Marco de Wit 20 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on esittänyt lukuisia todisteita siitä miten Joe Biden on:

 

1. Valepresidentti

 • pääsi presidentiksi massiivisella vaalihuijauksella, jossa käytettiin ennakkoääniä ja äänestyskoneita. (Suomen kansallismieliset eivät tästä halua puhua, koska persuillakin on äänestyskoneet.)

 

2. Pedofiili

 • himoissaan lääppii lapsia ja  pimittää Epstein pedorinkiä, Pizzagatea ja varsinkin poikansa Hunter Bidenin pedofiliaa

 

3. Johtaa mafiarinkiä

 • myy poliittisia palveluksia korkeimmalle tarjoajalle ja käyttää FBI:ta vastustajiensa tuhoamiseen

 

4. Seniili

 • on niin seniili, että jatkuvasti sekoittaa ihmisten, paikkojen ja maiden nimiä eikä siten enää pysty pitämään normaaleja lehdistötilaisuuksia. Totta on, että toki on paljon 79-vuotiaita ja vanhempiakin, jotka eivät ole seniilejä. Bidenillä on kuitenkin lisärasite eli hänellä on ollut AIVOLEIKKAUKSIA, joiden takia hän myös oli leikkauksen jälkeen yli PUOLI VUOTTA sairaslomalla. On ihan päivän selvää, että ikääntyminen vaikuttaa Bideniin enemmän kuin esim. Bernie Sandersiin tai Donald Trumpiin.

 

5. Raihnainen

 • on niin raihnainen, ettei pysty enää kunnolla liikkumaan, vaan kaatuilee jatkuvasti. Biden ei myöskään suostu normaaliin terveystarkastukseen. Jopa pyöräily on kovin haastavaa.

 

 

 

Mutta miten tuollainen tyyppi sitten voi olla Amerikan johtajana? Juuri siksi!

 

Valtaeliitti nimenomaan haluaa presidentiksi henkilöitä, joita voi kiristää monin eri tavoin. Tämän takia transun kanssa naimisissa oleva pervo homo Barack Obamakin pääsi aikanaan presidentiksi.

 

 

Valtaeliitti hallitsee kuitenkin valtamediaa, joka pimittää tämän kaiken. Sen sijaan valtamedia yrittää epätoivoisesti selittää kuinka Biden on muka täysin kunnossa. Eilen Iltalehtikin tuli hätiin, kun yritti selitellä Joe Bidenin kaatumista pyörällä.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

Miksi sitten Biden lähti pyöräilemään? 79-vuotiaille pyöräily on OIKEASTI todella vaarallista varsinkin miesten pyörällä, koska vanhemmiten tasapaino alkaa heiketä. Biden halusi kuitenkin todistaa olevansa kunnossa. Ei kuitenkaan onnistunut.

 

Valtamedia joutuu nyt esittämään aivan kuin pyöräily varsinkin miesten pyörällä olisi ihan normaalia 79-vuotiaille. Siis vaikka jokainen lääkäri siitä varoittaa. Tämä kävi hyvin myös ilmi Iltalehden jutun kommenteissa. Lukijoiden pitää siis kertoa Ilta-Sanomille elämän tosiasioista. Vai onko nämäkin nyt sitten niitä vihafaktoja, jotka yllyttävät ikärasismiin:

 

 

Lp: 70 vuoden ikäisenä viimeistään miehen on syytä siirtyä tavalliseen naisten pyörään. Ilman jalkaremmejä.

 

Potilas: Viimeksi eilen keskustelin 78-vuotiaan tuttuni kanssa iäkkäänä pyöräilyn vaaroista. Hän teki vielä jokin vuosi sitten pitkiä pyörälenkkejä, mutta lopetti tasapainovaikeuksien johdosta. Otin sitten eilen illalla puhelinkeskustelussa kahden yli 70-vuotiaan kanssa esille pyöräilyn ongelmat iäkkäiden kohdalla. Molemmat olivat huonon tasapainonsa vuoksi lopettaneet pyöräilyn.

 

On tunnettu asia, että korkealla iällä tasapainoelin ei enää toimi kuin nuorena. Siihen vaikuttaa myös huonontunut kuulo ja näkö sekä lihaskunto. Näiden tekijöiden vaikutus kaatumistaipumukseen on selvää.

