Marco de Wit 22 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pitkään varoittanut, että suomalaiset miehet ovat liian kilttejä. Itse asiassa niin kilttejä, että hyväksyvät syrjimisensä ja jopa orjuuttamisensa.

 

Fakta nimittäin on, että positiivinen syrjintä on sitä todellista syrjintää. Eli naiset saavat esim. kiintiöitä voiden näin syrjäyttää pätevämmän miehen. Näitä kiintiöitä on sitten työpaikoista mediaan. Naisia suositaan kaikkialla miesten kustannuksella.

 

 

Suomalaiset miehet eivät ole kuitenkaan juuri positiivisesta syrjinnästä valittaneet, joten nyt se on laajentunut myös oikeuden käyttöön. Esimerkiksi huoltajuusriidoissa sosiaalityöntekijät ja tuomarit ovat ihan avoimesti enemmän äidin puolella kuin isän.

 

Tämäkin on kuitenkin vasta alkua. Nykyään me-too-kampanja on johtanut myös siihen, ettei miehellä ole enää oikeuden suojaa. Käytännössä miehiltä poistetaan syyttömyysolettama eli heille laitetaan käänteinen todistustaakka.

 

Jos nainen syyttää sinua jostain, niin olet syyllinen, jollet pysty todistamaan syyttömyyttäsi.

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee taas? No, mitäs sanot Rydmanin keissistä? Siinä on ihan selvä käännetty todistustaakka.

 

Wille Rydmanin tyrkkyexä, Amanda Blick hysteerisenä!

 

 

Et usko vieläkään? No, katsoppas tätä. Jos näin voidaan tehdä varakkaalle kansanedustajalle, niin paljon helpommin tavalliselle miehelle. Itse asiassa tätä tapahtuu koko ajan.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden pääkirjoitukseen

 

 

 

 

 

 

Käytännössä ei liene liioiteltua sanoa, että kansanedustaja Rydmanin poliittinen ura ainakin kokoomuksessa on ohi, ellei hän pysty osoittamaan, että häneen kohdistetut väitteet eivät pidä paikkaansa.

Rydman on jo pyrkinyt väitteitä tyrmäämään blogissaan. Kuitenkaan se, eikä myöskään kokoomuksen tuleva selvitys, eivät tule yksin olemaan riittäviä.

 

 

Mietipä kuinka sairaan orwellilainen toimittajan pitää olla kirjoittaakseen noin! Mielenkiintoista nähdä uskaltaako kukaan protestoida vai onko nyt tämäkin sitä uutta normaalia?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Toimittaja Juha Ristamäki vainoaa Wille Rydmania: Käyttää me-too-feminististä käännettyä todistustaakkaa!

  1. Eikä tutki toista kertaa samaa asiaa, vaikka kokoomusjohto yrittää vaikuttaakin siihen suuntaan. Eikös tämä ole nyt selvä tapaus.

   Mutta onhan se Toiviainen vielä virassa. Hän voisi käynnistää uuden tutkinnan.

 1. Pitäisi säätää laki että kaikilta pojiltä pitäisi leikata pallit pois kun täyttävät 13v. Hirveetä tuollanen.

  Loppuisi kaiken maailman naisten yrittäminen

 2. Saa sitä me-too:lla olla poliisiakin pätevämpi. Ja ilmoittaa silloin kun huvittaa eli saa rahaa palkkaajalta. Sitten taas jos haluaa kuuluisaksi/rahaa vain, syyttää julkkista muuten vain. Sitten on kiusantekijä rahastajia kuten Ruusunen eron katkeroittamana kirjan tehden ja poseeraten alastomana silikonitisseineen.

 3. Suomen laissa tietääkseni yhdessä ainoassa kohtaa on käännetty todisustaakka; se on Yhdenvertaisuuslaissa; jos kansalainen epäilee häntä syrjityn on viranomaisen toditsettava, että EI ole syrjitty . Mutta 2005 Suomen ”oikeusjärjestlmä” ei tällaista asiaa suostunut edes ottamaan käsittelyyn.

  Porin käräjäoikeuteen saapunut haaste; koska asianosainen on valittanut Maistraatin päätöksestä eduskunan oikeusasiamihelle ja asia siksi on mutkistunut tulee asianosaisen maksaa kaikki vastapuolen oikeudenkäyntikulut !

  Laki ja oikeuskäytäntö Suomessa ovat TÄYSIN vastakkaisia keskenään; niimpä ”oikeusasiamies” 2005 antoi päätöksen 876/2/05 …. Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.”

  Nytkään sitä onko ministeriö ja KRP polkaissut ajojahdin päällee poliittisista syistä EI Suomessa saa edes esitutkintaan !

  Tätä ”tukee” myös Suomen perustuslaki : PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”

  Yhdenvertaisuuslaki siis on TEHTY ”sanahelinäksi” Suomessa jo todellisuus ”oikeusjärjestelmässä” on täysin toinen.

  Kansanedustajia PAINOSTETAAN äänestämään oman tahdon vastaisesti; ja tämä on LAITONTA !

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä” .

  Archive.today/kimmoleaks.fi

 4. No nythän oli valtamediassa, että kokoomuksessa on ollut häiritsevää käytöstä paljonkin. Keitä ne muut huonosti käyttäytyneet sitten ovat? Miksi vain Rydman lynkataan, vaikkei poliisin mukaan epäillä rikosta.

 5. Ne ”lynkataan”; jotka eivät aio äänestää toisen ”kertaluontoisen” elvytyspaketin puolesta . Taitavat tietää, että jos näin tekevät löytävät vielä itsensä syytettyjen penkiltä tai saunan takaa ?

 6. Eli sitä jota de wittunaama itse käyttää aina? De wittunaamanhan aina lähtee siitä, että muiden on todistettava hänen väitteensä vääriksi… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*