38 thoughts on “Päivän kuva

   1. Täytyy kommentoida, kun odotan taksia.

    Naiseni viivyttelee taksin tilaamisen kanssa. Se on häneltä epäasiallista ja ahdistelevaa käytöstä.

    Sama tilanne kuin Rydmanin kohdalla, mutta sukupuoliroolit vaihtuivat.

    Tekisikö HS tästäkin jutun? Olen valmis paljastuksiin. Eikä ole ainoa tapaus mikä on sattunut kohdalleni naisten taholta.

 1. Ei tämä ollutkaan seniori apupyöräni vaan älä pysähdy yksin pyörä, mutta unehtui yllättäen. Nehän avaa portin ja Biden ajaa piiloon jossa turvamiehet ottaa vastaan ja auttaa pois pyörästä, kuten pyörään noustessa lähdössä.

 2. Eihän näissä muuten mitään, mutta pitääkö vanhuksien esittää nuoria teräsmiehiä. Lähdenpä tästä polkemaan kuten joka päivä, sattumalta media paikalla ja en edes osaa. Esittämistä super ikinuorina olemisesta on se naurettavuus. Käppäilenpä nopeaa oikein hölkätenkin ehkä portaat lentokoneeseen tai sitten sotkeudun kahdesti nokkeluuteeni nopeaa yrittäen kävelläkin.

 3. Ruotsin poliisi sanoi suoraan, ns vaihtoehtomedian toimittajiin kohdistuvia uhkauksia ei poliisi noteeraa lainkaan. Kun Joakim Lamotte on päättänyt lopettaa 20 v uransa. Tämä johtuu itseään, hänen perhettään, hänen vaimonsa työtovereista – ja hänen kollegoidensa lapsista – kohdistuvista laajoista uhkauksista ja vainoista.
  Poliisipäällikkö Erik Nord vihjaa Twitterissä, että se on Lamotten oma vika, ettei poliisi ottanut ilmoituksia vakavasti – ja jopa laiminlyönyt Lamotten ilmoitukset – koska niitä on liikaa.
  https://twitter.com/AENO98/status/1538155707991834626?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1538155707991834626%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsamnytt.se%2Fpolischef-beskyller-lamotte-for-nedlagda-anmalningar-lever-sjalvvalt-i-situation-som-genererar-anmalningar%2F

  1. Ruotsi on sossujen saasta-valtio. Ja sossut ovat aivan ITSE syypäitä siihen, etrtä Ruotsista on tullut paskastan!
   Sossut suuressa ”humanismissaan” vain ajatelleet ahneesti ITSEÄÄN imuroimalla maahan uusia äänestäjiä itselleen. Tuo äänisaallistus on merkinnyt keharien perseen nuolemista veronmaksajien kustannuksella ja noitavainona niitä tahoja kohtaan, jotka ovat asiaperusteisesti arvostelleet yhä pahenevaa turvallisuustilanneytta. Skånessa viikonloppuna kehari korsto hakkasi huomattavasti pienemmän ruotsalaispojan ilman muuta syytä kuin on itse kehari ja uhri on vääräuskioinen irviokkaan ruotsalaisen yhteiskunnan hylkiö eli valkoinen poika!
   Nk. pakolaisilla ei pitäisi koskaan antaa maan kansalaisuutta eikä äänestää edes ”vuoden vaavi” äänestyksessä. Tällä olisi estetty poliittinen korruptio eli äänten kalastelu vaaleissa millekkään puolueelle. Sossujen tyhmyyden ja ahneuden sekä silkan pahuuden, joka on aina kohdistunut omaan kansaan on tehnyt maasta ongelman koko pohjoismaille ja Suomelle, jossa apinalauma apinio kaiken mitä ent. siirtomaaisäntä suvaisee pieriä yläppäästään!
   Nyt Ruotsista on valkoinen pako noussut siihen malliin pois Svea Mamman helvete, että kommari-sossut ovat pieraisemassa maastapoistumisveron aivan kuin Neukuissa ennen. Kukaan järkevä ja itseään kunnioittava ja omaa päätään rakastava valkoinen ruotsalainen EI halua ollwa mokomassa muslimien ja yöntimojen teurastettavana ja vielä sossu-suvakkien kieroutuneet ja läpi häiriintyneet syyllistämiset päälle liki murhatuille ja loppuun asti raiskatuille uhreille. Mitä raukkamaisiin polvillaan lutkuttaviin poliiseihin tulee… niin ”piru kyllä perillisensä löytää”!!!

