Marco de Wit 21 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten valtamedia yrittää demonisoida Ville Rydmania, koska tämä sai melkein torpattua koko EU:n velkaunionin.

 

 

Sionistit kostivat Wille Rydmanille velkaunionin vastustamisen?

 

 

Rydman on kuitenkin loistavasti torpannut myös valtamedian demonisointiyrityksen.

 

Kuvassa linkki Rydmanin blogiin

 

 

Nyt on myös käynyt ilmi kuinka naurettavalla tasolla ovat väitteet ahdistelusta.

 

KRP mukana Wille Rydmanin me-too-vainoamisessa? Kaivelee yli 10 v. takaisia keskusteluja!

 

 

 

Valtamedian uskottavuuden murentuessa paikalle kuitenkin ryntäsi Rydmanin exä, Amanda Blick. Kukapas muukaan?

 

 

 

 

 

Itse asiassa Blickin esiintulo on Rydmanille todellinen onnenpotku!

 

Blick ei nimittäin peittele sen enempää kostonhaluaan kuin epätoivoista julkisuushakuisuuttaan.

 

 

Käy myös hyvin selväksi, että se on Blick joka on yliseksuaalinen. Eikä edes peittele sitä julkisuudessa. Päinvastoin.

 

 

 

Laiton Lehti on nyt muutaman päivän ajan saanut valtavasti materiaalia Blickin sekoiluista ja piti tulla pitkä analyysijuttu.

 

Mutta Blick ehtikin ensin!

 

Tutustukaapa vaikka tähän Blickin Instatiliin ja videoon, niin kuvio taatusti paljastuu.

 

Kuvassa linkki Insta-videoon

 

 

 

On siis ihan selvää, että Blick vain kerää huomiota. Hän yrittää kovilla syytöksillään provosoida Rydmania tekemään rikosilmoituksen.

 

Missään nimessä Rydmanin ei pidä mennä koukkuun. Oikeuden- eli vääryyskäynnit ovat nykyään täyttä lottoa. Huonolla tuurilla Rydman saa jonkun feministisen Demla-tuomarin, joka uskoo kaikki Blickin valheet. Käytännössä kyse olisi nimittäin sana sanaa vastaan, koska Blick on Rydmanin entinen kihlattu.

 

 

Rydmanin ei siis pidä yrittää samaa kuin Depp Amerikassa. Depp kyllä voitti oman valehtelevan exänsä Amber Heardin, mutta Amerikassa onkin valamiehet eikä politisoitunutta monopolituomaria! Amerikassa on myös Fox-kanava, kun taas Suomessa koko valtamedia on täysin feministinen. Vaikka Rydman voittaisi jutun, niin Suomen valtamedia olisi kuitenkin levittänyt kuukausien tai vuosien ajan hysteerisen Blickin valheita.

 

Viisasteluklubi: Puopolo pimittää salaliittoja, mutta Depp voitti – mentoo!

 

 

Nyt kun Blick on tullut julkisuuteen, niin Rydmanin olisi helppo ottaa high road ja vaan ignoorata hysteerinen exänsä. Luultavasti Suomessa miehet – jopa kokoomuksen betamiehet – eivät ole vielä niin feminisoituneita, että lähtisivät mukaan tähän viimeisimpään me-too hysteriaan.

 

Itse asiassa on hyvin todennäköistä, että Rydman tulee saamaan eduskuntavaaleissa äänivyöryn!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Wille Rydmanin tyrkkyexä, Amanda Blick hysteerisenä!

 1. Hyvä vaalikamppailun avauskohu Rydmanilta. Tasa-arvoministeriksi seuraavaan hallituksen umpifeministi Tuppuraisen tilalle! Mutta vai jos pysyy lujana. Saisi nuijia myös tuon paskamedia HS:n kunnolla.

  Kunnon blondityrkky tuokin feministi. Mistä kolosta noita sikiää?

  1. Ei yksi mies vielä kesää tee. Kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että kuuluu Kokoomukseen ja Kokoomushan on saakelin moinen taakka tälle maalle.

