Marco de Wit 23 kesäkuun, 2022

 

 

Laiton Lehti on ainoana mediana raportoinut kuinka purrapersut ovat pettäneet äänestäjänsä ja ryhtyneet kokoomusglobalistien juoksupojiksi.

 

Purrapersut rapistuvat sisältä – petturuus alkaa kostautua?

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka purrapersujen petturuuden takana on CIA ja sionistit. Sama tilanne on myös kokoomuksessa, jossa tosin Rydman ei ole täysin suostunut alistumaan sionisteille. Niinpä kostokin on ollut armoton.

 

Sionistit kostivat Wille Rydmanille velkaunionin vastustamisen?

 

 

Laiton Lehti on vastaanottanut paljon vinkkejä eri poliittisilta toimijoilta ja julkaisee niiden perusteella analyysin tapahtuneesta.

 

Purran iso linja on koko ajan ollut lähentyä kokoomusta ja pyrkiä kokoomuksen kanssa samaan hallitukseen. Onhan Purra itsekin kokoomusvihreä Naton, EU:n ja euron kannattaja. Kuuluisikohan lähentymisoperaatioon myös, että purrapersut hyväksyvät mukaan sionistiset natofanaatikot, Atte Kalevan ja Wille Rydmanin?

 

Laittoman Lehden kuulemien arvioiden mukaan kokoomuksen konservatiivisiiven perussuomalaisiin integroitumista helpottaa se, että kokoomuksen ja perussuomalaisten oikeistosiipien yhtenäisyyttä lisää Twitter-tili Päivän Byrokraatti. Se on Rydmanin tapauksessa voimakkaasti kritisoinut kokoomusjohtoa ja samaan aikaan vuolaasti kehunut perussuomalaisten johtoa.

 

Laittoman Lehden kuulemien sisäpiiriarvioiden mukaan kokoomus olisikin nyt erottamassa Rydmanin, mikä aukaisisi ovet hänen ja koko kokoomuksen konservatiivisiiven siirtymiselle perussuomalaisiin. Persujahan on jo vuosikausia muutoinkin jalostettu Purran ja Halla-ahon johdolla kokoomusyhteensopivaksi puolueeksi. Kokoomus häviäisi tällöin muutaman prosenttiyksikön omassa kannatuksessaan, mutta toisaalta puolue voittaisi järjestelmätasolla. Tulisihan perussuomalaisista helpommin ennustettava hallituskumppani vieläkin enemmän kasvaneen kokoomusyhteensopivuutensa ansiosta.

 

 

Rydman voisi myös pelastaa kannattajansa pettäneet persut valtavalta vaalitappiolta. Todellinen win-win. Orpo pääsee liian itsenäisestä Rydmanista eroon ja persujen puoluejohto saa vahvistuksen myönteiselle EU, euro, Nato ja leikkauslinjalleen. Samalla helpotetaan mahdollista persujen ja kokoomuksen hallitusyhteistyötä. Supokin on tyytyväinen, koska ei halua menettää tehokkaasti valeoppositiona toimineita persuja.

 

Laiton Lehti onkin saanut kuulla sisäpiiriarvioita Riikka Purran ja Petteri Orpon yhteistyöstä. Monet veikkailevat, että yhteistyö on erittäin tiivistä! Siinä saattaa jopa olla tietty romanttinen, ehkä jopa intiimi jännite. Purran katseet ovat olleet viipyileviä ja monille ikävän tuttu takakireys on loistanut poissaolollaan. Jää nähtäväksi miten lemmenlaiva Arkadian kesä tästä jatkuu.

 

 

Kuvassa linkki Maaseudun tulevaisuuteen

 

 

Tällä hetkellä suurvaltain väliset jännitteet ovat erittäin korkealla tasolla. Niinpä erityisesti purrapersujen puoluetoimistolla tunnelma on usein paniikinomainen. Monia persuja häiritsee, että kokoomusglobalistit ovat saaneet puolueen täysin otteeseensa ja kaikki neuvottelukortit on jo myyty. Euroopassa raketin lailla nouseva inflaatio ja Italian ovella kolkuttava talouskatastrofi ovat jo suomalaistenkin päättäjien puheissa.

 

Rydman on siirretty sivuun perustuslakivaliokunnasta, koska saattaisi vastustaa seuraavaa tukipakettia Italiaan. Samalla Riikka Purra on Laittoman Lehden tietojen mukaan luvannut Orpolle, että Ukrainan sotaa tekosyynä käyttämällä perussuomalainen puolue lähtee tukemaan seuraavia EU-tukipaketteja! Erityisesti CIA-yhteensopivat kansanedustajat Sanna Antikainen ja Vilhelm Junnila ovat kiivaasti vaatineet, että uusi tukipaketti tulisi hyväksyä, jos ja kun ehdotus tulee. Antikaisen ja Junnilan ideologiassa EU-liittovaltiokehityksellä on erityisen tärkeä rooli.

 

Purrapersujen tilanne on epätoivoinen, koska heillä ei ole mitään valttikortteja jäljellä ja puolue on CIA-operatiivien hallinnassa. Puolueen sisäinen epätoivo näkyy häiriintyneenä ilmapiirinä puoluetoimistolla (Laiton Lehti on aiemmin raportoinut Mauri ”Mape” Peltokankaan raivokohtauksista) ja voimakkaana operatiivitoimintana puolueen läheisyydessä. Useat ovatkin todenneet, että on loppusiivouksen aika puoluetoimistolla, maskit ovat jo pudonneet.

 

 

 

 

20 thoughts on “Mikä on purrapersujen rooli Rydman-tapauksessa? Purran ja Orpon suhde lähentynyt entisestään?

