naton ja Israelin hyvyyteen, ettei hänelle ihan oikeasti varmaan edes tullut mieleen Assange ja Snowden. Tai kaikki ne toimittajat, jotka Israel on kiduttanut ja tappanut ilman, että länsimedia edes noteeraa. Muutama päivä sitten Israel taas tappoi jonkun toimittajan ja länsimedia ihan hiljaa.

      Ihan oma lukunsa on sitten tietysti vielä länsimaiden tukemat kehitysmaiden diktatuurit, joissa toimittajat ovat myös ihan vapaata riistaa. Amerikan ja Israelin läheinen liittolainen Saudi-Arabia ei edes hyväksy sananpvauden käsitettä ja sanoo tämän ihan avoimesti.

      Länsimedian propaganda omasta erinomaisuudestaan on kyllä todella tehokasta. Tämä johtuu siitä, että jos joka tuutista tulee samaa valetta, niin ihmiset ihan oikeasti alkavat sitä uskoa. Tämän takia on äärimmäisen vaarallista, että valtaeliitin rahakone (vähimmäisvarantopankkijärjestelmä) on johtanut kartellisoitumiseen/monopolisoitumiseen ja varsinkin valtamedian keskittymiseen.

      Keskittyminen synnyttää sensuuria myös siten, että toisinajattelijoille ei anneta edes ns. torifoorumia eli anneta puhua lähes monopoliaseman omaavissa medioissa. Sosiaalinen media on tästä hyvä esimerkki, kuten Musk on viime aikoina tuonut hyvin esille. Kanadassa tämä on mennyt niin pitkälle, että toisinajattelijoilta katoaa työpaikatkin ja mielenosoittajilta pankkitilikin jäädytetään. Saat kyllä olla jotain mieltä, mutta sitten saat potkut tai sinut ajetaan muuten vain konkurssiin, kun viranomaiset luokittelevat sinut viranomaisvastaiseksi.

      Suvakit ovat valittaneet viimeiset 20 vuott kuink Venäjällä tätä on tehty pitkään, mutta ovat täysin hiljaa, kun sama prosessi kiihtyy lännessä.

      Itse asiassa Venäjällä riittää, että pidättäydyt tietystä diktaattoriin ja valtioon kohdistuvasta kritiikistä, mutta lännessä sinun pitää alkaa olemaan näkyvästi suvaitsevainen. Pörssiyhtiöt yrittävät systemaattisesti tuhota yrittäjiä, jotka eivät suostu lähtemään mukaan monenlaisiin suvaitsevaisuuskampanjoihin. Sinun pitää hyväksyä feminismi ja monikulttuurisuus kiintiöineen tai muuten olet suvaitsematon toksinen seksisti ja rasisti.

      Nykyään monet pörssiyhtiötkin ilmoittavat, että heillä on nollatoleranssi ”rasismille”, jota eivät tietysti suostu määrittelemään. Samaa ilmoitti myös poliisiammattikorkeakoulun rehtori vaikkakin pisti paremmaksi vaatimalla opiskelijoilta ehdotonta suvaitsevaisuutta.

      Ennen vanhaan talouden ja median keskittymisestä valitti sekä oikeisto että vasemmisto, mutta ei enää. Siinä vaiheessa, kun keskittyminen on tarpeeksi pitkällä, niin aivopesu saa sellaiset mittasuhteet, että myös keskittymisen eli monopolisioitumisen kritiikki katoaa.

    2. Minua vituttaa että CIA päättää mitä suomessa saadaan tehdä ja mitä ei. Suomi valmisti maailman parhaita sukellusveneitä, johon edes jenkit eivät pystyneet, kunnes CIA kielsi koko hankkeen. Suomen asema on olla ikuinen kehitysmaa. Vie vain kaivosmineraaleja ulkomaille.

