Marco de Wit 19 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka toukokuussa Ukrainan rintama murtui useasta kohtaa, kuten tästäkin kartasta näkee.

 

 

 

Jotkut natottajat ovat naureskelleet kartalle pitäen sitä vain Laittoman Lehden toimituksen naurettavana räpellyksenä, joka ei todista yhtään mitään mistään.

 

Ai, ei vai? Kartta on Itävallan armeijan everstin laatima! Onko hän muka epäpätevä? Tuskinpa, koska koulutus on varmasti kunnossa ja lisäksi Itävalta on melko puolueettoman, rehellisen ja ennenkaikkea realistisen maan maineessa. (Päinvastoin kuin harhainen Suomi.)

 

 

 

 

Nyt eversti on jatkanut analyysiään. Hän korostaa, että länsimaiden aseavulla Ukrainalle ei ole mitään suurta STRATEGISTA merkitystä kahdesta syystä:

 

1. Liian vähän apua

Venäjän armeijan logistinen tehokkuus on niin suuri, ettei Ukraina voi sitä millään saavuttaa nykyisellä länsiavulla. Alla olevassa kaaviossa näkyy mitä Ukraina on pyytänyt ja mitä sille on LUVATTU. Vaikka kaikki luvattu kalusto saataisiin perille, saataisiin toimimaan ja huollettua pitempiaikaisesti, niin siitä huolimatta varsinkin raketteja ja tykistöä olisi aivan liian vähän.

 

 

 

2. Apu lähetetään heti eturintamaan räjäytettäväksi

Venäjällä on valtava ilma- ja varsinkin ohjus-, raketti- ja tykistöylivoima, joten se pystyy tuhoamaan länsimaisen kaluston sekä pitkän kuljetuksen aikana että varsinkin eturintamalla. Niinpä eversti ehdottaa, että olisiko järkevämpää ensin KERÄTÄ länsiapu yhteen paikkaan ja sitten tehdä kunnon vastahyökkäys. Ehkäpä, mutta Ukraina on niin hätää kärsimässä ja totaalinen romahdus niin lähellä, että kaikki kalusto on nopeasti vietävä rintamalle.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Military Summary-kanavan videossa kerrotaan viime päivien tilanteesta. Ukraina on todella hätää kärsimässä, koska venäläiset tekevät jotain todella kaunista. Siis strategisesti. Eli eivät motitakkaan vielä ukrainalaisia, vaan katkovatkin potentiaaliset perääntymis- ja puolustuslinjat!

 

Eli nämä kaksi potentiaalista perääntymis- ja puolustuslinjaa:

 

 

 

Nyt näyttää siltä, että venäläiset aikovat ennakolta hajoittaa nuo kaksi puolustuslinjaa etenemällä Bakhmutin eteläpuolelta Kostiantinovkaan!!

 

Nyt siis ukrainalaisille kostaantuu se, etteivät ajoissa vetäytyneet. Tosin herää epäilys, että ehkä ukrainalaiset haluavatkin menettää perääntymismahdollisuutensa ja jäädä mottiin sodan loppuajaksi. Miksi tapattaa itsensä, kun Venäjä on niin ylivoimainen.

 

 

Asia selitetään tässä videossa.

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut, että Ukraina näyttää olevan vain yksi pieni palanen Venäjän ja Kiinan suuressa suunnitelmassa pistää länsimaat kuriin. Erityisen kovaan kyytiin joutuu suurisuinen Suomi ja sen narttumainen presidentti Sauli Niinistö.

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Monet natottajat pilkkasivat Laitonta Lehteä, kun se korosti Venäjän ja Kiinan tehneen liiton ja varoitti hyökkäyksen Taiwaniin olevan hyvin lähellä.

 

Eivät pilkkaa enää.

 

 

 

Jos Kiina hyökkää Taiwaniin, niin koko maailmanjärjestys tulee muuttumaan. Tosin se saattaa edellyttää rajoitettua ydinsotaa. Itse asiassa ydinsota on lähempänä kuin KOSKAAN.

