Marco de Wit 16 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti fanitti aiemmin historioitsija Teemu Keskisarjaa.

 

Teemu Keskisarja: Viimeinen teloitettu sai ansionsa mukaan!

 

 

Mutta sitten alkoi ihmetellä Keskisarjan viimeaikaisia maksettuja elämänkertoja esim. Matti Putkosen isännistä Serlachiuksista.

 

Onko historioitsija Teemu Keskisarja myynyt itsensä?

 

 

Kaiken kukkuraksi Keskisarja lähti alussa mukaan Venäjän demonisoimiseen. Keskisarjaa ei esim. näytä huomanneen tai välittäneen, että viimeisen 8 vuoden aikana Ukrainan sionistit ja natsit pommittivat Donbassissa yli 10 000 siviiliä kuoliaaksi. Tästä kertoo myös se, että Keskisarja ihan TOSISSAAN uskoi Ukrainan sodan synnyttävän Venäjällä valtavia mielenosoituksia.

 

Haloo! Putinin oli helppo perustella hyökkäys sillä, etteivät länsi ja natsit suostuneet lopettamaan Donbassin siviilien tappamista. Miten Keskisarja ei tätä tajunnut??

 

 

Onneksi nyt näyttää Keskisarjalla olevan jälleen realistisempi ääni kellossa. Keskisarja näyttääkin nykyään olevan Suomen ainoa offensiivista realismia kannattava historioitsija. Mikään Mearsheimer hän ei kuitenkaan ole, koska tietystä porukasta hän ei uskalla sanoa sanaakaan.

 

 

 

 

Tässä alla olevassa pidemmässä haastattelussa Keskisarja alkaa päästä vauhtiin. Kritisoi loistavasti myös koronatyrannien valheita.

 

Kohdassa 30min 30 sek. haastattelija Puopolo kysyy Laittoman Lehden idolista John Mearsheimerista.

 

Professori Mearsheimer: Biden provosoi Venäjää ydinsotaan! (Sionistit yllyttää?)

 

 

Keskisarja ei kuitenkaan USKALLA kommentoida Mearsheimeria kirjoituksia varsinkin, kun tämä kehtasi olla mukana kirjoittamassa vihakirjaa Israel Lobby. Tosin rivien välistä huomaa, että Keskisarja kyllä selvästi fanittaa Mearsheimeria. Keskisarja onkin niitä harvoja historioitsijoita, jotka uskaltavat pitää länsimaiden harjoittamaa demokratian pakkotuputtamista järjettömänä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Historioitsija Teemu Keskisarja: ”Uutisointi Venäjästä on valeuutisia vastaan valehtelemista”

 1. Jännä että ainoastaan ukrainalaiset ilkeät natsit tappoivat siviilejä kahdeksan vuotta ja vielä kaikki siviilit sattuivat olemaan venäläismielisiä. Jännä myöskin että ”viralliset” luvut tulivat venäläisiltä/heidän tukemiltaan kapinallisilta, joka ovat tunnetusti rehellisiä. Venäläiset eivät koskaan valehtele. Jännä että Ukraina tappaa Ukrainassa omia kansalaisiaan ajankuluksi ilman mitään syytä.

  Hyi Ukraina ja Nato ja juutalaiset..! Kiusata nyt syytöntä Venäjää ja sen tukijoita tuolla tavalla.

  1. Kiistätkö Ukrainan pommittaneen 8 vuotta Donbassia ja tappaneen TUHANSIA siviilejä?

   Olen samaa kysynyt muiltakin natottajilta, mutta kukaan ei sentään kehtaa kiistää. Vaihtavat vaan puheenaihetta. Niin varmaan sinäkin.

   1. Kyllähän nämä kiistävät. Eivät myönnä mitään vaikka todisteet puhuvat puolestaan. Videolla:” Saksan hallitus on aloittanut vapaiden toimittajien vainot” kertoo hyvin länsimaiden sananvapauden totaalisesta romahtamisesta diktatuurisissa nazivaltioissa. Kakkua tulee jos puhut totta. Eikä näitä himonatottajanazeja kiinnosta pennin vertaa ihmisoikeudet koska heitä ajaa eteenpäin sairas vihantunne venäläisiä kohtaan jotka pitää eliminoida.

  2. Siis EU:n ”rauhanjärjestöKÖ” muka olisi kertunut sen Totuuden kun se itse oli koko sopan alku ja juuri eli osapuoli eikä osaton ulkopuolinen.
   Koko ”Minskin sopimus” oli toisinto ”Münchenin sopimuksesta” ennen WWII virallista alkamista, jossa Tsekkoslovakian Sudeettialueet liitettiin Saksaan Ison-Britannian, Ranskan, Italian ja Saksan välisellä sopimuksella, jonka piti estää tulevan sodan Euroopassa. Huomioitavaa on, ettei Tsekkoslovakian hallitusta ei ”vaivattu” mitenkään sitä itseään koskevassa asiassa.

 2. Kukaan ei tiedä totuutta sillä the truth is out there, mutta mulli ja skallo ovat lopettaneet. Nyt ufoa karttaa Marco!

 3. ”Uutisointi Venäjästä on valeuutisia vastaan valehtelemista”

  Tuon lauseen semanttista merkitystä on, muuten, mahdoton lukemastaan otsikosta päätellä.

 4. Vaasan ruispalat, täysjyväruis, leivottu kotimaisesta viljasta, Oi Suomi leipä on! Ruokaa omasta maasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*