Marco de Wit 22 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen valtamedia valehtelee Ukrainan sodasta jopa enemmän kuin läntinen valtamedia. Lännessä osataan valehdella ovelasti kielipeleillä, mutta Suomessa toimittajat tekevät jatkuvia emävalheita.

 

Natottajalogiikka. Osa II: Häviö onkin voitto! (Kosher-grilli)

 

 

Viime aikoina Suomen valtamedialle on kuitenkin tullut ongelma. Venäjä on puhkonut Ukrainan rintaman monesta kohtaa ja nyt etenee kohti Donbassin sydäntä eli Slavianskin kaupunkia. Edes kovimmat himonatottajat eivät enää kehtaa valehdella Ukrainan olevan torjumassa Venäjän hyökkäyksen. (Paitsi tietysti joskus loistavassa kaukaisessa tulevaisuudessa. Usko, usko.)

 

Niinpä valtamedian toimittajat ovat kääntyneet vihreiden puoleen! Sieltä löytyy täysin moraalittomia huijareita, joita ei häiritse laukoa toistuvia emävalheita. Ei, vaikka jäisi koko ajan kiinni valheistaan.

 

Törkein sotapropagandisti on tietysti vihreiden Emil Kastelhelmi. (Tai mikä hänen oikea nimensä nyt onkaan.) Ensinnäkin hänellä ei ole yhtään mitään tutkijan koulutusta. Hän ei todellakaan ole mikään asiantuntija. Niinpä hänellä ei voi olla mitään ammattiylpeyttäkään, vaan on ihan hulluna valmis valehtelemaan Ukrainan puolesta ”toksista” Venäjää vastaan.

 

Valetutkija Emil Kastelhelmen valetutkijaryhmä pelkää Ukrainan sodan “toksista maskuliinisuutta”!

 

 

Niinpä sitten Iltalehti käyttää jatkuvasti Kastelhelmeä ”asiantuntijana” pimittämään Venäjän etenemisen. Täytyy vain hämmästellä miten Kastelhelmi kehtaa harrastelijakavereidensa kanssa päivästä toiseen väärentää karttoja. Tosin sekään ei riitä, koska kaiken kukkuraksi Kastelhelmi vielä haastatteluissa vähättelee ja pimittää päivänselviä venäläisten läpimurtoja. Jopa ukrainalaisten joutuminen mottiin on Kastelhelmelle pikku juttu.

 

Alla olevassa jutussa on video, jossa Kastelhelmi epätoivoisesti yrittää vähätellä venäläisten läpimurtoja.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden videoon

 

 

Kannattaa lukea ja kuunnella! Huomaa myös miten Kastelhelmi lukee vastauksensa paperista. Hän on nähtävästi yhdessä toimittaja Antti Halosen kanssa etukäteen miettinyt joka sanan niin, että pystyvät maksimaalisesti hämäämään katsojia syllistymättä aivan liian ilmiselviin valheisiin.

 

 

Hauskaa katsoa miten Kastelhelmi ja Halonen myös selittävät, etteivät venäläiset ole kyenneet LAAJAAN läpimurtoon eli päässeet rintaman läpi joka kohdasta. Kyse on kuulemma ollut vain YKSITTÄISISTÄ läpimurroista, jotka eivät ole olleet MERKITTÄVIÄ. Niinpä niin. Nyt päästään sanapelissä ihan uudelle tasolle.

 

 

Erittäin mielenkiintoista on kuunnella miten Kastelhelmi yrittää vähätellä Sviatohirskissä tapahtunutta läpimurtoa eli Donetsk-joen erittäin tärkeää ylittämistä. Kysehän on Ukrainan tähän asti PAHIN takaisku, joka vielä kaiken kukkuraksi tapahtui Donbassin avaimen eli Slavianskin rintamalla.

 

Venäläiset Slavianskin porteilla! Ratkaisutaistelu alkanut. Valtamedia pimittää!

 

 

Katsokaapas videosta kohdasta 3 min 15 sekuntia alkaen, miten Kastelhelmi pimittää katselijalle kuinka ERITTÄIN tärkeän läpimurron Venäjä on tehnyt. Kastelhelmi näyttää muuten lukevan selostuksensa jälleen paperista eli on tarkkaan miettinyt miten voisi pimittää läpimurron.

