Marco de Wit 21 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtakunnanvainoja nostaisi taatusti heti syytteen, jos Laiton Lehti kertoisi miltä Sanna Marin tässä kuvassa näyttää.

 

Pitäisikin tehdä testi: Näytetään kuvaa eri maiden ihmisille ja kysytään mikä heille tulee ensimmäisenä mieleen.

 

Suurin osa varmaan antaisi vähemmän mairittelevia vastauksia. Loput sitten valittelisivat tytön selvästi olevan anorektikko-potilas.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

56 thoughts on “Päivän kuva: N************

 1. Miltei anorektinen, mutta täysin narsistinen instahuora joka ei kykene itsenäiseen ajatteluun. Kuullostaa ehkä kärkevältä, mutta ei totuus ole kärkevää, se on kitkerää kansalle.

  1. Opetellu ulkoa lähes kaiken mitä sanoo. Tarkkaan kun kuuntelee niin kuuluu ”klik” kun Sarin avaa suunsa, sillä nauhuri menee päälle sen päässä ja sen sanaulostus tulee nauhalta. Marin on vain käskyläinen ja typerä zupparityttö.

   1. Tulee Jyrki-Boy Katainen mieleen. Kävi kerran viikossa tankkaamassa uudet lauseet mainostoimistossa. Koosti puheensa yhdistelemällä muutamaa sataa opeteltua lausetta ja joitakin iskusanoja liittämällä lauseiden väliin. Kuin puherobotti.

    Ei alle nelikymppisellä broileripoliitikolla ole ikinä mitään omaperäistä sanottavaa.

  2. Ensimmäisenä kiinnittyy huomio hiuksiin, nehän ovat ihan harmaat. Jos ihminen harmaantuu vuodessa niin se kertoo että sisuskalut eivät enää toimi normaalisti. Sitten loppuu kollageeni, silmänympärykset rypistyvät ja ylähuulen tulee viivakoodi. Senkin lisäksi että jotain hermostollista ongelmaa on jo nyt kun se ei saa nostettua yläluomiaan ylös asti auki. Yleensä sitä tavataan FAS-lasilla.

   Mutta päivän kuvalla viitataa ilmeisti Iiris Suomelaan ja sen vilautukseen kun se itse istuu kahvilassa sivuttain jalka toisen päällä lyhyessä hameessa, katsoen suoraan kameraan, ja uhriutuu että ”kuulin minusta otetun salakuvan”. No, Iiris sai 15min julkisuuttaan.

   Tässä kuvassa ei mikään ainakaan ”nöpötä”, katsotaan sitten seuraavalla kerralla.

 2. Laittomalle Lehdelle on monta kertaa yritetty selittää pohjoismaiden suomensukuisten naisten olevan kaikkein pahimpia naisia mitä löytyy. Käytäntö ja tilastot kertovat tämän kaiken hyvin selvästi.

  Ei ole mitään ”hyviä pohjoisen naisia”. He ovat melkein kaikki totaalisia lehmiä ja narttuja, joista pitää päästä eroon ja vaihtaa heidät parempiin naisiin. Katso vaikka miten herkästi suomalainen nainen ottaa avioeron avioliitosta, lähes varmasti! Missään ei ole yhä pahoja totaalisia lehmiä kuin Suomessa. Ruotsin naisistakin iso osa pohjoisessa on samoja narttuja. Tämän kaiken myöntämisen sijaan he aina syyttävät suomalaisia miehiä, kuten Laiton Lehtikin on sortunut suomalaisten huorien valheisiin. Koskaan ei kuulemma ole suomalaisten huorien vika. Vika on aina miehessä, ei naisessa.

  1. Kukaan ei ole Laittomalle Lehdelle mitään selittänyt vaan tää naisviha tulee ihan vain sun katkerasta päästäsi Marco. Sä se vaan jaksat puhua paskaa päivästä toiseen.