   1. Ei tartte olla suvakki että ymmärtää millasta pahanolon oksennusta tämä lehti on ja millainen pelle päätoimittaja on.

    1. Saa halventaa kun kyse on muusta asiasta, jk ymmärrä, suvakit haukkui johnssonin borista mutta nyt nuolee kun ukrainattaa.

 4. Kyllä mieli muuttuu kun EU käyttää 70 miljoonaa euroa mainoskampanjaan, jonka väitetään ”muuttavan EU:ta” ja mielipiteitä koronarahastoa kohtaan. Ko. mainosfilmillä.
  https://www.youtube.com/watch?v=VFYlYeFAEH4
  Mihin eu on oikein menossa pride, transu ja lesbot filmillä on, muttei lainkaan ydinperheistä ja lapsista.
  Ilmeisesti alapeukkuja ei hyväksyä, ainakaan ei näy kun laitoin.

  1. Alapeukut on poistettu juutupesta vuosi sitten. Eihän kukaan voi, eikä anneta mahdollisuutta olla eri mieltä marxilaisten suvakkifemakoiden mielipiteistä.

 5. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/korot-haukkaavat-pian-ison-palan-valtion-kakusta/fd8c9e43-cad2-4de3-abcb-5a9ab188b43d
  👃🏻🇷🇺📉
  Venäjän-kaupan romahduttaminen 🇫🇮 Suomen valtioneuvoston toimesta aiheuttaa kiihtyneen inflaation ja korkeat korot.
  👃🏻
  https://valtioneuvosto.fi/documents/10184/14234725/Sanna-Marin-9.jpg/7e244e11-3c87-25b6-4073-5b0b3b8ee6bc?version=1.1&t=1645531019068&width=1200
  👃🏻🇷🇺📉
  https://tulli.fi/-/huhtikuussa-2022-vienti-venajalle-laski-58-prosenttia-mutta-tuonnin-arvo-kasvoi-kolme-prosenttia
  👃🏻🇷🇺📉
  7.6.2022 ”Vienti oli arvoltaan 144,3 miljoonaa euroa. Tavaratuonnin arvo Venäjältä kasvoi kolme prosenttia runsaaseen 0,5 miljardiin euroon.”
  👃🏻🇷🇺📉
  https://www.svkk.fi/suomen-ja-venajan-valinen-kauppa/
  👃🏻🇷🇺📉
  Tammi-helmikuu 2022: Vienti Venäjälle: tavarat arvo 635,5 milj. €
  👃🏻🇷🇺📉
  Vuosi 2021: vienti Venäjälle: tavarat arvo 3 736,3 milj. €
  👃🏻🇷🇺📉
  https://tulli.fi/-/suomen-ja-venajan-valinen-kauppa-vuonna-2020-1-9-
  👃🏻🇷🇺📉
  18.12.2020 ”Vienti oli arvoltaan 2,2 miljardia euroa. Tuonti Venäjältä oli kuluvan vuoden tammi-syyskuussa arvoltaan lähes 4,4 miljardia euroa.”
  👃🏻🇷🇺📉
  https://tulli.fi/-/venajalle-asetetut-pakotteet-koskevat-myos-kanistereissa-tuotavaa-polttoainetta
  👃🏻🇷🇺📉
  17.6.2022 ”EU:n Venäjälle 4.6.2022 asettamien pakotteiden seurauksena venäläisten tai Venäjältä tuotavien öljytuotteiden suora tai välillinen osto, tuonti tai siirto on kielletty. Tämän vuoksi Venäjältä saa toistaiseksi tuoda polttoainetta ainoastaan moottoriajoneuvon tavanomaisessa polttoainesäiliössä.”
  👃🏻🇧🇾📉
  https://tulli.fi/-/tuotko-maahan-valkovenalaista-betoniterasta-nyt-voit-esittaa-komissiolle-pyynnon-tulla-kuulluksi-polkumyyntitulliasiassa
  👃🏻🇧🇾📉
  ”Komissio tutkii, pitäisikö valkovenäläisen betoniteräksen tuonnista kantaa nykyisen suuruista polkumyyntitullia myös jatkossa.”
  🇷🇺
  https://tulli.fi/documents/portlet_file_entry/2912305/Oppisopimus_Nuijamaa_800px.jpg/62403cdd-10b4-c2a2-9535-37dfbb027dc1
  👃🏻
  https://www.magneettimedia.com/oikeudenkaynti-karajaoikeuden-tuomion-perustelut/
  👃🏻
  2.9.2014 ”Suunnitelmiin kuului muun ohella maailmantalouden romahduttaminen ja poliittisen järjestyksen horjuttaminen.”
  👃🏻
  ”väitetään tosiasiallisesti myös, että juutalaiset ovat vastuussa ns. taloudellisen globalisaation haittavaikutuksista.”
  👃🏻
  ”mitä juutalainen ylivalta-ajattelu on, kirjoittaja väittää, että monilla maailman johtavista juutalaisista on usko, teoria tai oppi siitä, että he ovat ylivertaisia kaikkiin muihin kansoihin nähden. Kirjoittaja väittää myös osoittavansa selvästi, että he tavoittelevat kontrollia kaikissa suhteissa muihin kansoihin nähden. Syytteessä väitetty salaliittoteoria ilmenee siis muun ohessa siitä tavasta, millä kirjoittaja määrittelee juutalaista ylivaltaa ja kirjoittaa maailmanlaajuisesta agendasta.”
  👃🏻
  ”maailmanlaajuinen agenda”, ”hajota ja hallitse”, ”kriitikkojensa hiljentäminen” ja Ukrainan sota.
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Nuijamaa#/media/Tiedosto:Nuijamaa.vaakuna.svg

