10 thoughts on “Nato-sarjakuva

 1. 02.07.2022- päivä huipentuu Hki- pride marssiin. Silloin kymmenet tuhannet ihmiset kokoontuvat kertomaan toisilleen kuinka ihanaa on miehen yhtyä toisen miehen peräsuoleen.

 2. Jossakin valtamediassa itkettiin kuinka prideen kohdistuu jatkuvasti häirintää ja sateenkaarilipun polttaminen on väkivaltainen viharikos.

 3. Amerikkalaiset ja britit ovat pelkkiä laiskoja orjanomistajien jälkeläisiä, jotka ovat aina eläneet varastamalla, ryöstämällä ja loisimalla muista ihmisistä.

  1. Ihmiskauppiaita viimeisen päälle. Noiltahan ne muslimit oppivat valkoisen orjakaupan.

   Ensin britit myivät valkoisia maanmiehiään orjiksi maanmiehiensä plantaaseille siirtomaa-Amerikkaan, vasta myöhemmin keksivät rahdata mustia orjia Afrikasta. Olivat halvempia hankkia kuin valkoiset ja myös rotevampia ja sopeutuvampia syvän Etelän kuumuuteen kuin punaihoiset brittiorjat.

 4. Homoille ja transuille pitää saada oma valtio, jossa on oikeus julkisesti pervoilla, järjestää isoja poppers-orgioita ilman kondomia ja antaa toisilleen erilaisia sukupuolitauteja ötökkäjuhlissa.

  1. Ja suomalaiset ovat nelijalkaisia ystäviä. Virolaiset nimittävätkin syömäläisiä poroiksi.

   Syömäläiset liikkuvat viikolla kahdella jalalla ja viikonloppuisin neljällä jalalla. Heh heh. Juhannuksena yrittävät muuttua kalaksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*