   1. Oletko koskaan kuullut miesvihasta? Ai, niin. Sehän on business as usual!
    Joskus maailmassa naiseltakin on vaadiitu jotain häpyä. Kun ennen nainen kulki huomattavassa määrin puolipukeissa ja tuli raiskatuksi. Kunnialliset naiset huomioivat uhrin huoramaisen pukeutumisen olleen kuin kutsu häiriintyneelle seksi hullulle miehelle iskeä kiinni. Oikeat ja kunnolliset miehet kyllä nähdessään mokoman ilmestyksen kyllä huomasivat ja vilkaisivat, mutta eivät harjoittaneet minkäänlaista seksuaalista häirintää.
    Nyt puhutaan vain oikeuksista ja eduista, mutta se on täysin unohdettu, että jokainen on ITSE vastuussa käytöksestään ja pukeutumisesta sekä sen tuomista seurauksista. Jos laittaa madon koukkuun on turha itkeä kun siihen käy kala ”kiinni kuin sika limppuun”!
    Länsimaalaiset naiset saavat puolestani olla aivan rauhassa tilanteessa kuin tilanteessa. Sitä saa mitä tilaa!

   1. Sinä et päätä kuka on olemassa tai ei ole, jos et ole lääkäri. Sinua kaikki pelottaa. Milloin ajattelit ulostua pumpulitynnyristä, suvakki n ö s s ö?

 3. Naaman rasvatasot alkavat olla kohillaan. Aiemmin Marin näytti jopa liian pulskakasvoiselta kuvissa, mutta nyt on kutistunut liikaa muualta ja näyttää liian laihalta muuten. Paikallista laihtumista ei saa aikaa muuten kuin rasvaimulla.

 4. Äidin olisi pitänyt olla tätä valistamassa ettei flunssan jälkeen ole terveellistä alkaa heti urheilemaan, mutta kun tällä on selkeesti pään sisässä ongelmia tuskin pystynyt oleen juoksematta hetkeekään. Vaikeat maailmanpoliittiset kuviot vaan pahentaa tämmösien tyttöjen mielenterveysongelmia eikä siinä enää avustaja-armeija auta jos amerikan valepresidentin tavoin sekoilee ja leikkii terveydellään.

   1. Niitähän on kaksi. Molemmat näköjään laiminlöivät kasvatusvastuunsa. Mutta mikä ajoi Sannan heterosuhteeseen?

 5. Boomerit stalkkaa ja ahistaa. Onneks meit groomereit riittää pitää bileet yllä kun boomerit on mummotunnelis, kyllä. Khjyllä Marin on, onhan se, sehän on, no niin on. Tietäs vain mikä vittu. Ai nainen ja nuori paikakseen, sekö riittää kehumaan, muttei tiedetä miksi, feminismi on. Kyllä se Marin on eri, siis mikä, sukupuolinen, jaa että sillä ansiolla pärjää ja nuorikin vielä, no sekin lisä eli Pressaksi, nii-in saadaan jotain muuta, siis mitä taasko nuoren naisen, miks ei nuori mies, ai niin ei sovi nykyaikaan eikä sopinut menneisyyteenkään.

 6. Pohjoismaalaiset ”pohjoisen naiset” ovat kaikkein hirveimpiä naisia. Laiton Lehtikin on uskonut feministien roskaa, että suomalaisissa naisissa olisi jotain hienoa, upeaa ja ainutlaatuista. Heissä ei ole yhtään mitään hienoa ja upeaa, vaan ovat valkoisten naisten aivan alinta pohjasaastaa ja ovat kaikkein uskottomimpia ja sitoutumattomimpia naisia mitä valkoisista naisista löytyy. Kukaan vakavissaan oleva mies ei halua suomalaista lehmää. Kysy keneltä tahansa suomalaiselta mieheltä. Kaikki miehet jotka haluavat kunnon avioliiton, parisuhteen ja perheen pysyvät kaukana hirveistä suomalaisista lehmistä.

