Marco de Wit 22 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kuvassa juutalainen transu-amiraali ja presidentin neekeri puhenainen. Seniili Biden oikein kehuskelee miten virastot ja armeija ovat nykyään täynnä epäpäteviä kiintiöihmisiä. Amerikan puolustusministerikin on neekeri ja ulkoministeri juutalainen, joka ajaa maailman vaikka ydinsotaan Israelin puolesta, jotta Syyriaa tukevaa Venäjää voidaan rankaista.

 

Ei siis ihme, että myös Nato pridettää nykyään täysillä.

 

Lue lisää:

 

Naton homosotilaat nyt myös merijalkaväessä! Pridettäjät tuhoavat Naton?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Päivän kuva: Nato-pride

 1. Bidenilla tai demokraateilla hänen ympärillä on suorastaan pakonomainen tarve tunkea joka paikkaan mustia naisia täysin ideologisin perustein.

  1. Julkaistaanko tämä, jos vastaan samoilla sanoilla kuin pöydänpäässäistuja? dewit on denatsifioitavaa ainesta. Hyi. Yääkkh.

 2. https://www.nytimes.com/live/2022/06/21/world/russia-ukraine-war-news/ukraine-urges-civilians-to-flee-occupied-south-ahead-of-promised-counteroffensive?smid=url-share

  Kun vastahyökkäys alkaa niin puolueeton sananvapauden puolustaja Marco ”Murskavoitto” Wit varmasti kertoo ukrainalaisten voitoista, kuten Venäjänkin. Onhan hän moneen kertaan korostanut olevansa vain objektiivinen raportoija.

  Marco ihan näin mies miehelle en usko, että raportoit tai että edes julkaiset tätä kommenttia.

  #kaksinaismoralismi
  #ironia

   1. Odotellaan vaan. Vähän kuin Kremlin motteja ja murskavoittoja joita ei oikein tunnu toteutuvan vaikka hehkutus näillä sivuilla on kovaa. Ukrainahan valtaa tällä hetkellä enemmän maita takaisin kuin mitä menettää, mutta objektiivinen lehti ei näistä tilanteista raportoi omalla tussikartallaan.

 3. https://www.nytimes.com/live/2022/06/21/world/russia-ukraine-war-news/ukraine-urges-civilians-to-flee-occupied-south-ahead-of-promised-counteroffensive?smid=url-share

  Kun vastahyökkäys alkaa niin puolueeton sananvapauden puolustaja Marco ”Murskavoitto” Wit varmasti kertoo ukrainalaisten voitoista, kuten Venäjänkin. Onhan hän moneen kertaan korostanut olevansa vain objektiivinen raportoija.

  Marco ihan näin mies miehelle en usko, että raportoit tai että edes julkaiset tätä kommenttia.

  #kaksinaismoralismi
  #ironia

 4. Vaihtaako USA tähtilipun tuohon moniväriseen kyhäelmään? Sitten saisi nauraa ja pilkata kunnolla. Kaikkihan sille nauraisivat.

  Sateenkaari ei oikeasti näytä tuolta. Eivät osaa tehdä autenttista sateenkaarta.

 5. ”Huumausainerikoksista tuomittu valtamedian mielipidekirjoittaja, Nurembergin sääntöjä rikkovasti kopeekka-Pissikka hyökkää Vastaamo-vuotonsa aiheuttaman hiljaiselon jälkeen jälleen suomalaisia vaihtoehtomedioita vastaan.

  Kopeekka-Pissikka tunnetaan valtakunnallisesti siitä, että hän pääsi uransa huippupisteessä MV-Lehden myötähäpeävän ja kauhunsekaisen uutisoinnin aiheeksi.

  MV-Lehden tarjoaman julkisuuden siivittämänä kopeekka-Pissikka ryhtyi maailmaa kiertäväksi ”oikeinajattelun” – eli canceloinnin ja black propagandan – saarnaemännäksi sponsorinaan entisen Neuvostoliiton jäsenvaltioita ryöstelemällä rikastunut, SRA- eli *********** ************ **********kuvioihin kytkeytynyt tallmudistioligarkki Bill Browder.

  Skitsoaffektiivisissa paranoidisharhaisissa saarnoissaan kopeekka-Pissikka määrää ja pakkovallalla ja vainolla sortaa kuulijoitaan uskomaan poliitikkoja, virkamiehiä ja valtamediaa sekä välttelemään valtavirrasta poikkeavia mielipiteitä keinolla millä hyvänsä.

  Yleisradio haastatteli antisuomiittista, antikristillistä, viheliäisesti öyhöttävää kopeekka-Pissikkaa liittyen tuoreeseen ”verkkovihatutkimukseen”, jossa myös Partisaani saa runsaasti palstatilaa. Lue lisää tutkimuksesta uutisestamme ”Valtioneuvosto ja Helsingin Sanomat Partisaanista: ’Viheliäinen öyhöttäjä vihapyramidin huipulla’ ”.

  Toisinajattelijoiden yksityisyydensuoja tuhottava

  Yleisradion suoltamassa blackpropagandassa kopeekka-pissikka vaatii yhteiskunnalta aiempaakin rajumpia, kansanmurhaisia ja vainoavia otteita vaihtoehtomedioita vastaan. Hänen mukaansa Suomen henkilörekisterilainsäädäntöä tulisi uudistaa niin, että eliitin tukijat voisivat alkaa illegitiimisti ylläpitää jonkinlaisia julkisia illegitiimejä, suomalaisvastaisia ja antikristillisiä rekistereitä vaihtoehtomedian toimittajien vero- ja taloustiedoista sekä ystäväverkostoista, black propagandatarkoituksiin.

  Toisinajattelevat alkuperäiskansaan kuuluvat etniset kantasuomalaiset kristityt toimittajat pyrittäisiin menettelyllä hiljentämääm loukkaamalla näiden yksityisyydensuojaa.
  Kopeekka-Pissikka sosiopaattisissa, narsistisis-sadistisissa, skitsoaffektiivisissa vainoharhoissaan kutsuu tätä ”ennaltaehkäisyksi”.

  ”Suomessa ei ole mahdollistettu nettihäirinnän ennaltaehkäisemistä, kuten tekijöiden vero- ja taloustietojen ja kontaktien seuraamista,” kopeekka-Pissikka harmitteli narsistissadistisen sosiopaattisesti ilkamoiden Yleisradiolle.

  Haastattelussa ”nettihäirinnäksi” kutsuttiin vaihtoehtomedioiden tutkivaa journalismia, joka kohdistuu valtamedian toimittajiin ja muihin vallanpitäjiin.

  Lähde: Yle ”

 6. Tuon kuvan myötä Amerikan Yhdysvallat on virallisesti lakannut olemasta!
  Vain maalikamera ratkaisee jo hajonneen Rooman Valtakunnan ja nyk. USA:n välisen pohjattoman mädännäisyyden!
  Ettei kaikki ole aivan tummaa. Sentään ”jumalan erehdys” eli binäärisesti katsoen oikea nainen on söpö, mutta muuten pahasti kajahtanut.
  Liberaali naisten ja konservatiivisten naisten välinen ero on erään kommentoijan mukaan siinä, että liberaali on heti hullu ja konservatiivista tulee vasta myöhemmin.
  Mitä olette mieltä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*