 

En käsitä, että suurvallan ja maailman tärkeimmän henkilön annetaan lähes 80-vuoden iässä ottaa riskiä pyörällä kaatumisesta. Turvallisuuspalvelun pitäisi ainakin huolehtia, ettei Biden käyttäisi poljinkenkkejä. Mikäli lähtee kaatumaan noita käyttäessä, niin ei pysty helposti ottamaan jalalla vastaan. Siinä taitaa olla vielä olevan jonkinlainen betonikoroke.

 

Muutoinkaan ei Bidenin ikäisen pitäisi näytellä itseään nuorempaa. Jokainen on havainnut jo aiemmin Bidenin jäykän kävelyn ja horjahtelun.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Ikärasistit ihmettelevät: Miksi 79-vuotias Joe Biden pyöräilee?

  1. Olisiko pöydänpäässä istuja siellä kaverina? Minä en lakkaa ihmettelmästä näitä dewitin juttuja, joissa ei ole totuuden siementäkään. Viidestä kohdasta viimeinen voi pitää jollainlailla paikkansa mutta muut ovat täyttä sitä itseään. Vai onko niin, että dewit kirjoittaa näitä juttujaan kieli poskessa ja nauraa kun lukee kommentteja: sainpas taas huijattua tyhmää lukijaa. Ei muuhun johtopäätökseen voi tulla.

   1. Jussiboy tää on dewitun ”kiihottamista” lukija määrän alaskannan johdosta on pakko jotain keksii🤣 dewitullahan tiedetään jo kirjoittaessa suusta valuvan kuola

    1. Onneksi minä tiedän totuuden. ”Transun kanssa naimisissa oleva pervo homo Barack Obamakin pääsi aikanaan presidentiksi.”. Ei vaan pakko nekkeri.

   2. Et selvästikkään seuraa päivän polttavia poliittisia aiheita ja tämän takia levität vihapuhetta ja fobioita! Suosittelen sinua rauhoittumaan ja siirtymään lukemaan wikipedia-artikkeleja, niin päiväsi kuluu paremmin ja viha laantuu. :)

    Wikipediassa on kaikki mitä suvakki tarvitsee!

 1. Myös ainakin keskustan puoluekokouksessa oli ensi kertaa käytössä äänestyskoneet, joten kohta enää missään puolueessa ei voi äänestää väärin.

 2. Ei kukaan edes kiistä enää poliisien olevan täysin umpikorruptoituneita, täysin puolueellisia ja täysin poliittisia. Tämä on poliiseille vain pelkkää teatteria. Eivät suomalaiset poliittiset poliisitkaan usko, että ihmiset itse uskovat mitä he ovat tekemässä. Kyllä he tietävät, että ihmiset tietävät, mutta suomalaisetkin silti alistuvat umpikorruptoituneille poliittisille poliiseille.

 3. Jos ei Joe itse ymmärrä tuossa iässä olla käyttämättä polkimissa rautahäkkejä niin jonkun toisen pitäisi ymmärtää kertoa sille. Noin vanhan äijän jaloissa ei enää ole nostovoimaa joten eiköhän se pelkkä alaspäin painaminen riitä. Sisällä voi sitten telineellä koittaa nostellakkin jalkoja.

 4. Iltapaska tietää, että Putin on ”yhä harhaisempi”!!! Ja Biden on nyt mitä on. Eli nyt sitä vasta syytä pelätä on kun tääklläkin on tytön harakka ja örähtelevä presidentti, jotka hakevat tukea Bidenistä!?!?!!! Turkin yrmeätä setää vastaan. Eikä kukaan ”meitä paljon viisaammista” uskalla edes sylkäistä Turkin suuntaan.
  Käpykaartilaisia kun ovat suurine puheineen kurkistellen EU:n, USA:n ja NATO:n selän takaa.
  Kekkonen ”ei jäänyt tuleen makaamaan”!

 5. Niin, ja 75-vuotias trump pyörii miss teen USAn pukkarissa tiirailemassa alaikäisiä tyttöjä, ja on itse vielä sen tunnustanut. Muutenkin on samaa sarjaa bidenin kanssa. Muuten, miten transsukupuolinen synnyttää? Obamallahan on kaksikin tytärtä. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*