 

Tämän videon huippuasiantuntijat ovat samaa mieltä ja muutenkin vahvistavat Laittoman Lehden analyysin, vaikka ovatkin keskittyneen enemmän poliittiseen ja sotilaalliseen kuin taloudelliseen analyysiin. Myös professori Mearsheimer on viime päivinä joutunut paniikkiin, koska demokraatit näyttävät eskaloivan Ukrainan sotaa ja isottelevan myös Kiinalle saadakseen sotahuumasta apua marraskuun välivaaleihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Itävaltalainen eversti: Länsimaiden apu Ukrainalle ei riitä alkuunkaan! (Ydinsota alkamassa?)

  1. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Tervetuloa todellisuuteen natottaja, ehkä ekaa kertaa sinun elämässä.

  2. Tuo kaatoi kaikki vasta-argumentit!
   Kun kouluissa ei enää opeteta muuta kuin persereikänsä ihmettelemistä. Ei edes sodan reaaliteetit avaudu kun ei sitä ole arkielämässäkään. Sanotaan, että Vietnamin sota oli ensimmäinen TV-sota, koska siitä tuli paljon tuoretta kuvaa sotatapahtumista. Mutta nyt TV on sotapropaganda väline, joka kertoo virtuaalitodellisuudesta ja toiveista enemmän kuin toisi sen sellaisenaan olohuoneisiin.
   Vain itsenäinen kansallisvaltio voi harjoittaa neutraalia tiedotusta sodista, jotka eivät koske itseä. Toisin kuin olemalla EU:n jäsen. Täytyy Suomen lasketella kaikki ne samat valheet kuin muutkin vain siksi, että tuo älykääpiöiden parantola (EU) on taas jälleen kerran sotkenut Euroopan tavallisten kansalaisten elämän narsistisella tyhjänpäiväisellä kukkoilullaan.

 1. Suomen maanpetturijohtajat ovat siitä hyvin erikoisia, varsinkin presidentti, että heitä ei koskaan näy missään kansan parissa ja jos näkyy, niin todella lyhyen aikaa ja turvamiesten ympäröiminä, koska heillä ei ole mitään todellista kansan suosiota ja hekään eivät luota kansalaisiin. Tosin suomalaiset ovat tästä huolimatta sokeasti umpikorruptoituneen presidentin, pääministerin ja hallituksen tukena, vaikka eivät pitäisikään heistä. Tuskin missään muualla on presidenttiä ja pääministeriä jotka näyttäytyvät kansalaisten parissa yhtä vähän kuin Suomessa!

  1. Juuri noin.Paskahousu Niinistö ei voisi koskaan vastata kansalaisten puheluihin muutaman tunnin ajan kuten Putin.Alkaisi valtava änkytys ja punoitus kun ihmiset tenttaisi EU jäsenyydestä ja Baton isäntämaasopimuksesta!

   1. Puhumattakaan marinista tai jostain helvetin beavis and butthead -purrasta. Kaikki Suomen yläluokan (=kakistokratian) toiminta perustuu ihmisvihaan, pakottamiseen, valehteluun ja keskustelun sataprosenttiseen estämiseen.

  2. Gallupit hoitavat asian.
   Tämä tietää huonoa, sillä hehän voivat hallita maata ilman fyysisiä suomalaisiakin.
   Diktatuureissa aina poliittiset johtajat käyttävät kansan ääntä tarpeidensa mukaan. ”Kansa tahtoo, kansan mielestä…”
   Ja eikä itse kansa ole virkannut sanaakaan!

   1. Sitä se Niinistökin sanoi, että kansa tahtoo Natoon, vaikka sitä ei ole kysytty. Ihme lumedemokratiaa, joka toimii vain Niinistön mielikuvituksessa.

    En ole mitään velkaa eliitille. Siivotkaa sitten aikanaan sotkunne. Olette itse yksin vastuussa kaikesta tulevasta.

 2. Suomen lopetettava aseiden lähettäminen Ukrainaan.

  Kun afgaanit taistelivat neukkulandiaa vastaan 1979-1989, niin uljaat afgaanisissit eivät jääneet ulisemaan vieraan apua, vaan kyläsepän valmistivat aseet ihan itse.

