Marco de Wit 22 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut jo vuosien ajan kuinka läntinen valtaeliitti käyttää feminismiä hyväkseen alistaakseen miehet. Niinpä miehet eivät enää uskalla lähestyä naisia.

 

Ei varsinkaan me-too kampanjan takia. Rydmanin keissikin on näyttänyt, kuinka monet viattomat asiat, kuten selkään koskettaminen pöytään ohjaamisen yhteydessä ovat muka myös seksuaalista ahdistelua.

 

Wille Rydmanin tyrkkyexä, Amanda Blick hysteerisenä!

 

 

Ei siis ihme, että treffimarkkinat ovat nyt rikki seuraavista syistä:

 

1. Tavalliset naiset metsästävät vain alfoja

Evoluutio on varmistanut, että naisen perhe auttaa etsimään naiselle sopivan realistisen miehen. Nykyään kun naiset saavat kuitenkin ilman mitään vanhempien valvontaa itse päättää suhteistaan valtamedian aivopeseminä, niin lähes KAIKKI haluavat itselleen alfan tai muuten erittäin ”coolin” eli suositun miehen. Treffimarkkinoilla siis noin 80% naisista metsästää noin 10-20% miehistä.

Niinpä noin 80 prosenttia miehistä jätetään kuin nalli kalliolle samalla, kun muutamat alfat käytännössä harrastavat pump and dump -moniavioisuutta, joka sitten saa myös naiset katkeriksi.

 

Video: Naisten K-karuselli

 

 

2. Lihavat naiset raivoissaan

Toki noin 20% naisista suostuu deitteilemaan tavallisten betamiesten kanssa, mutta he ovatkin rumia ja lihavia naisia, joita betamiehetkään eivät halua. Tämä saa lihavat naiset raivoihinsa ja heistäkin tulee feministejä, jotka näkevät patriarkaatin aivopesevän ihmiset läskivihaan.

Kaiken kukkuraksi nämä lihavat naiset aivopesevät valtamedian tuella myös tavalliset naiset äärifeministeiksi, koska lähes jokainenhan nainen on ainakin omasta mielestään lihava tai pelkää kohta tulevansa lihavaksi.

 

Feministisen läskilogiikan aakkoset

 

 

3. Tavalliset naiset torjuvat betat ”toksisina”

Puutteessa olevien betojen piirittämät tavalliset naiset alkavat näkemään kaikki miehet toksisina sikoina. Turhautuneena naisista tulee feministejä, jotka helposti syyttävät miehiä ahdistelusta, vaikka mitään ei olisi oikeasti tapahtunut.

Naisten asema treffimarkkinoilla on tullut niin voimakkaaksi, että jos haluat deittailla naisen kanssa, niin sinun pitää ensin myöntää olevasi toksinen ja sitten yrittää terapian kautta päästä ”kosketuksiin” feminiinisen puolesi kanssa.

 

Deittailisitko terapiassa käyvää naista? Entä deittaillaanko sinun kanssa, jos et käy terapiassa?

 

 

4. Naiset hyväksikäyttävät betamiehiä

Jos nainen ei saa alfaa kaksikymppisenä, niin sitten hän alentaa rimaa kolmikymppisenä, mutta vain pitkin hampain. Hän siis suostuu ottamaan kiltin betan, mutta samalla halveksii tätä valmistautuen eroon pienimmästäkin syystä, jotta saisi talon, rahat ja lapset.

Valtamedia ja viranomaiset suorastaan kannustavat naista tähän, koska hänen tulotasonsa nousee valtavasti eron jälkeen joko miehen rahoilla tai sitten valtavilla valtion tukiaisilla. Mitä enemmän miestään demonisoi, niin sitä enemmän saa rahaa ja tukea valtiolta, josta on tullut naiselle se rakas alfa.

 

Valehtelevatko naiset treffikriteereistään? Synnynnäisiä huijareita?

 

 

 

5. Naiset perusongelma?

Tässä vaiheessa joku betamies alkaa selittämään, että ongelma on molemmissa eli miehissä ja naisissa. Haloo. Matematiikka ei valehtele. Fakta on, että enemmistö naisista jahtaa alfoja. Tämä luo matemattisesti mahdottoman tilanteen eli pudottaa enemmistön miehistä pois treffimarkkinoilta. Ongelma on evoluutiopsykologia, joka on tehnyt naisista alfojen metsästäjiä sekä varsinkin lainsäädäntö ja valtamedia, jotka entisestään vahvistavat tätä taipumusta äärimmilleen.

 

Vaikka tavalliset betamiehet olisivat kuinka täydellisiä herrasmiehiä ja isäkandidaatteja, niin suurin osa naisista ei yksinkertaisesti ole heistä tosissaan kiinnostuneita. Betamiehet ovat sosiaalisessa hierarkiassa liian alhaalla. Naiset eivät halua naida alaspäin, koska heidät on sellaisiksi luotu.

