8 thoughts on “Päivän video: Moniosaaja

  1. Intiasta löytyy myös sähkölle immuuneja insinöörejä. Laitetaan vaikka miljoona ampeeria kädestä käteen ja äijille ei tapahdu mitään.

   Jalostakaa heistä voimalatyöntekijöitä. Siementä jakoon.

 1. Tuo porukka oli varmaan rakentamassa ranskalaisten Olkiluoto kolmosta. Seuraava koekäyttö suunniteltu joulukuulle. Eivät ne onnettomat saa sinne palkattua ammattitaitoista työvoimaa käyttämään ydinreaktoria. Maailman toiseksi kallein rakennusprojekti. Ranskalaista veronmaksajaa nyt taatusti ketuttaa. Tällä kertaa tuki valuu Etelästä Pohjolaan, mutta silti se menee ranskalaiselle ydinvoimalayhtiölle. Ehkäpä sitä voimalaa ei ollut tarkoitus ikinä saada toimintaan.

  1. Työsuojelu tuntematon käsite. Halpatyön tekijä on helposti korvattavissa uudella nykymaailmassa. Tulee suuryritykselle halvemmaksi ja uusia mamuja on portilla tulossa jonoksi asti.

   Globaalikapitalisti kiittää ja kumartaa sekä sponsoroi meidän hyviä valtapuolueita, jotka kaiken osaavat järjestää mieleiseksi.

 2. Montako ulkoinssiä lampun vaihtoon tarvitaan? 15-20, ensin tulee ankkurilapset, sitten tulee huoltaja isä serkkuineen ja lopulta on kantasuomalainen vaihtanut jo itse vaikka kiellettiin koskemasta mihinkään EU:n turvallisuussääntöjä noudattaen. Vaimo joka on ex ja tyttölapset pysyvät kotona että voi tulla Suomesta lomalle välillä sinne.

 3. Älykkäät ihmiset vain tuhoavat kaiken ja koko yhteiskunnan. Me tarvitsemme enemmän kuvan kaltaisia miehiä rakentaaksemme hyvän yhteiskunnan.

  1. Idiooteissa on se hyvä puoli, että hävittävät lopulta itsensä. ”Älykkäät” jäävät helposti loisimaan tavallisista ihmisistä, kun eivät osaa muuta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*