Marco de Wit 17 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on viime aikoina saanut kritiikkiä siitä, että se puolustaa homojen kansalaisoikeuksia eli esim. oikeutta järjestää pride-marsseja ja yleensäkin propagoida pride-agendaa. Tässä yksi kritiikki:

 

Marcohan nämä jutut tietää homojen oikeuksien ja vallan vaatijana. Ensin vaadittiin, että heille annetaan samat oikeudet kuin muillekin ja homoutta ei pidetä sairautena. Sitten tuli Pride-päivä. Sitten tuli Pride-viikko. Sitten tuli Pride-kuukausi ja nyt kerrotaan, että ei riitä, että muistamme homoja vain kerran, vaan heitä pitää muistaa joka päivä, eli koko vuoden.

“Älykkäät” ihmiset eivät vain oikeasti tiedä mistään mitään. Tuhoavat vain ihmisten elämää, mädättävät, sekä pettävät omaa kansaansa ja rotuaan.

“Älykkäille” pitää löytää laillinen lopullinen ratkaisu yhteiskunnassamme.

 

 

Laiton Lehti myöntää vaatineensa homoille kansalaisoikeuksia ja puolustaa niitä edelleenkin. Ei homous ole mielisairaus ja vaikka olisikin, niin ihmisillä on oikeus olla mielisairaita ja pervoja. Siis kunhan sekoilevat ja homoilevat omissa piireissään suljettujen ovien takana!

 

Samaan hengenvetoon Laiton Lehti myöntää, että monet feministien, pridettäjien ja muiden vähemmistöjen edustajat voivat olla liian vaarallisia. Monet ovat kiistattomasti mielisairaita tai muulla tavalla vakavasti pahoja ja häiriintyneitä. Eli tohtori Duttonin sanoin myrkyllisiä mutantteja!

 

Mutanttinoidat lisääntyvät. Tarvitaanko taas rovioita?

 

 

Riskinä siis on, että vähemmistöjen etujärjestöt menevät aina vain pidemmälle käyttäen kansalaisoikeuksiaan vallankaappaukseen ja suvakkityrannian luomiseen.

 

Laiton Lehti myöntää riskin olevan erittäin suuri, MUTTA korostaa sen johtuvan VALTIOSTA. Eli voimakas valtiovalta yllyttää ihmiset varkaiksi (tulonsiirrot verotuksella ja kartellioikeuksilla) ja tyranneiksi (kiintiöt sekä sensuuri- ja aivopesuoikeudet). Vapauden olosuhteissa vähemmistöt tuskin pystyisivät samalla tavalla tuhoamaan yhteiskuntaa varsinkin, kun vapaudessa olisi mahdollista syrjiä voimakkaasti pervoja, mielisairaita ja muita sekopäitä.

 

Hoppewave: You Are Not Welcome Here!

 

 

Tosin tohtori Dutton näyttää olevan eri mieltä. Hän on viime aikoina alkanut selittämään, että valkoiset ovat liian älykkäitä ja näin liian suvaitsevaisia pitämään myrkylliset mutantit kurissa. Viimeisessä kirjassaan hän selittää muslimien valloittavan maailman, koska islam nimenomaan pitää keskimääräisen älykkyysosamäärän alhaisena ja näin synnyttää voimakkaan etnosentrisyyden ja uskovaisuuden.

 

Niinpä islam sitten pitää tietyt vähemmistöt kurissa tarvittaessa kovilla otteilla. (Kirjaimellisesti helikopterimatka tai sitten vaan heitetään alas katoilta, yms.) Näin islam luo negatiivisella eugeniikalla kulttuurisesti hyvin yhtenäisen ja voimakkaan yhteiskunnan, joka pystyy aggressiivisuudellaan valloittamaan koko maailman.

 

Dutton siis epäilee, että ehkä kansan pitääkin olla tyhmää. Riittää siis, että pieni uskonnollinen eliitti on tarpeeksi älykästä johtamaan uskonnolla kurissa pysyviä yksinkertaisia massoja.

 

 

 

Laiton Lehti kuitenkin vielä uskoo, että vapaudella JA positiivisella eugeniikalla pystytään asiat pistämään kuntoon. Toivottavasti Laiton Lehti ei ole väärässä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

38 thoughts on “Syyllistyykö Laiton Lehti homotukseen? Pelastaako maailman positiivinen vai negatiivinen eugeniikka?

 1. Marco, miksi ottaa pienikin riski jos voit välttää riskin kokonaan? Varsinkin kun riski voi tuhota koko yhteiskunnan? Mitä järkeä on ylipäätään ottaa mitään riskiä?