  Ottakaa nössöt oppia siitä. Kyllä talebanit osaa. Nythän Afgsnistan on ottamassa Kiinan, Intian ja Venäjän kaupan ym. yhteistyön avulla hirmuista kehitysharppausta. Se kaikki johtuu siitä kun taistelivat vapauteen irti lännen (USA, britit taas) verenimijäloisista.

  1. CIA sinne vei valtavasti aseita terriristeille, jihadisteille ja islamisteille. Yhdysvallat ja Iso-Britannia eivät ole koskaan osanneet mitään, vaan he aina sotivat viimeiseen mikä lie kansa nyt sattuu olemaankaan. Kaikki heidän asemansa perustuu muilta varastamiseen ja ryöstämiseen. Yksin he eivät koskaan osaa mitään.

   1. En malta odottaa päivää, jolloin jenkit alkavat tappaa toisiaan. Toivon, että jäljelle jää vain muutama intiaanireservaatti ja iso kasa tsernobylin kaltaisia, pian luonnon peittämiä entisiä kaupunkeja. Ja että on tarpeeksi tosimiehiä, jotka kertovat Venäjälle satanistien bunkkerien sijainnit, jotta nämä saavat pikimmiten kalibrista ja pääsevät limaisesta olemassaolostaan.

 3. Venäjä pystyy helposti tykittämään kummaltakin puolelta mottia jos mottiin yritetään viedä tavaraa tai jos joukot yrittävät vetäytyä, jolloin eivät voi oikein vetäytyäkään, ellei Ukraina hyökkää samaan aikaan, mitä se ei ehdi tehdä.

 4. Venäjä käy ns. kevytsotaa koska haluaa minimoida siviiliuhreja eikä sillä ole kiirettä.
  Halutessaan se voisi massapommittaa Kiovan soraläjäksi kuten Liittoutuneet toimivat Dresdenissä. Silloin kuolleita siviilejä oli satoja tuhansia jotka poltettiin hengiltä tulihelvetissä.
  Ei silloin kukaan välittänyt paskojakaan asiasta.

 5. Suomi voisi liittyä Tsetsenian satelliittimaakunnaksi. Omituinen kieli, mökkeily ja eräily yhdistävät. Ja miesten pituuskasvu 165 cm. Kadyrov on niin suosittu, että menee Kremlin ehdokkaiden ohi seuraavassa presidenttikisassa. Suomalaiset patriootit pääsisivät tsetseenien peesissä pyörittämään Venäjää. Omat top 5 tavoitteeni tässä:
  – Armeijaan koulutettava aliupseeristo, simputus pois
  – Laivastolle pitkän tähtäimen kehitysohjelma
  – Osuuskuntapohjaiset materiaalien keräys- ja jätteenpolttolaitokset koko Federaation alueelle joka hemmetin kylään. Mafia helvettiin alalta.
  – FSB:n viides kolonna ripille, tuomiolle ja helvettiin. Luettelenko nimet?
  – GU:lle kirjattava perustuslakiin koko intelin valvontavastuu. Kiertävä board malli, jotta ukkoja tapattamalla ei kukaan pääse pälkähästä.

 6. Saksalaiset yleensäkin ovat aina olleet reiluja ja korkean moraalin ihmisiä. Saksalaisten olisikin pitänyt teurastamaan joka ikinen brittisaasta kun olisivat voineet, eikä antaa briteille mitään armoa. Britit ja amerikkalaiset puukottavat aina selkään, koska ovat geneettisesti pelkkiä rikollisia, varkaita ja ryöstäjiä, jotka liittoutuvat kenen tahansa kanssa ja käyttävät mitä tahansa keinoja. Pelkkää imperialistista ihmis-saastaa, jotka myyvät vaikka lapsia, huumeita ja omat isoäitinsä rahasta.

  1. Saksa on rahoittanut Israelin satanismia astronomisilla rahasummilla alusta asti. Mikään ei voi korjata sitä syntiä.

 7. Nyt kun ollaan nähty mitä kaikkea massiivista talous ja kalustoapua saa tosipaikan tullen kuulumatta mihinkään typeriin länsiliittoihin niin voitaisiinko jo viimein erota EU:sta?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*