2 thoughts on “Päivän Jenspa

  1. Paitsi että tuo ”verkossa” ei toimi kuin muutamalla prosentilla kansasta. Itsekkin koitin passia hakea netin kautta kun se on kuulemma niin helppoa ja nopeaa. Kaikki sain täytettyä asinamukaisesti ja sitten ”Käykää anomassa passia poliisilaitoksella, seuraava vapaa aika 3kk päätä”.

    Ja kun sitten aikanani sielä jonotin sen hakemista niin selvisi sekin miksi niitä aikoja ei ole. Passin anomiseen käytetään vain puoli päivää. Ruokatunnin jälkeen tiskit ovat tyhjät eikä anomuksia enää oteta vastaan. Tiksivirkailijat siis tekevät ”puolikasta päivää” toivoen että kansa menisi nettiin. Mutta kun netti käskyttää aina laitokselle.

    Miksi tehdä toimivasta kaksinkertainen työmäärä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*