19 thoughts on “Päivän video: Natsityttö

 1. Azovin valenatsien aika alkaa olla ohi. Denatsifikaatio on edennyt jo niin pitkälle, että Azovin johtohahmot on siirretty Moskovaan jatkokuulusteluihin. Kohta onkin oikeudenkäynti ja sitten odotellaan teloituskomppaniaa!

  Venäjän puolustusministeriön mukaan 20 suomalaista on denatsifioitu. Jos asia on todellakin näin, niin pitääkö Niinistö ja Marin sankarihautajaiset denatsifioiduille sotilaille? Tämä olisi erinomainen pr-tempaus pääministeri Marinille!

  Ajatelkaa! kyynelehtivä pääministeri laskee seppeleen sankarihaudoille ja suvakit nyyhkyttävät mukana!

  1. Pöydänpääkommentoija on natsi, koska kutsuu noita ukrainalaisia valenatseiksi. Kyllä toinen natsi erottaa tosinatsin valenatsista. Eikö ole vähän hassua kutsua jotakin valenatsiksi ja samaan hengenvetoon puhua denatsifikaatiosta. Sehän on sama asia kuin kutsua valekuollutta kuolleeksi. Peppi pitkätossu kutsuisi tällaista puhetta stignafuuliaksi eli pötypuheeksi. Ei hetkisen puheet ole muutenkaan kuin täyttä pötypuhetta mutta eihän se ole mikään ihme hetkiseltä, joka ihailee tsetseenirikollinen kadyrovia, tuota oman kansansa murhaajaa. Olet sinä hassu ihminen.

   1. Mikä erottaa Jussiboyn juutalaisesta? Vastaus,: Ei riitä edes kymmenen Jussiboyta pärjäämään älyllisesti yhdelle juutalaiselle. Montako Nobelia muuten olet saanut?

   2. Kadyrov on kansainvälisesti erittäin suosittu johtaja ja tämän lisäksi hän on erittäin eläinrakas, koska hän pelasti azovin valenatseilta ”adolfin” eli valkoisen amstaffin, jota pidettiin panttivankina Azovstalin tehtaan bunkkerissa!
    Kuika monta ”adolfia” sinä olet pelastanut?!!

    Oikeita natseja ei ole enää olemassa. Toiminta loppui 1945!

  2. Tarkoittaako denatsifikaatio suomalaisten Ukrainan vapaaehtoisten kohdalla poistamista elävien kirjoista? Mutta eihän valtamedia ole kertonut suomalaisten tappioista. Kaikki ihailevat heitä Ukrainassa ja he kouluttavat ukrainalaisia upseereita.

   Ei näköjään maailma pärjää ilman suomalaisia missään sodassa. Jos he joutuvat vetäytymään heidät vaan siirretään taistelemaan toiseen osaan Ukrainaa jälleen etulinjaan.

   Ovat suomalaiset vapaaehtoiset kyllä ihmeveijareita. Sotiminen voittaa aina peltikatoilla heilumisen, sanoi eräskin vapaaehtoinen 26-vuotias pohjalainen eräässä ip-lehdessä. Ja katoille ei tule enää keikkumaan Suomeen, vaan jatkaa palkkasotilaana loppuun asti.

  3. Olisihan siinä seitinohutta ironiaa, jos seppeleen laskuun ja kyynelehtimiseen osallistuisi myös pitkän linjan natsinjahtaaja-kyymme Li Andersson.

 2. Olisipa tällaisia rohkeita natsityttöjä Suomessakin. Melkein kaikki suomalaiset naiset ovat kuitenkin lapsia, perheitä, miehiä ja Jumalaa vihaavia lehmiä, jotka pettävät heti oman valkoisen kansansa ja valkoisen rotunsa. Sinänsä todella ihailtavaa käytöstä tytöltä.

 3. Mietin tässä että aikoinaan urheilijat jätettiin rauhaan koska he eivät ottaneet kantaa politiikkaan tai maailman tapahtumiin. Mutta nyt kun urheijat itse ovat muuttuneet politiikan jatkeiksi, niin ne eivät enää omaa samaa koskemattomuutta. Joten, tämäkin tytsy saa syyttää ihan itseään jos natseja ei enää kututa/päästetä jatkossa kilpailuihin. Tai jos tytsyn yksityiselämää ruvetaan vastapuolelta kampamaan ja tuomaan julki.

  Mikähän oli laji ja mikähän tämän nimi on?

  1. Varmaan azov-natsit päästetään jatkossakin urheilukilpailuihin. Ehkäpä heille annetaan eri oikeus tehdä myös natsitervehdys.

 4. Saat kannattaa metoota, feminismiä ja natseja urheillessa, mutta ainoastaan niitä hyviä natseja. Yksi röyhkeä rikas ryhmä aina määrittelee mitä saat ja mitä et saa tehdä! Tälle pitää löytää viimeinen ratkaisu.

  1. Lopetetaan niiden äänestäminen. Lopetetaan massamedian ja viihdesaasta. Tehdään vallankumous koulutuksessa. Poistetaan englannin kieli.

 5. Kaikki homo-lippuineen ja natseineen pitää kieltää urheilusta ja kaikesta, mikä ei koske suoraan politiikkaa tai poliittista tilaisuutta.
  Lisäksi valtioiden tekopyhä eristäminen urheilukisoista on lopetteva , sillä ”yksikään kivenheittäjä ei ole itse synnitön”! Maailma on täynnä ihmisokeusrikoksia, joita ei tapahdu edes maan käydessä sotaa, joka merkitsee että sodan ollessa kysymyksessä. Ei voida odottaa, että se olisi joutsenlampea!
  Kiina, pohjois-Korea, Israel, Ukraina, Vietnam, ent. Neuvostoliitto ole ihmisoikeusrikosten ja vähemmistöjen vainon takia suljettu pois urheilutapahtumista tai kansainvälisistä järjestöistä. Kaikkein tekopyhin on itse USA!!!

 6. Ukraina voisi vetäytyä parempiin asemiin vaikka heti – näistä syistä taistelu Sjevjerodonetskista kuitenkin jatkuu verisenä, IL 20.6.2022

  ”jos Ukraina ei keksi ylitysratkaisua, se ei saa vedettyä pois raskasta kalustoaan kuten panssaroituja ajoneuvoja. Ne jäävät venäläisille.

  – Näyttää epätodennäköiseltä, että sillat saisi korjattua oikeaan käyttökuntoon. Se vaikeuttaa myös esimerkiksi siviilien ja haavoittuneiden evakuoimista.”

  Pulska poika Kastehelmi se taas siinä runoilee. Päivääkään ei ole tehnyt kovaa työtä.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ae006b5d-0f16-481e-9cdc-4cf0b2f44e3b

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*