 

 

Tämä kaikki on rikkonut treffimarkkinat, varsinkin kun valtamedia usuttaa naisia halveksimaan ja hyväksikäyttämään miehiä. Nyt naiset ja miehet eivät enää luota toisiinsa, vaan kyräillen odottavat pahinta. Betamiehet ja jopa nykyään myös alfat eivät enää uskalla lähestyä naisia, koska joutuvat joko ahdistelusyytösten kohteeksi ja parhaassakin tapauksessa ryöstetyiksi.

 

Miehet kyllästymässä femakkojen kanssa treffailuun!

 

 

Nyt sitten naiset ihmettelevät miksi miehet eivät enää lähesty heitä.

 

 

 

 

Vielä yksi muistutus: Valtamedia antaa ymmärtää, että feminismi on jotenkin luonnollista ja väistämätöntä. Tosiasiassa se jyllää vain länsimaissa eli käytännössä Nato-maissa, kun taas 80% maailmaa maalaisjärki on vielä tallella.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on yksityiskohtaisesti selittänyt mistä tämä kaikki johtuu, mutta unohdetaan nyt syvälliset analyysit. Ei tämä ole niin monimutkaista. Miettikää nyt oikeasti suomalaiset miehet: Miksi fanitatte Natoa ja länsimaita, jotka haluavat alistaa ja orjuuttaa teidät suvakismilla ja feminismillä?

 

Oletteko oikeasti orjakansaa? Eli anteeksipyyteleviä orjamiehiä?

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Naiset: Mikseivät miehet uskalla lähestyä meitä? (Miehillä myös Nato-dilemma?)

  1. Ja silloinkin väärin. 98-95 % ymmärtää ihan oikein, että kirjoitus ei ollut mikään loistava. Aika typerää; NATOn kannattajat pridettäjiä, pedofiilejä, homoja, feministejä. Oletko ihan vakavissasi? Harvoin näkee tällaista suomalaisten aliarviointia ja joo-miehet ovat täysin rinnoin mukana tässä mädättämisessä. ”aimo mies”, hetkinen, äkäslampola ja muut mädättäjät hävetkää.

 1. Perusongelma ovat suomalaiset naiset joilla on huonot geenit. Ei missään muualla ole näin huonoja valkoisia naisia, jotka ovat melkein kaikki aggressiivisia feministisatanisteja, jotka sylkevät miesten päälle. Kukaan täysjärkinen mies ei ota suomalaista naista. Vaikka olisit kuinka hyvä mies tahansa, niin suomalaiset naiset ovat silti täysin vastenmielisiä. Ei kukaan mies halua suomalaisia naisia.

  1. Räyhähenkien vallassa ne ovat. Satanistit ovat loitsunneet räyhähenget villitsemään kaikki feministibimbot. Suvakkifeministinoidat.

   1. Olen matkustanut ja asunut maailmalla yli kymmenen vuotta ja ainoa asia, mitä kenelläkään (miehillä tai naisilla) on ikinä ollut sanottavaa suomalaisista naisista on, että ne eivät pysty hallitsemaan kännäämistään. Lisäksi yksi helvetin läski jenkki sanoi, että Suomessa on ”helpoimmat” naiset. En ihmettele.

    1. Täysin tottahan tuo on suomalaisista naisista. Sitten kuitenkin kuvittelevat olevansa jotain ainutlaatuisia, upeita ja arvokkaita.

 2. Tässähän on se että vaikka meillä onkin tasa-arvoinen yhteiskunta niin jos naiset lähtisivät iskemään miehiä niin silloin niiltä jäisi pois kaikki kivat lahjat. Ja koska naiset poikkeuksetta ovat turhamaisia niin ne haluavat lahjoja. ”Yllätä minut” on suurin klisee.

  Ja vaikka minäkin onnistuin löytämään aikoinaan aidon ”naapurintytöt” vihkeine hymyineen ja äidinvaistoineen suurperheestä, niin eikös sen ystäväpiiri pilannut sen ja nostanut minua vastaan. No, sitten otetiin vain vierestä välttävä ja on eletty sen kanssa. Vaikka se ykkönen sitten myöhemmin takaisin pyrkikin.

 3. Tämä kirjoitus oli taas sekava, harhainen. Ja tyypillinen ö luojan miehen kirjoitus. Ö-luokka tarkoittaa, ettei mies saa naista edes rahalla, ei vaikka sitä olisi.
  Oma ylemmyydentunteeni teitä luusereita kohtaan vain kasvaa, tiedän sen olevan harhaista joten en ole täällä välttämättä tuomassa valoa älykkäillä kirjoituksillani kauan aikaa. Mutta kuten joku täydellinen luuseri idiootti täällä kirjoitti, niin hakatkaa tattianne.

  1. ”Joka itsensä ylentää, se alennetaan” (Jeesus Kristus)

   Laskenta Merkonomi on laskeutunut todella ALAS.

  2. Tatin hakkaaminen on terveysteko, joten miksi haukut lääkäreitä ja lisäät syöpää? Suihinotto taas lisää syöpää paljaaltaan kuten ruskeat reiät tauteja.