 2. Historia on täynnä negatiivista eugeniikkaa, koska se on ollut historiassa paljon tehokkaampaa kuin Laittoman Lehden fanittama positiivinen eugeniikka.

 3. Islam on se hevonen johon kannattaa laittaa kaikki panokset, toinen on Kiina. Vain ihme voi pelastaa valkoisen rodun rippeitä säilymään.

  Onhan se kolmaskin porukka, joka vetelee rahalla ja medialla naruista ja soluttautunut jäsenensä asemiin poliisissa, armeijoissa ja kaikkialla hallinto- ja virkakoneistoihin globaalisti.

 4. https://www.theguardian.com/world/2020/jun/25/party-and-protest-lgbtq-radical-history-gay-liberation-stonewall-pride

  Siinä on niitä Marcon idoleita. Sama kuin sanot, että kyllä naisten oikeudet ja feminismi on hyvä asia, mutta nykyiset feministit eivät ole. Täyttä paskaa ja mädätystä.

  Mene kysymään homoilta mitä mieltä olet Stonewallista, niin kaikki pitävät sitä oikeutettuna. Tavalliset homot ovat ikään kuin tavalliset naiset ja äärihomot ovat se nyrkki joka raivaa tietä kaikille muille homoille ja heille kyllä kelpaa äärihomojen tuomat edut ja valta. Nyt homojen valta on jo niin pitkällä, että äärihomot eliminoivat sinut ja sinun lapsesi ja loput ja homot katsovat vierestä ja ottavat vastaan homojen saamat edut.

  Kannattiko ajaa homoille valtaa? Ehkä on jokin syy miksi homoja ei ole koskaan hyväksytty missään päin maailmaa, missään kulttuurissa! Ainoa poikkeus ovat valkoiset ”älykkäät”, jotka luulevat olevansa ”älykkäitä” ja tuhoavat kaikki tavalliset ihmiset. Fucking viholliset ja mädättäjät. Jokaisesta ”älykkäästä” tullaan hankkiutumaan laillisesti eroon.

  1. Artikkelissa käydään myös läpi miten monet homot ja transut ovat olleet erittäin väkivaltaisia ihmisiä, sen lisäksi, että Stonewallikin oli väkivaltainen mellakka. Tästä huolimatta monet aivan tavalliset homot pitävät väkivaltaisia mellakoita oikeutettuina. Se siitä Marco.

 5. Kuvittelehan Marco tilanne jossa palattaisiin vähän taaksepäin. Mitä sitten tapahtuisi? No tietenkin aivan samaa kuin aiemminkin, eli yhteiskuntaa mädätetään pikku hiljaa koko ajan pahemmaksi ja pahemmaksi, seksuaalista moraalia mädätetään, jotta yhä pervompi ja pervompi käytös hyväksyttäisiin. Koko ajan vaadittaisiin, että älä ole suvaitsematon, olet homofoobikko, sulkeutunut jne. ja kyllä sinun pitää hyväksyä aina vähän pahempaa pervoilua. Ei elämä toimi täysin kuten joku idiootti Hoppe vain sanoo, vaan eri geneettiset ryhmät menevät aina pidemmälle ja vaativat aina enemmän, pikku hiljaa väestö sekoittuu lisää ulkomaalaisiin ja muihin rotuihin ja jossain vaiheessa muiden osavaltioiden paska alkaa valua muihin osavaltioihin, he alkavat mädättämään muita osavaltioita, sekä vaatimaan muita muuttumaan.

  Viluttaa tällaiset mukamas älykkäät, joista ei ole oikeassa elämässä mitään hyötyä. Sama pistää kaikki yliopistot laillisesti maan tasalle, kun ette osaa mitään muuta kuin mädättää ja levittää kaikkea paskaa ihmisten keskuuteen. Kyllä ilman teitäkin pärjätään oikein hyvin.

  Antakaa vitun ”älykkäät” ihmisten olla vain rauhassa vai pitääkö teidät oikeasti karkottaa kaikki? Sitäkö te kerjäätte? Ilmeisesti.

 6. Mitäs Marco ajatteli sitten tehdä kun jotkut homot järjestävät yksityisesti valtavia joukko-orgioita, kokoontuvat yhteen ja alkavat pikku hiljaa mädättämään yhteiskuntaa yhä hyväksyvämmäksi ja ”avoimemmaksi”? Kyllä heillä on oikeus, lässyn lässyn. Tsiisus Christ oikeasti.

