9 thoughts on “Päivän video: Italialaiset

    1. Tule pois seiskan bilehile sivuilta niin tiedät. Kaukoidän Uudessa Somali-Itämaassa tietenkin, KUSI.

    2. Ruotsalaisilla varmasti, mutta suomalaiset ovat aivan samanlaisia raukkamaisia ja nynnyjä naisia nöyristeleviä pelkureita.

  1. Wanha vitsi italialaisista on kun he ovat ostamassa uiutta autoa. He testaavat ensimmäiseksi millainen äänimerkki autossa on.

  2. Koulutussysteemi. Täysin perseestä. Kakaroille on luotu jonkinlainen vartioitu leikkikenttä, johon kakarat aidataan päiväsajaksi. Kaliforniassa on espanjan kielen opiskelu melko pakollista, vähän niinkuin ruotsin kieli Suomessa. Jostain syystä kakarat täällä innostuvat kuluttamaan aikaa espanjantunneilla niin hyvin, että kukaan ei osaa sanoa sanakaan espanjaa kahdeksan vuoden opiskelun jälkeen. Sori, joo, he osaavat tilata bisseä sanomalla jotain cerveza sanaa. Pitsburgissa saa arvosanakseen hyväksytyn ettei henkisesti satu romahtamaan. Tekemättä yhtään mitään.

  3. Suomesta ei käytännössä löydy kunnon naisiakaan, kuten oikeastaan kaikista eurooppalaisista maista. Vastenmielisiä ja miehiä vihaavia lehmiä.

    1. Eihän täällä lännessä naiset saa enää olla naisia. Se on feministeille hävettävää olla nainen. Feministit taitavatkin olla naisia vihaavia lesboja.

  4. Onneksi ei neekerityttö onnistunut saamaan koipiaan auton alle kun hilasi perseensä kuin koira takaisin autotielle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*