   1. Onhan se kokoomus taakka ja ihan paska puolue, mutta silti saisi Rydman taistella puoluettaan vastaan tomerammin. Samalla taistelee marxilaista feminismiä ja valtamediaa vastaan.

 2. Blondi onkin uutta koulutettua ”tieteellistä” feministityyppiä. Miehillä on vain välinearvo siinä mielessä, että feministi pitää miestä tutkimuskohteena kuin hyönteistä johon kohdistaa tutkimustoimenpiteitä, juoruilee miehen reaktioista feministikavereille ja lopulta tappaa koe-eläimen eli dumppaa miehen ja laittaa vielä poliisit perään tutkimaan miehen tekoja seurustelun aikana ja koko akkalauman voimalla.

  Miten se menee tuo tasa-arvo ja ihmisoikeudet noin niinku omast mielest, feministit?

  1. Se sai nostetta uralleen tällä haastettelulla. Mietin tuota refrekani-kuvaa katsellessani että onko siinä olevinaaan blondi itse? No, päädyn takana on rintavampia vaihdokkeja.

   1. Oli tv:ssä aikonaan, idioli. Ja jos katsoisit muistaisit, itse en, jyystää yksin lelujen kanssa, sen verran tsekkosin, tsekevaari.

   2. Mulla on oma muija Thaimaasta. Se tykkää musta ja rahasta, niin minäkin. Meillä on kolme lasta, sillä ei tullessa ollut, nyt on.

   1. Oli, mutta hyvin lyhyen aikaa. Sekin oli pohjoismaista geenistöä… kuten suuri osa feministeistä. Hyviä naisia kannattaa etsiä aivan muualta kuin Suomesta. Neakin syytteli Tuomas Malista vaikka ja mistä täysin keksitystä.

   1. Kun tunnet yhden ”aimo miehen” tunnet ne kaikki jo kirjoitustyylistä. Kommentit ovat täysin kirjainten tuhlaamista, ei mitään annettavaa.

    1. Painomustetta ja luonnonvaroja ei kulu toisin kuin sinun aivopesemässä valtamedian sanomalehtien tuotantoprosessissa. Ensin puut nurin,kuljetus paperitehtaaseen, prosessi ja lopuksi paperin värjättynä painokoneen läpi ja sitten jakelu lukijoille. On se propagandan tuottaminen raskasta.

  1. dewit laukaisi kuolemattoman totuuden: samanlaiset naiset ovat samanlaisia naisia. Mihin misogymia hävisi. Oletko pehmennyt? Tänään on vuoden pisin valkoinen päivä, koeta kestää, alkaa se siitä lyhenemään niin saat taas hämäryydessä kirjoitella omiasi.

 3. Luin nuo 10:n naisen lausunnot ja niissä todettiin että Rydman on käyttäytynyt kaikkia kohtaan aivan asiallisesti. Kyseessä on selvä poliittinen ajojahti. Voimia Willelle kaiken tämän paskan keskelle.

 4. Joo! Kokoomus puolueena pyytää poliisia tutkimaan tapauksen uudelleen.
  Selvästi kuraa niskaan poliittiselle kilpailijalle, joka on sotkenut politikkojen korruptio-kuvioita!

  Sitten yht. Äkkiä ilmestyy 10 naista syyttämään yhtä miesyksilöä teosta, joka perustuu puhtaasti kuulopuheeseen. Suomessa miehille voi langettaa tuomion puhumalla!
  Tämän pitäisi olla perustuslain perusteella mahdotonta, koska tasatilanteessa ilman todisteita, tapaus pitää aina ratkaista syytetyn eduksi!
  Politikkon ura on vaan niin helppo tuhota, pientä lahjusta/kompensaatiosta vastaan!

  1. Eiköhän valtamedia onkinut keksityt juttunsa ihan ilmaiseksi. Taas patriarkaatti sorti ja riisti naisia. HS sai ilmaiseksi, kun naikkoset antoivat ilmaiseksi.

 5. Minä en tuollaista l************** ottaisi edes tyttöystäväksi. Ryhtiä pitää olla edes vähäsen.
  Tyypillinen vehnäfeministi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*