 

Slavianskin suunnalla tilanne on ööö hieman ehkä haastavampi Ukrainalle. Eli siellä — tosiaan — venäläiset puskee tuolta pohjoisesta kohti Slovianskia.

Venäläiset valtas mm. ton Sviatohirskin asutuskeskuksen ja sitten kartan mukaisesti niin hyökkää sitten ja pyrkii tavallaan kiertämään ton Donetsk-joen leveämmät kohdat ja sitä kautta sittten pääseeyrittää [VAIHTOI SANAA LENNOSSA] saada Ukrainan puolustusta murtumaan että pääsis noiden isompien teiden mukaisesti etenemään tonne Slovianskin suuntaan.

 

Venäläiset siis puskevat ja yrittävät kaikenlaista, mutta katselijalle jää epäselväksi, että ovatko päässeet joen yli vai ei ja mikä merkitys asialla on. Toimittaja Antti Halonen ei halua tästä läpimurrosta ja käännekohdasta puhua SANAAKAAN, vaan heti vie keskustelun paljon vähemmän tärkeän Sivetogorskin alueelle.

 

Huvittavaa myös on, että toisesta erittäin tärkeästä läpimurtoalueesta eli Popasnajan kukasta Kastelhelmi puhuu vielä vähemmän kuin Slavianskista. Nähtävästi ovat Halosen kanssa tajunneet rintaman murtuneen niin monesta paikasta, ettei asiaa voi oikein edes yrittää selittää parhain päin. Niinpä ovat vain hiljaa tästäkin tärkeästä venäläisten läpimurrosta.

 

Itse asiassa karttakin katoaa näkyvistä juuri H-hetkellä (5 min 29 sek), jotta ei vain näkyisi koko Popasnajan kukkaa ja muita päivänselviä motitusyrityksiä. Katso itse video!

 

 

Popasnaja näkyy noin sekunnin ajan ja sitten kartta katoaa. Kuvassa linkki Iltalehden videoon

 

 

Tässä vaiheessa voisi sanoa, että ehkä Kastelhelmi ja Halonen ovat vain Kummelitason farsseja, jotka eivät osaa edes lukea karttaa. Ehkä he vaan vahingossa unohtivat kertoa useista venäläisten läpimurroista tai eivät edes tajua niitä!

 

 

 

No, siirrytäänpä sitten eiliseen. Halonen kirjoitti jälleen suuren jutun ja haastatteli ”tapahtumastudiossaan” Kastelhelmeä. Huomaa miten Halosella on nykyään tapana hokea painopiste, painopiste. Eli hän yrittää selitää, että ratkaisutaistelut käydään Sjeverodonetskissä, vaikka todellisuudessa vieläkin tärkeämpiä ovat toisaalta etelämmässä Popasnajan alue, jota laajentamalla yritetään suuri osa Itä-Donbassia motittaa sekä toisaalta lännemmässä hyökkäys Donbassin sydämeen eli Slavianskiin. Näistä kahdesta tärkeämmästä alueesta Halonen ja Kastelhelmi eivät nyt kuitenkaan sano SANAAKAAN, vaikka siellä koko ajan tapahtuu erittäin tärkeitä taisteluita ja venäläisten etenemistä.

 

Lisäksi Halonen ja Kastelhelmi keskittyvät selittämään, ettei Sjeverodonetskin menettäminenkään ole niin vakavaa. Itse asiassa kyse on voittoisasta perääntymisestä PAREMPIIN ASEMIIN. Siis vaikka ovat joutumassa jättimäiseen mottiin! Jopa CNN ja muut länsimaiden sotapropagandistit myöntävät jättimotin vaaran olevan suuri ja ukrainalaisten olevan hätää kärsimässä.

 

Kastelhelmellä on kuitenkin otsaa vähätellä vaaraa edelleen. Kastelhelmen mukaan ukrainalaiset ovat nyt pari kuukautta koko ajan päivästä toiseen vetäytyneet parempiin asemiin, josta sitten voivat tehdä sen loistavan vastahyökkäyksen. Tosin sitä suurta vastahyökkäystä ei koskaan näy eikä kuulu, vaan Ukrainan voittoisat vetäytymiset ja ”evakuoinnit” vain jatkuvat päivästä toiseen.

