Marco de Wit 18 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vielä 1990-luvulla konservatismi oli niin voimissaan, ettei edes liberaali presidentti Bill Clinton pystynyt saamaan homoja Amerikan armeijaan.

 

Tai siis sai kyllä, mutta takaoven kautta salaa ns. Don’t ask, don’t tell -politiikalla.

 

Eli lensit ulos armeijasta, jos mainostit olevasi homo. Et siis saanut kertoa olevasi homo, mutta toisaalta kukaan ei myöskään saanut kysyä oletko homo. Toisin sanoen homot saivat olla armeijassa ilman mitään vainoa ja syrjintää, KUNHAN pitivät matalan profiilin.

 

Linja säilyi arvokonservatiivisen republikaanipresidentti Bushin aikana 2000-luvun alussa. Tässä vuodelta 2008 vitsivideo siitä miten armeija ei halunnut avoimia homoja armeijaan.

 

 

 

Äärisuvakki Obaman nousu presidentiksi muutti kuitenkin kaiken. Homot saivat alkaa mainostamaan itseään ja homoiluaan. Eikä siinä kaikki. Lopulta myös transut pääsivät armeijaan!

 

Tosin noustuaan presidentiksi Trump ensitöikseen heitti transut ulos armeijasta ja vaati homoja lopettamaan itsensä mainostamisen!

 

 

Bidenin tultua presidentiksi kaikki muuttui ja ensitöikseen hän päästi transut takaisin armeijaan. Lisäksi sekä homot että transut saivat alkaa mainostamaan itseään ihan täysillä, kuten Laiton Lehti on kertonut.

 

 

Päivän kuva: Pride-Nato

 

 

Kaiken kukkuraksi transut pääsevät nyt jopa amiraaliksi! Kohta on varmaan vuorossa transukenraali! Miettikää mitä tuollainen tekee joukkojen taistelutahdolle??

 

Juutalainen pedotransu amiraaliksi USA:n sotavoimiin!

 

 

Nykyään saat armeijasta potkut tai joudut sensitiivisyyskoulutukseen, jos uskallat todeta kyseisen amiraalin olevan mies! Twitter meni niin pitkälle, että poisti Babylon Bee -julkaisun, koska siellä vitsailtiin armeijan sukupuoliongelmasta.

 

Babylon Bee vastasi tällä vitsillä:

 

Päivän video: Hybriditerroristi

 

 

Itse asiassa nykyään Amerikan armeija on niin mädätetty, että sen REKRYTOINTIvideotkin pridettävät!!

 

Päivän video: Pride-Nato vs. Venäjä

 

 

Nato on mennyt tässä pridetyksessä niin pitkälle, että syyttää Venäjää homofobiseksi. Itse asiassa Britannian tiedustelupalvelun johtaja ilmoitti Naton taistelevan transujen puolesta transufobista Venäjää vastaan. Lue itse juttu, jos et usko!

 

Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

 

 

Niinpä Laiton Lehti ihmetteli miksi suomalaiset natottajamiehet haluavat tukea pridettävää ja feminististä Natoa?

 

Suomi auttamassa Nato-femakkoja hyökkäämään Venäjälle. Venäläiset kuolemassa nauruun!

 

 

Eikö suomalaiset natottajamiehet tajua, että Nato nimenomaan edistää suvakismia ja varsinkin feminismiä, joka tulee vielä enemmän ottamaan suomalaismiehiltä pois oikeuden kasvattaa omia lapsiaan? Tai edes nähdä niitä!

 

Suomalaismiehet on jo nyt demonisoitu toksisiksi. Naton johtama suvakkiaalto tulee tekemään tilanteen vielä paljon pahemmaksi!

 

Natottajat eivät tiedä mikä on nainen! Kannattavat isien demonisoimista!

 

 

Jotkut konservatiiviset natottajat kuitenkin väittävät, ettei pridetys ole niin vakavaa. Kuulemma pitää vaan olla kärsivällinen, niin kyllä konservatiivit pääsevät taas valtaan Amerikan armeijassa.

 

Ai, että pitäisi ottaa vastaan länsimainen suvakkiaalto, koska EHKÄ se vielä kääntyy?? Eikö olisi vain parempi pysäyttää koko suvakkiaalto olemalla puolueeton ja itsenäinen maa, jota sen enempää EU kuin Natokaan ei pääse lahjomaan tai painostamaan?

