Marco de Wit 20 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka aiemmin niin isänmaallinen kokoomus-puolue on nykyään juutalaisten johtamien uuskonservatiivien mädättämä.

 

Taustalla häärää Suomen rikkain mies, juutalainen Poju Zabludowich, jonka suku on yhdessä Erkon suvun kanssa kohta sata vuotta yrittänyt kaapata vallan Suomessa.

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on myös kertonut, että Epsteinin pedoringin jäljet johtavat mahdollisesti Suomeen ja peräti Pojun kotikaupunkiin Tampereelle.

 

(Juutalainen Ron Unz Unz.comista ei uskaltanut julkaista tämän jutun englanninkielistä versiota. No, pitää vielä painostaa hieman laajemmalla jutulla varsinkin nyt, kun Suomi on hakenut Natoon.)

 

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Moni ei tiedä, että Suomi on geopolitiikan keskiössä neljästä syystä:

 

 

1. Suomen Zabludowichit synnyttämässä Israelia

Zabludowichit salakuljettivat laittomasti Tampereen Tampellan kranaatinheittimiä Israeliin vuonna 1948, kun Israel oli lähellä tuhoutua. Tämän jälkeen Zabludowichit ovat olleet häikäilemättömän Israelin erityissuojeluksessa. Pojukin on Netanyahun hyvä kaveri.

 

 

2. Suomen juutalaiset olivat mukana kaatamassa Neuvostoliittoa

Zabludowichin ja Erkon johtamat Suomen juutalaiset pääomapiirit olivat avainasemassa auttamassa Venäjän juutalaisia oligarkkeja kaappaamaan vallan 1990-luvulla. Tämän he mahdollisesti tekivät yhteistyössä Maxwellien ja Epsteinin kanssa, jotka sitten pyrkivät myös saamaan länsimaiden johdon haltuunsa vakoilulla ja pedoringeillä.

Kaikki tietysti suojellakseen Israelia ja antaakseen sille vapaat kädet pyörittää terrorismia ja järjestäytynyttä rikollisuutta. Mafiahan on aina ollut kaksiosainen eli Kosher Nostra on ollut aivot ja Cosa Nostra lihakset. Zabludowichit ovat muuten mafiakaupunki Las Vegasin suurimpia maanomistajia.

(Juutalaisten dominoiman Hollywoodin mafiaelokuvat kummasti aina pimittävät juutalaisten osuuden. Tosin italialaisen Coppolan ensimmäinen Kummisetä-elokuva uskalsi hieman viitata juutalaisten rooliin, mutta sarjan jälkimmäisissä elokuvissa asiasta ei puhuttu enää sanaakaan.)

 

 

3. Sionistit vihaavat Venäjää

Juutalaisilla ja Venäjällä on ollut todellinen vihanpito käynnissä jo yli 1000 vuotta kasaareista alkaen. Vihanpito vain paheni, kun ensin Neuvostoliitto ja sitten Putinin Venäjä ovat tukeneet arabivaltioita, kuten Israelin pahinta vihollista, Syyriaa. Ukrainankin sota on vain Syyrian sodan sivunäyttämö.

 

 

4. Suomi on Pietarin porteilla

Suomi on äärimmäisen tärkeällä paikalla uhaten sekä Pietaria että Murmanskia.

 

 

5. Suomi Natoon

Sionistit ja ruotsinkieliset vihaavat Venäjää niin paljon, että haluavat liittää Suomen täysin osaksi läntistä sionistien johtamaa kartellitaloutta ja sitä suojelevaa sotakone Natoa. Eli siis lopettaa Suomen puolueettomuuden, vaikka se tuhoaisi Suomen talouden ja tekisi Suomesta idän ja lännen välisen ydinaseiden taistelupaikan.

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Suomen juutalaiset ovat erittäin sionistisia. Niinpä Suomen juutalainen yhteisö on Zabludowichien ja Erkkojen johdolla hankkinut ensin erittäin suuren vallan RKP:ssä ja vähitellen myös kokoomuksessa ja persuissa, joista on näin tullut sionistipuolueita.