     1. Se oli Pariisin rauhansopimuksessa, jossa Suomenta kiellettiin esim. sukellusveneet.
      Ja dewitille tässä kun suoraan ei pysty vastaamaan. Emolevyt unohtanut assangea tai snowdenia. Mutta väitätkö tosissasi, että länsimainen media on yhtä lailla sensuurin kourissa kuin Venäjällä tai kiinassa. Assaqngesta ja snowdenista on kirjoitettu ja jopa tehty elokuvia ja The guardian teki snowdenista suuria juttuja. Tapauksia löytyy monia, jos oikein kaivaa mutta opposition lehdet ja media ei missään länsimaassa ole tukahdutettu niinkuin venäjällä. Minä arvostelen myös länsimaista mediaa, jos on aihetta. Ja väite, että Suomessa ajetaan yrityksiä perikatoon, jos eivät osallistu esim. prideviikkoihin, on niin paksu kuin olla voi.
      Et siis ottanut mitään kantaa minun venäjää koskevaan kehitykseen. Sinun kirjoituksen rivien välistä voi lukea, että venäjällä vallitsee täysi sananvapaus poislukien hallituksen ja valtion toimien kritisointi. Onko näin. Ja onko venäjän demokratiakehitys oikean suuntainen. Ja tuosta Kanadan tilanteesta, niin en tältä istumalta sinun kuvaustasi usko ilman konkreettisia faktoja, ei mitään Mvlehden juttuja. Minulla on sukulaisia Kanadassa ja poikani vaimo on kanadalainen, niin että minulla on kyllä melko hyvät tiedot sikäläisestä tilanteesta, koska melkein viikoittain keskustelemme maailman tilanteesta. Sinulla on vain oman ideologian mukaisia uskomuksia.

     2. No, hyvä, että myönnät länsimaissakin olevan toimittajien vainoamista. Alunperin näytit sen kiistävän. Sekä Venäjällä että lännessä ollaan menty asiassa väärään suuntaan joskin erilaisin painotuksin.

      Suomessa ja varsinkin Amerikassa ja monissa muissa länsimaissa – päinvastoin kuin Venäjällä – yritysten on julkisissa hankinnoissa sitouduttava monenlaisiin tasa-arvosuunnitelmiin ja kiintiöihin. Tätä kukaan ei tiettävästi kukaan kiistä paitsi sinä, joka olkiukkostrategialla keksit päästäsi minun väitteitä. En väittänyt, että yritysten on osallistuttava prideviikkoon, vaan että monilla pörssiyrityksillä ja laitoksilla on nollatoleranssi ns. rasismiin ja suvaitsemattomuuteen, jota ne eivät kuitenkaan edes yritä määritellä, vaan määritelmällä on tapana paisua niin, että tosiaankin nollatoleranssi on laajentumassa ns. rasismista homo- ja transufobiaan. Tämä painostus tulee nimenomaan suurimmista laitoksista ja kartellisista yrityksistä ja siten vaikuttaa pienempiin yrityksiin, joiden elinehto on olla esim. alihankkijana tai yhteistyökumppanina.

      Tuomitset, kun Venäjä, sen laitokset ja suuryritykset tekevat samaa painostusta määrittelemällä rasismin ja natsismin esim. Ukrainan tukemisena ja Venäjänvastaisuutena, mutta sinua ei näytä ollenkaan häiritsevän että samalla periaatteella – vaikkakin päinvastaisella määritelmällä – suomalaisia ihmisiä ja yrityksiä pistetään ns. ruotuun alistumaan vallanpitäjien suosimaan ideologiaan. Sinua jatkuvasti häiritsee Venäjän tyrannia, mutta ei lännen tyrannia. Laiton Lehti vastustaa molempia.

      Lännessä ollaan itse asiassa menty joissain asioissa pidemmälle kuin Venäjälle. Länsi suojelee Israelin terrorismia ja esim. Epsteinin ja Ghislainen pedorinkiä, vaikka jostain syystä se ei sinua häiritse kuten ei myöskään pikkulasten leikkely, jota sossut katsovat sormien läpi.

      Lännessä tyrannia on mennyt niin pitkälle, että Kanadassa mielenosoittajilta jäädytettiin pankkitilejä. Etkö tosiaan ole kuullut, vaikka valtamediakin siitä paljon puhui Amerikassa? Mahdotonta kuvitella, ettet olisi kuullut. Suoraan sanottuna on vaikea ottaa sinua vakavasti, mutta toivotaan että heräät edes vähän lännen tyrannian jatkuvaan pahenemiseen.