 7. Laiton Lehti uskoo johonkin mikä ei ole koskaan toiminut yhtään missään pidemmällä ajanvälillä. Toivossa on hyvä elää. Evoluutio kertoo mikä on toivon sijaan ollut kaikkein tehokkainta ja järkevintä.

 8. Peli menetettiin aikoinaan, kun metroseksuaalisuus hyväksyttiin.

  Suomeen tarvitaan nyt Iranin malli. Iran pysäytti homosaation jo 70-luvulla!

 9. Pridessä nimenomaan halutaan juhlia, tuoda, esille ja hyväksyttää niitä seksuaalisia poikkeumia ja pervoiluja eli ei sitä että katsokaa kuinka tavallisia olemme vaikka olemme homoja yms. vaan katsokaa kuinka epätavallisia olemme ja oppikaa pitämään meitä tavallisena. Hyvä tietysti että markkinoivat itseään avoimin kortein, mutta alaikäisille ja sellaisille homoille, jotka haluaisivat elää normaalisti nuo karnevaalit on erittäin vahingollisia, koska loppupeleissä vain fanaatikot ja mielisairaat haluavat niissä pyöriä ja loput on mukana ideologisesti tukemassa tai masinoituina hyödyllisinä idiootteina.

  1. Täysin oikein. Niissä nimenomaan pyritään normalisoimaan kaikkea pervoilua ja mielenvikainen, eli mielisairauksia, sekä he vaativat lisää valtaa yhteiskunnassa. Nyt näette miten pikku hiljaa satanistit ovat pikku hiljaa normalisoineet kaiken sairaan ja naisten nuoleskelun ja naisten nöyristelyn.

 10. Suomalaisten ja valkoisten ongelmat johtuvat juuri siitä, että he kuvittelevat ”älykkäiden” oikeasti tietävän jotain ja kuvittelevat näiden hyödyttävän heidän ryhmäänsä, sekä ajattelevan heidän etujaan. Haha ha. Paskan marjat. He ovat kaikki vihollisiamme, jotka haluavat vain mädättää ja tuhota, avata rajat, antaa valtaa naisille jne.

  ”Älykkäät” eivät oikeasti tiedä oikeasta elämästä mitään hyödyllistä, vaan he ainoastaan tuhoavat ja mädättävät.

  1. Tietyt ihmiset sekoittavat vaihtelevan tasoiset kapeat älykkyydet ja tasaisen monipuolisen ja kypsyneen älykkyyden keskenään.
   Tämä on typeryksille ymmärrettävää, ketkä hämmennyksissään ja sisäisissä tuskissaan tarvitsevat selityksiä, miksi he olisivat parempia kuin ovat, kun alitajunta kuvittelee sen ratkaisevan sisäiset ristiriitansa. Eli pääkopan täyttävät puurot ja vellit ovat sekaisin kaikin tavoin.
   Loppujen lopuksi velliaivot kuitenkin hakevat huippustrategia johtajakseen, tai kuten yleensä, antautuvat ihailussaan sille psykopaattiselle mutanttimachiavellille joka pyörittää serkusjoukkoja kuin sirkusmestari hevosia ringissä, koska varsinainen ongelma onkin se, etteivät he kykene arvioimaan muita ihmisiä kuin auttavasti. Heistä tulee narsistien parhaita fanijoukkoja ja ”lentäviä apinoita”.

 11. Ei kaikessa pidä olla vapautta, kuten Jumalan kohdalla. Jumalasta ei neuvotella. Ateismi on satanismia. Samoin sodomian ja feminismin edistäminen.

 12. https://news.sky.com/story/saudi-authorities-seize-childrens-rainbow-patterned-toys-for-promoting-homosexuality-12634912

  Kaikista asioista ei vain pidä alkaa neuvottelemaan ja kaikkea ei pidä sallia. Tätä Hoppen kaltaiset mädättävät ateistiset idiootit eivät vain tunnu tajuavan. Meidän pitää luoda aito vanhoilliskristillinen yhteiskunta, joka pitää KAIKKI ”älykkäät” mädättäjät ulkona koko Suomesta, ei vain jostain osavaltiosta, vaan KOKO SUOMESTA. Aivan totaalisesti. Ei mitään asiaa tulla enää levittämään mitään teidän paskaanne tänne. Perustakaa joku oma pervovaltio johonkin muualle. Pysykää poissa ja helvetin kaukana tavallisista ihmisistä. Mutta siihenhän te ”älykkäät” ette pysty!