 

Sekin on kuitenkin pikku juttu, koska ukrainalaiset perääntyvät ”vain” muutaman kilometrin päivässä menettäen vain ”muutamia” kyliä lähes joka päivä. Eivät sentään kehtaa väittää, että muutaman sadan ukrainalaisen sotilaan menettäminen joka päivä on myös pikku juttu. Eivät siis sano siitäkään sanaakaan.

 

 

 

 

Eikä tässä kaikki. Halonen ja Kastelhelmi puhuvat aivan kuin ukrainalaisia ei olisi motitettu Sieverodonetskiin!!

 

Aika ovelaa. Eli muuttavat myös motituksen käsitettä. Ei se olekaan motitus, jos yksittäiset sotilaat pystyvät motista pakenemaan.

 

 

Todellisuudessa motituksen kohteena on noin 1500 – 2500 ukrainalaista sotilasta. Ei sellainen määrä voi mitenkään paeta, koska venäläisillä on tulikontrolli (fire control) eli pystyvät ampumaan ja räjäyttämään pakenevat ukrainalaiset. Toki voivat yrittää paeta motista, mutta sitten ainakin yli puolet kuolee. Kuka lähtee liikkeelle sellaisella todennäköisyydellä??

 

 

Kaiken kukkuraksi tilanne on ukrainalaisille vielä nolompi. Motissa on nimittäin todennäköisesti satoja ulkomaalaisia sotilaita. Ukrainalaisethan eivät hevin suostu kuolemaan Severodonetskissa, koska tajuavat kyseessä olevan varma kuolema tai antautuminen. Niinpä hyvin todennäköisesti Ukraina lähetti ulkomaisia sotilaita auttamaan Ukrainan pääjoukon perääntymisessä Sjeverodonetskista. Nimenomaan nämä ulkomaalaiset sitten jäivät mottiin.

 

Voipa hyvin olla, että venäläiset nimenomaan houkuttelivat nämä ulkomaiset – varsinkin puolalaiset – taistelijat mottiin! Venäläiset ja puolalaiset nimittäin todella vihaavat toisiaan. Niinpä onkin lähes varmaa, että Puola on lähettänyt kaluston lisäksi myös puolalaisia sotilaita Ukrainaan.

 

 

 

 

Tällä hetkellä ukrainalaiset yrittävät epätoivoisesti lähettää nämä ulkomaalaistaistelijat – joita odottaa teloitus – öisin pieninä ryhminä pakenemaan motista. Toisaalta venäläiset nimenomaan odottavat tätä ja varmasti järjestävät ansoja. Niinpä Venäjä tulee hyvin todennäköisesti saamaan ainakin pari sataa ulkomaalaista palkkasotilasta kiikkiin ensin TV-kameroiden ja sitten teloituskomppanian eteen.

 

 

Joka tapauksessa on varmaa, että venäläiset tulevat saamaan ainakin tuhat ukrainalaista vangiksi ja tästäkin varmasti tehdään TV-spektaakkeli. Mielenkiintoista miten Halonen ja Kastelhelmi selittävät tämänkin olleen todellinen voitto.

 

Kyllähän tällaiset vihreät patsastelijat aina osaavat selitellä. Jonkun pitäisikin tehdä joku Kummeli-video Halosen ja Kastelhelmen valheista ja naurettavista selityksistä. Materiaalia ainakin riittäisi!

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Tässä videossa kerrotaan miten venäläiset jatkavat hurjaa etenemistä juuri niillä alueilla mistä Halonen ja Kastelhelmi eivät halunneet puhua. Saas nähdä uskaltavatko myöntää uuden motin jälleen syntyneen.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Toimittaja Antti Halonen käyttää huijari Emil Kastelhelmeä sotapropagandistinaan!

