Marco de Wit 17 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten länsimaissa ollaan taitavia valehtelijoita. Ei siis tehdä ihan suoria valheita, vaan pelataan määritelmäpelejä. Näin sitten ei voi koskaan jäädä täysin kiikkiin valheista, vaan kiikkiin jäätyään voi syyttää tyhmiä ihmisiä. En minä ihan niin sanonut. Mitä menit tekemään liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä!

 

Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 

 

Laiton Lehti on myös kertonut kuinka suomalaiset ovat kaikista huonoimpia valehtelijoita. Niinpä suomalainen valtamediakin on amatöörimäinen valehtelija. Usein valheet ovat täysin älyttömiä ja epäuskottavia. Tosin ei naiveille suomalaisille. On vain loogista, että naivi kansa on sekä huono kertomaan valheita että uskoo niihin helposti.

 

Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 

 

Viime aikoina Ukrainan häviö on kuitenkin tullut niin selväksi, ettei edes Suomen valtamedia kehtaa sitä enää TÄYSIN kiistää. Lisäksi Suomen valtamedia ei kehtaa enää ihan SUORAAN syyttää venäläisiä hirmuteoista. Alla hyvä esimerkki, jossa vain annetaan ymmärtää, muttei suoraan väitetä mitään.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Kaiken kukkuraksi valtamedia on alkanut myöntää, että kyllä ukrainalaisetkin syyllistyvät terroripommituksiin. Tosin tätä ei ihan suoraan sanota. Lisäksi väitetään kyseessä olevan ”vahvistamaton tieto”. Siis vaikka kyllä Donetskin kaupunki varmasti päästää länsimaisia toimittajia tutustumaan ja videoimaan siviilien pommittamista.

 

Eli kaksoisstandardi jatkuu. Ukrainalaiset kertovat ja venäläiset väittävät. Ukrainalaisten villeimmätkin väitteet otetaan täysin todesta samalla, kun venäläisten kaikista uskottavimpiakin väitteitä vähätellään. Tästä kaksoisstandardista huolimatta mennään kuitenkin vähitellen todenmukaisempaan suuntaan länsimaisen valtamedian perässä. Mennään totuudenmukaisempaan suuntaan hitaammin kuin länsi, mutta edistys se on pienikin edistys.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Suomen valtamedia vähentämässä Venäjän demonisointia?

 1. Valtamedian uutiset ovat yhtä luotettavia kuin puoluemafian vaalilupaukset. Paljon jättävät kertomatta, mutta antavat ymmärtää. Vaikenemalla sensuroivat. Isot otsikot ja vähän asiaa.

  Lienee takana sama kiero porukka tekemässä uutisia ja vaalilupauksia. Moni politiikan pudokas on osakkaana viestintätoimistossa. Samaa ammattivalehtelijoiden kerhoa kaikki.

 2. Siellähän pyörii koko ajan länsimaalaisia sotatoimittajia, jotka voisivat hyvin helposti käydä tutkimassa tilannetta, mutta jokainen toimittaja on rahaeliitin ostama. Lisäksi rahaeliitillä on erityisiä luottotoimittajia.

 3. Tässä näyte valtamedian löysästä journalismista. Ammattitaitoista journalistia varmasti hävettää. ”Saartorengas” on puoliympyrä ja se vaatii kovaa tulenkäyttöä Venäjältä”. Itse asiaa ei voinut toimittaja kertoa suoraan, sen että Venäjä motti sulkeutuu kohta. Lähteenä käyttää sohvatieteilijä-amatööri- Kastehelmeä.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008891008.html

 4. Suvakkimedia on syöttänyt pelkkää paskaa erikoisoperaation alusta saakka! Suvakkien ylistämä ”Kiovan aave” paljastui raiskaavaksi homoksi! Ukrainan massiivisia tappiota on peitelty koko ajan jne…

  Suvakeilla tulee olemaan hikiset paikat, kun mitään Ukrainan suurhyökkäystä ei koskaan tule tapahtumaan ja myöskään Putin ei kuole syöpään ja samaan aikaan valenatsien sotarikosoikeudenkäynnit ja teloitukset on käynnissä. Suvakeille täytyy järjestää kriisiapua!

 5. Ei riitä enää että länsimediassa Putin on mahdollisesti sairas vaan nyt myös Erdogankin on jo. Seuraavaksi sitten sairas on Kiinan Xi ja Lukashenka ja miksei vielä Assadkin.

 6. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008891008.html

  Sotahistorian harrastajasta tuli sotahistorian tutkija, asiantuntija ja sitten sotastrategioiden asiantuntija. Valtamedian valehtelu on niin pelletasolla, että on vain muutama täysin mätä ja törkeä ihminen joka suostuu sitä tekemään. Suomalaiset ovat hallinnossa täysin läpimätiä, mutta he eivät kuitenkaan yleensä kehtaa valehdella uskomatonta roskaa täysin julkisesti ja avoimesti. Jokainen virkamies, poliitikko ja sotilas on täysin umpimätä. Yhteenkään sotilaaseen ja poliittiseen poliisiin ei kannata luottaa, sillä he ovat uskollisia vieraille valloille.

 7. Britti amisraali: Venäjä stategisesti hävinnyt, ei saanut mitään alkusuunnitelmia loppuun. Ei ole saavuttanut mitään järkevää, pieniä vain isolla volyymillä ja nyt neljäsosa pois pelistä ja huippuaseet käytetty. Kilsa päivässä enää etenee, ja loppuu miehet, ruoka ja aseet.

 8. Maailmankuulu politiikan tutkija Francis Fukuyama katsookin Venäjän hävinneen sodan jo paitsi taloudellisesti myös sotilaallisesti. Hyökkäys tuottaa sille etenkin pohjoisessa kovia tappioita, joita Venäjä ei kykene korvaamaan materiaalinsa loppuessa.

  Kun Ukraina tuen avulla kykenee niistämään nenän Venäjän armeijalta, Putinin voimapolitiikka ja hänen asemansa sen takaajana kadottavat uskottavuutensa myös kotimaassa. Paine kaataa hänet ennen pitkää.

  Mukaansa lokaan Putin vetää populistiset ihailijansa ja apinoijansa kaikkialla maailmassa. Myös uutta tulemista hakevan Donald Trumpin, joka sodan sytyttyä ylisti Putinia neroksi.

 9. Lisäksi, vaikka sodan EI pitäisi olla sota, jonka osapuoli Suomi on, mutta ON. Uneliaat tössöttelijä suomalaiset eivät tajua 80-vuoden jälkeen, että uutisointi Ukrainan sodasta on SOTAPROPAGANDAA, eikä normaalia tiedottamista rintamatapahtumista. Suomen VALTAmedia valehtelee ”rauhan” aikanakin mm. korona ja muut globalisti pankkiriien juonittelujen lopullisten päämäärien sumuverhon luojina ja tavisten harhauttaminen sekä osoittaen heille ”sopivat” vihan kohteet ja ”sylkykupit”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*