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Zabludowichien ja Erkon johtamat Suomen sionistit ovat tukeneet petturikolmikkoa eli Sauli ”Saloran kummipoika” Niinistöä, Paavo Lipposta ja tämän oikeaa kättä, Matti Putkosta neliaskeleisessa vallankaappauksessa eli ensin sinvalkoinen pääoma siirrettiin ruotsinkielisille (mm. Nordealle), sitten Suomi vietiin EU:iin, jonka jälkeen otettiin Suomelle erittäin haitallinen euro takaoven kautta ja lopulta vietiin Suomi natokumppanuuteen ja sitten jätettiin Nato-hakemus.

 

Persujen Matti “Vapaaherra” Putkosen pomo Jacob Wallenberg vierailee Suomessa

 

 

Zabludowichit ovat tunnetusti rahoittaneet myös Alexander Stubbia ihan avoimesti ja ovat tietysti myös tukeneet Zyskowichia. Molemmat ovat myös hyvin ruotsinmielisiä. Ja niin on myös Rydmanien suku, jonka juuret juontavat Ruotsiin ja juutalaisten tukemaan nuorsuomalaiseen puolueeseen.

 

Niinpä sitten Rydman ja tämän läheinen ystävänsä, juutalainen äärisionisti Saul Schubak käytännössä tilattiin Kokoomuksen nuorten johtoon, jotta sen jälkeen heidät voitaisiin nostaa kansanedustajiksi.

 

Päinvastoin kuin Rydman, niin juutalainen Schubak kuitenkin harrasti suoraa puhumista chutzpah-tyylillä. Rydman tajusi, että tässä oli mahdollisuus nousta kakkosesta ykköseksi Schubakan ohi ja puukotti selkään ”heikommasta aineksesta” puhunutta Schubakkia. Näin Rydman varmisti oman poliittisen uransa ja pian pääsikin kansanedustajaksi.

 

 

Sitten Rydman kuitenkin teki jotain odottamatonta: Ei suostunutkaan marionetiksi.

 

Totta kai Rydman oli valmis myymään Suomen edut EU:lle ja Natolle, mutta ei sentään alihintaan. Niinpä hän vastusti EU:n velkaunionia ja organisoi suuren osa kokoomuslaisista sitä vastustamaan.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Lähellä oli, että Suomi olisi torpannut koko velkaunionin!

 

Voi vain kuvitella millaiseen raivoon sionistiset ja ruotsinkieliset piirit joutuivat. Rydman on törkeä petturi, jolle on kostettava hinnalla millä hyvänsä.

 

 

Jopa ääripolitisoitunut KRP valjastettiin mukaan vainoamaan Rydmania. Ai millä tavalla? No, väittämällä Rydmanin saaneen joidenkin naisten OLON EPÄMIELLYTTÄVÄKSI!

 

Kyllä. Laiton Lehti ei liitoittele. Tähän on tultu!

 

 

Ai, et usko? Katsoppas tätä Ilta-Sanomien naurettavaa juttua, jossa myönnetään, ettei Rydman ole syyllistynyt yhtään mihinkään rikolliseen. Tästä huolimatta suurin otsikoin demonisoidaan Rydmania.

 

 

Huomaa jälleen ovela kielipeli. Ei syytetä AHDISTELUSTA, vaan AHDISTAVASTA KÄYTÖKSESTÄ.

 

Mietippä sitä.

 

 

Kuvassa linkki Erkko-suvun Ilta-Sanomiin

 

 

Ilta-Sanomat siis viittaa Hesarin juttuun. Mutta kas kummaa. Se on maksumuurin takana!

 

Tosi reilua.

 

Kuvassa linkki Erkko-suvun Hesariin

 

 

Tässä on siis käynnissä päivänselvä operaatio, jossa sionistit ja ruotsinkielinen pääoma haluaa päästä Rydmanista eroon. Onneksi ovat valinneet tämän metoo-linjan, joka voi hyvinkin kääntyä Rydmanin voitoksi. Edes suomalaiset miehet eivät ole niin valtamedian vietävissä, että uskoisivat tätä puppua.

 

Siis jos Rydman pysyy kovana. Missään nimessä ei pidä alkaa anteeksipyytelemään ”toksista” miehisyyttään. Jos niin tekee, niin sitten kaikki hyeenat käyvät kimppuun.