     3. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovatkin täysin kyvyttömiä loiseläimiä siinä, että he ovat joka ikinen rikollisia, sekä osaavat ainoastaan varastaa, sabotoida ja kopioida muilta. He eivät koskaan osaa tehdä mitään itse. He tarvitsevat aina loisisäntiä joista loisia, heidän pitää sabotoida muita, varastaa jne. Jos amerikkalaiset ja britit eivät pysty loisimaan muista, he kaatuvat hyvin nopeasti, koska yksin he eivät osaa mitään.

     4. Marcohan nämä jutut tietää homojen oikeuksien ja vallan vaatijana. Ensin vaadittiin, että heille annetaan samat oikeudet kuin muillekin ja homoutta ei pidetä sairautena. Sitten tuli Pride-päivä. Sitten tuli Pride-viikko. Sitten tuli Pride-kuukausi ja nyt kerrotaan, että ei riitä, että muistamme homoja vain kerran, vaan heitä pitää muistaa joka päivä, eli koko vuoden. ”Älykkäät” ihmiset eivät vain oikeasti tiedä mistään mitään. Tuhoavat vain ihmisten elämää, mädättävät, sekä pettävät omaa kansaansa ja rotuaan.

      ”Älykkäille” pitää löytää laillinen lopullinen ratkaisu yhteiskunnassamme.

     5. Mielenkiintoinen pointti. Myönnän kyllä vaatineeni homoille perusoikeuksia ja puolustan niitä edelleenkin. Voit tietysti olla oikeassa, että jotkut ryhmät saattavat käyttää jopa perusoikeuksia yhteiskuntaa vastaan, mutta uskon silti, että vähemmistöjen pahimmat eturyhmät olisi mahdollista pitää kurissa.

      Tosin Dutton on viime aikoina alkanut selittämään, että valkoiset ovat todeallakin liian älykkäitä ja näin liian suvaitsevaisia. Viimeisessä kirjassaan hän selittää muslimien valloittavan maailman, koska islan nimenomaan pitää keskimääräisen älykkyysosamäärän alhaisena ja näin synnyttää voimakkaan etnosentrisyyden ja uskovaisuuden, joka luo stabiilin yhteiskunnan.

      Uskon kuitenkin vieläkin, että vapaudella JA positiivisella eugeniikalla pystytään asiat pistämään kuntoon. Toivottavasti en ole väärässä.

    3. Esa Nahka ei tykkää jutskuista kun hengenvaara ja Tero Nuppi komppaa kuivana hilseillen: Huonoa seksi ja itse vemputus ei oikein toimi.

