Marco de Wit 21 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti epäili sionistijohtoisen valtaeliitin ja valtamedian kostavan Wille Rydmanille, koska tämä kehtasi vastustaa velkaunionia.

 

 

Sionistit kostivat Wille Rydmanille velkaunionin vastustamisen?

 

 

Samaan hengenvetoon valtamedia kuitenkin myöntää, ettei Rydman ole tehnyt YHTÄÄN MITÄÄN RIKOLLISTA. Tästä huolimatta Rydmanin demonisointi jatkuu naurettavalla me-too jeesustelulla. Tosin niin naurettavalla, että valtamedian on ollut pakko nostaa panoksia:

 

Nyt Rydmania syytetään TYTTÖJEN ahdistelusta.

 

No miten Rydman on sitten muka tyttöjä ahdistellut? Alla kovin syytös:

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Tosi ovelaa demonisoimista. Eli ensin aletaan puhumaan 14-vuotiaan ahdistelusta, vaikka pian käy selville, että tämä väite perustuu jonkun naisen muisteluun/väitteeseen siitä mitä Rydman oli hänelle muka sanonut 2010 eli noin 12 vuotta sitten! (Arvio, koska Hesari ei tietystikään anna vuosilukuja.)

 

Kaiken kukkuraksi nainen vielä myöntää, ettei Rydman ollut sanonut mitään pahaa, vaan päinvastoin yritti auttaa ja puolustaa! Tässä on siis taas loistava esimerkki siitä miten kokoomuksen feministisiipi vainoaa miehiä. Kaikki mitä sanot – tai ehkä olet sanonut – voidaan kääntää sinua vastaan. KRP:n avustuksella!

 

 

Sitten seuraavaksi siirrytäänkin vielä hurjempaan kohtaan. Kuulemma Rydman oli kutsunut 16-vuotiaan kotiinsa ja muka ”lähennellyt” tätä. Huom! Mitään todisteita ei esitetä noin 10 vuotta sitten väitetysti tapahtuneesta asiasta. Lähentelyäkään ei määritellä millään tavalla. (Kutsunut toista kauniiksi?)

 

Onkin todella outoa, että KRP haastattelee naista hyvin leväperäiseltä vaikuttavalla tavalla. Onko taas polpo asialla?

 

Voipi olla, koska Rydman kertoo POLIISIN vääristelleen naisen sanoja.

 

Rydman arvioi Helsingin Sanomille, että poliisi on kirjannut tytön lausumat väärin. 

 

 

Tätä Laiton Lehti todellakin pitää täysin mahdollisena, koska on aiemminkin epäillyt poliisin yrittävän manipuloida todistajien lausuntoja. Ääripolitisoitunut KRP on hyvinkin voinut kannustaa naista värittämään juttujaan. Sitten kun tämä ei ole täysin onnistunut, niin poliisikuulustelija on voinut kirjata todistajan lausunnon mahdollisimman negatiivisella tavalla.

 

Manipulointi olisi voinut olla poliisille helppoa, koska ensinnäkin poliisi ei suostu videoimaan kuulusteluja ja toiseksi nainen on ollut varmasti hyvin hermostunut ja helposti poliisikuulustelijan johdateltavissa. Jälkeenpäin nainen on sitten saattanut kauhistua, että miltä poliisi on saanut hänen puheensa näyttämään. Nainen on hyvin saattanut ottaa yhteyttä Rydmaniin ja kertoa miten poliisi on hänen puheitaan vääristellyt.

 

 

Tämä kaikki vahvistaa entisestään sitä Laittoman Lehden epäilyä, että on käynnissä massiivinen operaatio Rydmanin tuhoamiseksi. Sinänsä se oli odotettavissa, koska Suomi halutaan liittää TIIVIIKSI osaksi EU:n velkaunionia, jota Rydman on loistavasti vastustanut. Itse asiassa Rydman melkein sai aikaiseksi dominoefektin eli sai melkein torpattua koko EU:n velkaunionin. Tämä oli loistava yritys, jota valtaeliitti ei taatusti ikinä anna anteeksi.

 

Tässä nähdään jälleen kuinka Laiton Lehti on ollut oikeassa: Yksi syy miksi valtaeliitti ja sen käsikassarat EU ja Nato ovat nimenomaan ajamassa suvakismia ja varsinkin feminismiä on siinä, että liittoutumalla feministien kanssa on helppo pistää miehet kuriin. Taatusti jokainen miespoliitikko on viimeisen 10 vuoden aikana saanut jossain naisessa aikaan ”ahdistavan” tunteen. Siis ainakin näin 10 vuotta jälkikäteen ajateltuna!

 

 

Siis ihan oikeasti: Nykyään MIKÄ TAHANSA kosketus voidaan tulkita seksuaaliseksi ahdisteluksi ja pedofiliaksi! Tosin kohteesta riippuen. Toisaalta siis valtamedia vaikenee täysin päivänselvistä Israelin johtamista pedoringeistä, mutta sitten demonisoi viattomia ihmisiä pedofiiliksi.

 

Valtamedian mukaan olet tyttöjen ahdistelija, jos vaikkapa ohjaat tyttöä ravintolassa – kaikkien nähden – selkään kevyesti koskettamalla!

 

Et usko? No, lueppas mitä Iltalehti kirjoitti:

 

Yksi tapahtuma-aikaan alaikäinen nainen kertoi, että Rydmanin häneen kohdistama ahdistelu oli ollut halailua, lääppimistä ja lähentelyä.