 4. Eihän kukaan lähesty naista, josta seuraa pahaa mieltä ja ongelmia, varsinkin kun maailmankuvat ovat vastakkaiset. Feminististä seuraa 100 % varmuudella vain ongelmia, työtä ja rahan menoa, ja lisäksi itsetunto ja markkina-arvo romahtaa.

  Ja akat nauravat vain selän takana sitten miesten tyhmyyttä.

  Valtiosta on tehty naisille elättäjä, miehen korvike. Tukia tulee valtavasti, kun vain eroaa aviomiehestä. Koko järjestelmä on tehty valmiiksi sitä varten. Sitten feministiset sossutantat ja tuomarit tuomitsevat siten että mies ei saa tavata lapsiaan, mutta ELATUSMAKSUT KYLLÄ KELPAAVAT, JOPA TOISEN MIEHEN SIITTÄMÄSTÄ LAPSESTA.

  Järjestelmä on suora kopio Israelisssa olevasta järjestelmästä. Tutustukaa Israelin lakeihin, niin tiedätte mistä Suomi kopioi miehiä eli alkuasukkaita (Israelilaisissa palestiinalaisia) sortavat ja alistavat sukupuolirasistiset perhelakinsa.

  IL 2.6.2022:
  ”Nainen jätti työnsä (sosiaali-alalla) Suomessa ja otti mukaansa 2- ja 4-vuotiaat lapsensa.” Lasten isästä ei puhuta artikkelissa mitään, eikä siitä oliko siihen isän suostumusta.
  https://www.iltalehti.fi/tyoelama/a/4abb83ad-e671-442e-a2f6-79bbbf676161

  Suomessa naisia on muuten työelämässä mukana enemmän kuin miehiä. Se on maailman ennätys. Missään muualla ikinä naiset eivät ole olleet enemmistönä työelämässä.

  Kuinka miesten käy, kun syrjäytyvät koulutuksessa, työelämässä ja vielä perhe-elämässä?

  Pistäpä joku herja tähänkin, Jussiboy.

 5. Eiköhän Rydman ole statuksellaan alfa-tasoa ja silti on pikkunaikkosten mielestä kamala tyyppi. Eli vituiksi meni jälleen taas Marcon väite että kaikki naiset jahtaa alfoja.

  1. Rydman on sinänsä limainen betamies, mutta on kuitenkin lakimies, joka on juonitellut itselleen kovan suojatyöpaikan, jolloin varmasti houkuttelee ainakin kullankaivajia.

 6. Tyhmiä kysymyksiä. Jos miehet sitten menisivät juttelemaan ja osoittaisivat mielenkiintoa, niin voin vakuuttaa ja muutkin miehet tietävät, että naiset eivät osoittaisi minkäänlaista mielenkiintoa näitä miehiä kohtaan! Ainoat miehet jotka sitten lähestyvät ja iskevät näitä naisia ovat pane ja dumppaa-miehiä, joita naiset oikeasti haluavat. Pane ja dumppaa on nykyisin se ainoa keino käsitellä naisia, sillä varsinkin suomalaiset naiset ottavat lähes varman avioeron ja sitten imevät miehet kuiviin rahoistaan! Avioliitto lähes kenen tahansa, varsinkin suomalaisen naisen kanssa on vihoviimeinen teko jonka mies haluaa tehdä. Ainoa oikea tapa on panna nainen raskaaksi ja häipyä niin, että nainen ei tiedä kenet miehet imeä kuiviin rahoista ja ottaa avioero! Siinä se. Mitään muuta tapaa ei ole suurimman osan naisten kanssa.

 7. Oikea teko on vain panna mahdollisimman monet naisista raskaaksi, mutta älä paljasta kenet naiset voivat imeä kuiviin ja älä myönnä isyyttä. Naiset ottavat lähes varmasti avioeron, varsinkin Suomessa ja imevät sinut täysin kuiviin rahoistasi ja vieraannuttavat lapset vihaamaan isäänsä puhumalla kuinka paska heidän isänsä on ja kuinka isä ei halua nähdä lapsia.

  1. Vieras muna saa naisen sekaisin. Se on koodattu naisen geeneihin että haluaa miellyttää uutta miestä ja alkaa vihata ja inhota entistä. Siksi tulee noita vuosikymmeniä vanhoja miesten tekojen paljastamisia

 8. Tämäkin on täysin hölmö nainen. Hän itse tietää, että naiset eivät kuitenkaan osoita mitään kiinnostusta asiallisia ja kunnollisia miehiä kohtaan. Vika on ainoastaan naisissa, kun taas naiset eivät koskaan myönnä, että vika on heistä. Miehet taas useammin myöntävät olleensa väärässä ja syyllisiä, mutta naiset eivät koskaan myönnä, vaan aina valehtelevat ja siirtävät vastuuta muille.

 9. Suurinta osaa naisista pitää vain käyttää, ei sitoutua heihin ja tuhota turhaan miehen tulevaisuutta. Mahdollisimman moni nainen, mahdollisimman nopeasti paksuksi ja sitten maisemien vaihto. Suurimmalla osalla naisista ei ole mitään arvoa ja he vain yrittävät imeä miehen kuiviin rahoista ja heillekin taas mies on vain pelkkä hyödyke.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*