    4. NATO:n, ukrainalaisten natsien ja armeijan hyökkäyksen h-hetki oli 8.3.2022. Eli Putin ehti ensin! NATOn aikeet selvisivät ukrainan natsien komentopaikan papereista ja NATOn läppäristä. Vai ”suvereeni valtio”! Ja HAH! Ukraina on ollut v. 2014 USA:n demokraatti-kommunistien-globalistien-George Soroksen siirtomaa, jossa on yksinomaan valtaa pitänyt ensin vara- ja presidentti Joe Biden sekä nyk USA:n ulkoministeri Blinken + Victoria Nuland ryöväten Ukrainan talouden rappiolle kaasuineen, kivihiilineen ja öljyineen.
     Zelensky on pelkkä nukke ja todellakin koomikko, jota ei voi edes verrata erääseen epäonniseen maalariin. Ent. Moskovan Yhdysvaltain suurlähettiläs kertoi, ettei NATO:lla ja USA:lla ei ollut edes todellista aikomustakaan ottaa Ukrainaa jäseneksi. Eli se oli pelkkää valetta eli kuten hän sanoi sen ”olevan aikuisten maailmaa”. NATO, EU ja USA yllyttivät yllytyshullua Ukrainaa ränkkäämään Venäjälle uskotellen, että NATO tulee sotilaallisesti auttamaan täydellä teholla. Ukraina jätettiin yksin ilman apua, sillä se mitä sinne annettiin oli pelkkää paperia. Ukraina on Euroopan köyhimpiä maita vain ja ainoastaan sen takia, että ”Lähti herrojen kanssa marjaan” eli EU:n, USA:n ja NATO:n höntsättäväksi. Nyt maa on raunioina vain siksi, ettei se ollut aidosti itsenäinen vaan lännen sylissä istuva puudeli, joka ei voinut tehdä rauhansopimusta heti kun Venäjä sitä sille tarjosi. Suomi Talvisodassa Suomi teki itsenäisesti heti rauhan Neuvostoliiton kanssa kun Moskova uudestaan tunnusti Helsingin hallituksen lailliseksi Suomen hallitukseksi hyläten Terijoen hallituksen, jonka se pystytti heti ensimmäiselle Suomelta vallatulle jalanleveydelle.
     Venäjä on suurvalta, joka huolehtii omasta kansastaan ja tiurvallisuudestaan, johon sillä on täysi oikeus siinä missä lännen Pentagonin sotahaukoilla ja itse rappionsa kourissa pian hajoavalle USA:lle!
     Jos yksittäinen ihminenkin haastaa riitaa ja kaivaa verta nenästään jollekin kaksi metriselle korstolle ja sen tuloksena hakataan sairaalakuntoon. On se kyllä aivan itse riidanhaastajan omaa tyhmyyttä mennä aukomaan päätään ja sitä on turha nillittää suurena vääryytenä. Ukrainassa murhattiin 13 000-14 000 venäläistä siviiliä kahdeksan vuoden aikana ja sitä vielä auttoi EU:n ”lännen arvoyhteisö” vieraillessaan venäläisalueilla toimittaen ukrAinalaisille natseille osuvimmat koordinaatit. Siinäpä sitä ”rauhanjärjestöä” kylliksi. Vain täydelliset kusipäät kykenevät olemaan niin tekopyhiä valehtelijoita kuin NATO, EU ja USA!

   2. Annan sitaatin jonka kuitenkin sensuroit? Jatkan esimerkkien, lähteiden ja sitaattien jakamista, kun sotamarsalkka soppatykki De Wit tekee saman omissa väitteissään.

     1. Kuten totesin, alan taas toimittamaan todisteita heti kun herra suuri päätoimittaja tekee samoin.

     2. Eli sinulla ei ole mitään todisteita. Paljon herjoja, muttei todisteita. Tavallinen raukkamainen trolli, joka anonymiteetin takaa herjaa ja häiriköi.

      No, kyllä me silti kommentoijien anonymiteetti säilytetään, vaikka välillä trollit pääsevätkin häiriköimään.

     3. Annan vielä vinkin millä voit etsiä huonosti arkistoidusta järjestelmästäsi julistustasi. Sanalla: murskavoitto. Ei kestä keltään viittä-kymmentä minuuttia pidempään löytää.

      Happy hunting..!

     4. Dewittu kysymys ajatko laittomassa paskassa vain sun mielestäsi oikeita asioita? Onko niin kun ollaan erimieltä syylistät heti suvakiksi? Saako sun mielestä olla erimieltä asioista vai pitääkö päätoimittajaa uskoa?

     5. Saa ehdottomasti olla eri mieltä ja oikeastaan pitääkin, kunhan ilmaisee asian kohteliaasti, kun kerran teidän anonyymien tyyppien annetaan täällä pyöriä meidän kustannuksella. Vieraskoreus ennen kaikkea, mutta muuten mitä enemmän kritisoi argumentatiivisesti niin sitä parempi.

      Saan itse aina parhaimmat kirjoitusinspikset, jos joku haastaa kovin älyllisesti.

     6. ”Eli sitaattia et suostu antamaan, koska olet ukrainakiihkossasi lukenut omiasi.”

      Tulen vetoamaan tuohon argumenttiin joka kerta kun herra päätoimittaja ei lähetä todisteita väitteilleen.