 

Sitä paitsi Amerikan armeijan mädätyksen syvyyttä kuvaa se, että aiemmin pridetystä KAIKISTA kovimmin vastustaneet merijalkaväen joukot ovat nyt myös lähteneet pridetykseen mukaan!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Yksi Laittoman Lehden lukija spekuloi, että ehkä Venäjä salaa yllyttää Nato-maita pridettämään. Tämä voi hyvinkin pitää paikkaansa, koska siitä on valtava hyöty Venäjälle:

 

1. Femakot ja pridettäjät laskevat Naton taistelukykyä

2. Alfa- ja muut aidot miehet eivät halua taistella pride-Naton puolesta

3. Venäläiset eivät halua nousta kapinaan Putinin diktatuuria vastaan

4. Konservatiiviset maat, kuten Turkki eivät enää kovasti halua olla Natossa

5. Enemmistö maailman maista inhoaa pridettäviä länsimaita

 

 

Ehkäpä pridettäjät tekevätkin meille kaikille palveluksen tuhoamalla Naton!

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Naton homosotilaat nyt myös merijalkaväessä! Pridettäjät tuhoavat Naton?

 1. Ainoastaan nynnyt betamiehet kannattavat Natoa. Näin he kuvittelevat, että Nato sotii pahaa patriarkaalista Venäjää vastaan, palkkasotilaat sotivat heidän puolestaan, sekä Nato puolustaa homojen ja transujen oikeuksia ja valtaa.

 2. Nämä homotkin ovat viisi kertaa kovempia kuin te, ja venäjän armeijan kouluttamattomat, sekä simputetut raukat.

  1. Joo, niin varmaan perse pekkaa myöten. Rooman seitsemän viimeistä keisaria olivat homoja ja kaikkinainen irstailu, hekuma, transuilu, löysäily, mädätys sekä laiskuus tuhosivat raunioiksi tuon aikansa suvereenin maailmanvallan! Ja historia toistaa itseään. Homostelu on aina valtakuntien suuruuden päivien loppupäässä ennen sen niiden lopullista kuolemaa. Kun pienestä Rooman tasavallasta nousi keisarillinen maailmanvalta käytyään lukuisia valloitussotia ylivoimaisella armeijallaan ja sotataidoillaan. Tuolloin Roomassa arvostettiin terveitä periaatteita ja korkeaa ruumiinkultturia, jonka avulla sen teräksinen voima oli voittamaton alkukantaisia eurooppalaisia heimoja vastaan. Puuhun ei nousta perse edellä!!!
   Yhdysvaltojen tulee käynään kuin Rooman valtakunnan demokraatti-kommunisti-globalistien LGBTQ mädätyksen tietoisena tuloksena huumeineen ja lapsimurhineen abortilla!

 3. Ei kukaan mies ala kuolemaan joidenkin miehiä, lapsia, perheitä ja Jumalaa vihaavien suomalaisten pettäjähuorien takia. Miesten olisi pitänyt tajuta tämä jo viime sodissa ja jättää suomalaiset huorat nääntymään ja raiskattaviksi. Sotien jälkeen nämä suomalaiset huorat näyttivät sen todellisen luonteensa ja alkoivat välittömästi puukottamaan lapsia, perheitä, miehiä ja Jumalaa selkään.

  Kaivan popkornit esiin siinä vaiheessa kun suomalaiset huorat saavat palkkansa matuilta.

  Ei kukaan mies kuole jonkun suomalaisen huoran takia. Ei minkään kansan mies. Se on täysin varma asia. Tästä tuleekin hienoa seurattavaa kun nämä suomalaiset huorat maistavat omaa lääkettään.

 4. Macron kävi tällä viikolla Ukrainassa homottamassa esinahattoman natsipresidentin kanssa. Todisteena löytyy valokuva, jossa Macron kourii ja lääppii esinahatonta natsipresidenttiä, joka katsoo kameraan kiimainen ilme naamalla!

  Jos joku vielä miettii, miksi Putin ei neuvotteluissa päästänyt Macronia lähellensä vaan istutti hänet pitkän pöydän toiseen päähän, niin ehkäpä Putin halusi vain suojella siveyttänsä ja taistella samalla homosaatiota vastaan!

  1. Sitähän varten hetkinenkin istuu pöydänpäässä, ettei vaan ruokaa keittävä vaimo pääse liian lähelle. Ei muuhun johtopäätökseen voi tulla, jos lukee hetkisen kadyrovia ihailevia kirjoituksia. Hetkinen haluaa olla kansantribunaalin jäsen tuomitsemassa erimieltä olevia. Mutta odota vain ettet itse joudu tuomittavaksi maanpetturuudesta.

