Marco de Wit 21 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on Ukrainan sodan aikana erityisesti fanittanut professori John Mearsheimerin edustamaa realistista koulukuntaa.

 

Professori Mearsheimer: Biden provosoi Venäjää ydinsotaan! (Sionistit yllyttää?)

 

 

Tässä videossa söpöliini haastattelee Mearsheimeria Ukrainan sodasta huvittavalla tavalla eli oikeasti haastaa häntä, joskin vähän höpöillä kysymyksillä.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Söpö vs. professori Mearsheimer

 1. Nuori nainen saa söpöydellään kaikki puutteet anteeksi. Onko se sitten sitä femakkojen tasa-arvoa?

  Miten on, kannattaako naisen kuitenkin kehittää ne omat aivot ja lihakset, eikä jäädä söpöytensä vangiksi?

 2. Naiset valittavat aina kuinka hankalaa heillä on. Todellisuudessa kaikki on heille paljon helpompaa ja käytännössä kaikki annetaan heille ilmaiseksi ja kysymättä. Tämä onkin yksi suurimpia osasyitä miksi he ovat nykyisin sitten niin ylimielisiä, koska heidän ei ole koskaan tarvinnut tehdä mitään elämässä, vaan kaikki on tullut automaattisesti kultatarjottimella. Tosin naiset ovat myös unohtaneet kuinka naisella on tämä valtava markkina-arvo ainoastaan noin 18-22-vuotiaaksi, maksimissaan 25-vuotiaaksi asti. Sitten tulee kuuluisa seinä vastaan viimeistään 30-vuotiaana ja se iskee kovaa. Laiton Lehti ei olekaan vielä kirjoittanut kunnolla kuuluisasta naisten Seinästä.

 3. On ihan hyvä, että elämän tosiasioita kerrotaan yksinkertaisesti myös tavallisille ihmisille, tosin Mearsheimerikin vääntää rautalangasta. Todellisuudessa ”älykkäitä” ihmisiä ei juuri ole, vaan käytännössä kaikki heistä on todellisuudessa täysin hyödyttömiä ja haitallisia vammaisia idiootteja, jotka ovat tuhoamassa kaikki muut tavalliset ihmiset.

  1. Ja se on normaalipikkuporvarinousukaspervotaviksen mielestä aivan HHURJAN JJÄNNÄÄ JA TTAIVAALLISTA.

   Katsos kun ajatus ei yletä omaa nenänpäätä pitemmälle.. Kun oppiminen ajattelemaan omilla aivoilla ei ole kansalaisen opetussuunnitelmassa ja mikä on opetussuunnitelman ulkopuolelta on hörhöjen salaliittoteoriaa.

 4. ”Älykkäitä” ei todellisuudessa juuri ole. Lähes kaikki heistä on pelkkiä idiootteja, joilla ei ole mitään päässä ja ovat täysin vammaisia ihmisiä, jotka ajattelevat omalle kansalleen ja rodulleen vahingollisesti, varsinkin valkoiset.

 5. Mearsheimer kannattaa kekkoslaista reaalipolitiikkaa. Nukkuvaa karhua ei pidä ärsyttää, koska aivan varmasti siitä on huonot seuraukset isottelijalle.

 6. Karulla tavalla kaunis nainen.
  Huomenna kuuntelen, mitä hän kysyy. Aito tietämättömyys, joka kuuluu määrätyllä tavalla naiseuteen eikä se merkitse tyhmyyttä tai bimboutta. Ennen wanhaan kun sukupuolijaot miesten ja naisten töiden osalta olivat selkeät. Oli aivan luonnollista etteivät naiset tienneet paljoakaan ns. ”miesten töistä” ja tietenkin vielä enemmän päinvastoin.
  Feminismi on tuonut itseriittoiset mellastavat naiset, jotka ”tietävät” kaiken, mutta silti ovat pihalla kuin lumiakat. Lisäksi kaiken tietävät feministiset punavihreät toimittelija naiset ”haastatellessaan” puhuvat itse päälle, eivät anna vastata kysymykseen ja raikaavat omaa ahdasta myrkyllistä näkemystä ja ovat pirujansa täynnä ja vain kanan askeleen päässä haastateltavan sydämen repimisestä hänen rinnastaan kun se vielä sykkii!!!
  Eli normisti hulluinhuoneiden selliosastoa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*