     7. Voin antaa tähän sitaatin sinulta maaliskuun ensimmäiseltä päivältä:

      ”Fakta nyt vaan on, että Venäjä on ottanut historiallisen nopean ja suuren voiton. Tämän jutun kansikuvakartasta näkee kuinka Kiova on jo käytännössä saarrettu ja kuinka myös ukrainan valiojoukot on käytännössä saarrettu Donbassin rintamalla. Ukrainan pääkaupunki ja tehokkaimmat joukot on siis käytännössä lamautettu.

      Venäjä ei ole edes katkaissut vettä, sähköä tai edes internettiä piirittämiltään kaupungeilta (siniset ympyrät), koska ne ovat täysin Venäjän armoilla. Näin Venäjä myös pyrkii saamaan siviiliväestöä puolelleen.

      Lyhyesti sanottuna: Murskavoitto.”

     8. Kiitos. Hyvä sitaatti! Jätit pois sitä edeltävän tekstin:

      ”Samat kansallismieliset, jotka valittavat suvakkien olevan todellisuudesta vieraantuneita ovat itse vieraantuneet kaikista konkreettisimmista totuuksista eli sotafaktoista. Kuinka harhainen sinun pitää olla, että uskot Ukrainan olevan pysäyttämässä Venäjän hyökkäyksen? Tai nämä ukrainan väitteet Venäjän tappioista? TWIITTI Edes feministit eivät ole noin kovia valehtelijoita!”

      Eli kyse oli siitä, että Ukraina väitti mahdottomia, koska väitti venäläisten menettäneen suunnattomasti joukkoja ja olevan kykenemätön jatkamaan sotaa. Ei pitänyt paikkaansa, kuten nyt on nähty.

      Laiton Lehti kannattaa offensiivista realismia, jonka mukaan Ukrainalla ei ole MITÄÄN mahdollisuuksia Venäjää vastaan sodassa. Sodan alussa nähtiin, että Ukraina jäi yksin eli tappio oli käytännössä varma. Niinpä Venäjä olisi voinut nopeasti vallata maan, jos olisi USA:n tavoin aloittanut mattopommitukset mm. Kiovaa vastaan. Loppujen lopuksi Venäjä ei kuitenkaan Amerikan keinoja käyttänyt, vaan yrittää säästää siviilien henkiä varsinkin, kun tietää voittavansa sodan ja tarvitsevansa sivillien tukea.

     9. Ja taas valheita. Mariupolissa Venäjä aloitti pommitukset eikä vallannut helposti saati nopeasti. Sama tilanne tällä hetkellä. Samoin missä oli Kiovan motitus mistä puhuit päiviä mitä ei oikeasti koskaan tapahtunut? Älä edes leiki asiantuntijaa, kun et oikeasti tiedä tuolla koulutuksella sodasta yhtään mitään.
      Koko Ukrainan tuli ottaa pelastajat vastaan ja kaatua kolmessa päivässä. Miten kävi?

  2. Esinahkaista puhetta kun ei todistaa ole. Mediahan keksinyt ja sen jälkeen päinvastaista ja nytten että 10-20 vuottakin voi Venäjä piinata.

 2. EsiPussy RiotNahka. Anarkisminen sekoilu ei auta, kun on yhtä tyhmää vastaan. Lain muutos, ihmisten mielipide ja kansalaisaloite edistää loppujen lopuksi, ei häiriköinti toisten paikassa. hyvällä asialla mediassa oleminen johon voi tavallinenkin sitoutua, ei umpisekoiluun, rääkkymiseen, feminismiin ja hymyilyyn, tihi tihi tein tuhmia.

 3. Kukaan ei väitä mitään, mutta joidenkin väitteiden mukaan eräällä esinahattomalla heimolla on nenä kasvanut sitä mukaa kuin erehdytys on edennyt. Eli kyseessä on ”pinocchio”-ilmiö! Onko sikailevan pervoporukan ”asianajajan” nenä kasvanut, niin sitä sopii miettiä!

  Kuka on pussy riot? Miksi Patriarkka Kirillin pitäisi hyväksyä tällaista seta-hulluutta?

  STOP KIRKKOPEVOILU!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*