 1. Valtamedian asiantuntijat=feministisiä homoja!

  Suvakit tulevat tarvitsemaan kriisiapua, kun aikanaan valehtelu pitää lopettaa ja pitää myöntää Ukrainan armeijan täydellinen romahtaminen. Myös valenatsien sotarikosoikeudenkäynnit ja teloitukset tulevat järisyttämään suvakkimaailmaa!

  Suvakkien kannattaisi hetkeksi pysähtyä miettimään, että jos Venäjä kärsii massiivisia tappioita koko ajan, niin miksi se kuitenkin etenee koko ajan? Suvakeille voi tulla myös yllätyksenä, että vallatuilla alueilla on jo alkanut jälleenrakentaminen. Esim. Mariupolissa rakennetaan uusia kerrostaloja, ostoskeskusta ja sairaalaa. Mitä tekee samaan aikaan esinahaton natsipresidentti? Pommittaa siviilikohteita Donbassissa!

  Suvakkien kannattaisi pikku hiljaa alkaa pohtimaan, että mihin Venäjä pysähtyy? Nyt näyttää siltä, että Liettua tullaan denatsifioimaan!

 2. Kun sumu ympäröi laivan, sotureiden laulu lakkaa ja nopat pyörivät lautojen alle. Toimittaja Antti Halosella(uhmakas viikinkiposeeraus kuvassa) Helm of Awe riimu-koru kaulassaan. Ripaus uus-natsia kenties jos potee ryssävihaa ja tarkastelee kirjoitusasua. Iso-Eemeli taas on jumittunut kehostaan niin pahasti poteroon ettei pääse sieltä pois ja toistelee turhautuneena itselleen Joseph Goebbelsin mantraa ”Kun valhetta toistetaan riittävän monta kertaa, se muuttuu totuudeksi”.
  Toimittaja sarja****************** viimeiset sanat Saksan maalta. Suomen media on läpipasko.

 3. Venäjä saattaa pian olla pakotettu raivaamaan maaväylä Kaliningradiin, jos Liettua jatkaa provokaatiotaan!

 4. Olen käsittänyt että Emil ”Kastehelmi” on joku takkulainen varastomies joka nousi maineeseen soluttautumalla facebookissa jonkun persu ryhmän johtajaksi ja sitten kun tässä ryhmässä oli 10 000 jäsentä , poisti sen ryhmän. Vaihtoi ehkä tästä syystä nimensä ja kaikista nimistä valitsi nimen ”Emil Kastehelmi”. Helinä Keiju taisi olla myös tapetilla :D

  Nyt on sitten ylentänyt itsensä historian tutkijaksi ja valtamedia käyttää tätä titteliä. Ihan turha heppu parempi vaan jos valtamedia jatkossakin käyttää tätä ”asiantuntijaa”

 5. Ton ikäisellä pullasorsalla ei ole mitään käsitystä kokonaisuudesta eikä näkemystä stratgioista. Kyse on omista mielipiteistä. Väitän että tuo kaveri ei tiedä mitään kasaaarien tai slaavien menttaliteettia. Silloin on ihan turha puhua nykyisestä konfliktista.

 6. On tuo kyllä eräänlaista huumoria. Mutta eihän aikuiset miehet leiki vakavilla asioilla.

  Siinäpähän yleisölle tulee joka päivä oppitunti sanapeleistä. Oppivathan vähitellen kuinka heitä kusetetaan. On tämä Suomi oikea valehtelijoiden ja keskenkasvuisten rääpäleiden valtakunta nykyään.

 7. Tolla on ihan Dan Koivulaakson kaltainen iljettävä naamavärkki, joka kertoo heti kantajan sisäisestä kieroudesta.

 8. Pullasorsia!
  Viimeinen kuva on huvittava kun soijapojat yrittävät olla jyhkeitä. Juuri tuollaiset liittyivät kesän 1944 Venäjän suurhyökkäyksen rautamyrskyssä käpykaartiin. Sodassa sääntönä on, että suurimmat mahtailijat ja kesrkujat ovat paskahousuja ja vaiteliaat itsestään sen suurempaa merkitystä tekevistä ”maan hiljaisista” sukeutuu tosipaikan tullen järkähtämättömiä, kovahermoisia ja kylmäpäisiä taistelijoita! Ja miehen koolla ei ole väliä. Päinvastoin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*