 

Itse asiassa vaikuttaakin siltä, ettei ensisijaisena päämääränä ole edes nopeasti tuhota Rydmania, vaan signaloida kaikille, ettei kannata olla yhteistoiminnassa tämän kanssa tai muuten käy huonosti. Kun syylliset tiedetään, niin kyllä se rikoskin keksitään.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

36 thoughts on “Sionistit kostivat Wille Rydmanille velkaunionin vastustamisen?

 1. Olisin joskus muinoin
  saanut kahdeksi viikoksi hesarin
  kotiin toimitettuna ilmaiseksi
  -en tilannut-
  Rahkasammal on myös ilmaista ja lisäksi antiseptistä.

 2. ”Mulla on kaks alaikäistä tyttöä mukana. Saat itse arvioida, tykkäätkö niistä ;)”
  ”En ota kantaa siihen, mitä olen vitsaillut ex-tyttöystävän kanssa. Parisuhteessa viestitellään kaikenlaista hassua ja höpöä.”
  Juu juu. Niin kuin ex-asianajaja Lampela sanoisi”Syytön jos sitäkään”. Kuka näitä isänmaan pettureita oikein uskoo?

   1. Aika mielenkiintoisen kulman Partisaani on valinnut. Nyt siis kiinnostaa, onko Rydman sionisti, sionistien uhri vai sekä että?

  1. Ihan hyvin voisi kyllä vitsinä heittää jotain tuollaista. Tietystikään kenenkään, jonka tekemiset voivat muita kiinnostaa, ei kannata vitsailla ainakaan tekstiviestillä. Ja toisaalta, kai ihmiset saavat vapaaehtoisesti tehdä keskenään mitä haluavat? Olivatko Amanda ja Wille keskustelleet ryhmäseksistä, oliko Amanda kenties toivonut sitä? Onko Rydman pakottanut jonkun johonkin? Onko tässä jotain väärää tapahtunut? Paitsi se, että julkaistaan toisten yksityisiksi tarkoitettuja viestejä?

 3. Artikkeli ansaitsee tutkivan journalismin palkinnon.

  Iltalehdessä toimittelija eli valtamedian politrukki Juha Ristamäki vaatii kokoomusta poistamaan Rydmanin kokoomuksen ehdokaslistalta. Näin siis ”demokratia” toimii Suomessa: valtamedia päättää jo ehdokaslistatkin.

  Suomi ei ole totalitaristinen maa, eihän ole? Kansa ei päätä mistään, vaan valtamedian maksetut politrukit.

  Ristamäki vaatii Rydmania todistamaan syyttömyytensä. Samanlaista oikeudenkäyttöä kuin Neuvostoliitossa. Länsimaissahan se on toisinpäin. Valtamedia on politiikan paskaämpäri. Valtamedia käyttää valtaa, jota mikään laki ei ole sille antanut.

  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/73cb1e88-79b0-4f20-b080-ec45f96a8ccc

  1. ’Asiallisesti ottaen, onko Marcolla oikein varaa ottaa näihin asioihin kantaa???’

   On. Miksi ei olisi?
   Hyvä kirjoitus ja analyysi tästä tapauksesta. Juuri tätä epäilin itsekin kun luin Rydmanin ’seksihurjasteluista’ :)

 4. Poliitikkoja saadaan helposti ainakin Suomen kaltasessa feministimaassa tuhottua millä tahansa ahdistelujutuilla. Ilkka Kanervakin saatiin jopa ulos ulkoministerin paikalta naurettavien sekstailuviestien takia.

