19 thoughts on “Päivän kuva: [email protected]

 1. Mik­si Uk­rai­nan tie­to­toi­mis­ton mu­kaan Pu­tin kuo­lee tai on koo­mas­sa vä­hän vä­liä?
  –   Pu­tin sho­wed up for an eco­no­mic con­fe­ren­ce ali­ve and well, af­ter Uk­rai­ne re­por­ted he was in a co­ma!
  –   https://archive.today/r4XRa#selection-1057.183-1057.219

  Syy:
  –   USA:n tie­dus­te­lu on taas ker­ran hu­kan­nut Pu­ti­nin si­jain­nin ja hä­net yri­te­tään hou­ku­tel­la esiin.

 2. USA:n vien­ti ku­kois­ta­maan Bi­de­nin hal­lin­nol­li­sel­la mää­räyk­sel­lä.
  –   Bi­den’s plan for add­res­sing high ship­ping pri­ces is bo­gus
  –   https://archive.today/zcZ7r

  Lo­pul­ta­kin ka­pi­ta­lis­tit lai­te­taan tiu­kil­le.
  –   Jo­ko alen­nat­te hin­to­ja tai lo­pe­tat­te tuon­nin ja vien­nin ko­ko­naan (ja viet­te li­kai­set lai­van­ne­kin Kii­nan li­pun al­le pois hai­se­mas­ta mei­dän sa­ta­mis­tam­me, pt­hyi).

 3. Pei­tä re­kis­te­ri­nu­me­ro, kun park­kee­raat au­ton lo­ma­koh­tee­seen, rep­pu tms eteen.
  –   Ruot­si: Mur­to­var­kail­la uu­si kik­ka
  –   https://archive.today/eHGmg

  Mur­to­var­kaat tark­kai­le­vat kau­pun­gis­ta lo­mal­le läh­te­viä au­to­ja ja sit­ten te­ke­vät kei­kan re­kis­te­ri­nu­me­ron pe­rus­teel­la saa­tuun osoit­tee­seen.
  –   Tien­vart­ta hel­pom­pi paik­ka oli­si ke­rä­tä re­kis­te­ri­nu­me­roi­ta lo­ma­koh­tei­siin ja ka­ra­vaa­na­ri­alu­eil­le park­kee­ra­tuis­ta au­tois­ta.
  –   Lei­rin­täa­lu­een «vink­ki­mies» tie­naa lo­ma­ra­han­sa myy­mäl­lä näi­tä re­kis­te­ri­nu­me­roi­ta «te­ki­jä­mie­hil­le».

 4. Homosaatio on ärsyttämässä ihmisiä ihan kunnolla. Kaikkien lapsia eivät tule mädättämään, vaikka röyhkeästi luulevatkin. Valtio on heti käymässä päälle ja tuhoamassa jos joku yrittää suojella lapsia ja perhettä.

 5. Nuorten naisten ja tyttöjen mt-ongelmat ovat lisääntyneet. Onko naiseus hukassa? Eivätkö tytöt saa olla tyttöjä ja naiset naisia? Feminismi taitaa olla mielisairauksia aiheuttava ideologinen virus. Aiheuttaa todistetusti mm. työkyvyttömyyttä koulutettujen nuorten naisten keskuudessa. Eikös kannattaisi feminismi kieltää kansanterveyden nimissä?

  Mt-lääkkeitä käyttävät eniten pakkolääkityt vanhukset ja nuoret naiset ja tytöt.

  Mussuttakaa tähänkin nyt jotain feministitrollit.

  1. Ei ole mikään kummakaan, sillä nykymaailmasta ei enää löydy tervepäisiä esimerkkejä nuorille ei nyt ainakaan kouluistakaan enää. Eivätkä kuin perin harvat vanhemmatkaan enää omaa suoraa selkärankaa. Osa on itsekin pilalla ja toiset pelkäävät yhteiskunnan ja nyt vieläpä kirkonkin tuomiota olla konservatiivi. USA:ssa Bidenin hallinto on käynyt armeijan palveluksessa olevien kristittyjen kimppuun erottamalla heitä asevoimista. Kanadan castron äpärä on tunnettu patologisesta vihastaan kristittyjä ja kirkkoa kohtaan. Sen sijaan muslimit ja satanistit ovat kuin rintasokeri pelle tason diktaattorille, mikä tietenkin pahentaa julmuuden määrää tähtitieteellisiin mittasuhteisiin.