  1. Ylivertaisia ovat idiotismissa ja epäonnistumisessa, Luuseriporukkaa. Ilman median hallintaa olisivat pelkkiä haisevia anuksia.

   Suomen tilanne menee just siihen mitä varten nykyhallitus on asetettu. Se toteuttaa vain ulkoa annettuja käskyjä. Mitä enemmän kurjuutta saa aikaan suomalaisille, sen paremmat sosiaaliset pisteet hallitseva eliitti saa ulkomaisilta isänniltään.

 6. Vi­deo ker­too ku­vaa­vas­ti, mi­ten ar­vot ovat muut­tu­neet [ur­hei­lus­sa] vii­mei­sen pa­rin sa­dan vuo­den ai­ka­na.

  It­sen­sä voit­ta­mi­nen

  150 vuot­ta sit­ten
  –   uu­ti­soi­tiin kil­pai­luis­ta kil­pai­li­joi­den suo­ri­tuk­set. Voit­ta­jan ni­meä ei vält­tä­mät­tä mai­nit­tu ol­len­kaan.
  –   Pää­asi­as­sa ra­vi­kil­pai­lut ylit­ti­vät uu­tis­kyn­nyk­sen, jos po­jat kes­ke­nään ki­sai­li­vat­kin «ky­lien vä­li­sis­sä», se ei ylit­tä­nyt uu­tis­kyn­nys­tä. Leh­det oli­vat maa­kun­nal­li­sia ja ne uu­ti­soi­vat maa­kun­nal­li­sis­ta ta­pah­tu­mis­ta.
  –   Ra­vi­kil­pai­lut Kuo­pi­os­sa 1850

  Uu­ti­nen ker­too yk­si­tyis­koh­tai­ses­ti kil­pai­lun jär­jes­tä­mi­ses­tä se­kä par­haat suo­ri­tuk­set,
  –   mut­ta voit­ta­jien ni­miä ei mai­nit­tu. Se ei kiin­nos­ta­nut lu­ki­joi­ta.
  –   Sen si­jaan ra­dan mi­tat ja kel­lo­te­tut no­peu­det ker­rot­tiin tar­kas­ti.
  –   Näil­lä tie­doil­la jo­kai­nen ky­lä­kun­ta saat­toi au­ra­ta oman ra­tan­sa ja kil­pail­la «pii­ri­kun­nal­lis­ta ta­soa» vas­taan.