 5. Nykyään umpikorruptoituneiden suomalaisten poliisien on todella helppo vain levittää huhuja ja väittää.

 6. Jos dewitin jutuista karsii pois jutalaisvihamielisyyden, pedofilian, homot ja misogymian niin mitä jää jäljelle? Ei mitään.Eikö se tule raskaaksi elää tuollaisen kaunaisuuden kanssa. Kyllä Rydman saa syyttää itseään tilanteestaan vaikka varsinaista rikollista toimintaa ei harjoittanutkaan. Ei siinä tarvita mitään suurta pedofiilien salaliittoa, eikä varsinkaan juutalaisia. dewit tunnistaa hengenheimolaisensa naisvihassaan. Hän on opportunistin muotovalio. Jos jokapaikkaa soluttautuneet pedofiilit ja homot vastustaisivat EU:ta, Natoa, Ukrainaa, Usa:ta ja yleensäkin läntistä maailmaa ja kannattaisivat venäjän laitonta sotaa Ukrainaa vastaan. dewit kirjoittaisi ylistäviä juttuja heistä. Hyökkäämällä Ukrainaan venäjä rikkoo omia solmimiaan sopimuksia. Mutta eihän venäjä ole koskaan noudattanut sopimuksia.

  1. Se mikä piti olla levelissä ja mvitun lehessä pääasia eli haitta maahanmuutto. Vois näiden tiettyjen juttujen tilalta miettiä ja adressata miten muuttaa asiaa oikeaan suuntaan.

 7. https://twitter.com/willerydman/status/1538697097943437312?cxt=HHwWgMC-vfa2xtoqAAAA
  ☝🏻
  https://en.wikipedia.org/wiki/Wille_Rydman
  ☝🏻
  ”Helsingin Sanomat named Rydman as one of the most right-wing members of parliament elected in 2015. Rydman describes himself as a conservative.”
  ☝🏻
  https://www.willerydman.fi/blogi/2022/5/9/venjn-pelko-ja-sen-loppu
  ☝🏻
  Paljastui bluffi
  ”Viikunanlehti on vaihtunut, mutta rujo, alaston totuus sen takana on pysynyt samana.” ”alkoi toisinajattelijoiden ja kiusallisten oppositiopoliitikkojen systemaattinen ja jatkuvasti tihentynyt vangitseminen ja surmaaminen.” ”ei pelosta lamaantuneena antautunutkaan vaan vastasi hyökkäykseen raivokkaalla puolustustaistelulla”
  ☝🏻
  Hyökkäys johtaa perusteelliseen nöyryytykseen.
  Uusin hyökkäys johti laajaan tuomioon ja tyrmistykseen. Olisi ollut jokseenkin epäviisasta ehdoin tahdoin hankkiutua nimenomaiseksi silmätikuksi.
  ☝🏻
  ”vaikka he oman historiansa ja nykyisyytensä ovatkin lukemattomia kertoja itselleen ja toisilleen vääristäneet ja väärentäneet.”
  ☝🏻
  https://www.marketscreener.com/business-leaders/Wille-Werner-Rydman-0JBGRK-E/biography/
  ☝🏻
  ”Wille-Werner Rydman is on the board of Finnvera Oyj and Helsingin Osuuskauppa Elanto.”
  ☝🏻
  https://fi.wikipedia.org/wiki/HOK-Elanto
  ☝🏻
  ”Helsingin Osuuskauppa Elanto (HOK-Elanto) on osuuskunta, joka syntyi vuoden 2004 alussa, kun Helsingin Osuuskauppa (HOK) ja Osuusliike Elanto yhdistivät toimintansa.”
  ☝🏻
  https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/helsingin+osuuskauppa+elanto/1837954-9
  ☝🏻
  Luvut perustuvat tilikauteen 12/2021. ”Liikevaihto (€): 2 249 803 000” Omavaraisuusaste: 88.6 %

 8. Ja kun minä juuri kasvojen piirteistä ja virheetömästä lookista olisin voinut päätellä että esinahkaa ei enää ole. Ruskeat silmät, musta tukka ja lyhyeksi leikattu. Ei korvanlehdisä nipukoita ja hiusraja korekalla kuin kunnon kasaarilla. Poskipäätkään eivät ole slaavilaisen korkeat, mutta eivät ne ole kyllä seemiläisetkään.

  1. Rydman on sekoitus Hanna Smithiä, Zyklon-Beniä ja esinahatonta natsipresidentti Zelenskyä!

   Kasvonpiirteet, pituus ja kaikki muu täsmää!