 6. Ge­ne­ven yleis­so­pi­mus ni­men omaan kiel­tää palk­ka­so­ti­lail­ta so­ta­van­gin ase­man.
  –   Mos­cow cla­ri­fies sta­tus of UK ci­ti­zens sen­ten­ced to de­ath
  –   https://archive.today/mctQa

  Täs­tä syys­tä Don­bas­sis­sa van­gi­tut eng­lan­ti­lai­set voi­daan tuo­mi­ta kuo­le­maan.

  Eng­lan­ti voi tie­ten­kin väit­tää vas­taan,
  1)   et­tä Uk­rai­na on siir­to­maa Brit­ti­läi­ses­sä Im­pe­riu­mis­sa ja si­ten osa Bri­tan­ni­aa tai,
  2)   et­tä Eng­lan­ti on kor­van­nut Ge­ne­ven so­pi­muk­sen omil­la «sään­nöil­lään» tai,
  3)   et­tä Eng­lan­ti ju­lis­taa (ta­kau­tu­vas­ti) so­dan Ve­nä­jää vas­taan, jol­loin sen kan­sa­lai­set saa­vat (ta­kau­tu­vas­ti) so­ta­van­gin ase­man.

  Jos Eng­lan­ti sa­nou­tuu yk­si­puo­li­ses­ti ir­ti Ge­ne­ven so­pi­muk­ses­ta,
  –   so­pi­muk­sen mi­kään py­kä­lä ei sil­loin kos­ke myös­kään mi­tään muu­ta muu­ta al­le­kir­joit­ta­ja­val­ti­ota suh­tees­sa Eng­lan­tiin
  –   ja eng­lan­ti­lai­set so­ti­laat näin me­net­tä­vät «Ge­ne­ven suo­jan» kaik­ki­al­la maa­il­mas­sa.

  Se et­tä palk­ka­so­ti­laal­ta on ni­men omaan kiel­let­ty so­ta­van­gin ase­ma, on kui­ten­kin loo­gis­ta,
  –   kos­ka muu­ten mi­kä ta­han­sa val­tio voi­si (il­man so­dan­ju­lis­tus­ta) vaa­tia toi­ses­sa val­ti­os­sa van­git­tua ri­kol­lis­ta va­pau­tet­ta­vak­si väit­tä­mäl­lä hen­ki­lön ole­van «vain palk­ka­so­ti­las», jon­ka se on lä­het­tä­nyt te­ke­mään sa­bo­taa­se­ja ja ri­kok­sia vie­raan val­ti­on alu­eel­la.

 7. Vapaa maailma on syvältä korruptoitunut maa. Korruptio ei välttämättä tarkoita sitä että systeemissä liikutellaan ruskeita kirjekuoria kädestä toiseen. Mutta korruptio on pikemminkin neuvostoliittolais-afrikkalaista korruptiota – kukaan ei tee duunia, sukulaisia otetaan palkkalistalle laiskottelemaan, kukaan ei ole vastuussa mistään ja muita vastaavia kuvioita.

  Ja kansasta puuttu puhti. Kukaan ei nouse barrikadeille rähjäämään, jengi vain toteaa että näin on marjat. (Ja paskan marjat) tämä jengi on aivopestyjä sopuleita.

  1. Mitäs pahaa Rydman on nyt tehnyt feministipunikkimafiaa vastaan? HS on niiden loukkaantujien äänitorvi, mutta häviää journalismissa jopa Seiskalle. Taitaa olla feministien kostoräpellys Marinin persekuvien vastapainoksi.

 8. Kaikki nuo elementit käyvät tuttuun maahan, Suomeen. Suomalaiset ovat korruptoineet itsensä. Koko maailma on samassa tilanteessa.

  Suomessa puoluemafia on korruption keskiössä. Turhia kyttäys-, tutkijan- suunnittelijan-, kehittäjän virkoja on perustettu ja lisää tulee EU:n kautta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*