  Ur­hei­li­jal­le oli tär­ke­ää it­sen­sä voit­ta­mi­nen, it­sen­sä si­joit­ta­mi­nen pii­ri­kun­nal­lis­ta ta­soa vas­taan.
  –   Sil­lä ei ol­lut mer­ki­tys­tä, min­kä ni­mi­siä vas­tus­ta­jat oli­vat tai mi­tä ro­tua tai val­ti­ota he edus­ti­vat.

  Toi­sen voit­ta­mi­nen

  Seu­raa­va­na tu­lee kan­sal­li­nen vai­he.
  –   Paa­vo Nur­mi ei juos­sut sik­si, et­tä oli­si ai­na pyr­ki­nyt pa­rem­piin ja pa­rem­piin suo­ri­tuk­siin vaan voit­taak­seen toi­set.
  –   Vaik­ka voit­to saa­tai­siin ai­na vain huo­nom­mal­la tu­lok­sel­la, se riit­ti.

  Nar­sis­ti­nen kuu­lui­suus

  Kun lä­hes­ty­tään tä­tä päi­vää, tär­keim­mäk­si ar­vok­si on tul­lut nar­sis­ti­nen kuu­lui­suus.
  –   Kil­pai­li­jal­le ei ole mer­ki­tys­tä sil­lä kuin­ka pär­jää sään­tö­jen puit­teis­sa vaan sil­lä
  –   «kuin­ka pal­jon klik­kauk­sia» saa omas­ta suo­ri­tuk­ses­ta.
  –   Täy­sin epäon­nis­tu­nut­kin kil­pai­li­ja sel­vi­ää ki­sas­ta voit­ta­ja­na, jos hä­net mai­ni­taan jul­ki­suu­des­sa use­am­min kuin voit­ta­ja.

  Vi­de­ol­la ole­va hen­ki­lö, jo­ka kiis­tat­ta hä­vi­si kil­pai­lun yk­kö­sel­le on ny­kyis­ten ar­vo­jen mu­kaan se, jo­ka jää his­to­ri­aan tun­ne­tuim­pa­na la­jin­sa edus­ta­ja­na.
  –   No, ai­na­kin 15 mi­nuu­tik­si. Mut­ta yri­tä­pä it­se pa­rem­paa.

  Ur­hei­lu on vain yk­si vä­li­ne mui­den jou­kos­sa tul­la kuu­lui­sak­si.

  Kan­sal­li­nen kuu­lui­suus

  Vi­de­on san­ka­ri rik­koo kil­pai­lun sään­tö­jä, mut­ta sään­tö­poh­jai­ses­sa maa­il­mas­sa ei ole ole­mas­sa mi­tään yh­tei­siä sään­tö­jä.
  –   To­den­nä­köi­ses­ti hä­net pal­ki­taan sään­tö­jen vas­tai­ses­ta toi­min­nas­ta.
  –   To­den­nä­köi­ses­ti hän ei it­se kek­si­nyt tä­tä tem­paus­ta vaan «vain tot­te­li».

 7. Van­hak­si elä­vät ih­mi­set ovat usein­kin us­ko­vai­sia raa­ma­tun sa­nan seu­raa­jia.
  –   Se ei joh­du sii­tä, et­tä ih­mi­set al­ka­vat us­koa Ju­ma­laan tul­les­saan van­hak­si vaan sii­tä, et­tä ih­mi­set, jot­ka us­ko­vat Ju­ma­laan, elä­vät van­hak­si.
  –   … Et­tä si­nä ja si­nun lap­ses kau­van eläi­sit­te maan pääl­lä …

  1. Venäjän vastine Trumpille. Hyvin johtikin. Kun on hyvät neuvonantajat, suurvallankin johtaminen sujuu vaikka pienessä änkyrässä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*