 5. Miehittäjämme asettamien sääntöjen mukaan miehittäjiin ei saa koskea ja heitä vastaan puolustautuvia ja vastustavia kutsutaan terroristeiksi. Hyvin nopeasti amerikkalais-brittiläinen sionistinen imperiumi on kuitenkin kaatumassa, jolloin monet tulevat ottamaan laillisesti omansa takaisin. Ei mitään sääliä ja armoa amerikkalaisille ja brittiläisille vihollisillemme.

 6. Laiton Lehti kun kauhisteli kuinka ukrainalaiset ovat harrastaneet negatiivista eugeniikkaa, niin britit ja amerikkalaiset vihollisemme vasta ovatkin sairaita ja totaalisen pahoja. He liittoutuvat aina kaikkein saastaisimpien ryhmien kanssa mitä ikinä löytyy, pommittavat jatkuvasti siviilikohteita, sekä tukivat Neuvostoliittoa teurastamaan suomensukuiset kansat ja venäläisiä. Japanissa pommittivat puhtaasti siviilikohteita Hiroshiman ja Nagasakin. Saksassa pommittivat tarkoituksella siviilikohteita hävittääkseen saksalaiset. Sotien jälkeen he siirsivät saksalaiset kuolemanleireille, joissa heille ei annettu ruokaa ja vettä, sekä estettiin ruokakuljetusten toimittaminen. Jos jotain ihmisiä alat pitämään täysin sairaita, niin ne ovat amerikkalaiset ja britit.

  Meidän pitää hävittää amerikkalainen ja brittiläinen perimä Suomesta laillisin keinoin, joka on ehtinyt kymmeniä vuosia saastuttaa perimää rikollisella ja sairaalla perimällä. Olit sitten vähän tai puoleksi amerikkalainen tai britti, ulos maasta ja välittömästi, mutta tietysti laillisesti.

 7. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet täysin sairaita ja kyvyttömiä. Heidän on ollut aina pakko loisia muista selviytyäkseen. Samaa he tekivät intiaaneille ja nyt kaikille muille.

 8. Rasismia kun homot eivät armelijoitumaan joudu. Arsenikkiäkään ei ole enää rakennuksessa, mitä nyt jossain perällä patjanalla yläpedin näkymättömissä Arskan tagi ja toiset valkoisena täkillä. Armeloituminen kasvattaa myös naista. Hyvä olla naisia ettei imelästi ala marmeloitumaan nuorten kollien kanssa.

 9. Hetkinen. Miksikäs Laiton Lehti kannattaa osittain homosaatiota, kun homosaation voi välttää kokonaan ja sitä ei tarvitse sietää sekuntiakaan, ei missään?

 10. Toivomme kaikki valkoisten kansojen ja valkoisen rodun vihollisille amerikkalaisille ja briteille nopeaa rotusekoittumista erittäin älykkääseen neekerivereen.

 11. Ja miksi luottaa saman logiikan osittaiseen homosaatioon vapausperusteella, kun voit torjua homosaation kokonaan yhteiskunnassa? Miksi sallia homosaatiota lainkaan yhteiskunnassa? Miksi ottaa ollenkaan riskiä homosaation kanssa?

 12. Amerikkalaiset ja britit ovat päässeet nykyiseen asemaansa ainoastaan varastamalla ja ryöstämällä muilta. He ovat pelkkiä sairaita imperialistisia rikollisia, joiden perimä pitää kitkeä kokonaan Suomesta laillisin tavoin. Lapsia voidaan alkaa testata ja jos löytyy amerikkalaista ja brittiläistä perimää, niin laillisesti ulos maasta koko perhe. Perimän saastumista amerikkalaisiin ja brittiläisiin on tapahtunut maahanmuuton ja monien suomalaisten huorien takia.

  1. Englannin kieli on laukaiseva tekijä sekoittumisessa. Se pitää kieltää ja samoin amerikkalainen saastaviihde. Disney heti laittomaksi Suomessa.

 13. Paskat amerikkalaiset ja britit ole mitään Konservatiivinen nähneetkään. Rappeutuneita eläimiä, jotka ovat kymmeniä vuosia mädättäneet normaaleja terveitä kansoja. He ovat valkoisten pahimpia vihollisia.

 14. Kun Laiton Lehti niin fanittaa positiivista eugeniikkaa, niin katsokaahan vaikka Neuvostoliittoa ja amerikkalaista, brittiläistä, sekä ruotsalaista saastaa miten he ovat massamurhanneet kaikki toisinajattelijat ja näin ovat jalostaneet omalle kansalleen petollista orjakansaa itselleen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*