 1. MT:n otsikon ingressi kertoo asiaintilan;

  lisää töitä suomalaisille (hahhah, miksi ei mamuille?, no kun ollaan orjia ja työn ehdoilla ei ole väliä), veroja alemmaksi (yritystuilla sponsoroiltuilta ulkomaalaisilta suuryrityksiltä), ETTEI TARVITSE LEIKATA NIISTÄ TÄRKEIMMISTÄ MENOISTA (lue korruptoiva kehitysapu, sotilasvarustelu, maahanmuuttobisnes enne kaikkea, ilmastonmuutospropaganda, feminismi, piilopuoluetuet, suojatyöpaikat julkisella puolella ja puolueiden eri järjestöissä, höpötutkimukset jne, mitä kaikkea toissijaista tuettavaa eliitti ikinä keksiikään, ettei vain niistä leikata).

 2. Mikähän tapaus tuo S. Antikainen on ? Kolmekymppinen sairaanhoitaja yhtäkkiä nousee tuntemattomuudesta kansanedustajaksi?

  1. Rikkinäisen ja päihteiden täyteisen nuorisokoti nuoruuden Kuopiossa viettänyt tyhjäpää, sairaan hoitajana täysi mulkku asuu kallu miehensä ja ei niin kauas puusta pudonneen poikansa kanssa Outokummussa mikä sopii savolaiselle koska kyseessä on Pohjois-karjalan savolaisin kaupunki jossa huoltoasemallakin luetaan Savon-Sanomia.Voisi painua takaisin Kuopioon vituttaa nuo savolaiset jotka pilaa karjalaisten maineen.Sai ilmeisesti paljon ääniä sairaanhoitajilta ollessaan töissä PKKS:llä ja nousi niillä äänillä pohjois-karjalan perussuomalaisissa, sitä en tiedä miten tuo tollo pääsi kansanedustajaksi asti.

 3. Taas on naisella naisen keinot käytössä saadakseen haluamansa ja edistääkseen uransa kehitystä. Törkeää. ja väärin miehiä kohtaan. Ei ole pyrkyryydellä ja röyhkeydellä mitään rajaa.

 4. Onko Orpokin alkanut tapailla vierasta naista?

  Kokoomuksella on väitetysti ollut joku naistenvälitysrengas. Oliko Rydman vain jäävuoren huippu? Leikki isompaa munamiestä kuin oikeasti onkaan.

  1. ”aimo mies” on taas vauhdissa. Sitä se teettää kun ei ole tekemistä. Olet niin hassu mies, että oikein huvittaa, jos ei olisi surullinen sinun avautumimistasi.

   1. Veikkaan, että Jussiboy sammuu tänä juhannuksena ennen kuin juhannuskokko.

    Laitahan joku varmistamaan tilanteesi ettet sammu kokkoon. Palovamma ei ole mikään leikinasia. Eikä se jos ryyppy jää päälle.

    1. En sammu kokkoon, koska meillä päin ei polteta juhannuskokkoja. Eikä ryyppy jää päälle niin kuin ”aimo miehellä”.

     1. Pääsiäiskokkoja varmaan poltatte. Niillähän karkoitetaan noitia. Myös suvakkonatonoitia.

  2. Vai että naistenvälitysrengas? Olisikohan kateellisen incelin paskapuhetta kuten kaikki aimo miehen ja laittoman lehden sössötykset.

   Ja naisena ei yhtään haittaisi jos olisi itse siinä naisena jota välitetään. Tai Rydman perseestä puristelisi. Panisin.

   1. Hehheh. No miksi et sitten mene tyrkylle tosielämässä. Voisit sitten tehdä uuden kohun, kun niitä kaltaisesi naikkoset tekevät.

    Jos seksi olisi pettymys, sitten katkerana sitä jakaisit somesiskoillesi. Ja miehen syytä sekin. Ja se loukkaa.

 5. Katsokaapa natotrajat Viron pääministerin haastattelu. Viro on Naton jäsen, Virolla ei ole omaa itsenäistä puolustusta, Viron puolustuksesta vastaa Nato, Viro on Naton suurten herrojen armopalojen varassa. Luuletteko, että suursodassa Natolla riittää kiinnostusta Viron kansan puolustamiseen.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5cd895a3-306a-470e-ab70-c4d4a9f5d137

  Tuo kaikki odottaa Suomea Naton jäsenenä. Suomella ei ole päätösvaltaa omiin asioihin. Naton päämajassa USA: n kenraalit määräävät mitä Suomen puolustusvoimat tekee.

 6. Toivottavasti seuraava hallitus joutuisi olemaan joku sixpack tai eightpack, jotta energiansa menee sisäiseen kinasteluun eivätkä ehdi niin paljon tuhota. Jos on puhtaasti joko vassari tai kökkäre koalitio pienellä kokoonpanolla niin tuhon vauhti on mitä ollaan nähty.

  1. Belgiakin oli puolitoista vuotta ilman hallitusta. Eihän sitä tarvita, kun se on kuitenkin vain EU:n ja Naton juoksutyttö.

  2. Onepack se on, koska kaikki puolueet ovat yhtä ja samaa puoluemafiaa.

   Yksi iso ONEPACK, joka sopii joten kuten SYÖMÄLÄISTEN maailmankuvaan. Mutta SUOMALAISET osaavat ajatella toisin. Natottajat ovat syömäläisiä. Syövät, juovat ja naivat kansan piikkiin.

 7. Persuissa on vallassa suvakkinatofemakkojen pillumafia. Siltä se näyttää aihetodisteiden perusteella. Älkää muiden puolueiden miehet langetko sen houkutukseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*