 9. Jotkut juutalaiset ovat harjoittaneet huumekauppaa aina Kiinassa saakka. Luultavasti Ukrainassa aloitetaan ooppiuminviljely, koska taleban lopetti ooppiuminviljelyn Afganistanissa.
  Juutalaiset harjoittivat huumekauppaa Sanghaissa. Videon kohta 12:40-13:38
  https://areena.yle.fi/1-50748585

 10. Minkä puolueen ehdokkaana Wille Rydman on seuraavissa vaaleissa?
  –   VKK?
  –   Ketkä muut vaihtavat puoluetta?

  Haluaisiko Wille Rydman oman kolumnin Laittomaan Lehteen?

  1. HS:n mielestä ulkovaltojen sekaantuminen on hyväksyttävää käytöstä, kun hyväksikäyttö tulee lännestä.

   1. HS:llä ja muulla valtamedialla on hyvin looginen ja selvä logiikka jonka mukaan uutisointien täytyy olla. Mitenkään rehellistä tämä ei ole, mutta täysin loogista.

 11. Willen pitäisi aikuisena ihmisenä ymmärtää, että jos lähtee cabalia haastamaan, olitpa sitten juutalainen tai kristitty tai pakana, näissä lopun ajan shakkipeleissä nyt se ja sama mikä olet, niin pitää ensin ottaa elävän jumalan merkki otsaansa. Et voi samaan aikaan sekä haastaa cabalia että törkypostailla, porsastella ja jallittaa random tyttöjä. Valinta on tehtävä epäjumalan kuvien, kuten tyttöjen kuvien ja setelin kuvien ja elävän jumalan välillä. Ja tämä on ehdoton käsky ja koskee muutamaa muutakin alalle pyrkivää kylteriä. Ryhdistäytykää nyt helvetti soikoon, te himojenne perässä räpiköivät sorsat. Katukaa, tehkää parannus, rukoilkaa, ja olkaa sen jälkeen sotureita. Aika tiimalasissa on loppu.

 12. Heh heh…. kaikki terveet miehet pitävät nuorista naisista, olen itsekin tarjonnut paukkuja niille kapakoissa.
  Vanhoille ämmille en koskaan……

 13. Olen vähän kahden vaiheilla, ottaako kantaa. Otan nyt sitten kuitenkin. Rydman on ollut niitä harvoja kokoomuslaisia, joilla on vielä koti, uskonto ja isänmaa. Hän on myös, kuten täällä on mainittukin, vastustanut rahan syytämistä EU:lle. Nyt jokin päivä sitten oli valtamediassa, että EU:lla on edessään pahoin velkaantuneen Italian pelastaminen, ja Rydman saatettiin raivata tämän operaation tieltä pois.

  Toisaalta olen itse kokenut ”ahdistavaa käytöstä” esimiesasemassa olevan taholta, joten ymmärrän, mistä on kysymys. Vaikkei ko henkilö suoraan ahdistellut, hän antoi ymmärtää. Minulle jäi sitten ongelmaksi näyttää toteen tilanteen ahdistavuus, ja esimiehen esimies ei tietenkään ollut nähnyt mitään. Rydmanin tapauksessa on kuitenkin outoa se, että kukaan yhdeksästä uhrista ei ollut tehnyt asialle mitään, vaan kaikki kaivettiin juuri nyt esille. Toisaalta iltapäivälehtien ja Hesarin tapa kirjoittaa on Suomen oikeuskäytännön vastaista, koska Rydmanin tuomitseminen perustuu vain uhreina pidettyjen kertomuksiin. USA:ssa etenkin julkimoiden kohdalla tällainen julkinen teloittaminen on tavallista, kun joukko eksiä liittyy yhteen ja nostaa kanteen tavoitteena lypsää miljoonakorvaukset. Meillä syytetty on aina syytön, kunnes toisin todistetaan. Seksuaalisesta ahdistelusta tai ahdistavasta käyttäytymisestä on #Metoon seurauksena tullut tehokas keino tuhota jonkun persona non gratan maine ja poliittinen ura.

 14. Poliittinen poliisi ei koskaan ala tutkimaan Kokoomusta, ei koskaan, joten tämä on hyvä paljastavaa poliisien toiminnasta ja kertoo siitä, että jokin iso ratas koneistossa pyörii ja haluaa asiasta jutun, vaikka sitten keksimällä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*