 13. Islamistit ovat joissain asioissa oikeassa, kuten joidenkin vähemmistöjen ja naisten oikeuksien kanssa. Et ainakaan auta tukemalla mädätystä ja naisten valtaa, vaan vahingoitat Suomen kansaa. Meitä ei kiinnosta pätkääkään joidenkin vähemmistöjen oikeudet ja naisten asema. Naiset eivät arvosta pätkääkään nuoleskeluasi, vaan he halveksivat sinua, varsinkin monet suomalaiset huorat, jotka vihaavat lapsia, perheitä, miehiä ja Jumalaa.

 14. Venäläiset ovat ortodoksikristittyjä ja hyvin heillä menee. Tärkeintä on hankkiutua eroon kaikista fucking mädättävistä ”älyköistä” ja muista kansanpettureista, jotka tulevat lässyttelemään kaikkea passaa ihmisille.

  Läntisen sivilisaation yrittävät tuhota ”älykkäät” mädättävät ihmiset, ei Jumala. Tärkeintä on hankkiutua näistä laillisesti eroon ja palata takaisin Jumalan luo. Nämä ovat täysin hyödyttömiä ja haitallisia ihmisiä.

  1. Vanha Testamentti: Kuinka kävi Sodomalle ja Gomorralle? Veikkaan, että yli 90 % ei tiedä asiasta mitään.

   Yleissivistys on äärimmäisen harvinaista ja ohutta näinä aikoina.

   1. Noin, mutta Marcon mukaan pitää saada harrastaa homo-orgioita omassa kodissa. Älä ole homofobi ja suvaitsematon. Pitää hyväksyä ja olla avoin. He ovat aivan samanlaisia kuin mekin. He eivät ole mielisairaita, he ovat vain ”erilaisia”. Näin ne määritelmät muuttuvat.

   1. Yhtä turhan kanssa muistuttaa satanistisia ”älykkäitä” levittämästä siemeniään. Tekevät sen kuitenkin. Ne ovat tavalliset kansalaiset jotka ovat pitäneet satanistit kurissa, mutta sitten yhteiskunnat kehittyivät liikaa ja nyt satanistit voivat tehokkaasti lisääntyä itsekseen, tulla toimeen omillaan loisien tavallisista ihmisistä, sekä vainota ja valvoa tavallisia ihmisiä. Nyt he ovat määritelleet satanistien torjumisen rikolliseksi, sekä eliminoivat kaikki jotka yrittävät torjua satanistit, eli ”älykkäät” Jumalan vihaajat. Huomaatteko kuinka Marcokin väheksyy mielisairauden määritelmää, että ei jotkut asiat olekaan aina mielisairautta, he nyt vain ovat ”erilaisia”. Ei, vaan se on mielisairautta ja päivänselvästä asiasta ei väitellä sen enempää. Täysin selvä asia.

 15. Ketkäs ne ovat vaatineet sitä ”uskonnonvapautta”, feminismiä ja ”vähemmistöjen” oikeuksia? Satanistit. Käytännössä kaikki ”älykkäät” ovat satanisteja.

 16. Marco kun tykkää ideologioiden ja tyylien kilpailusta, niin katso historiasta kumpi eugenistinen suunta on ollut tehokkaampaa ja kumpaa ihmiset ovat kehittyneet käyttämään. Kumman tyylin ihmiset ovat kilpailleet tehokkaammin toisia ryhmiä vastaan ja ovat levittäneet perimäänsä. Tohtori Edward Duttonhan on jo tästä puhunut monesti. Hyvin yksinkertaista matematiikkaa.

 17. Tietysti jotkut homot pyytävät välittömästi Natoa apuun miehittämään, jolloin synnyttävät sodan Naton ja kansallismielisten välille. Nato tulee mielellään vainoamaan ”pahaa ja diktaattorista” suomalaista kansaa, mitä se tekee koko ajan.

 18. Yritäpäs ”voimakkaasti syrjiä homoja ja etnisiä ryhmiä”, niin saat välittömästi Naton sotakoneen vieraaksesi, sekä sinut suljetaan maksuliikenteen jne. ulkopuolelle ja omaisuutesi varastetaan Setan hyväksi.

 19. ”Ei homous ole mielisairaus ja vaikka olisikin, niin ihmisillä on oikeus olla mielisairaita ja pervoja. Siis kunhan sekoilevat ja homoilevat omissa piireissään suljettujen ovien takana!”

  Juuri näin. Ei teidänkään toiminta ole sen pahempaa, mutta voitteko hoitaa sen omassa piirissä ilman julistamista? Kiitos!

  Ja tämä on tuskin loukkaavaa koska käytin päätoimittajan omia sanoja vai mitä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*