 7. Löytyykö mitään muuta noista julkkistyrkyistä? Minä Minä Feministi-minä Minä minä, minä pääministeri- Minä, päästäkää nyt jo yli siitä. Minä Minä Minä. Ja kun MINUA nyt ei huvita tämä nykyaika. Sotaa, koronaa, rajoituksia, narsisteja, sadisteja, homoja, lesboja, pakkoja, palkkasotilaita, mafiaa, kieroilua, valehtelua, petosta ja kaikkea paskaa kaikkialla 24/7. Samaa paskaa kaikkialla joka paikassa maailmalla.

  1. Etkö muuta keksinyt? Tämä kommentti osoittaa vastustamattomalla tavalla laittomanlehden kommenttien tason ja kontribuution järkevään keskusteluun. Ei tätä juttua voi edes herjaamiseksi kutsua, se on niin ala-arvoista. Juttu on jälleen yksi osoitus dewitin kaunan politiikasta.

    1. Jaksaa enemmän kuin voit kuvitella. Viime aikoina ylivoimainen enemmistö hänen kommenteistaan on poistettu, koska ne muuttuvat koko ajan yhä herjaavimmiksi ja suorastaan sairaammiksi.

     1. Lue tarkemmin noita kommentteja, minun on kesyimmästä päästä. Sanan vapauden asialla loppuun asti, niinkö. Salli minun nauraa, kaukana siitä.

     2. En olisi tosta varma, koska te suvakit herjaatte välillä erittäin kovaa. Joka tapauksessa olellisinta on, että tämä on kansallismielinen foorumi, joten suvakkivierailta edellytetään enemmän. Sinäkin varmaan heität huonosti käyttäytyvät tuntemattomat vieraat helpommin ulos tontiltasi kuin tuttavasi ja kaverisi.

     3. Eikun minä teippaan heidän suunsa jotta he eivät voi kommentoida, jonka jälkeen jatkan valehteluani sekä aiheesta, että siitä mitä vieraat ovat sanoneet. Etenkin jos tiedän olevani väärässä ja häviän väittelyn tyhmyyttäni.

    1. Minä vastaan tässä dewitille, koska hän ei anna suoraan vastata hänen kommenttiinsa. Jos kerran näin on , niin poista tuo ”sananvapauden puolella loppuun asti”, koska se ei näköjään pidä paikkaansa. Onko haistattelut ja herjaamiset sitä sinun mielestäsi parempaa keskustelua?

 8. Onko dewittu elon muskin vielä sun fanis?🤣sinuna vaihtaisin jälleeen ketä suosit😂🤣🤣🤣🤣

 9. Nätti nainen, laittoman paskan lukijat ovat kateellisia kun itse ei onnistu noin nättiä saamaan oho🤣

 10. Sanna aloittaa välittömästi vainot jos menet herjaamaan, että Sanna tulevana presidenttinä kerjää vaatteillaan huomiota ja seksiä.

 11. Minusta pääministeri Marin näyttää opiskelijalta krapula-aamuna. Minun nuoruudessani tällaiset kuvat eivät olisi tulleet kysymykseenkään, vaan olisi tulkittu virka-aseman halventamiseksi. Pieni ristiriita siihen, että Wille Rydmanin katsottiin menettäneen luottamuksensa kokoomuksessa 10 v sitten tapahtuneen huonon käytöksen vuoksi. Tämäkin pohjautuu naisten kertomuksiin. Pääministeri taas voi jakaa itsestään kuvan juoneen ja saaneen näköisenä, eikä tätä pidetä huonona käytöksenä, vaikka yleisönä on 10 hengen sijaan koko kansa vauvasta vaariin.

  1. Se on sitä tasa-arvoa. Tasa-arvo tarkoittaa juuri tuota.

   Nainen saa tehdä mitä huvittaa ja miehen pitää tehdä työt ja maksaa kaikesta moneen kertaan. Se on tasa-arvoa.

 12. Ei tuon hyönteisen edesottamuksia tarvitse enää kommentoida kuin p********, hän ei ole enää muuta hän ei kykene muuhun kuin myymään Suomen kansalaisten sieluja. Hän *****, suoraan saatanan *********. Sanna mirin ei ansaitse muuta kuin kuin nopean ************.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*