– Lääppimisellä ja lähentelyllä tarkoitan sitä, että joskus kosketus tuntuu ahdistavalta – kuten esimerkiksi, että hän tavatessamme ollessani 14-vuotias, heti ohjasi minua alaselästä koskemalla pöytään istumaan, hän kertoi poliisille.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “KRP mukana Wille Rydmanin me-too-vainoamisessa? Kaivelee yli 10 v. takaisia keskusteluja!

 1. 16-vuotias on Suomessa jo vielä suojaiän ylittänyt, kun taas 15-vuotiaaseen seksuaalisesti sekaantuminen on rikollista. Eli sinänsä mitä sitten vaikka olisi kutsunut jonkun 16-vuotiaan kotiinsa tjsp.

  Laiton Lehti on oikeassa, että varmasti jokainen mies on joskus sikaillut ainakin sen verran, että saadaan joku vastaava väite tai kohu aikaiseksi. Mies X puristeli joskus 10-20-vuotta sitten. Ei poliittinen poliisi normaalisti lähtisi enää edes tutkimaan tällaisia.

 2. Valtamedia on kuin hyeenakoiran ja käärmeen yhdistelmä. Myy paskaa ja idiootit ostavat ne ajatukset.

  Valtamedia odottaa nyt Rydmanilta samanlaista katumusharjoitusta kuten aikoinaan elokuvaohjaaja Aku Louhimieheltä. Hänet raahattiin julkiseen häpäisyyn Ylen puoliysin suoraan uutislähetykseen, jossa naistoimittaja ohjasi Louhimiehen anteeksipyytelyä ja katumusta.

  Viikkoja jatkui Louhimies-kohu ja se loppui vasta tuohon julkiseen anteeksipyyntöön feministeille. On se kova uskonto tuo feminismi.

  Muslimimaissa islam kiusaa naisia, (oikeasti ei kiusaa) ja lännessä feminismi kiusaa molempia sukupuolia ( fakta).

  Jos Rydman lähtee nöyristelemään, se on uran loppu. Jos pysyy lujana, koko kohu on vain hyvä vaalikamppailun avaus. Miehet ainakin antavat tukensa.

  1. Louhimiehen Tuntematon on kaikkien aikojen kolmanneksi katsotuin suomalainen elokuva Suomessa. Se on uskomaton saavutus nykymittapuulla ja edelle menevät vain Suomi-filmi ajan klassikot Kulkurin valssi ja Edvinin Tuntematon. Se on myös viimeisin elokuva jota olen käynyt itse katsomassa teatterissa. Mestariteoksen tekeminen vaatii uhrautumista.

 3. KRP:n kannattaisi siivota ensin oma pesä! Kuka vielä muistaa”peite-Sepon”, joka himokkaana ahdisteli täysin viatonta Anneli Aueria. Viaton Anneli kertoi myöhemmin, että peite-Seppo ei ainakaan ollut impotentti! Yrittikö peite-Seppo raiskata viattoman Annelin?!!

  Missä mahtaa peite-Seppo nyt lymytä ja mitä mieltä hänen vaimonsa on seksihurjasteluista?!!

  1. KRP = Kommunistinen rikospoliisi..ja aatella noi kommarit mukana tämmösessä lällällää touhussa.

  2. Peite-Seppo jatkaa peitetoimintaa vaimonsa kanssa. Ensi heiluttaa peittoa vaimonsa kanssa, sen jälkeen tekee peitosta vaimonsa viereen sänkyyn peitosta mytyn maalaamaan peite-Seppoa ja se jälkeen lähtee peitetehtäviin jonkun hutsun luokse jälleen muna pystyssä.

 4. Tällä haetaan nyt Rydmanin likaamisen lisäksi myös varmaan jonkin ”epäsopivan ja ahdistelevaksi koetun seksuaalissävyttäisen kanssakäymisen” kriminalisointia kun muuten jää femakoilla ja kokoomuksella sormi suuhun.

  1. Siinäpä sitä eliitille puuhastelua seuraavalle hallituskaudelle, kun tällä hallituskaudella on saatu rattaat pyörimään kohti katastrofia.

   Isot rattaat pyörivät kiihtyvällä vauhdilla kohti helvettiä jo, niin seuraavaksi voi askarrella pikkuasioissa feminismiä edistäen.

 5. Nyt jo Iiriksenkin kuvaaminen eduskunnan kuppilassa on seksuaalista häirintää. Seiskakin voi julkasta ties millasia salakuvia julkkiksista, mutta jos otat näistä feministisistä naispoliitikoista vähänkään jotain kuvaa jossain alkavat heti itkemään. Ei saa kuvata takapuolelta, ei saa kuvata salaa, ei saa kuvata lapsia, ei saa kuvata ”työpaikalla”, ei saa kuvata häiritsevästi, ei saa koskettaa, ei saa kehua, ei saa, ei saa, ei saa.

 6. Mikä on naisen paikka?
  Mitä mieltä on Paavo Pulkkinen Laajalammelta?
  https://media.riemurasia.net/albumit/m42871/naiset.jpg

  Ymmärrän täysin miksi muslimimaissa naiset eivät ole päättävissä asemissa, vaan hoitavat kotia ja lapsia.
  Mielestäni on kuitenkin paljon mukavampaa että naisia on esimerkiksi palveluammateissa ja muutenkin julkisilla paikoilla ja heihin voi tutustua muutenkin kuin sukulaisen suosituksella. Äänioikeutta ja heidän pääsyä poliittiseen päätöksentekoon pitäisikin sitten arvioida syvemmin. Jos olet eri mieltä, niin katso mitä nyt Suomessa tapahtuu!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*